بله . تو انجمن سونی تاپیکش هست .
بله . تو انجمن سونی تاپیکش هست .
به به ببین کی امده این تاپیک
اق شهاب سامسونگیه امده...ببین چه با ناز امده![]()
(اینم مراسم خوش امد گویی )
بهنام جواب شما رو داد...خواستم فقط یه چاق سلامتی کنم![]()
سلام
دوست من یه W810 شماره سریال درست داره .
و الان می خواد اونو بفروشه .
از من راهنمایی خواست که چند بفروشم من هم اومدم اینجا از اساتید کمک بگیرم ممنون میشم کمک کنید .
اینم بگم که متاسفانه Cd راه انداز و کابل اسپیکر گوشی رو گم کرده .
با این اوضاع اونو چند بدیم خوبه .( ماکزیمم و مینیمم چند؟ )
مرسی
برو تو option قسمت ...............setup destination قسمت video و bitrate رو کم کن معمولاً 64 تا 128 خوبه و بعد به قسمت Audio برو و bitrate اون هم کم کن اینم 64 خوبه اگه کیفیت صدا تو تصویر واسط مهمه تا 128 خوبه
حالا یه راه بهتر برای تبدیل کلیپ های تصویری به فرمت های 3GP و Mp4 با برنامه ی : MPEG4 DIRECT MAKER 5.0.3
ابتدا برنامه را باز کنید و به قسمت Functions بروید و قسمت VDC/MPEG/AVI/WMV/ASF/VOB CONVERTER یا با زدن کلیدF5 به قسمت تبدیل کننده وارد میشوید سپس از منوی OPTION گزینه ی Select Destination File Format گزینه ی MP4/MOV/3GP(Video Only) Format را انتخاب کنید.
سپس از منوی Option گزینه ی Setup Destination File Format And Folder یا کلید F12 را بزنید. در تب Format قسمت Profile در File Format میتوانید فرمت مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید.(MP4 , 3GP AAC , 3GP AMR)
بهترین گزینه برای تبدیل کلیپ تصویری به کلیپ موبایل گزینه ی 3GP AAC Audio For Music میباشد چون هم از کیفیت بالا بر خوردار است و هم همهی گوشی این نوع فرمت را ساپورت میکنند.
نکته : شما میتوانید کیفیت این نوع فرمت را کم و زیاد کنید برای بالا بردن کیفیت صدا در تب Audio و Bitrate آن را کم و زیاد کنید.(این عمل برای تمامی فرمت ها مثل MP4 , 3GP , ..... شبیه به هم و یکسان است )
و نکته ی مهم این که : شما باید سایزی را به کلیپ بدهید که گوشی بتواند آن را اجرا کند. برای تغییر سایز باید به منوی Option گزینه ی Resizing And Changing Framrate یا زدن کلید F11 به پنجره ی Setup Video Source Option میروید و در قسمت Image Resizing تیک Enable Resizing را بگزارید و Reslution را روی 144×176 بگزارید.
بعد فایل خود را میتوانید از منوی فایل گزینه ی Open VCD/MPEG/AVI/WMV/ASF/VOB files به داخل برنامه منتقل کنید و دکمه ی قرمز رنگ Convert All Checked Files یا دکمه ی Ctrl+C را بزنید. تیک کنار فایل تصویری هم فراموش نشه.
موفق باشید .
اگه بازم مشکلی بود بگید تا رفعش کنیم.
حالا یه راه بهتر برای تبدیل کلیپ های تصویری به فرمت های 3GP و Mp4 با برنامه ی : MPEG4 DIRECT MAKER 5.0.3
ابتدا برنامه را باز کنید و به قسمت Functions بروید و قسمت VDC/MPEG/AVI/WMV/ASF/VOB CONVERTER یا با زدن کلیدF5 به قسمت تبدیل کننده وارد میشوید سپس از منوی OPTION گزینه ی Select Destination File Format گزینه ی MP4/MOV/3GP(Video Only) Format را انتخاب کنید.
سپس از منوی Option گزینه ی Setup Destination File Format And Folder یا کلید F12 را بزنید. در تب Format قسمت Profile در File Format میتوانید فرمت مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید.(MP4 , 3GP AAC , 3GP AMR)
بهترین گزینه برای تبدیل کلیپ تصویری به کلیپ موبایل گزینه ی 3GP AAC Audio For Music میباشد چون هم از کیفیت بالا بر خوردار است و هم همهی گوشی این نوع فرمت را ساپورت میکنند.
نکته : شما میتوانید کیفیت این نوع فرمت را کم و زیاد کنید برای بالا بردن کیفیت صدا در تب Audio و Bitrate آن را کم و زیاد کنید.(این عمل برای تمامی فرمت ها مثل MP4 , 3GP , ..... شبیه به هم و یکسان است )
و نکته ی مهم این که : شما باید سایزی را به کلیپ بدهید که گوشی بتواند آن را اجرا کند. برای تغییر سایز باید به منوی Option گزینه ی Resizing And Changing Framrate یا زدن کلید F11 به پنجره ی Setup Video Source Option میروید و در قسمت Image Resizing تیک Enable Resizing را بگزارید و Reslution را روی 144×176 بگزارید.
بعد فایل خود را میتوانید از منوی فایل گزینه ی Open VCD/MPEG/AVI/WMV/ASF/VOB files به داخل برنامه منتقل کنید و دکمه ی قرمز رنگ Convert All Checked Files یا دکمه ی Ctrl+C را بزنید. تیک کنار فایل تصویری هم فراموش نشه.
موفق باشید .
اگه بازم مشکلی بود بگید تا رفعش کنیم.
اسلام
با كمك اطلاعاتي كه در اين سايت بود بالاخره منم رفتم توي ليست سياه W810
'گذشته از از خوش آمدگويي آقا من با اينكه تاريخ وساعت گوشي رو تنظيم كردم اما وقتي گزارش رسيد اس ام اس دريافت ميكنم ساعت گزارش يه چيز عجيب غريبه اصلا ارتباطي به ساعت وتاريخ گوشيم نداره كسي ميدونه چه جوري ميشه اين مشكل رو حل كرد به خاطر گوشي قبليم بد جوري به گزارش رسيد وساعت وتاريخش عادت كردم اين 810 حالمو گرفته.نميزاره از بقيه چيزا لذت ببرم
لطفا كمك![]()
![]()
راستش من پیداش نکردم. واسه همین پرسیدم. اول دنبالش گشتم.
چاکرتم مصطفی جون.
![]()
هر وقت مشكلت برطرف نشد با اين كار يه بار مموري رو با خود گوشي فرمت كن درست ميشه.
ممنونم زحمت کشیدید . امتحان میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)