سلام. اینم شده مکافات. چیکارش کنم؟
یه بار با سولوشن پک دانلود کردم و نصب کردم، سیستم دیگه بالا نیومد. از ریستور پوینت اوردم. کسی داره اینو؟
ویندوزم 8.1 اینترپرایس 64 بیتی هستش.
اینگفلیش تایپ کردن از فینگلیش تایپ کردن سختره!!!
سلام. اینم شده مکافات. چیکارش کنم؟
یه بار با سولوشن پک دانلود کردم و نصب کردم، سیستم دیگه بالا نیومد. از ریستور پوینت اوردم. کسی داره اینو؟
ویندوزم 8.1 اینترپرایس 64 بیتی هستش.
اینگفلیش تایپ کردن از فینگلیش تایپ کردن سختره!!!
دوستان کسی نمیدونه تفاوت شارژ مدل لمسی و غیر لمسی این مدل چن دقیقه یا چن ساعته؟ یعنی مدل مات که غیرلمسیه چقدر شارژ نگه میداره؟ در ضمن مدل مات با گارانتی ویستا 3700 میارزه؟ گارانتی ویستا در کل چطوره؟
من این لپتاپ رو خریدم با رم 12 گیگ و بدون لمسی با صفحه نمایش مات .ولی رنگ لپتاپ مشکیه چرا ؟ اخه تاحالا مشکی ندیده بودم
من دیدم. تو اپارات یه ویدیو از انباکسش دیدم رنگش مشکی بود و دکمه پاور و کنسولش هم مستطیل .
فکر کنم مدل 2014 بود حالا اگر شما دکمت مستطیل نیست دیگه نمیدونم .دی
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
دوستان من مدل با لیپ موشن رو تهیه کردم بردم دادم گارانتی رمش رو از 8 به 16 آپ کردم حالا اومدم ویندوز بریزم وای فای رو نمیشناسه دوستان کسی همچین مشکلی داشته؟درایورش رو هم از سایت ایسوس گرفتم اما اون هم عمل نمیکنه![]()
اره دکمه پاورش و کنسولش مستطیله . و رنگ کیبردش طوسی هستش
سلام.این سوالو تو یه تاپیک دیگه پرسیده بودم که یکی از دوستان لطف کردن جواب دادن ولی محض اطمینان لینک این بخشو دادن که اینجا هم بپرسم
بنده قصد خرید Asus N56JR داشتم ولی یه نفر گفت سری های N بعد یک ماه مشکل بایوس پیدا میکنن حالا از دوستانی که اینجا سری N رو دارن میخواستم بپرسم این حرف تا چه حد درسته.به زور پول جمع کردم و نمیخوام به مشکل بخورم
ممنون
دوستان اگه کسی میتونه کمک کنه ‘ ممنون میشم![]()
Last edited by rrgghh; 08-08-2014 at 23:38.
دوست عزیز من نزدیک یک ساله که n550jv دارم و هیچ مشکل بایوس واسم پیش نیومده
سلام
دوستانی که JV دارن ... موقع اجرا ــی بازی های سنگین دمای CPU و GPU به چند میرسه !؟ اگه میشه با نرم افزار HWMonitorPro یه نگاه بندازن
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)