فوتبالیست که نیستی؟!
فوتبالیست که نیستی؟!
اخه من نمیدونم شک و تردیدش چیه والا . خوبه شورای عالی بود نه کمیسیون .
منظور از قانون قدیم همون که واسه مشمولان قبل از مرداد ماه با قانون قدیم معافیت رفتار میشد . من با کم کاری تیروئید معاف شدم .
نه بابا فوتبالیست چیه![]()
یه نامه اومد، نوشته محلی آموزشی نیروی انتظامی، ولیعصر تبریز، چجور جاییه؟ ولی من تو این برگه کد ندیدم، مستقیم نوشته بود تبریز، چرا کد ندارم؟ پارتی دارم که می تونه یک جای خوب بندازه شهر خودمون بعد آموزشی، معمولا تو نیرو انتظمی چند ساعت باید کار کرد؟ من لیسانسم، میشه بیفتم کار دفتری تا ساعت 2 باشه؟ یا حتما باید 12 ساعت کار کنم؟
ولیعصر بودم من. خدا رو شکر کن نیافتادی شهید بیگلری مشکین شهر!
ولیعصر داخل شهره. از لحاظ سختی هم خوب نیروی انتظامی کلا سخت میگیره. نیروی انتظامی مرامش رو 24 ساعت کارکرد سربازه! حالا بستگی داره کجا بیافتی بعد آموزشی. جای خوب مانند ستاد یا جای بد مانند لب مرز یا پاسگاه و کلانتری!
توکلت به خدا باشه
ضمنا تو تاپیک از دوستان دیگه هم دوره آموزشی تو ولیعصر بودن، راهنمایی میکنن
سلام
آقا یه حرفه ای بیاد در مورد قرارگاه فرماندهی نزاجا که توی لویزان هست به من و سایر دوستان اطلاعات کامل بده!
حقیقت امر اینه که من با درجه ستواندوم الان حدود 1 ماه و نیم هست که دارم در تیپ 123 تکاور شهید آبشناسان واقع در پرندک خدمت می کنم. در شعبه قضایی مشغول به کار هستم و انصافا هم خیلی راضیم. به دلیل اینکه بچه شهرستان هستم، حوالی پادگان با یکی از دوستان خونه گرفتم و ساعت 1:30 که از پادگان میام بیرون، میرم خونه و به کارهای شخصیم میرسم و صبح هم ساعت 7 بیدار میشم و میرم به سمت پادگان! پنجشنبه ها هم کلا پادگان نمیرم و تعطیل هستم! حالا به دلایلی(بدون وجود پارتی و تنها به دلیل تخصص بنده در امور حقوقی) از معاونت نیروی انسانی نزاجا امریه ای اومده که من رو منتقل کنند به قرارگاه فرماندهی نزاجا واقع در لویزان!!! شاید لویزان از پرندک بهتر باشه، اما در حال حاضر برای من که ساعت 7:15 صبح میرم پادگان و 1:30 میام خونه، و پنجشنبه ها هم تعطیل هستم، پرندک بهتره!!! با توجه به این مسائل، در حال حاضر من درخواستی نوشتم و به دلیل مشکلات شخصی،عدم تمایلم رو در مورد این انتقال به امیر تیپ اعلام کردم. حالا با این اوصاف، بر فرض اینکه خدایی نکرده مجبور بشم برم قرارگاه فرماندهی نزاجا در لویزان(احتمالا شعبه قضایی)، اونجا برای من که ستواندوم هستم، چه شرایطی پیش خواهد اومد! لطفا تمام شرایط و ضوابط اونجا رو برای من شرح بدید تا بتونم درست تصمیم بگیرم، چون زندگی شخصی من در گرو رفتن یا نرفتن به لویزان هست!!! ممنون
از نظر مسافت و جا پرندك هم دوره و هم جاي خوبي نيست ولي لويزان نزديكتر به تهرانه و يه بارم كه كارم خورد رفتم (پادگان نرفتم) يادم مياد منطقهي خيلي خوبي بوده و خوش آب و هوا و گل و بلبل! پرندك جنوب تهرانه تو بيابون و خاك و خل و لويزان شمال تهران طرفاي شميران!
" شاید لویزان از پرندک بهتر باشه !!!" شاید نه قطعا بهتر هست از نظر داخل شهر بودن و آب و هوا و منطقه.
منتها شما قبل رفتن فکر جا رو باز بکن که اگه بری لویزان جای خوابت چی می شه آسایشگاه در اختیارت می زارن یا باید خودت جا بگیری و رفت و آمد و اینا چطور می شه+ حجم کاری شعبه قضایی قرارگاه فرماندهی در قیاس با پرندک.
شرایط کاری شما در پرندک هم واقعا خوبه.
سلام دوستان.
آقا یه بچه تهرونی میشه به من بگه با مترو چطوری میشه رفت پادگان 01 نزاجا، منظورم اینه که نزدیکترین و سر راست ترین ایستگاه مترو به پادگان کجاست؟
بعد یه نکته تو برگه سفیدم نوشته تاریخ اعزام 3 دی به جای 1 دی
از متروی نیرو هوایی 5 دقیقه پیاده روی داره
از متروی کلاهدوز با ماشین یک دقیقه و پیاده یک ربع حدودا فاصله داره
به خاطر تعطیلی اول ماه نوشته 3 دی. بهتره دیگهبرگه سفیدتون کی اومد؟
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)