کسی تونسته رو CA ،TD بگیره؟
Sent using Tapatalk
کسی تونسته رو CA ،TD بگیره؟
Sent using Tapatalk
چند میخواید بفروشید؟
الان مبین نت مودمش رو به قیمت ۱۱۰ و ۱۰۰ گیگ اینترنت به قیمت ۱۴۰ تومن داره میفروشه که جمعا با هزینه نصب و راه اندازی کارشناس حدود ۲۷۰ -۲۸۰ در میاد
تموم سیم کارت هارو ساپورت میکرد ولی بیشتر از ایرانسل و رایتل استفاده میکردم ولی الان فقط مبین نت میگیره که سیم کارت مبین نت هم ندارم
ایرانسل رو واسه بازی های انلاین پینگشم زیر 35 بود
رایتل هم بیشتر واسه دانلود نامحدودش
بنده به شخصه تجربه نکردم ولی چند نفر داخل انجمن عکس از حالت تجمیع با سیم کارت tdd دادن که ارم + هم ظاهر میشه اونم فقط رو فریمور 196 ایرانسل .
مثلا بتلفید زیر 35 پینگش بود
من با طرح 360 مبین نت td ایرانسل و شاتل زیر 110 نمیتونم پینگ داشته باشم
من با طرح 2 مگ نامحدود ایرانسل توی rgc که خارجیه پینگم 60 بود توی بازی های کانتر یا wow پینگم زیر 30
پستت رو نخوندم که سیم کارت مبین نت رو نداری برا اون ویرایش زدم،ولی ب نظرم نفروشش چون ممکنه راهی برا ورژن 196 بیاد و ضرر کنی،اینم پینگ مبین نت رفیقم![]()
Last edited by hassanhbk; 17-01-2019 at 16:10.
با این قیمتی که خود مبین نت داره مودم رو میده اصلا مودمش صرفه فروش نداره فک نمیکنمم کسی خریدار این مودمها باشه به نظرم بهترین قیمت رو خود مبین نت میده که گفته 110 پول مودم رو در صورت برگردوندن میده البته نمیدونم با باز شدن مودم بازم قبول کنه که برگردونن یا نه
امیدوارم یه راهی پیدا شه انلاکش کنم خدا لعنت کنه مبین نت رو
منم امیدوارم چون خیلی از بچه های همین انجمن خودمون و دوستان نزدیکم پیگیر خبرایی در مورد همین مشکل 196 مبین نت هستن تا رفعش کنن
ببین بین دوستات و آشناهات کسی سیم مبین نت بلا استفاده نداره یا حتی بین مشتریای مغازت شاید پیدا کنی و ب صورت امانی بگیری ازشون
یا اگه مودم رو خودت از مبین نت خریدی و سیم رو گم کردی یا غیره بگی یکی دیگه ب نامت صادر شه،
من که میخواستم مودم رو بگیرم ارزونترم پیدا کردم شهر دیگه، سیم تی دی هم میداد باهاش ولی اینطوری ب نام خودم نبود و فردا اگه ی مشکلی مثلا گم کردن سیم کارت و اینا پیش میومد دیگه دستم جایی بند نبود،ولی اون طرف صاحب مودم همشهری خودم رو قرار گذاشتیم رفتیم دفتر ایرانسل و سیم و مودم ب نام خودم زدم،البت آنچنان با ایرانسل کار نمیکنم من قبلا هم گفتم ولی تجربه ثابت هر چند وقت ی بار یکی بهتر میشه بسته هاش ب لحاظ صرفه اقتصادی و ... یه دفعه یکی دیگشون ی جورایی حالت چرخشی داره بینشون،اینه ک گفتم ضرر نداره ب نام خودم باشه
Last edited by hassanhbk; 17-01-2019 at 16:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)