تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 281 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

فردا کلاس تشکیل میشه؟
    مگه نمیگن تا آخر زمان حذف/اضافه کسی کلاس نمیره؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بچه ها یکی کمک کنه من میخوام بیام انتخاب پایین تر که اگر بدشانسی نیاورده باشم 90 درصد قبول شدم یکی کمک میکنه چه کار باید بکنم کی باید اقدام کنم
    سلام دوستم ن
    در رشته قبولی فعلی خود ثبت نام کنید
    منتظر کارنامه نهایی در اوایل مهر باشید.
    با دانشگاه مبدا و مقصد صحبت کنید.
    برای انتفپقالی اگر موافقت بشه موردی نیست

پیروز باشید

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

پ.خ ت رو هم جواب نمیدی ببینم کدوم یکی از بچه هایی ! بابا توم با من بودی دیگه ! فردا مبانی داریم 8 ... بهم بگو کدوم یکی از بچه هایی باهات تو دانشگاه صحبت کنم ...
    داداش من تو نت فعالیت سیاسی زیاد کردم واقعا دلم نمیخواد کسی بفهمه من کیم . امیدوارم ناراحت نشی البته
    شما ولی فک کنم اونی بودی که ریش داشت و عینک :-؟ یکی دیگه هم بود که رفت اونروز البته
    اما در مورد اپلای
    اینو که میخوام بگم خودم نمیگم، یکی از دانشجویانی میگفت که اپلای گرفته بود و البته امسال هم یکی از بچه ها که میشناسمش از کانادا بورس شده ( پذیرش رایگان که هیچ، پول هم بهش میدن ) اگه سوالی داشتین بگین تا ازش بپرسم، اما میگفت دانشگاه علم وصنعت به دلیلی که گفتید و تهران به دلیل سیاسی بودن یکم بیشتر از امیرکبیر و شریف گیر میدن. اما اینطور نیست که اپلای نکنن. شاید یکم مشکلتر باشه ولی واقعا چقدر موثره؟! فکر نکنم خیلی باشه. قبول دارید؟ این همه اپلای گرفتن، شما چرا نتونید! ( اگه بدونن فقط تو این دانشگاه ها درس خوندی و وارد مباحث سیاسی نشدی مطمئنا خیلی گیر نخواهند داد )
    متاسفانه بیشتر ازین حرفاست
    از آشنایان ما یه خانومی بود مکانیک علم و صنعت . با معدل 18 واسه ارشد رفت اپلای کنه واسه دانشگاها
    این قبل ازین همه تحریم و اینا بود ! من یادمه خیلی ناراحت بود چون آمریکا و کانادا و انگلیس بش پذیرش ندادن ! آخرش مجبور شد بره ایتالیا اونم با کلی زحمت !
    بعد یکی از دوستاش که صنعتی اصفهان بود به راحتی پذیرش گرفت واسه کانادا ! معدلش هم مشابه همین بود .
    الان که کلی تحریم و ...

4. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من نمیدونم چطور میشه نظر شما رو عوض کرد و نمیتونم و اصلا به من مربوط نیست . اما این طوری که تو داری تو این یکی دو روزه پست میدی من میترسم سال دیگه یکی بخواد بره عمران علم و صنعت و این پست رو بخونه و منصرف بشه و یکی از بهترین انتخاباش رو از دست بده ...
    من فقط دارم این و مینویسم برای کنکوری های سال دیگه که شاید گذرشون به این تاپیک افتاده و با پست های ایشون از علم و صنعت یه غول ساختن .
    اولا بگم که من هم از جو علم و صنعت متنفرم ...
    ایشون میگه من نمیتونم با بچه ها دوست شم . اولا که این یه چیز شخصیه . واقعا نمیدونم چجوری تو 2 روز اردو به این نتیجه رسیده ...
    این که مکانیک 1 دختر امسال گرفته و عمران 3 - 4 تا دلیلش کاملا مشخصه . هیچ ربطی به خود دانشگاه نداره . مگه دانشگاه دانشجو ها رو انتخاب میکنه ؟ سازمان سنجش این کار رو میکنه .
    چون این 2 رشته یه جورایی پسرونست و همچنین دخترا اکثرا شهر خودشون رو انتخاب اولشون میزارن این طوری شده . فقط امسال هم نبوده و سال پیش هم فکر کنم این طوری بوده . تو اگر یه دختر پیدا کردی که رتبش بین اولین و آخرین قبولیتون بوده و عمران علم و صنعت رو زده و قبول نشده میتونی بگی به "دانشگاه پسرانه علم و صنعت خوش آمدید"
    دانشکده عمران علم و صنعت تو ایران اول نباشه دوم حتما هست . بخاطر اینکه خیلی خیلی بهش میرسن .
    تو میگی بودجه به من که نمیدن ! اما برات که خرج میکنن ! همین توی اردو هم به عمرانی ها خیلی خیلی بیشتر از برق و کامپیوتر و ... رسیدن .
    اینکه میگی حراست و ... گیر میدن ( شاید دقیق این و نگفتی اما منظورت همین بوده ) اولا که فقط علم و صنعت اینطوری نیست و همه جا اینطوریه . فقط علم و صنعت یکم سخت گیریش بیشتره . دوما تو از در رد بشی تمومه ! حتی اگر با دختر هم بگردی حراست میاد فقط بهت میگه ازش فاصله بگیر ! همین . مگه میخوای بمب بزاری که انقدر از اونا بد میگی ؟
    امکانای فوق العاده رفاهی علم و صنعت رو هم که اصلا نمیبینی . دکتر عمومی و دندون پزشکی و استخر و... ( حتی تا سلمونی 1000 تومنیش ! ) که تو دانشگاه های ایران یکی از بهترین هاست به چشمت نمیاد .
    فضای سبز دانشگاه رو هم که ...
    در هر صورت نمیدونم چرا انقد از این دانشگاه بدت میاد . من هم خیلی بد شنیدم اما رفتم و از 2 - 3 تا سال بالایی پرسیدم کاملا نظرم عوض شد و مطمئن شدم بهترین انتخابم دانشگاه علم و صنعت بود . چون موفقیتم برام مهمه . حراست و ...سیج و ... هر چقدرم گیر باشن نمیتونن باعث بشن که از کادر استاد ها و امکانات این دانشگاه بگذرم .
    دیگه حرفی ندارم . امیدوارم انقد سخت نگیری و یکم صبر کنی و به نیمه پر لیوان نگاه کنی ...
    اولا من اصلا اسم حراست نیاوردم.
    دوما من نگفتم چرا عمران 4 تا دختر گرفته. کاش همون 4 تا رو هم نمی گرفت. دخترا دست و پا گیرن و جلوی حال و حول پسرا رو می گیرن. من میگم دانشگاه پسرانه چون ورودی خواهران برادران ندیده بودم. ندیده بودم که تو محیط دانشگاه دخترا از یه ور برن پسرا از یه ور. ندیده بودم خیابونای دانشگاه هم فقط یه دیوار کم داشته باشه واسه این قضیه. در مورد سازمان سنجشو انتخاب دانشجو هم من یه دخترو شنیدم که با 831 منطقه 2 عمران امیرکبیر آورده که من با 770 نیاوردم. من که هیچی تو همین اردو با 480 منطقه 2 هم عمران امیرکبیر نیورده. حالا شاید دختره سهمیه چیزی داشته ولی به هر حال.
    سوما. من بهترین رفیقامو همون روز اولی که تو مدرسه و دبیرستان دیدم باهاش جور شدم. اینجا که اصلا هدفم از این اردو همین بود هرچی خودمو به در و دیوار زدم جواب سلام هم به زور میدادن. اینجوریشو ندیده بودن.
    چهارما. اول یا دوم بودنش بخوره وسط فرق سرم. خودم اطلاع دارم که عمرانش ردیفه ولی چه فایده.
    پنجما. بودجه ای که رئیس عجیب غریب عمرانش بخواد واسه من خرج کنه هم بخوره وسط فرق سر اینجانب.
    ششما. من از حراست حرفی نزدم ولی خدا شاهده درگیرم با چه لباسی فردا برم که گیر بهم ندن روز اول کلاسی. با دختر گشتن هم بخوره وسط فرق سر اینجانب. من میخوام یه فرقی با دبیرستان داشته باشه. آدم احساس دبیرستان بهش دست میده. من اصلا این کاره نیستم.
    هفتما. دکتر عمومی و دندون پزشکشم بخوره وسط فرق سر شخص بنده. من تو عمرم دندون پزشکی نرفتم که حالا بخوام. استخرم که دانشگاه یاخچی آباد هم داره. من دنبال تنیس بودم واسه تربیت بدنی 2 که اونم مالوندن رفته.
    هشتما. فضای سبز دانشگاهم اگه اولویت بود میرفتم دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران. هم کرجه هم از اینجا جنگل تره. هم رودخونه داره.
    من دارم نیمه پر لیوانو میبینم ولی به قول وودی آلن پر از زهره.
    در هر حال به شدت خورده تو ذوقم و کاریشم نمیشه کرد. کنکوری های سال آینده هم بزنن علم و صنعت. به درک. من دارم میگم که نگن نگفتی. چون خودم الان دارم میگم چرا کسی به من هیچی نگفت. باز دم صنعتی اصفهانیا گرم که تمام هشدارهای لازم رو به من دادن.
    شما هم بهترین دانشگاه یا همون دبیرستان پهنه گیتی قبول شدی. اگه اینقدر حال کردی چرا اصرار داری منو متقاعد کنی؟ برو حالشو ببر.
    ولی من رو هیچی تعصب ندارم و اگه غلط بکنم میگم غلط کردم.
    آخه یکی به من بگه کدوم دانشگاه بی در و پیکری پیدا میشه که انجمن صنفی هم نداشته باشه؟ انجمن اسلامی هم ایضا بخوره وسط فرق سر بنده حقیر
    به خدا وقتی از خاطرات دوران دانشجویی این و اون میشنوم میخوام خودمو بکوبم به دیوار.
    میگن همه دانشگاه در خدمت دانشجو باید باشه و آزاد باشه ولی با این وضعیت فقط برای مردن آزادی. حرف اول هم بخوره وسط فرق سر من احمق حرف آخر هم که هیچ اصلا حق حرف زدن داریم اونجا با این همه تدابیر امنیتی و فلان؟ از چی محافظت میشه اون تو؟
    Last edited by xerxes again; 22-09-2012 at 00:51.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دانشگاههای تهران به تهران قابل انتقال نیست.

ضمنا برادر شما چی دیده از امیرکبیر که اینقدر دیدتون رو بد کرده؟ ( جالب اینجاست که خوشگزارن ترین دانشجویان به نظر من اول عمرانیان بعد نفتیا ! - البته خیلی هم خوبه ) من فکر میکنم اگه برادری هم در خواجه داشتین همین حرف رو در مورد این دانشگاه میزدین. ( چون بعضیا کلا تو تریپ انتقادن ! ) . یا خودتون که علم و صنعتید.
    بلاخره رفاقت حداقل تو دانشکده ما که خیلی زیاده و نه فقط با هم دانشکده ای هامون بلکه با برقی و مکانیکی ها هم خیلی .

البته مسلما برا غیر خوابگاهی ها چنین مشکلاتی هم هست که میگید.
    جالبه بدونین همین برادر بنده کارشناسی خواجه نصیر بوده و ارشد امیرکبیر. از خواجه تعریف میکنه و میگه خیلی راحت بودم. از امیرکبیر انتقاد کرده و میگه جو بیخودی داره و استادای عمران بی سواد و فلان فلان شده. از جمله آقایان چینی فروش و رهایی.
    من از تمام دانشگاه های معروف آدم دور و برم داشتم به جز همین علم و صنعت. امیرکبیری هم برق بود که استاداش رو تعریف میکرد. چیزی که گفتم در مورد عمرانش بود.
    خواهشا وسط دعوا دیگه سنگ دانشگاه خودتونو به سینه نزنین. چون همین طوری که میبینی من اصلا اهل این کار نیستم و از تعصب بی بهره. ببخشید ولی با توجه به پستایی که از شما خوندم به نظرم خیلی با تعصب رو دانشگاهتون نظر میدین. و اگه من تو تیریپ انتقادم شما تو تریپ تعریف و تمجید.
    حالا اصلا بحث امیرکبیر نیست.
    ببینید اگه واقعا فکر میکنید بعدا پشیمون نمیشید، مطمئنا تا الان آگهی های جابه جایی رو دیدین. با دانشگاههای شهرستان بعضیاش هم خیلی خوبین مثل صنعتی اصفهان با دانشگاه های تهران تازه یه پول حسابی هم معمولا بهت میدن. جابه جا شو.
    ولی اگه دو روز دیگه پشیمون شدی ( که احتمالا میشی ) دیگه نگی من پیشنهاد دادم.
    ولی دیگه اینقدر هم همه چیز رو تیره و تار نبین.
    خواجه نصیر هم احتمالش ضعیفه بذارن بری، چون وزارت علوم جابه جایی در دانشگاههای تهران رو اجازه نمیده به جز موارد معدود.
    من حس میکنم بیشتر از اینکه مشکل از دانشگاه باشه، مشکل از دیدگاه خودتونه و تعاریفی که برادرتون کردن از دانشگاه. من نمیدونم چطور دو سه روزه تونستید اینقدر کشفیات انجام بدید.
    با این دیدگاه دانشگاه خواجه که هیچی، MIT هم به نظرت هیچی نمیاد.
    والا آگهیشو ندیدم و اگه صنعتی اصفهان باشه که عمرا برم.
    یکی گفت اگه تو انتخابای بعدی خواجه نصیرو آورده باشی اوکی میدن. با توجه به این که میگین تهرانو اجازه نمیدن جابه جا کنیم پس این حرف مالیده.
    برادر من تعاریفی از دانشگاه نکرده. چون علم و صنعت نبوده. حتی گفت خوبه. اگرم منظورتون از دانشگاه کلی باشه همین حرفا رو بهش زدم گفت همه دانشگاهای ایران همینه. ولی من باور نکردم چون حرفایی که از دامادمون و آشنا و فامیل می شنوم چیز دیگه ای میگه. بدبختی اینه که هیچ علم و صنعتی ندیدم و فکر میکردم تو مایه های دانشگاه تهران باشه که دیدم یا ابالفضل.
    من با خیلیا حرف زدم و خیلی جاها گشتم ولی چیزی که اونجا دیدم هیچ جایی نبود و چیزایی که بقیه جاها اینجا خبری ازش نیست.
    من 3 روزه هیچی کشف نکردم. پرسیدم که مثلا انجمن صنفی تون چجوریاس؟ گفتن نداریم. خیلی کار سختی نبود. من دوست داشتم برم تو این کارا که دیدم به هر امیدی اومدم دانشگاه اینجا مالیده.
    MIT نیز در راستای خوردن وسط فرق سر بنده قرار دارد.
    ناراحت نشی بذار رک بگم
    اینکه الان میگی حالم گرفته و میدونم بهتر نمیشه فقط نشان از یک طرز فکر خام و نپخته را میده.اینکه نمیخوام حرف بچه ها را بپذیری و گیر دادی به چهار تا جمله بقیه که حالم گرفته شده
    طرز فکر بچه هایی که میخوان تازه برن دانشگاه با سالای بعدشون خیییییییییییییییییییییییل ی فرق میکنه
    هر چی باز بچه ها بیان اینجا تعریف کنند باز شما حرف خودت میزنی که غلط هم هست.
    باز میگم این طرز فکر خام و نپخته است.ناراحت نشو و جبهه هم نگیر این جوری گفتم چون خودم هم همین طور بودم (من علمص نرفتما تجربی بودم)
    سعی کن حالا که میری دانشگاه و وارد یه مقطع جدید شدی یه کم بزرگ تر فکر کنی
    ناراحت نشدم. طرز فکرم فرق بکنه یا نه اونجا فرقی نمی کنه. میکنه؟
    انجمن صنفی دار میشه؟ یه چارتا فعالیت میشه توش کرد؟
    بر فرض که تفکرم تغییر کرد و شدم در راستای اونجا. یعنی کلا شدم بوق. این خوبه؟
    بزرگ تر فکر کردن هم میشه بگید چجوری؟ دستگاه فکر گشاد کنی چیزی داریم؟
    حرف من غلط و حرف بقیه درست. ما بد بقیه خوب.
    من یه سوال پرسیدم و چندین جور جواب مختلف شنیدم. یکی منت سر ما بزاره با منبع جواب ما رو بده.
    یکی گفت غیر ممکنه. یکی گفت آسونه. یکی گفت سخته. یکی گفت شدنیه. بالاخره چه گلی به سرم بگیرم؟
    میحوام هر چه زودتر برم
    Last edited by xerxes again; 22-09-2012 at 00:55.

7. این کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش من تو نت فعالیت سیاسی زیاد کردم
    واقعا دلم نمیخواد کسی بفهمه من کیم . امیدوارم ناراحت نشی البته
    شما ولی فک کنم اونی بودی که ریش داشت و عینک :-؟ یکی دیگه هم بود که رفت اونروز البته
    واااای ! چرا طرفداری میکنم فکر میکنید من هم مثل این بچه های ریش دارم ؟ شاید شما برای درس علم و صنعت رو زدید اما دلیل اصلی انتخاب علم و صنعت من خاطر خواهی بود ! اما الان که واردش شدم دیدم دانشگاه بدی هم نیست
    بابا وضع من خراب تر از توه ! اون پسره که خراسانی بود دیگه ! اون تخت بغلیم بود .
    بزار نشونه بدم
    روز اول هی حرف از حمام میزدم
    اسمم مرتضی است
    روز دوم رفتم عروسی و نموندم .
    شب اول رفتم برای فوتبال ولی سریع برگشتم
    روز دوم که اون پسره که سال پنجمش بود اومده بود حرف از بورسیه میزدم .
    و ...
    حالا نمیخوای بگی حرفی ندارم .
    این دوستمون که عمران هست شرمنده . الان وقت نکردم پیغامشو بخونم چون دارم میرم دانشگاه . برگشتم حتما میخونم و جوابش رو میدم
    Last edited by morix_001; 22-09-2012 at 06:24.

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوستان من برای ثبت نام به تاریخ دقیق اخذ مدرک دیپلم و پیش نیاز دارم.از کجا اینارو بیارم؟رو مدارکم زده مثلا نیمسال دوم 90-89.تاریخ دقیقشو از کجا بیارم؟

باتشکر

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

یه تیکه 5 شنبه تو حیاط دیدم ! یه جا دختر و پسر داشتن رد میشدن حراست اومد جداشون کرد ! گفت آقایون ازین مسیر خانوما ازون مسیر !
    اصلا کف کردم !
    گفتم برای سالای بعدی که بدونید بقیه جاها هم حذب اللهی هستن ولی این قضیه تو علم و صنعت به شکل خنده داری زیاده اصلا !!

دخترا از راست و پسرا دارن از چپ میرن !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mt.Shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    root/

پيش فرض

دوستان من برای ثبت نام به تاریخ دقیق اخذ مدرک دیپلم و پیش نیاز دارم.از کجا اینارو بیارم؟رو مدارکم زده مثلا نیمسال دوم 90-89.تاریخ دقیقشو از کجا بیارم؟

باتشکر
    نیم سال 89-90 یعنی سال 90
    Last edited by Mt.Shadow; 22-09-2012 at 16:22.

12. این کاربر از Mt.Shadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

این درست ولی هم روز میخواد هم ماه.من یادم نیست که.اونارو از کجا بیارم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •