سلام
معلومه چرا توی 97 درصد مونده: سیدر نداره.
احتمالا این تورنته :Connected Seeds: 0
باید صبر کنی تا یه سیدر پیدا بشه یا میتونی یه کامنت بنویسی و درخواست reseed کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
معلومه چرا توی 97 درصد مونده: سیدر نداره.
احتمالا این تورنته :Connected Seeds: 0
باید صبر کنی تا یه سیدر پیدا بشه یا میتونی یه کامنت بنویسی و درخواست reseed کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه اکانت توی piratebay بساز:
بعد از login با استفاده از Write comment میتونی تو صفحه هر تورنتی کامنت بذاری.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه دوستان.الان دو شب هست كه سرعت دانلود تورنت من به شدت افت كرده.سرعت دانلودم از لينك هاي مستقيم بين 50-60 هست اما با تورنت به 10 هم نميرسه.ميخواستم بدونم علتش چيه و چطوري ميشه درستش كرده؟؟bittorrent از طريق كدوم پورت عمل ميكنه و اگه پورتش بسته باشه كلا تورنت دانلود نميشه يا اينكه مثل الان ممكنه سرعت دانلود به شدت افت كنه؟؟در ضمن اون فايلي كه دارم دانلود ميكنم Seed بالايي هم داره.
اگر مشکل پورت داشته باشی باید تو نرم افزار پایینش علامت غیر سبز ببینی.
پیشنهاد می کنم یک تصویر از وضعیت تورنت و بخش ترکر هاش بزاری که بشه حدس زد مشکل چیه
تورنت از طریق هر پورتی عمل می کنه فقط مهم اینه که توسط فایر وال خود سیستم یا توسط شرکت خدمات دهنده بسته نشده باشه.پورت بسته باشه تورنت می تونه دانلود کنه ولی بازدهی در ان حالت هیچ وقت بالا نمی ره.
سلام
اقا این port کدومه ؟ من از utorrent استفاده می کنم. بعضی از فایل هایی که دانلود میکنم خوبه ولی بعضی سرعتش پایین با اینکه سیدش بالای 2000 تاست ولی سرعت پایین . به ISP هم که زنگ میزم میگه همه پورتا بازه. از Norton Internet Security 2010 استفاده میکنم. این پورت کدوم هست؟ این port رو از کجا پیدا کنم که به ISP بدم بگم اینو باز کنه؟ پیشاپیش ممنون
![]()
Last edited by pejman999; 12-11-2009 at 08:38.
مشکل پورت داری با این عکسی که گذاشتی راهنمای تنظیم پورت رو تو تاپیک زیر بخون فکر کنم بتونی حل کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
براي فيلمهاي مستند، چه سايتي خوبه؟
تشکر ميکنم.
پوزش دیر جواب می دم
من گشتم تو نت ولی نتونستم سایتی با این عنوان پیدا کنم ولی یادمه تو صفحات قبلی یکی یک لیست از سایت ها معرفی کرده بود که توش سایت های مخصوص فیلم های مستند هم بود.
این تاپیک هم یک لیست از سایت های تورنت هست ببین تو معرفی شده ها برای مستند سایتی دادن یا نه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من قبلا یه توضیح مختصر داده بودم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)