تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 307 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست عزیز O.A.D. بدون نصب درایور هم که بدون مشکل اجرا میشه و از نظر افت فریم هیچ مشکلی نیست ، در مورد یوزر هم وارد نشدنش شاید پسورد رو که تایپ می کردید زبان عوض شده بود بعضی وقتها چیزی که نشون میده به عنوان زبان جاری با چیزی که تایپ میشه ممکنه قاطی کنه توی ویندوز هم اینطوری میشه بعضی وقتا ربطی به سیستم عامل نداره ! ولی اگر پسورد کلن مشکل دار شده بود میتونستید با یه دیسک لایو پسورد رووت رو ریست کنید
    مدل کارت گرافیک رو هم درست متوجه نشدم این عدد که نوشتید چی هستش ؟ ! شما هم میتونید بوسیله ی برنامه داخلی اوبونتو یا هر توزیع دیگه ای برای نصب درایور آزاد اقدام کنید و یا از سایت تولید کننده درایور اونو دانلود کنید و نصب کنید

موفق باشید /./.
    والا اجرا شدنش که اجرا میشد منتهی افت فریم داشت که البته الآن پی بردم که مشکل لگ از خود بازیه...ولی جدا از این اینترفیسم کلا کنده...
    در مورد پسورد آخه برای چی باید خودش برای یوزر پسورد بذاره؟
    کارت هم منظورم این بود: ATI Radeon HD 5770 و برای نصبش هم از طریق additional drivers اقدام کردم که کارت رو میشناخت ولی کلا تو اینترفیس و scroll صفحات وب و... افت فریم محسوسی داشتم... و هم از طریق آموزش های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه بصورت دستی که هر بار با یه مشکلی مواجه میشدم...الآن هم که اوبونتو بالا نمیاد...و نمیدونم اصلا ارزش این همه وقت صرف کردن رو داره یا نه...
    ممنون از پاسختون

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

والا اجرا شدنش که اجرا میشد منتهی افت فریم داشت که البته الآن پی بردم که مشکل لگ از خود بازیه...ولی جدا از این اینترفیسم کلا کنده...
    در مورد پسورد آخه برای چی باید خودش برای یوزر پسورد بذاره؟
    کارت هم منظورم این بود: ATI Radeon HD 5770 و برای نصبش هم از طریق additional drivers اقدام کردم که کارت رو میشناخت ولی کلا تو اینترفیس و scroll صفحات وب و... افت فریم محسوسی داشتم... و هم از طریق آموزش های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه بصورت دستی که هر بار با یه مشکلی مواجه میشدم...الآن هم که اوبونتو بالا نمیاد...و نمیدونم اصلا ارزش این همه وقت صرف کردن رو داره یا نه...
    ممنون از پاسختون
    منم مشکل شما رو داشتم(روی لپ تاپ) هر کاری کردم درست نشد. مدل گرافیک: ATI Mobility HD 5730. مجبور شدم ATI را خاموش کنم و از اینتل استفاده کنم. برای من از کندی هم گذشته بود. گنوم کرش میکرد و بعضی اوقات هم تنها راه حل ریستارت بود.
    میخوام مینت روی PC بریزم ببینم با کارت گرافیک NVIDIA 9500 GT کار میکنه یا هنوز کرش داره.
    Last edited by pcsoft; 12-09-2012 at 09:25.

3. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه knight_rak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    BOOTSTRAP LOADER

پيش فرض

سلام
    خوب این مشکلاتی که شما گفتین چیز جدیدی نیست در مود کرش کردن گنوم که قضیش قبلا بررسی شده یه مشکل داخلی بود از دسکتاپ که اگر درایور بد نصب می شد و یا از درایور آزاد استفاده می کردین کرش میداد درایور رسمی سایت سازنده مشکلی نداشت و نداره شما از سایت AMD آخرین ورژن مدل کارت گرافیک خودتون رو دانلود کنید برای لینوکس رو بعدش نصب کنید تمامی این مشکلات حل میشه فقط یادتون باشه بعد از نصب یک بار تنظیمات درایور رو حالا به سلیقه ی خودتون میخواید زیاد کنید و هر کاری منظورم همون catalyst control هستش و تنظیمات گرافیک که خیلی تاثیر داره و یکی از چیزایی که بعد از نصب نیاز به ریستارت داره هم همین گرافیک هستش
    در مورد لپ تاپ هم لازم نیست شما کارت گرافیک رو خاموش کنید من خودم به شخصه از درایور سایت اصلی هیچ موقع کرش و مشکلی ندیدم و همیشه هم خوب نصب شده و جواب داده ولی یه مسئله ای در مورد لپ تاپ ها هستش که میگن اونایی که دوتا کارت گرافیک دارن رو بهتره یکی رو خاموش کنید تا برق مصرف نشه و اختلال پیش نیاد ولی دلیل نمیشه که حتما اون گرافیک بهتر رو خاموش کنید !
    در مورد کرش گنوم فرقی بین مینت و اوبونتو نداره اون مشکل با گنوم بود نه سیستم عامل
    در مورد Nvidia هم طبق همون حرف لینوس ترولدوز از بیخ و بن یکسری مشکلات داره ( وگرنه دیوانه نبود که توی کنفرانس بهش فحش بده که !!!!)
    در مورد اون اسکرول صفحات وب هم که میگی فکر نکنم ربطی به گرافیک داشته باشه چون با یه بروزر دیگه اینطوری نیست !

خودش هم الکی پسورد عوض نمیکنه چند شرایط وجود داره یا شما ناخودآگاه تغییر دادید بدون اینکه حواستون باشه یا یه روت کیت روی سیستم اجرا کردید و (فاتحه ) یا موقع نصب برنامه ای چیزی وقتی دسترسی رووت داشتین برنامه بدافزار بوده و یک سری چیزای دیگه ولی در کل خودش هیچ موقع بدون اجازه ی شما هیچ کاری نمیکنه
    در مورد اینکه قاطی کرده و دیگه بالا نمیاد باید ببینید چرا بالا نمیاد ؟! صفحه لوگین سیاه میاد ؟! چی میشه ؟! ممکنه X پریده باشه و یا اتفاق های دیگه که اوایل آشنایی ممکنه پیش بیاد چیز غیر طبیعی نیست
    در ضمن نظر شخصی خودم رو میگم واقعن ارزشش رو داره که باهاش یکم ور بری و وقتی نمیدونی چی به چی هستش راه بندازیش چون فردا که رسید دیدت بازتر میشه و محدود به ویندوز به همه چیز نگاه نمیکنی بخصوص در مورد برنامه نویسی !!!!

موفق باشید /./.

5. 3 کاربر از knight_rak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام
    خوب این مشکلاتی که شما گفتین چیز جدیدی نیست در مود کرش کردن گنوم که قضیش قبلا بررسی شده یه مشکل داخلی بود از دسکتاپ که اگر درایور بد نصب می شد و یا از درایور آزاد استفاده می کردین کرش میداد درایور رسمی سایت سازنده مشکلی نداشت و نداره شما از سایت AMD آخرین ورژن مدل کارت گرافیک خودتون رو دانلود کنید برای لینوکس رو بعدش نصب کنید تمامی این مشکلات حل میشه فقط یادتون باشه بعد از نصب یک بار تنظیمات درایور رو حالا به سلیقه ی خودتون میخواید زیاد کنید و هر کاری منظورم همون catalyst control هستش.
    .
    .
    .

موفق باشید /./.
    من درایور از خود سایت ATI هم گرفته بودم و یه مسیر نصب پیچیده ای هم داشت با کلی مشکلات دیگه. آخرم یادم نیست نصب شد یا نه. ولی درایور آزاد نصب کردم و درست نشده بود. منتظرم لپ تاپم دستم برسه دوباره طبق حرف شما امتحان کنم.
    در مورد NVIDIA هم الان درصد زیادی از این کارتها استفاده میکنن. پس از لینوکس محرومند دیگه. کی قراره دعوای بین لینوکس و انویدیا تموم بشه و انویدیا از انحصارطلبی دست برداره خدا میدونه.
    درباره عوض شدن پسورد که جواب دادین به دوستمون. من خودم هم این رو دیدم که پسورد رو خودکار عوض کرده. همین پسورد روت که برای داشتن مجوز روت می پرسه. و با یه کد passwd هم راحت درست میشد و عجیب بود. اون موقع هم اوایل کار من با لینوکس بود و اصلا برنامه ای نصب نکرده بودم که بگیم بدافزار بوده.
    درباره جمله آخرتون به دوستمون هم بگم که وقتی ارزشش رو داره که یه راه حلی وجود خارجی داشته باشه. من برای درایور خیلی وقت گذاشتم ولی هیچ نتیجه ای نداشت. ممکنه الان درست شده باشه مشکلش. ولی اون موقع اینطور بود.

یه چیز جدای از این بحث. میخواستم یه نفر به گوش این سازندگان گرامی برسونه که این گزینه ای که توی نصاب های توزیع ها معمول شده "نصب لینوکس و فرمت کل هارد!" رو بردارن. شاید یه تازه کاری معنیش را ندونه بزنه کل هاردش را فرمت کنه. و اصلا ضرورتی نداره توی گزینه اول یا دوم باشه.(در بعضی توزیع ها دیدم) میتونه بصورت یه امکان قابل تیک زدن باشه که زیاد هم جلو چشم کاربر نباشه. برای دوستم این اتفاق افتاد برای همین میگم.
    Last edited by pcsoft; 12-09-2012 at 18:35.

7. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    BOOTSTRAP LOADER

پيش فرض

الآن دیگه نصب درایور رسمی سایت AMD پیچیده نیست و یه فایل .run دانلود می کنید و chmod +x میکنید فایل و بعدش اجرا میکنید و ستاپ میشه و بعدش راحت میتونید تنظیمات رو با برنامه خود درایور catalyst انجام بدین
    انویدیا هم اون درایوری که فعلن آزاد هستش کار راه میندازه ولی خوب در مورد چیزای خیلی حرفه ای شاید برای بعضی ها مشکل ایجاد بشه ولی در کل مشکلی نداره خودش هم که ایران رو تحریم کرده ! منم چون انویدیا ندارم واسه همین آمار این رو زیاد ندارم ولی برای یکی از دوستان روی لپ تاپش آزادش رو نصب کرده بودم و هیچ مشکلی نداشت همون موقع که 12.04 ریلیز شده بود
    خوبی گنو و بیشتر توزیع های اون وابسته نبودن به درایور هستش مثلن همون اوبونتو رو شما بدون اینکه درایور گرافیک رو هم نصب کنید هر کاری می تونید انجام بدین ولی اگر حالا بخواین با داده های گرافیک سروکار داشته باشید بحث عوض میشه ولی در کل کسی محروم نیست

و یه جمله ای هم بگم در مورد جمله آخرتون قبلن ها آره می شد گفت راه حلی نبود ولی خوب اینم باید قبول کرد که راه حل ها خیلی پیچیده بود و ما زیاد دنبالشون نمیرفتیم ولی الآن همیشه چند راه حل وجود داره
    و یه جمله باحال اینکه شما ویندوز رو بلاخره یه وقتی مجبور میشی از دوباره نصب کنی چون بلاخره کارش به جایی میرسه که نشه درستش کرد ! ولی همیشه گنو/لینوکس رو میشه درست همیشه یه راهی وجود داره اگر فکر می کنید راهی نیست مطمئن باش تو راه رو ندیدی ( با خودم هم هستما این رو از یکی که خیلی حرفه ای کار میکرد شنیده بودم همیشه به خودم اینو میگم اگر تو جایی گیر کنم )
    واقعن هم همینطوره چون من هر خرابکاری هم که خودم کردم از روی نابلد بودن راه حلی داشت که من شاید اون اوایل که هیچی نمی دونستم از کنارشون میگذشتم ولی الآن که بر میگردم به قبل می بینم جواب جلو چشم بود چطور ازش استفاده نمی کردم

آخرش هم اینو بگم خیالت جمع AMD گرافیک هاش حرف نداره واسه توزیع های گنو/لینوکس چون واقعن ازشون پشتیبانی میکنه
    به امید هر چه زودتر تموم شدن مراحل پورت استیم به اوبونتو

9. 4 کاربر از knight_rak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بنده چون دیدم ارزشش رو نداره که کلی بگردم آخرشم موقع حذف درایور دوباره بپکه،اومدم از اول نصب کدرم اوبونتو رو...بعد هم درایور رو از سایت ati دانلود کردم و بصورت دستی طبق آموزش ها نصب کردم...و الآن تو fgl_glxgears فریم ریت روی 1250 هست...(البته اولش که تست کردن 2200 بود بعدش دوباره تست کردم این شد!!)که در هر صورت از قبل خیلی بیشتره...ولی هنوز مشکل کندی توی افکت های اینترفیس رو دارم که خیلی رو اعصابه بعضی وقت ها...فایرفاکس هم که اصلا غیرقابل استفادست هنگام scroll...ولی خوشبختانه با اپرا مشکلی ندارم...و کندی 0a.d از ویندوز کمتره که جالب توجه بود برام...ولی خب حداقلش میتونم استفاه کنم و استفادم رو از ویندوز کم میکنم...
    فقط یه سوال داشتم در مورد این wine که باهاش میتونی برنامه های ویندوز رو اجرا کنی...آیا امکان اجرای برنامه های نسبتا سنگین و کرک شده باهاش هست؟و سرعتش در چه حدیه؟چون من نمیتونم به راحتی با اینترفیس برنامه هایی مثل libre office و gimp کنار بیام فعلا و محیط فوتوشاپ و مایکروسافت آفیس خیلی کاربردی تره به نظرم...میخواستم ببینم امکان استفاده از اینا هست که تقریبا بیخیال ویندوز شم؟(البته بیخیال کامل که نمیشه شد...نمیشه بیخال گیم ها شد حداقل... )

11. این کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    BOOTSTRAP LOADER

پيش فرض

در مورد اون مشکل فریم ریت شما یه بازی دیگه رو تست می کردی ببینی مشکل شاید از نا هماهنگ بودن بازی باشه ! چون هنوز نسخه استبل نیومده
    اون اسکرول هم بخاطر خود فایرفاکس هستش شما می تونی کرومیوم یا اپرا یا هر چیز دیگه ای استفاده کنی

در مورد واین هم باید بگم که بهتره قبل از نصب برنامه اگر شک داری یه تست توی دیتابیس سایتش بزنی که ببینی اون برنامه رو قبلن کسی تونسته اجرا کنه یا نه بعدش اگر شرایط خاصی داشت میتونی همونجا ببینی مثلن من یه بازی قدیمی دارم که هنوزم برام جای خودش رو داره مال اون دوره که تازه xp اومده بود هستش اونو توی واین نمیتونستم اجرا کنم رفتم دیدم باید یه فایل DLL رو native کنم تا حل بشه اینکارو کردم و بدون مشکل اجرا شد دضمن بیشتر بازی هارو هم خیلی از کاربرا تست میکنن و روی دیتابیس سایتش اطلاعات رو مینویسن که بازی اجرا شده یا نه مثلن این MW3 هم روش اجرا میشه یا skyrim یا ...... شما اول تست کن اگر دیدی مشکلی بود یه سر بزن به سایتش ببین شاید پیشنیازی بخواد
    در مورد گیمپ که درسته نمیتونه فتوشاپ بشه ولی خوب خیلی کارا رو میتونه انجام بده و توی ورژن 2.8 خیلی بهتر شد لیبره هم که تازه منوی سراسری رو داخلی کرده و با دسکتاپ یونیتی متچ تر شده و باهاش راحت میشه کار کرد فقط احتیاج به یکسری تنظیمات ساده برای زبان فارسی داره البت اگر تنظیم خودش نداشته باشه
    اون فتوشاپ و م اس آفیس هم میتونی با واین نصب کنی چون قبلن تست شده و جواب داده ( خودم آفیس رو تست کردم مشکلی نداشت )

من خودم هم هیچ وقت بیخیال گیم ها نمیشم اون دات نت و دایرکتس و این چیزا رو قبل نصب بازی نصب کن تا به مشکلی بر نخوری
    منم اوایل هی نصب میکردم اوبونتو رو ولی بعدن با همین نصب کردن ها دستم اومد که کجاهارو اشتباه می رفتم

موفق باشید /./.

13. 2 کاربر از knight_rak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

میگم این برنامه آپدیت مینت چه باحاله. هرچی تیک میزنم نصب نشه بازم همون هارو نصب میکنه. چه کاریه که از من میپرسه. خودش بزنه همه را نصب کنه دیگه. کاربر هم کشکه. کنسل هم کنیم آپدیت رو دوباره باید از اول اونایی که دانلود کرده را دانلود کنه. که اینم خودش جالبه.

درباره گرافیک فعلا خوب بوده. توی additional drivers چند تا درایور پیشنهاد داده. کدوم رو باید نصب کنم؟ Nvidia 9500 gt
    Last edited by pcsoft; 14-09-2012 at 10:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه afterpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تـــبـــریـــز

پيش فرض

این پروسس‌های migration/x چی هستن؟ الان هفت تا از اونا دارم. با ps سی‌پی‌یوشون رو نگاه کردم. دیدم صده! بیشتر از هر پروسس دیگه‌ای سی‌پی‌یو استفاده میکنه. راهی هست از دستشون خلاص شم؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    BOOTSTRAP LOADER

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , همون سومی که خودش پیشنهاد داره رو نصب کن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , در مورد این پروسس هم که گفتین اصلن چیزی نمیدونم و تاحالا بهش بر نخورم دیگه به بزرگی ببخشید اطلاعاتی در موردش ندارم ! از توی سیستم مونیتور منابع رو چک کنید میتونید اونجا هر پر.سسی رو kill کنید

موفق باشید

17. این کاربر از knight_rak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •