تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2620 از 4751 اولاول ... 1620212025202570261026162617261826192620262126222623262426302670272031203620 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,191 به 26,200 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

1

مشترک گرامی،

همانگونه که در قرارداد ارایه سرویس خدمات اینترنت پرسرعت شما منعکس شده است، این شرکت متعهد است طبق شرایط سرویسهای اشتراکی به شما سرویس ارایه دهد.

طبق آخرین مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (مصوبه جلسه شماره 49 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی)، ضریب اشتراک برای سرویسهای ADSL ضریب 1 به 10 تعیین شده است. بر این اساس، این شرکت نیز سرویسهای اینترنت پرسرعت اشتراکی خود را بر اساس همین قوانین به مشتریان ارایه میدهد. هر چند، سرویس ارایه شده از سوی شاتل به مراتب بهتر از شرایط اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات است.

بر این اساس، چنانچه قوانین حاکم بر سرویس های اشتراکی، با نیاز شما همخوانی ندارد یا تمایل دارید در تمام ساعات شبانه روز اعم از رایگان و غیررایگان سرعتی تضمین شده معادل سرعت اسمی سرویس خویش داشته باشید، میتوانید از سرویسهای اختصاصی این شرکت بهره گیرید.

با تشکر
    دوست عزیز شما به من جواب بده

طبق همون مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی سرعت 2 مگابایت با اشتراک 8 نفر نه من میگم 10 نفر باید سرعتش بشه 200 کیلوبایت پس چرا شاتل طبق همین مصوبه سرعت 200 کیلوبایت رو به من در طول 24 ساعت کامل به من نمیده و 6 ساعت از 24 ساعت یک شبانه روز کامل ، که من ماهیانه پولش رو پرداخت میکنم رو نمیده و حقه بنده رو ضایع میکنه

در واقع باید شاتل اینجا از من به جای 24 ساعت یک شبانه روز کامل فقط پول 18 ساعت یک روز کامل رو بگیره و بابت 6 ساعت که سرویس 2 مگ واقعی به من نمیده ، باید یا خسارت بده یا اینکه رضایت من رو به شکلی به دست بیاره

اگر میگین سرویس آرت نامحدود بگیرم پس قانون FUP کذایی چی هست که حتی کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هم ازش بی اطلاع هست

منتظر جواب قانونی هستم چون اگر بگین تو ساعت 1 تا 7 صبح ترافیک رایگان میدین یک جواب غیر حقوقی و غیر منطقی هست چون من میتونم بگم خب میتونید این ترافیک رایگان رو ندین

و اگر هم بگین سرویس آرت من الان جواب شما رو دادم که اگر نامحدود هست پس FUP چی هست ؟؟؟

منتظر یک جواب حقوقی هستم نه یک جواب غیر منطقی و غیره حقوقی

2. این کاربر از looloo20062003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شاتل هم هر چند وقت یک بار خودشو خر میکنه بعد میبینه همه مشتری هاش دارن میپرن میاد ترافیک رایگان میده تا قضیه رو ماست مالی کنه.

4. 3 کاربر از mehrdad_goleyakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadiceberg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظرتون اگه با این قیمت‌ها نامحدود بدن و با ضریب اشتراک ۱۰ چطوره؟ من که الان فکرم کار نمی‌کنه

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

دوستان من الان 3 روز هست که با پشتیبانی مرکزی طی ساعت های 1:30 و 2:30 و 3:30 تماس میگیرم هیچ کس جواب نمیده

جالب اینجاست که چت آنلاینشون رو هم که باز میکنم هنوز چیزی نگفتم یه متن از قبل نوشته شده رو برام کپی میکنن که اگر از سرعتتون ناراضی هستین سرویس آرت خریداری کنید

که سرویس آرت هم شامل قانون FUP میشه

بدبختی اینه که فقط اون هایی که سرویس اکو دارند میتونن شکایت بکنن تازه نباید سازمان تنظیم مقررات رادیویی بفهمه که سرعت بالا رو برای منزل گرفتیم واگرنه طبق قانون فقط شرکت متخلف یعنی شاتل مجبور میشه که اشتراک مورد نظر رو جمع بکنه و سرعت 128 بهش بدن و در اصل ضربه ایی به شاتل وارد نشده

کسایی میتونن ضربه وارد کنن به شاتل و بهش بفهمونن که نباید چیزی به اسم FUP رو روی مشترکین اعمال کنه چون یک عمل کاملا قانونی نیست و حتی سازمان تنظیم مقررات هم از این قانون بی خبره و فقط منتظره از این شرکت های اینترنتی آتو بگیره و حالشون رو بگیره، و طبق قانون اساسی هم فکر میکنم مشکل داره این قانون FUP چون :

1- در واقع قانون FUP در اصل به این شکل هست که چون شرکت شاتل توانایی و قدرت و پهنای باند مورد نیاز کل مشترکین رو ندارد که مثلا سرعت 2 مگ رو در حالت اشتراکی با سرعت 250 کیلوبایت در کل یک شبانه روز (24 ساعت کامل ) در اختیار مشترکین بزارد تحت نام و قانون FUP اعمال شده از طرف فقط شرکت شاتل حقوق عده ایی و شاید هم تعداد خیلی زیادی از مشترکین رو ضایع میکند تا اعتبار و منافع شاتل به خطر نیوفته

2- اگر دوستان دقت کرده باشن قیمت های سرویس های اکو شاتل در حجم ترافیک (همان گیگ) برای هر ماه ثابت هست ( 3گیگابایت ) و فقط بر اثر افزایش سرعت قیمت ها بالا میرود پس نتیجه این میشود شرکت شاتل مثلا سرعت 2 مگ اکو را برای یک 24 ساعت کامل به هر مشترک ارائه میدهد (فارغ از اینکه شب ها رایگان است چون میتواد رایگان نباشد) ،ولی در طول ساعت 1 شب الی 7 صبح سرعت 2 مگ اشتراکی واقعی رو به مشترکین ارائه نمیدهد چون : (شرکت شاتل توانایی و قدرت و پهنای باند مورد نیاز کل مشترکین رو ندارد) اینجا یعنی تخلف از قانون و ضاییع شدن حق مشترک

3 - طبق قرار داد شاتل با مشترکین اکو چیزی به اسم قانون FUP برای مشترکین اکو وجود ندارد و چیزی که مشتری مهر و امضا میکند در آن اسمی از قانون FUP نیست پس اینجا میشه از شاتل شکایت کرد و خسارت دریافت کند ولی به دادگاه باید شکایت کرد نه سازمان تنظیم مقررات چون با هم فرق میکنن

دوستان این چیزایی رو که گفتم از نظر حقوقی بود که اگر یه وقت با شاتل دعواتون شد بدونید چطوری جوابشون رو بدین ولی حواستون باشه یه وقت از دهنتون در نره که مثلا سرویس اکو 2 مگ رو برای منزل گرفتین و باید بگین مثلا برای شرکت یا فروشگاه با جواز کسب گرفتین

نتیجه این طوری میشه از نظر حقوقی و مدنی و قانونی : چون شرکت شاتل توانایی و قدرت و پهنای باند مورد نیاز کل مشترکین رو ندارد پس حق مشترکین رو به خاطر حفظ منافع و اعتبار شرکت ضایع میکند و
    دوست عزیز شما به من جواب بده

طبق همون مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی سرعت 2 مگابایت با اشتراک 8 نفر نه من میگم 10 نفر باید سرعتش بشه 200 کیلوبایت پس چرا شاتل طبق همین مصوبه سرعت 200 کیلوبایت رو به من در طول 24 ساعت کامل به من نمیده و 6 ساعت از 24 ساعت یک شبانه روز کامل ، که من ماهیانه پولش رو پرداخت میکنم رو نمیده و حقه بنده رو ضایع میکنه

در واقع باید شاتل اینجا از من به جای 24 ساعت یک شبانه روز کامل فقط پول 18 ساعت یک روز کامل رو بگیره و بابت 6 ساعت که سرویس 2 مگ واقعی به من نمیده ، باید یا خسارت بده یا اینکه رضایت من رو به شکلی به دست بیاره

اگر میگین سرویس آرت نامحدود بگیرم پس قانون FUP کذایی چی هست که حتی کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هم ازش بی اطلاع هست

منتظر جواب قانونی هستم چون اگر بگین تو ساعت 1 تا 7 صبح ترافیک رایگان میدین یک جواب غیر حقوقی و غیر منطقی هست چون من میتونم بگم خب میتونید این ترافیک رایگان رو ندین

و اگر هم بگین سرویس آرت من الان جواب شما رو دادم که اگر نامحدود هست پس FUP چی هست ؟؟؟

منتظر یک جواب حقوقی هستم نه یک جواب غیر منطقی و غیره حقوقی
    من تمام این مطالب رو براشون ذره ذره گفتم و تنها جوابی که گرفتم این بود که شاتل این حق رو داره که بنا به سیاست هاش هر زمان که خواست در سرویس مشترکین تعییر اعمال کنه و بعد بهشون اطلاع بده
    اخرش هم گفت مشترکین پر مصرف می تونند از شاتل برن
    حالا شما توقع داری که به این وضع رسیدگی کنه؟

7. 2 کاربر از parsa5564 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

دوستان بالاخره امروز پارس خظ منو جمع کرد . امروز هم رفتم پول واریز کردم برای شاتل . بعد گفت فردا مدارک میفرستیم . اخه قبلا مدارک خود اهواز تایید میکرد الان میفرسته تهران اونجا حتما باید تایید کنن تا به به من adsl بدن . بعد گفتم چند روزه وصل میشه گفت 10 روز شایدم اصلا معلوم نباشه چون دست ما نیست دست تهران !! حالا تکلیف من چیه ؟ الان دوستم هم گرفته 13 روز شده ولی براش وصل نکردن ! بهشونم که میگه . میگن دست تهران !

اگه نباشه جاش خالی می مونه baghozi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان

اینجوری فایده ای نداره که ما بیایم اینجا بگیم سرعت کم شده یا زیاد شده باید یه فکر اساسی کرد
    همونطور هم که قبلا گفتم دوستانی که به نمایشگاه الکامپ میرن با هم قرار بذارن و همگی یه اعتراض توپ راه بندازن
    دوستان دیگه هم اگه راه حلی به نظرشون میرسه لطف کنن بگن

ممنون

10. این کاربر از baghozi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamid_c's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

واسه من که آرت 4 هست حساب که کردم سقف دانلودم 45 گیگ در ماه هست
    یعنی میشه روزی 1.5 گیگ حدودا
    آخه 1.5 گیگ چیه واسه یه روز؟؟؟؟؟؟؟
    کوجا رو میگیره این
    بهشون میگم اگه به سقفش برسم چی میشه؟؟؟؟
    میگن که سرعت دانلودتون رو 64kb میبندیم اما پیج باز کردنتون با همنون سرعت اولیتون هست
    حالا این 64 که میگن سرعت دانلودش چقدر هست؟؟؟؟
    عین کاربرای اکو باید بشینیم صبر کنیم ساعت 1 شب بشه بشینیم دانلود کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه baghozi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

واسه من که آرت 4 هست حساب که کردم سقف دانلودم 45 گیگ در ماه هست
    یعنی میشه روزی 1.5 گیگ حدودا
    آخه 1.5 گیگ چیه واسه یه روز؟؟؟؟؟؟؟
    کوجا رو میگیره این
    بهشون میگم اگه به سقفش برسم چی میشه؟؟؟؟
    میگن که سرعت دانلودتون رو 64kb میبندیم اما پیج باز کردنتون با همنون سرعت اولیتون هست
    حالا این 64 که میگن سرعت دانلودش چقدر هست؟؟؟؟
    عین کاربرای اکو باید بشینیم صبر کنیم ساعت 1 شب بشه بشینیم دانلود کنیم
    خوب گفته که سرعت دانلودت میشه 64 کیلو

داره خودمونی میشه hamid_c's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب گفته که سرعت دانلودت میشه 64 کیلو
    نه منظورم اینه که گقتن سرویسم میشه 64 عین آرت 1
    حالا آرت 1 سرعت دانلودش چنده؟؟؟؟
    ولی دیگه نفهمیدم که چه جوری میشه سرعت دانلودم با سرویس 64 کیلو باشه اما پیج باز کردنم با همون سرویس اولیه

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

متاسفانه اینگونه تاپیکها پایان خوشی نداره نمونش تاپیک مربوط به صبانت بود . راه اصولیش اینه که تو هر شهر چند نفر جمع بشید و برید صحبت کنید ببینید اگر نمی خواند درست سرویس بدند شبانه رو جمع کند خیال همه راحت بشه.

تازه تعرفشون مثل پارس آنلاین شده با این تفاوت که پارس FUP نداره. ولی قبول کنید باز هم می تونند ارزونترش کنند چطور اپراتورهای وایمکس می تونند 1 مگ نامحدود رو ماهی 80 تومن بدند ولی اینها نمی تونند ؟!!

سلام
    من خبری از ان تاپیک ندارم.

یک راه حل برای کاربران اکو: سازمان تعزیرات حکومتی!!
    سایت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    صلواااااااااااااااااات
    نگید که چیزی از کامپیوتر نمی دونند. چون بهتر از ان چیزی که فکرشو می کنید می دونند.
    ازتون هیچ مدرکی هم نمی خواهند. کلا موجودات جالبی هستن.
    هنوز از من محدود نشده اگر محدود شد یک زنگی می زنم به تعزیرات!

---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------

نه منظورم اینه که گقتن سرویسم میشه 64 عین آرت 1
    حالا آرت 1 سرعت دانلودش چنده؟؟؟؟
    ولی دیگه نفهمیدم که چه جوری میشه سرعت دانلودم با سرویس 64 کیلو باشه اما پیج باز کردنم با همون سرویس اولیه
    فکر کنم محدودیت را روی فرمت فایل ها قرار می دهند. اگه این کار را بکنند خیلی خوبه!!

---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------

حقوق مصرف کننده :

=>

• حق برخورداری از حمایت دولت در صورت وقوع برخی تخلفات از سوی صاحبان واحدهای صنفی ( مثل ارایه کالا به قیمت نامناسب ، افت کیفیت ، عدم درج قیمت ، عدم رعایت استاندارد و غیره ) .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 101 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 101 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •