تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 427 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان.

من هم به جمع شما پیوستم. بابام یه w810 خرید. منم نامردی نکردم و گوشی خودمو دادم به بابام و W810 رو ازش گرفتم.

حالا یه سوال دارم.
    برنامه ریموت کنترل قبلاً دیده بودم. برای این گوشی همچین چیزی وجود داره؟
    بله . تو انجمن سونی تاپیکش هست .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

سلام دوستان.

من هم به جمع شما پیوستم. بابام یه w810 خرید. منم نامردی نکردم و گوشی خودمو دادم به بابام و W810 رو ازش گرفتم.

حالا یه سوال دارم.
    برنامه ریموت کنترل قبلاً دیده بودم. برای این گوشی همچین چیزی وجود داره؟
    به به ببین کی امده این تاپیک
    اق شهاب سامسونگیه امده...ببین چه با ناز امده (اینم مراسم خوش امد گویی )
    بهنام جواب شما رو داد...خواستم فقط یه چاق سلامتی کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اورمیه

پيش فرض

سلام

دوست من یه W810 شماره سریال درست داره .
    و الان می خواد اونو بفروشه .
    از من راهنمایی خواست که چند بفروشم من هم اومدم اینجا از اساتید کمک بگیرم ممنون میشم کمک کنید .
    اینم بگم که متاسفانه Cd راه انداز و کابل اسپیکر گوشی رو گم کرده .
    با این اوضاع اونو چند بدیم خوبه .( ماکزیمم و مینیمم چند؟ )

مرسی

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

ممنون امتحان کردم و به خوبی جواب داد . بعد این جریان گزینه اولی توی منو آپشن چیه؟ من یه خورده انگولکش کردم دوباره خراب شد . خیلی با پرش تشون میده ام پی 4 ها رو . هر چی هم کیفیت رو آوردم پایین بازم میپرونه . به فایل اولیه هم بستگی داره یا نه ؟ بعصیا رو خوب تبدیل میکنه بعضیا رو خراب میکنه . میشا لطفا تنظیمات مناسب رو بگی؟ طوری که هم حجمش خیلی کم بشه هم کیفیتش خیلی خوب باشه
    برو تو option قسمت ...............setup destination قسمت video و bitrate رو کم کن معمولاً 64 تا 128 خوبه و بعد به قسمت Audio برو و bitrate اون هم کم کن اینم 64 خوبه اگه کیفیت صدا تو تصویر واسط مهمه تا 128 خوبه

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

حالا یه راه بهتر برای تبدیل کلیپ های تصویری به فرمت های 3GP و Mp4 با برنامه ی : MPEG4 DIRECT MAKER 5.0.3
    ابتدا برنامه را باز کنید و به قسمت Functions بروید و قسمت VDC/MPEG/AVI/WMV/ASF/VOB CONVERTER یا با زدن کلیدF5 به قسمت تبدیل کننده وارد میشوید سپس از منوی OPTION گزینه ی Select Destination File Format گزینه ی MP4/MOV/3GP(Video Only) Format را انتخاب کنید.
    سپس از منوی Option گزینه ی Setup Destination File Format And Folder یا کلید F12 را بزنید. در تب Format قسمت Profile در File Format میتوانید فرمت مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید.(MP4 , 3GP AAC , 3GP AMR)
    بهترین گزینه برای تبدیل کلیپ تصویری به کلیپ موبایل گزینه ی 3GP AAC Audio For Music میباشد چون هم از کیفیت بالا بر خوردار است و هم همهی گوشی این نوع فرمت را ساپورت میکنند.
    نکته : شما میتوانید کیفیت این نوع فرمت را کم و زیاد کنید برای بالا بردن کیفیت صدا در تب Audio و Bitrate آن را کم و زیاد کنید.(این عمل برای تمامی فرمت ها مثل MP4 , 3GP , ..... شبیه به هم و یکسان است )
    و نکته ی مهم این که : شما باید سایزی را به کلیپ بدهید که گوشی بتواند آن را اجرا کند. برای تغییر سایز باید به منوی Option گزینه ی Resizing And Changing Framrate یا زدن کلید F11 به پنجره ی Setup Video Source Option میروید و در قسمت Image Resizing تیک Enable Resizing را بگزارید و Reslution را روی 144×176 بگزارید.
    بعد فایل خود را میتوانید از منوی فایل گزینه ی Open VCD/MPEG/AVI/WMV/ASF/VOB files به داخل برنامه منتقل کنید و دکمه ی قرمز رنگ Convert All Checked Files یا دکمه ی Ctrl+C را بزنید. تیک کنار فایل تصویری هم فراموش نشه.
    موفق باشید .
    اگه بازم مشکلی بود بگید تا رفعش کنیم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض آموزش تبدیل کلیپ های تصویری به کلیپ های موبایل(W810i)با نرم افزار MPEG4 DIRECT MAKER 5.0.3

حالا یه راه بهتر برای تبدیل کلیپ های تصویری به فرمت های 3GP و Mp4 با برنامه ی : MPEG4 DIRECT MAKER 5.0.3
    ابتدا برنامه را باز کنید و به قسمت Functions بروید و قسمت VDC/MPEG/AVI/WMV/ASF/VOB CONVERTER یا با زدن کلیدF5 به قسمت تبدیل کننده وارد میشوید سپس از منوی OPTION گزینه ی Select Destination File Format گزینه ی MP4/MOV/3GP(Video Only) Format را انتخاب کنید.
    سپس از منوی Option گزینه ی Setup Destination File Format And Folder یا کلید F12 را بزنید. در تب Format قسمت Profile در File Format میتوانید فرمت مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید.(MP4 , 3GP AAC , 3GP AMR)
    بهترین گزینه برای تبدیل کلیپ تصویری به کلیپ موبایل گزینه ی 3GP AAC Audio For Music میباشد چون هم از کیفیت بالا بر خوردار است و هم همهی گوشی این نوع فرمت را ساپورت میکنند.
    نکته : شما میتوانید کیفیت این نوع فرمت را کم و زیاد کنید برای بالا بردن کیفیت صدا در تب Audio و Bitrate آن را کم و زیاد کنید.(این عمل برای تمامی فرمت ها مثل MP4 , 3GP , ..... شبیه به هم و یکسان است )
    و نکته ی مهم این که : شما باید سایزی را به کلیپ بدهید که گوشی بتواند آن را اجرا کند. برای تغییر سایز باید به منوی Option گزینه ی Resizing And Changing Framrate یا زدن کلید F11 به پنجره ی Setup Video Source Option میروید و در قسمت Image Resizing تیک Enable Resizing را بگزارید و Reslution را روی 144×176 بگزارید.
    بعد فایل خود را میتوانید از منوی فایل گزینه ی Open VCD/MPEG/AVI/WMV/ASF/VOB files به داخل برنامه منتقل کنید و دکمه ی قرمز رنگ Convert All Checked Files یا دکمه ی Ctrl+C را بزنید. تیک کنار فایل تصویری هم فراموش نشه.
    موفق باشید .
    اگه بازم مشکلی بود بگید تا رفعش کنیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اسلام
    با كمك اطلاعاتي كه در اين سايت بود بالاخره منم رفتم توي ليست سياه W810
    'گذشته از از خوش آمدگويي آقا من با اينكه تاريخ وساعت گوشي رو تنظيم كردم اما وقتي گزارش رسيد اس ام اس دريافت ميكنم ساعت گزارش يه چيز عجيب غريبه اصلا ارتباطي به ساعت وتاريخ گوشيم نداره كسي ميدونه چه جوري ميشه اين مشكل رو حل كرد به خاطر گوشي قبليم بد جوري به گزارش رسيد وساعت وتاريخش عادت كردم اين 810 حالمو گرفته.نميزاره از بقيه چيزا لذت ببرم
    لطفا كمك

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

بله . تو انجمن سونی تاپیکش هست .
    راستش من پیداش نکردم. واسه همین پرسیدم. اول دنبالش گشتم.

به به ببین کی امده این تاپیک
    اق شهاب سامسونگیه امده...ببین چه با ناز امده (اینم مراسم خوش امد گویی )
    بهنام جواب شما رو داد...خواستم فقط یه چاق سلامتی کنم
    چاکرتم مصطفی جون.

در آغاز فعالیت R.Shams's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

یک دنیا تشکر مشکل حل شد فکر کنم ایراد ناشی از یک روز قبل از عکسبرداری از دسکتاپم بوده که 110 داشت میومد گیر بده مموری را در آوردم (گوشی هم روشن بود) و بعد جا زدم و چون عکس گرفته شده می خواست روی مموری سیو بشه و نمی شد کلا از محیط عکس برداری خارج میشد و به صفحه اصلی میومد
    هر وقت مشكلت برطرف نشد با اين كار يه بار مموري رو با خود گوشي فرمت كن درست ميشه.

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برو تو option قسمت ...............setup destination قسمت video و bitrate رو کم کن معمولاً 64 تا 128 خوبه و بعد به قسمت Audio برو و bitrate اون هم کم کن اینم 64 خوبه اگه کیفیت صدا تو تصویر واسط مهمه تا 128 خوبه
    ممنونم زحمت کشیدید . امتحان میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •