لطفا سوال آقامهدی رو واسه من هم جواب بدین.مرسی
لطفا سوال آقامهدی رو واسه من هم جواب بدین.مرسی
علی جون با اینکه رفیقمی اما تا مطمئن نشدی نگو این حرفا چاکرتم![]()
من که البته قطعی نگفتم ولی کارای جالبی نمیکنه امید وارم به اشتباه خودش پی ببره و با یه ایدی جدید برای پیشرفت اطلاعات خودش و با احترام به کار خودش ادامه بده![]()
آقا تورو خدا یه ذره هم به فکر ایرانسل باشین. از بحث آی دی بیاین بیرووووون !!!!!!!!!!!!!
اصلا من موندم شما چجوری به لهجه پی می برید؟!
من الان لهجه دارم؟
با این که اصفهانی هستم لهجه هم دارم!
رييس كميته مخابرات مجلس گفت: هزينه مكالمه با سيم كارت هاي ايرانسل بر اساس دقيقه به نفع مشتركان نيست .
رمضانعلي صادق زاده در گفت و گو با فارس در خصوص محاسبه دقيقه اي و ثانيه اي مكالمات با سيم كارت هاي ايرانسل، گفت : محاسبه هزينه مكالمات با سيم كارت هاي ايرانسل بر اساس دقيقه به نفع مشترك نيست زيرا اگر مشتركي به مدت 62 ثانيه با سيم كارت خود صحبت كرده باشد هزينه آن مكالمه بر اساس 2 دقيقه كامل محاسبه مي شود در حالي كه در روش ثانيه اي اگر مشتركي 119 ثانيه مكالمه داشته باشد هزينه همان مدت را پرداخت مي كند .وي خاطر نشان كرد : سازمان تنظيم مقررات بايد در محاسبه دقيقه اي ايرانسل دقت و نظارت بيشتري را اعمال كند .صادقزاده گفت : سازمان تنظيم مقررات بايد بر نحوه محاسبه هزينه دقيقه اي مكالمات با سيم كارت هاي ايرانسل نظارت كرده تا اين هزينه ها از سقف 20 درصد بالاتر از تعرفه اپراتور اول نباشد .رئيس كميته مخابارت مجلس افزود: محاسبه دقيقه اي هزينه مكالمات ايرانسل بايد با نظارت سازمان تنظيم مقررات انجام شود .وي در خصوص نحوه محاسبه هزينه مكالمات ايرانسل به دو روش دقيقه و ثانيه و اينكه آيا اپراتور اول و مخابرات نيز قادر به اين روش محاسبه هستند يا خير؟ اظهار داشت: در صورت ارائه تقاضاي اپراتور اول و تاليا براي محاسبه هزينه مكالمه به دو روش دقيقه و ثانيه ، سازمان تنظيم مقررات بايد اين موضوع را پيگيري كند.وي گفت: اگر مخابرات و تاليا براي محاسبه هزينه مكالمه به دو روش دقيقه و ثانيه به سازمان تنظيم مقررات در خواست ارايه كنند اين سازمان بايد به درخواست هاي اين اپراتورها رسيدگي كند .صادقزاده در ادامه گفت : در صورت عدم رسيدگي سازمان تنظيم مقررات به اين درخواست ها ، مجلس اقدام به پيگيري اين موضوع خواهد كرد .
دوستان یادتونه ( بخصوص اعتباری ها ) که یه مدت وقتی می خواستیم اعتبارا چک کنی می نوشت از 1 خرداد به جا #140* بزنید #1*140* یعنی از اول خرداد سرویس کد ها فعال میشه . اما اول خرداد گذشت و اینطور نشد ...
آره نمیشه عزیزم...
این 2 تا آیدی که یک شکل نیستن...
به (ی) توجه کن
-----------
راستی دوستان بهتره بیخیال این موضوع بشیم...
چون جناب kolang پست های بی ارتباط رو پاک میکنه صفحه قبل هم کلا" خارج از موضوعه
Last edited by King; 23-05-2007 at 03:35.
MTN میخواست همین کار رو بکنه ولی دولت نذاشت , جایی هم منتشر نکرد
دیگه دلیل نداره برای چی این کار رو کرد
تمام کسانی که میگند پول کم کرده و این چیزها صبر کنند تا قبضشون بیاد ( اگه دائمی دارند ) در مورد اعتباری و کنترل حساب و این چیزها دارند از دو تا نرم افزار استفاده میکنند , اونی که قبضها و ریز مکالمه رو مینویسه دقیقتره
دوستان کسی هست درباره ی سند ایرانسل به من کمک کنه؟
اگه سیم کارت به اسم کسی باشه که وجود خارجی نداره چه مشکلی پیش می اد؟؟؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)