کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه سوال سختی! چهارمی از وسط آیا! ولی هرسه یجورن
گاهی وقتی فکر می کنی به جهان آیا براتون سوال و عجیب و شگفت انگیز و شوکه کنندهنیست اون چند لحظه ای که مختون هنگ می کنه اینا همه چی؟ سوال داشتید جون طغرل
ولی جدی من که شوکه میشم برای چند ثانیه بعد دیگه مخم جواب نمیده می خواستم ببینم نفر بعدی هم همینطوره وآیا جوابی داره!
فکر نکنم نفر قبلی سوالی پرسیده باشه.
---------------------------------------------
کدام ژانر فیلم رو بیشتر می پسندید؟
درام و کمدی
کدوم فیلم رو حاضری ۱۰ بار دیگه هم ببینی؟
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
نه این شکلی ندیدمش این نیست حالا مینویسم بعدا فعلا مسافرتم خخخخ
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
الان مردم از حسادت هم شده نمی گویند کی بهتره چی بهتره!
بهتره سئوال راحت تری بپرسی!
بازی بود راحتتر بودا!
فیلم:
mgs philanthropy
بیشترین دفعات که به یه آهنگ گوش دادی چی بوده و چرا؟!
بیشترین دفعات که به یک آهنگ گوش دادم/آهنگ تنهایی خانم گوگوش است/متن اول آهنگ اینه/
یه تنهایی یه خلوت یه سایبان یه نیمکت...........می خام تنهای تنها باشم دور از جماعت!
چرا؟چون من تنهایی را دوست دارم وبهش عادت کردم!
شما اوغات فراغتت را چگونه می گذرانید؟
بهترین سرگرمی شما چیه؟![]()
گاهی ممکنه با رفیقا و یا خانواده بریم کوهی دشتی....
فیلم موزیک بازی آنلاین
محبوب ترین چهره تو ایران از نظر شما؟
Sent from my HTC D816h using Tapatalk
نظر من به این معنی نیست که حرفم درسته و این صرفا نظر منه.
چهره ورزشی : "علی کریمی"
-----------------------------------------------------------------
از آخرین باری که تصمیم گرفتی به پروفایل کسی بری و روی گزینه "افزودن به عنوان دوست" کلیک کنی، چه مدتی گذشته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)