تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 301 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

حمودی کیه ! به سلامت
    دوست عزیز لطفأ توی پست دادن دقت کنید! ماشالله خودتون ناظر هستین
    حمودی همونیه که امسال اصلی ترین محور استقلال رو با خسرو راه می انداخت
    حق نداره با یه باشگاه دیگه مذاکره کنه ؟ روی پیشونیه بازیکنای استقلال نوشته باید تا آخر عمر فوتبالیت توی استقلال بمونی ؟
    اگر رفته بود دفتر رویانیان اولین نفری که اینجا پست میداد من بودن که میگفتم حمودی کیه ! به سلامت ! لیاقت استقلال و قهرمانی رو نداری! در این صورت حمودی به استقلال و هواداراش بی حرمتی کرده بود اما حالا که نه به داره نه به باره اینجوری پست میدین شما دارین بی حرمتی میکنین به بازیکنایی که هممون میدونیم تا چه موقع از فصل پول نگرفتن و صداشون هم درنیومد تا وقتی لیگ تموم شد! حتمأ باید مثل جباری جو تیم رو به هم بزنن و چند دستگی راه بندازن تا پیش هوادارا هم محبوب بشن ظاهرأ!
    همونطور که انتظار دارین بازیکنا حرمت شمارو نگه دارن خواهشأ خودمون هم بیایم حرمت نگه داریم
    بازیکنای یه تیمی چندتا چندتا حواله پورشه گرفتن و هیچی نشدن بعد بازیکنای ما که یک سال با بدقولی های وزارت ورزش مارو شاد کردن حقشون نیست اینجوری راجع بهشون صحبت کرد
    میثم حسینی رفت پرسپولیس من حتی زورم میاد راجع بهش پست بدم که الکی گندش نکنید این بابا رو! لیاقت نداشت
    اما واسه کم لطفی بعضی دوستان به حمودی واقعأ ناراحت شدم
    بازم میگم اصل کار حمودی هیچ موردی نداشته حتی از دید افراطی ترین هودارا اما اگه با رویانیان مذاکره کرده بود من اولین نفری بودم که پست میدادم اما اون بدبخت یه کلام گفت از پرسپولیس پیشنهاد دارم! دیگه پیشنهاد داشتن از پرسپولیس که نشونه ی بی غیرتی و پول پرستی نیست که!
    _____
    فکر نمیکنم هیئت مدیره استعفای فتح الله زاده رو قبول کنه به خصوص که امروز با چندتا بازیکن داشته مذاکره میکرده

ببخشید سرتونو درد اوردم

2. 11 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قلعه نوعی هم استعفا داد !!

4. 5 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

نجف‌نژاد:استعفايي از فتح اله‌زاده به دستم نرسيد

در حالي که علي فتح الله زاده اعلام کرده استعفا داده و متن استعفايش را براي رييس هيات مديره استقلال فرستاده، مقداد نجف نژاد مي گويد استعفايي به دستش نرسيده است.

رييس هيات مديره استقلال درباره استعفاي فتح الله زاده اظهار کرد: به دست من استعفايي نرسيده است و من از چنين مساله اي خبر ندارم. اگر استعفايي از طرف فتح الله زاده به دستم رسيد جلسه مي گذاريم و درباره اش تصميم مي گيريم. شايد بپذيريم، شايد نپذيريم اما همانطور که گفتم من استعفاي کتبي از فتح الله زاده نديده ام.

به گزارش ايسنا، نجف نژاد در پاسخ به اين سوال که آيا اگر استعفاي فتح الله زاده به دستتان برسد، قبول مي کنيد يا خير گفت: چو فردا شود، فکر فردا کنيم.

6. 6 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تا تیم رو به بخران نندازن دست بردار نیستن این وزیر تا چند روز میندازنش بیرون این آخریا داره زهر خودشو میریزه

8. 5 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شاید بعضی از پرسپولیس ها(تعداد معدودی) خوشحال بشن از این اتفاقات اخیر استقلال اما منکه به شخصه خوشحال نشدم.درسته که همیشه دوست دارم سرتر از استقلال باشیم اما نه به هر قیمتی
    یکی از دوستانم همیشه قبل بازی های استقلال می گفت خدا کنه جباری مصدوم بشه خدا کنه مجیدی با قلعه نویی حرفش بشه بازی نکنه تا تیمشون نتیجه نگیره اما اینجوری به نظرم رسمش نیست.تیم خودمون باید قوی باشه
    استقلال ضعیف بشه تیم ملی ضعیف میشه.بد موقعی این اتفاقات داره می افته خوب مطمئناً ملی پوشان استقلال تمرکز خوبی برای بازی با لبنان نخواهند داشت
    منکه یادم نمیاد این چند ساله اخیر برای مدت دو سال پشت هم استقلال و پرسپولیس رنگ خوشی رو دیده باشن!!

10. 9 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ف ی س ب و ق

12. 11 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

هيئت مديره استعفاي فتح‌الله‌زاده را قبول نکرد

اعضاي هيئت مديره باشگاه استقلال مخالفت خود بابت استعفاي مديرعامل اين باشگاه را اعلام کردند.

علي فتح‌الله‌زاده شب گذشته به طور رسمي استعفاي خود را از مديرعاملي باشگاه استقلال اعلام کرد. اما به گفته مقداد نجف‌نژاد رئيس هيئت مديره باشگاه استقلال هيئت مديره اين باشگاه اين استعفا مورد قبول واقع نشده است و رئيس هيئت مديره استقلال تاکيد دارد که فتح‌الله‌زاده همچنان به عنوان مديرعامل به کار خود ادامه مي‌دهد.

Fars

14. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چون این تیم را دوست دارم از اخلاقم سوء استفاده می‌کنند/ برخی‌ها با بودن من مشکل دارند
    برهانی:جدایی‌ام از استقلال را باور نمی‌کنم/ دوست ندارم بازیکن تحمیلی باشم، هواداران حلالم کنند
    مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: دوست ندارم بازیکن تحمیلی باشم ولی نمی‌توانم این کم محلی و بی‌احترامی‌ها را تحمل کنم.

میثم رحمانی -آرش برهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص شایعاتی که پیرامون جدایی‌اش از تیم استقلال و اینکه این بازیکن در فهرست فروش آبی‌پوشان قرار گرفته است صحبت‌های زیر را انجام داد:

فارس: این روزها شایعات زیادی مبنی بر حضورت در فهرست مازاد استقلال به گوش می‌رسد درست است؟

کاملا درست است. 10 روز پیش معاون باشگاه استقلال با من تماس گرفت و گفت امسال شرایط جور دیگری است. اول با قلعه‌نویی صحبت کن تا بعد در مورد قراردادت حرف بزنیم.

فارس: با قلعه‌نویی صحبت کردی؟

من خارج از کشور هستم و قلعه‌نویی هم همینطور. دو روز پیش با قلعه‌نویی تماس گرفتم و در حالی که دو دقیقه با هم صحبت کردیم شارژ موبایلم تمام شد و نتوانستم با او بیشتر صحبت کنم. دیروز شارژ اعتباری خریدم و با ایشان تماس گرفتم اما موبایلشان روی پیغام گیر بود و نتوانستم در دو باری که با قلعه‌نویی تماس گرفته بودم صحبت کنم.

فارس: حالا تکلیف چیست؟

نمی‌دانم. امروز که با شما صحبت می‌کنم هیچ تصمیمی نگرفتم و تا روز چهارشنبه‌ وضعیتم مشخص می‌شود اما یک سری از آقایان چون فهمیده‌اند من استقلال را دوست دارم برای بعضی‌ها سوءتفاهم به وجود آورده‌اند که به خاطر این اخلاق من هر رفتاری که دلشان می‌خواهد با من انجام دهند. روی صحبتم شفاف با هواداران استقلال است، شاید باور نکنید اما در این 6 سالی که در استقلال بودم هنگامی که برای تمدید قرارداد به باشگاه می‌رفتم کلا در مجموع این سالها نیم ساعت هم کارم بیشتر طول نکشیده و به قولی مسئولان استقلال برای تمدید قرارداد با من کار سختی نداشتند اما نمی‌دانستم این دوست داشتن زیاد استقلال، باعث می‌شود عده‌ای از من سوءاستفاده کنند و باعث جدایی من می شود.

فارس: یعنی رفتنت قطعی است؟

من دوست ندارم بازیکن تحمیلی باشم. به قولی یک روز زندگی باعزت بهتر از یک عمر زندگی با ذلت است. در این چند سال هم از لحاظ مالی و مسائل دیگر خیلی اذیت شدم. تنها چیزی که دوست نداشتم اتفاق بیفتد ناراحتی هواداران بود چون آنها بزرگترین لطف را به من داشته‌اند و در واقع تنها دلخوشی من در این سالها آنها بوده‌اند. من تا همین الان هیچ تصمیمی نگرفتم اما سه هفته است که کوچکترین حرفی با من نزدند و آن یک تماس هم به شکلی که توضیح دادم بود.

فارس: با فتح‌الله‌زاده صحبت نکردی؟

اصلا. فقط یک بار مصاحبه‌ای از او دیدم که گفته برهانی در لیست مازاد نیست.

فارس: اما دیروز گفته شد با فتح‌الله‌زاده تلفنی صحبت کردی و در این تیم ماندنی شدی؟

اصلا اینگونه نیست. من اصلا با آقای فتح‌الله‌زاده صحبت نکردم و همانطور که گفتم هیچ کس از باشگاه به جز معاون با من تماس نگرفته است.

فارس: اما فتح‌الله‌زاده که حالا استعفا داده؟

بله شنیدم. ولی من هم خصوصیات اخلاقی خودم را دارم. نمی‌توانم این همه بی‌احترامی و کم‌محلی را ببینم و آنها را تحمل کنم. هر سال 50 درصد تیم می‌رفتند اما من برای تمدید قرارداد هیچ شرط و شروطی نمی‌گذاشتم. همین دو سال پیش نظری جویباری شاهد است که مذاکره من برای تمدید قرارداد پنج دقیقه هم طول نکشید در حالی که تیم آن زمان مهاجم دیگری هم جذب نکرده بود. من شرایط استقلال را درک می‌کردم اما نمی‌دانم چرا چنین رفتارهایی با من شد. حتی سالی که پرسپولیس من را می‌خواست عقد قراردادم با استقلال 10 دقیقه بیشتر زمان نبرد.

فارس: اهل بازار‌گرمی هم که نبودی؟

تا به حال هیچ کس ندیده که من بگویم از استقلال می‌روم یا از فلان تیم پیشنهاد دارم چون اصلا فوتبالم را بدون استقلال تصور نمی‌کردم.

فارس: پیغامت به هواداران چیست؟

اول صحبتم گفتم که همه حرفم با هواداران است. آنها بدانند من برای ماندن مشکلی ندارم و هر وقت به من گفتند تمدید کن تمایل خودم را نشان دادم اما ظاهرا برخی‌ها با بودن من مشکل دارند. اگر چنین رفتارهایی با خودشان هم صورت گیرد ناراحت می‌شوند. باز هم می‌گویم من دوست ندارم بازیکن تحمیلی باشم و باید من را بخواهند. مردم تنها حامی من در این چند سال بودند ولی باید یک سری چیزها را بدانند. باور کنید دوست ندارم دل یک هوادار از رفتن من از استقلال بشکند و یا آنها ناراحت شوند.استقلال طرفداران میلیونی دارد و اگر بدانم یک نفر از ماندن من خوشحال می‌شود من از ته دل شاد می شوم اما خودم هم می دانم که آن‌ها تقصیری ندارند و رفتار مسئولان ناراحت کننده است. امیدوارم هواداران من را حلال کنند.

فارس: تصمیم نداری با استقلالی‌ها باز هم صحبت کنی؟

قرار بود چهارشنبه از طریق یکی از نزدیکان فتح‌الله‌زاده او را ببینم. ببینید کار را به کجا رسانده‌اند و با آرش برهانی چه کار کرده‌اند که باید از طریق دوستان آقای فتح الله زاده و واسطه ها و با خواهش و تمنا مدیرعامل را ببینیم، حالا هم که فتح‌الله‌زاده استعفا داده است اما پنجشنبه تصمیم نهایی را می‌گیرم. معلوم نیست منتظر چه چیزی هستند. آیا منتظرند تا بازیکنانشان را بگیرند؟ یا قلعه‌نویی برگردد؟ من فقط منتظر بودم تا با استقلال تمدید کنم ولی یک تماس هم گرفته نشد.البته این را بگویم انصافا تنها کسی که دوست داشت در استقلال بمانم فتح الله زاده بود و من در این چند سال کوچکترین مشکلی با او نداشتم. ۶ سال با او کار کردم و انصافا چیزهای زیادی از وی یاد گرفتم اما دروغ نمی‌گویم ولی تا چهارشنبه منتظر می‌مانم و اگر اتفاقی نیفتاد پنجشنبه تیم جدیدم را مشخص می‌کنم.

فارس: حالا از کدام تیم‌ها پیشنهاد داری؟

در مورد پیشنهاداتم نمی‌خواهم حرفی بزنم چون اصلا اهل بازار‌گرمی نیستم، همه این حرفها رک و صریح با هواداران بود. پیشنهاد دارم اما چون خارج از کشور بودم به آن ها فکر نکردم اما از طرف من این را بنویسید که باور نمی‌کنم روزی از استقلال جدا شوم.

16. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده: براي استقلال بهترين ها را آرزو مي‌کنم

مديرعامل مستعفي باشگاه استقلال براي آبي پوشان آرزوي موفقيت کرد.

علي فتح الله زاده در پاسخ به پرسش مبني بر دلايل استعفايش از مديرعاملي استقلال اظهار داشت:از محبت دوستان رسانه اي و هواداران عزيز سپاسگزارم اما تحت هيچ شرايطي در مقطع فعلي قصد مصاحبه ندارم.

وي افزود:براي استقلال بهترين ها را آرزو مي کنم و اميدوارم اين تيم روزهاي خوبي را در پيش داشته باشد و دل هوادارانش را شاد کند.ضمن اينکه حرف ديگري ندارم.

ابراز شگفتي قلعه نويي از استعفا فتح‌الله‌زاده

سرمربي استقلال از استعفا مديرعامل باشگاه ابراز تعجب و ناراحتي کرد.

امير قلعه نويي که در آمريکا به سر مي برد، شنبه شب در تماس با يکي از معاونان باشگاه استقلال از کناره گيري ناگهاني علي فتح الله زاده مطلع شد و از اين مساله ابراز شگفتي کرد.

در همين حال برخي اخبار از حاکي از اين است که اگر فتح الله زاده طي روزهاي آينده بر استعفايش پافشاري کند و به استقلال برنگردد،احتمال جدايي امير قلعه نويي هم از جمع آبي پوشان وجود دارد.

سرمربي استقلال تا پايان هفته به تهران مراجعت خواهد کرد.

OwjNews

18. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

ارش بازی کن خوبی حداقل از قاضی خیلی بهتر بازیکن بی حاشیه امیدوارم بمونه معلوم نیست توی این تیم چه خبره

20. 5 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •