تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 262 از 325 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

خداکنه با 2500مهندسی شیمی تهران قبول شم
    8841ترازمه
    شیمی زیر گروه2ه دیگه؟

2. این کاربر از real_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

ولی امسال برای اونایی که سر جلسه بودن و مجاز شدن 150 انتخاب میتونن داشته باشن.
    برای کسانی که غایب بودن 100 انتخاب دارن
    بخاطر دانشگاه آزاده احتمالا

4. این کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

rpf

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkdream2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

بچه ها کسی که متولد نیمه دوم سال 1373 میتونه سال دیگه هم کنکور بده؟دفترداره مدرسمون میگفت قانون ها عوض شده ونمیتونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان می خواستم بدونم انتخاب رشته دانشگاه آزاد ربطی به گروه آزمایشی شخصی که شرکت کرده داره؟ مثلا کسی که فقط تجربی کنکور داده نمی تونه بره طراحی صنعتی آزاد؟
    من میخوام بدون کنکور ازاد ثبت نام کنم , و دارم اتخاب رشته میکنم. کارت ثبت نام الان خریدم اما موندم که رشتم تجربیه ولی من از رشته های ریاضی مد نظرم هست مهندسی کامپیوترمیخوام بدونم با توجه به اینکه این رشته برای گروه تجربی نیست میتونم انتخابش کنم ؟ چون تجربی رشته های بی کنکوررش همش کشاورزیه !! اگه نمیتونم از رشته های ریاضی انتخاب کنم رشته های پایین تر مثل انسانی چی ؟ ممنون دوستان زودتر راهنماییم کنید
    شرمنده کسی هست راهنمایی کنه

داره خودمونی میشه hirad_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفانی دارم میشم...

پيش فرض

دوستان پس من مشکلی ندارم نیمه دوم 73 هستم
    می توانم برم پلیس +10 و یک سال معافیت تحصیلی بگیرم و بشینم و راحت بخونم اره
    آره؛ میتونی.... + توضیح پایینو بخون

نگاه کن دوست گرامی به این راحتی ها نیست که شما بری پلیس+10 و بگی من امسال درس نخوندم و میخوام درس بخونم به من یه معافیت تحصیلی یه ساله بدید!....
    بلکه شما از زمان اخذ آخرین مدرک تحصیلیتون 1سال وقت دارید که خودتون رو جهت مشخص شدن وضعیت خدمت به نظام وظیفه معرفی کنید .
    اگر میخواید درس بخونید و معافیت تحصیلی بگیرید باید به سازمان نظام وظیفه مراجعه کنید و در بخش معافیت تحصیلی درخواستتون رو مطرح کنید ... شاید قبول کنند و شاید هم نه .. .
    اما شما حتی اگر خدمت هم برید و دانشگاه قبول بشید میتونید معافیت تحصیلی دریافت کنید .
    نه آقا...این طورا نیس... چرا جوون مردمو می ترسونی

یک سال بیشتر درس خوندن حق هر پسر ایرانیه مشموله. اصلا جایی درخواست معافیت داده نمیشه که بخوان قبول کنن یا نه! یک دفرچه رو پست میکنی و یه برگ سبز واست میاد...

سلام

بچه ها کسی که متولد نیمه دوم سال 1373 میتونه سال دیگه هم کنکور بده؟دفترداره مدرسمون میگفت قانون ها عوض شده ونمیتونه
    اگه کسی متولد نیمه اول 73 هم باشه؛ مشکلی نداره.

تا حدود آذر 91 قانونش این بود: میرفتی دفتر پلیس +10 ؛ برگه درخواست به خدمتو میگرفتی. تا غیبت نخوری. تاریخ اعزام میوفتاد واسه آبان سال بعد. که تا اون موقع هم نتایج کنکور میومد و دانشگاه بودی.

اما همون موقعا قانون عوض شد... راحت تر شد. فکر کنم دیگه نمی خواست بری درخواست اعزام به خدمت بدی...

بهترین کار= برو از چند تا دفتر +10 سوال کن.( اونی که جاهای باکلاس تره شهره! تجربه دارم اینو میگم...)--------> نتیجه رو هم این جا بگو

8. این کاربر از hirad_g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خوب این دفتر را پست می کنی . باید خرداد سال دیگر پست بکنیم درسته
    چون ما خرداد امسال فارغ التحصیل شدیم . و تا سال دیگر وقت داریم
    تازه بعضی ها هم می گویند شما از شهریور امسال فارغ التحصیل می شوید و تا شهریور سال بعد وقت دارید
    لطفا کمک بکنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان این جریان دانشگاه فرهنگیان چیه
    وقتی می رویم در سایت کانون کارنامه های پارسالی را نگاه می کنیم می بینیم طرف با رتبه 95 هزار منطقه دو و رتبه 213 هزار کشوری
    توانسته است علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان پردیش شهید رجایی شیراز را بیاورد
    ولی یکی از دوستام گفت که 43 هزار شده است زده براش غیر مجاز و منم 68 هزار بازم غیر مجاز این جریانش چی هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

آره؛ میتونی.... + توضیح پایینو بخون

نه آقا...این طورا نیس... چرا جوون مردمو می ترسونی

یک سال بیشتر درس خوندن حق هر پسر ایرانیه مشموله. اصلا جایی درخواست معافیت داده نمیشه که بخوان قبول کنن یا نه! یک دفرچه رو پست میکنی و یه برگ سبز واست میاد...

اگه کسی متولد نیمه اول 73 هم باشه؛ مشکلی نداره.

تا حدود آذر 91 قانونش این بود: میرفتی دفتر پلیس +10 ؛ برگه درخواست به خدمتو میگرفتی. تا غیبت نخوری. تاریخ اعزام میوفتاد واسه آبان سال بعد. که تا اون موقع هم نتایج کنکور میومد و دانشگاه بودی.

اما همون موقعا قانون عوض شد... راحت تر شد. فکر کنم دیگه نمی خواست بری درخواست اعزام به خدمت بدی...

بهترین کار= برو از چند تا دفتر +10 سوال کن.( اونی که جاهای باکلاس تره شهره! تجربه دارم اینو میگم...)--------> نتیجه رو هم این جا بگو
    برادر ...
    متاسفانه شما اطلاع نداری....
    وقتی متولد سال 74 رو فراخون کردن ... این دوست عزیزمون همین الان دفترچه پست کنه 18 شهریور اعزامه! ...
    در کل بعد از اخذ آخرین مدرک تحصیلی یک سال فرصت هست تا دفترچه رو پست کنید.
    1- از چه تاريخي مشمولان وارد سن مشموليت مي شوند؟

تمام افراد ذكور ايراني كه به سن 18 سالگي تمام مي رسند از اول ماه تولد شمول قانون وظيفه عمومي مي گردند .

2-حداكثر زمان معرفي مشمولاني كه قبل از سن مشموليت فارغ التحصيل ، ترك تحصيل يا اخراج مي شوند چه مدت مي باشد؟

حداكثر مدت معرفي ايشان 6 ماه پس از رسيدن به 18 سالگي تمام است .

مثال: دانش آموز متولد 18/2/73 كه قبل از 1/2/91 فارغ التحصيل ، انصراف ، ترك تحصيل يا اخراج از تحصيل شده باشد حد اكثر
    تا1/8/91 فرصت معرفي خود را دارد.

3- حداكثر زمان معرفي مشمولاني كه پس از سن مشموليت ، فارغ التحصيل، انصراف، ترك تحصيل يا اخراج مي شوند چه مدت مي باشد؟

از تاريخ فراغت ، اخراج يا ترك تحصيل يكسال فرصت دارند تا خود را معرفي نمايند.

مثال: دانش آموز متولد 18/2/73 كه در تيرماه 1391 فارغ التحصيل، انصراف ، ترك تحصيل ويااخراجي محسوب شوند تاپايان تير ماه 92
    مهلت معرفي خواهد داشت.
    لطفا قانون و تبصره و... از خودتون اختراع نکنید دوستان ... درسته شخصی که متولد 73 هست سنی نداره اما 18 سالش شده و مشموله! حتی متولد 74 هم الان مشموله .

بخش معافیت تحصیلی در سایت نظام وظیفه رو مطالعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همچنین برای کسب اطلاع از آخرین شرایط نظام وظیفه هم طبق گفته صریح سردار کمالی باید از طریق نظام وظیفه پیگیر باشید و لاغیر :
    وي در ادامه به خانواده ها تاكيد كرد:تنها مرجع اعلام رسمي قوانين و مقررات و اخبار خدمت وظيفه عمومي،ستادكل نيروهاي مسلح و سازمان وظيفه عمومي ناجا مي باشد. لذا خانواده هابه شايعات موجود توجه نداشته باشند.
    : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ..........

خود بنده هم دقیقا سر همین مساله ... رفتم خدمت ..
    Last edited by microsof; 01-08-2013 at 14:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

اقایون مگه شما اون فرم معافیت تحصیلی رو نبردین پلیس +۱۰؟
    مدرسه می ده اون فرم.
    تو مدرسه ما هرکی تولد ۱۸ سالگیش می شد فرمش رو می دادن ما هم می بردیم پلیس +۱۰ واسه معافیت تحصیلی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اقایون مگه شما اون فرم معافیت تحصیلی رو نبردین پلیس +۱۰؟
    مدرسه می ده اون فرم.
    تو مدرسه ما هرکی تولد ۱۸ سالگیش می شد فرمش رو می دادن ما هم می بردیم پلیس +۱۰ واسه معافیت تحصیلی
    واقعا؟ داداش آخه چرا دری وری کدوم وری میگی ؟قصد اهانت ندارم اما آخه اینجوری بود که کسی مشکلی نداشت ! تازه بحث سر فارغ التحصیلاست که یکسال فرصت دارند خودشونو معرفی کنند اصلا هم تا دانشگاه قبول نشی خبری از معافیت تحصیلی نیست ... فقط باید معرفی کنی تا غیبت نخوری ! من خودم همین مشکلو داشتم که میگم متولد نیمه اول 73 هم هستم ... تاه خرداد هم فارغ التحصیل حساب میشید نه شهریور! و سریعا هم اعزام میکنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •