تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 262 از 1547 اولاول ... 1622122522582592602612622632642652662723123627621262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

4 مگ اکو گرفتم. الان دقیقا تا چقدر میتونم هر شب دانلود کنم بدون اینکه محدود نشم؟ 40 گیگ؟50 گیگ؟
    آخه پشتیبانی شاتل بهم گفت بالفرض من دو روز پشت سر هم 3 4 گیگ شبانه دانلود کنم صددرصد محدود میشم و اگه بخوام محدود نشم باید 2 3 روز بگذره بعد 3 4 دیگه دانلود کنم. اما این جوری که شما میگی ربطی به زمان دانلود نداره و فقط حجم ملاک هست!

- - - Updated - - -
    من خطم بیشتر از 5 مگ نمیکشه. اما ظاهرا مجبورم به خاطر اینکه اگه محدود شدم بتونم از نت استفاده کنم باید بیا 8 مگ بگیرم که حداقل 128 کیلوبایت رو بده! با این حساب شاتل دزد به تمام معناست.. صد رحمت به اسیاتک!
    کاملا اشتباه کردی اسیاتک تخلیه کردی همه برای شبانه از اسیاتک های وب یا مخابرات میگیرن

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

2. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

در سرویس های نامحدود هم حجم مطرح هست؟یا ساعات دانلود هم مهمه؟مثلا یهو 1 گیگ دانلود نکنی!
    یا اصلا فرقی نداره و سر حجم خاص محدود میشیم؟
    کدومش؟
    مرسی

- - - Updated - - -

در سرویس های نامحدود هم حجم مطرح هست؟یا ساعات دانلود هم مهمه؟مثلا یهو 1 گیگ دانلود نکنی!
    یا اصلا فرقی نداره و سر حجم خاص محدود میشیم؟
    کدومش؟
    مرسی
    قطعا زمان هم مطرح هست. بینید من ماه پیش با ارت 1 حدود 30 گیگ دریافت داشتم! در حالی که همه نهایتا تا 22 گیگ بودن. دلیلش اینه که من رو دانلود نمیذاشتم. نهایتا شاید 2 گیگ دانلود کردم ممتد. بقیش حدود 10 تا موبایل و لپتاپه که به نت وصل اند و تلگرام و اینستاگرام و آپارات و وب گردی. یعنی من عملا هیچ وقت پهنای باند اشغال نکردم و واسه همین هم با این حجم بالای دریافت مطابق صفحه مای شاتل ولی محدود نشدم.
    برای آرت 1، حجم 11 گیگ در ماه مفروض است (حداقل تبادل ترافیک)، اگر مثلا شما تو دو روز اول 11 گیگ رو دانلود کنید، قطعا همون 11 گیگ محدود میشید. ولی هرچی دانلود با دانلود منیجر نباشه و فقط وب گردی و نرم افزار های موبایلی باشه، این حجم بیشتر میشه...
    یه چیز جالب، من ماه پیش زمانی که 24 گیگ مصرف کرده بودم، زنگ زدم گفت الان با توجه به نرم افزار 10 گیگ برای شما ثبت شده! و زمانی که به اون 11 گیگ برسه محدود میشی!
    یعنی مصرف با نسبت ها و ضریب های مختلف تبدیل میشه.
    اون 24 گیگی که من دانلود کرده بود چون ممتد نبود برای سیستم 10 گیگ حساب کرده بود. ولی اگر تو دو روز با دانلود منیجر 11 گیگ دانلود کنی قطعا نرم افزار 11 گیگ واقعی براورد میکنه و محدود میکنه!
    پس هر چه دانلود های یهویی تون کمتر، و در پارت ها و تکه های بیشتری باشه، و زمان های مختلف، بیشتر سرویستون کار میکنه.
    مثلا یه فیلم 800 مکی را ، در4 بخش 200 مگی در 2 روز دانلود کنید قطعا سیستم احساسش نمیکنه تا اینکه یهو بذارید 2 ،3 ساعت مدام که کلشو دانلود کنه.
    موفق باشید

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

قطعا زمان هم مطرح هست. بینید من ماه پیش با ارت 1 حدود 30 گیگ دریافت داشتم! در حالی که همه نهایتا تا 22 گیگ بودن. دلیلش اینه که من رو دانلود نمیذاشتم. نهایتا شاید 2 گیگ دانلود کردم ممتد. بقیش حدود 10 تا موبایل و لپتاپه که به نت وصل اند و تلگرام و اینستاگرام و آپارات و وب گردی. یعنی من عملا هیچ وقت پهنای باند اشغال نکردم و واسه همین هم با این حجم بالای دریافت مطابق صفحه مای شاتل ولی محدود نشدم.
    برای آرت 1، حجم 11 گیگ در ماه مفروض است (حداقل تبادل ترافیک)، اگر مثلا شما تو دو روز اول 11 گیگ رو دانلود کنید، قطعا همون 11 گیگ محدود میشید. ولی هرچی دانلود با دانلود منیجر نباشه و فقط وب گردی و نرم افزار های موبایلی باشه، این حجم بیشتر میشه...
    یه چیز جالب، من ماه پیش زمانی که 24 گیگ مصرف کرده بودم، زنگ زدم گفت الان با توجه به نرم افزار 10 گیگ برای شما ثبت شده! و زمانی که به اون 11 گیگ برسه محدود میشی!
    اون 24 گیگی که من دانلود کرده بود چون ممتد نبود برای سیستم 10 گیگ حساب کرده بود. ولی اگر تو دو روز با دانلود منیجر 11 گیگ دانلود کنی قطعا نرم افزار 11 گیگ واقعی براورد میکنه و محدود میکنه!
    پس هر چه دانلود های یهویی تون کمتر، و در پارت ها و تکه های بیشتری باشه، و زمان های مختلف، بیشتر سرویستون کار میکنه.
    مثلا یه فیلم 800 مکی را ، در4 بخش 200 مگی در 2 روز دانلود کنید قطعا سیستم احساسش نمیکنه تا اینکه یهو بذارید 2 ،3 ساعت مدام که کلشو دانلود کنه.
    موفق باشید
    البته ربط مستقیم داره به مرکز مخابراتی
    دوستم تو یه مرکز هست که 90 درصد خطوط فیبرن
    با ارت 4 حدود 90 گیگ دانلود کرد همش با سرعت 250
    خداییش 800 مگ چیه که بخوای دو روز دانلودش کنی !!!
    افسوس که ما هنوز تو 800 مگ گیریم

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

5. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

من شبانه رایگان ندارم! یکساله دارم بدون شبانه. راهی هست که بشه یه بسته شبانه خرید؟

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

4 مگ اکو گرفتم. الان دقیقا تا چقدر میتونم هر شب دانلود کنم بدون اینکه محدود نشم؟ 40 گیگ؟50 گیگ؟
    آخه پشتیبانی شاتل بهم گفت بالفرض من دو روز پشت سر هم 3 4 گیگ شبانه دانلود کنم صددرصد محدود میشم و اگه بخوام محدود نشم باید 2 3 روز بگذره بعد 3 4 دیگه دانلود کنم. اما این جوری که شما میگی ربطی به زمان دانلود نداره و فقط حجم ملاک هست!

- - - Updated - - -
    من خطم بیشتر از 5 مگ نمیکشه. اما ظاهرا مجبورم به خاطر اینکه اگه محدود شدم بتونم از نت استفاده کنم باید بیا 8 مگ بگیرم که حداقل 128 کیلوبایت رو بده! با این حساب شاتل دزد به تمام معناست.. صد رحمت به اسیاتک!
    سلام
    من دقیق نمیدونم فک نکنمم کسی بتونه دقیق بگه بستگی به مرکزت داره اگه خلوت باشه خوب بیشتر میگیری همین باعث اختلافه بین دانلود رایگان با شرایط یکسان خرید در کل کشور.

موفق باشید
    شایدم اینیکه شما میگی هم دخیل باشه مثلا طوری به برنامه گفتن مثلا 3 شب بیشتر از یک مقدار خاص دانلود نشه ولی من اختلاف اعدادم فک نمی کردم براتون تا 10 یا 20 گیگ در ماه مهم باشه
    منظورم خیلی بیشتر از این اعداد بودش
    موفق باشین
    Last edited by navid_fo; 07-09-2015 at 22:08.

8. این کاربر از navid_fo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    من دقیق نمیدونم فک نکنمم کسی بتونه دقیق بگه بستگی به مرکزت داره اگه خلوت باشه خوب بیشتر میگیری همین باعث اختلافه بین دانلود رایگان با شرایط یکسان خرید در کل کشور.
    دیگه تا این حد پشیمون شده بودم که خطم که قراره فردا رانژه بشه برم تخلیه کنم اول کاری! اما با این اوصاف 1 ماه تست میکنم ببینم با ما میسازه یا نه. مرسی از شما

10. این کاربر از Ooo0PS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

من شبانه رایگان ندارم! یکساله دارم بدون شبانه. راهی هست که بشه یه بسته شبانه خرید؟
    اگر از سرویس های ECO استفاده میکنید با واحد فروش شاتل تماس بگیرید تا طرح شبانه با مبلغ 5250 تومان در ماه به فاکتور شما اضافه شود.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

12. 2 کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

اگر از سرویس های ECO استفاده میکنید با واحد فروش شاتل تماس بگیرید تا طرح شبانه با مبلغ 5250 تومان در ماه به فاکتور شما اضافه شود.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
    ممنون از شما،
    شبانه شاتل از چه ساعتی تا چه ساعتی هست؟
    Last edited by *Necromancer; 08-09-2015 at 20:51.

14. این کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون،

- - - Updated - - -

ممنون،
    1تا 8 صبح هست

16. 4 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه number-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان تو مدمتون نگاه کنید ببینید ارت 1 رو چند بستن براتون دقیق بگیم مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •