.
.
.
.
اتفاقا موزیلا فایرفاکس دارم و ازش استفاده کردم و سرعتش هم یه جاهایی خیلی بهتر از IE بوده ولی من و IE از بچگی باهم بزرگ شدیم.
3ساعت دیگه امتحان عربی دارم و اومدم اینجا.وحید تازه دانلود برادران گریم رو شروع کردم.قبلش داشتم فول آلبوم آوریل لاوینو دان میکردم.
ببینم صفا اکانت رپید شر گرفتی؟چه جوریاس؟
اون آقای پی پل بن شد دیگه نیومد؟
این رپید شر چرا اینجوری شده؟7تا حرف داده میگه 4تا از اونایی که زیرش عکس گربه داره رو بزن.اصلا نمیشه تشخیص داد.
صفا ممنون بابت توضیحاتت در مورد گوشی.فقط اون سیمبین s60 چی هستش؟از کجا گیرش بیارم؟اسم انگلیسیشو بنویس سرچش کنم.من فقط از اون سی دی پی سی سوئیتشو نصب کردم که موزیک و عکس از پی سی بریزم تو گوشی.
این رپید شر خیلی بد شده.دیروز اصلا اینجوری نبود ولی امروز مسخره ها معلوم نیست چرا این کارو کردن.من که نتونستم کد درست بدم.
بابا عجب تاپیکی دارین از جدید ترین اخبار فوتبال و کشتی کج گرفته تا نتایج آزمون نمیدونم چی چی و ... توش پیدا میشه .
شما چرا از طریق کارت اعتباری خرید نمیکنین ؟ یه Master یا Visa مجازی باز کنید راحت . (کارت اعتباری مجازی دردسرهای فیزیکی رو نداره و برای خرید Online مناسبه ، چون برای تهیه کارت اعتباری فیزیکی باید حتما گذرنامه داشته باشید )
برای پیدا کردن شرکت های ارائه دهنده هم Google در خدمت شماست .
خب به همین خاطر این تاپیک مهم شده چون از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش میتونی پیدا کنی
ممنون spring جان خیلی جالب بود.
خواهش میکنم vahid جان ... خیلی ممنون...
.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)