the first decade تا حالا اسمشو نشنیده بودم
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
the first decade تا حالا اسمشو نشنیده بودم
Last edited by the great killer; 23-04-2011 at 16:10.
سلام
اتفاقا من از اينجا دانلود كردم و اصلا نميشه از zip درش آورد
ارور ميده
دوستان من zero با پچ robern 5 ریختم هر وقت gla یا usa commander رو نصب بازی می کنم بعد 5 دقیقه یک پیغام you have encountered a serious error. serious errors can be caused by many things including vieuses, overheated hardware and hardware that does not meet the minimum specifications for the game. please visit the forums atfor suggested courses of action or consult your manual for technical support contact information.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ را remove کردم دوباره نصب کردم نشد ممنون می شوم راهنماییم بفرمایید
شما بهتره بازی رو بخری یا سفارش اینترنتی بدی، این نسخه هایی که حجمشون کم شده Setup اصلی نیستن ، مثلاً ممکنه فیلم های بازی که باید به صورت استاندارد تو بازی باشن برای کم حجم شدن بازی، برداشته شده باشن ؛ و بازی ریپ باشه.
ممنون می شوم تو رو خدا کمک کنید
منظورت اینه که نمی تونم مدهایی که با 1.04 اجرا می شه بازی کنم
منظورشون اینه که اگه نسخه بازی شما (Generals Zero Hour The First Decade) باشه،دیگه نیاز نیست پچ ۱.۰۴ نصب کنید،خودش داره این پچو
تمام مدها رو این نسخه اجرا میشه،مشکلی نیست
Last edited by nois3; 24-04-2011 at 23:12.
من یه مشکلی با جنرال 2 دارم وقتی کنترا 005 رو می خواستم پاک کنم منوی Skirimrish بازی تغییر کرد و دیگه به حالت عادی برنگشت پول اول بازی مقدارشون کم شده ممنون می شم کمکم کنید.
چند بار هم نصب کردم ولی تغییر نکرد
Last edited by the great killer; 26-04-2011 at 13:22.
دوست عزیز
شما هرچی فلدر generalz تو my Documents داری رو دیلت کن شاید درست شد.
نکته:
قبل اینکه مدی رو generalz نصب کنید از فلدر اصلی بازی ۱ کپی داشته باشید،بعد مود رو نصب کنید
بعدها که میخواید مود رو پاک کنید فلدر کپی شده رو جای گزینه فلدر اصلی generalz بکنید
همه دوستانی که مود نصب میکنن این کارو انجام میدن
ممنون ولی متاسفانه هیچ تغییری نکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)