دوست عزیز لطفأ توی پست دادن دقت کنید! ماشالله خودتون ناظر هستین
حمودی همونیه که امسال اصلی ترین محور استقلال رو با خسرو راه می انداخت
حق نداره با یه باشگاه دیگه مذاکره کنه ؟ روی پیشونیه بازیکنای استقلال نوشته باید تا آخر عمر فوتبالیت توی استقلال بمونی ؟
اگر رفته بود دفتر رویانیان اولین نفری که اینجا پست میداد من بودن که میگفتم حمودی کیه ! به سلامت ! لیاقت استقلال و قهرمانی رو نداری! در این صورت حمودی به استقلال و هواداراش بی حرمتی کرده بود اما حالا که نه به داره نه به باره اینجوری پست میدین شما دارین بی حرمتی میکنین به بازیکنایی که هممون میدونیم تا چه موقع از فصل پول نگرفتن و صداشون هم درنیومد تا وقتی لیگ تموم شد! حتمأ باید مثل جباری جو تیم رو به هم بزنن و چند دستگی راه بندازن تا پیش هوادارا هم محبوب بشن ظاهرأ!
همونطور که انتظار دارین بازیکنا حرمت شمارو نگه دارن خواهشأ خودمون هم بیایم حرمت نگه داریم
بازیکنای یه تیمی چندتا چندتا حواله پورشه گرفتن و هیچی نشدن بعد بازیکنای ما که یک سال با بدقولی های وزارت ورزش مارو شاد کردن حقشون نیست اینجوری راجع بهشون صحبت کرد
میثم حسینی رفت پرسپولیس من حتی زورم میاد راجع بهش پست بدم که الکی گندش نکنید این بابا رو! لیاقت نداشت
اما واسه کم لطفی بعضی دوستان به حمودی واقعأ ناراحت شدم
بازم میگم اصل کار حمودی هیچ موردی نداشته حتی از دید افراطی ترین هودارا اما اگه با رویانیان مذاکره کرده بود من اولین نفری بودم که پست میدادم اما اون بدبخت یه کلام گفت از پرسپولیس پیشنهاد دارم! دیگه پیشنهاد داشتن از پرسپولیس که نشونه ی بی غیرتی و پول پرستی نیست که!
_____
فکر نمیکنم هیئت مدیره استعفای فتح الله زاده رو قبول کنه به خصوص که امروز با چندتا بازیکن داشته مذاکره میکرده
ببخشید سرتونو درد اوردم![]()