اشتباه لپی کردی توی نقل قول زدن. ضمن اینکه اون دوستی که منظورت بوده و سرویسش 128 بسته شده Attenuation خطش خیلی خوبه و تا 21 مگ هم ساپورت میکنه که حتی تا 10 مگ اگه خط رو ببندن snr از 44 شاید برسه به 12-16 که با این snr هم هیچ مشکلی نخواهد داشت
اشتباه لپی کردی توی نقل قول زدن. ضمن اینکه اون دوستی که منظورت بوده و سرویسش 128 بسته شده Attenuation خطش خیلی خوبه و تا 21 مگ هم ساپورت میکنه که حتی تا 10 مگ اگه خط رو ببندن snr از 44 شاید برسه به 12-16 که با این snr هم هیچ مشکلی نخواهد داشت
ممنون اشتباه ازمن بوده.من منظورم پست jamal9 بود که در اول صفحه قبل است.
Last edited by david-ebi; 22-06-2014 at 13:27.
با تشکر.معذرت از اشتباهم.اما متاسفانه تجربه این رو داشتم که برخلاف گفته های متخصصین Attenuationهیچ کمکی در این زمینه نکرده است.در هر صورت تشکر از تذکرتان.![]()
این که خارجی بید
دوستان شبها نویز خط من میره بالا !
عادیه ؟![]()
تغییرش در چه حدیه؟
سلام
میخواستم بدونم کیفیت خط من چطوره؟
مودم Symphony SY4024 - اینترنت 2 مگ حجمی مخابراتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amin7x; 23-06-2014 at 15:44.
دوستان، این عکس از مودم من هست.
من سرویس ده مگ گرفتم که الان تو تنظیمات ۱ مگ بیشتر بسته نشده. این رو اگه زنگ بزنم بهشون بگم درستش کنم چه وضعی پیدا میکنه؟
یه نکته دیگه هم اینکه خط تلفن و برق از کنار هم رد شده. میخوام ببینم چقدرش اثر سیم برقه؟ (الان آسانسور که میره بالا پایین اینترنت ما هم قطع میشه)
الکتریکی بیارم میتونه کاری انجام بده؟
خطت تا یک مگ بیشتر جواب نمیده . باید سیم تلفن رو از سیم برق جدا کنی به احتمال زیاد مشکلت حل میشه ولی بعیده با Attenuation 45 خطت 10 مگ بکشه
یعنی من اگه یه سیم از در ورودی تا مودم بکشم، مقدار Attenuation فرقی نمیکنه؟خطت تا یک مگ بیشتر جواب نمیده . باید سیم تلفن رو از سیم برق جدا کنی به احتمال زیاد مشکلت حل میشه ولی بعیده با Attenuation 45 خطت 10 مگ بکشه
Last edited by Mehdi_Hp; 23-06-2014 at 16:04.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)