سلام
هنوز معلوم نشده نسه ی فینال ورژن 2014 کی رلیز میشه؟
رلیز شد چند مدت باید صبر کنیم واسه لایسنس راستی؟!!!![]()
سلام
هنوز معلوم نشده نسه ی فینال ورژن 2014 کی رلیز میشه؟
رلیز شد چند مدت باید صبر کنیم واسه لایسنس راستی؟!!!![]()
ممنون مرسی
یه سری سایت هستن سریال فری میدن تبلیغاتی از اون سایتا بلد نیستید /.؟
برای من فعلا 12 روز مونده تا اون موقع ببینیم چی میشه
راستی دوستان این کسپر یه قسمت داره به اسم anti banerچرا بعضی سایتارو تبلیغاتشو نمیبنده باید ادرس اون عکسو بهش دستی بدیم؟
ممنون محمد جان
راستش اینکارا رو کردم ولی درست نشده متاسفانه
حالا معلوم نیست کی توی وبسایت رسمیش معرفی میشه؟
نخیر.سیاست کسپر در این هست که محصولی قدرتمند و آروم پیاده سازی کنه.برخی از تنظیمات تغییر و حذف شده.برای اسکن کامل باید security level رو روی high بذارید.اما تنظیماتی که جز به جز باشه نداره.
نسخه حال حاضر نسخه نهایی هست.در ادامه توضیح میدم.
فعلا در 2014 قسمت browse برای دادن key غیر فعال هست اما طبق گفته دوستان با آپدیتهای آینده فعال خواهد شد.برای دادن سریال طولانی مدت ابتدا 2013 رو با یک کلید چند ماهه نصب کنید و بعد از اکتیو شدن،از طریق کنترل پنل کسپر رو حذف و هنگام حذف،کلید فعالسازی رو حفظ کنید.و بعد 2014 رو نصب کنید.
برای تنظیمات وارد setting-->protection center-->anti banner-->configure blocked URLS شوید.در اینجا میتوانید آدرس سایتهایی که مدنظرتون هست رو وارد کنید.البته من طبق مثالش آدرس سایت کسپر رو زدم و کلا اون آدرس رو نذاشت بازکنه.
بهترین ابزار برای مقابله با بنرهای تبلیغاتی و پاپ آپها،استفاده از افزونه adblock و pop up block هست که برای مرورگر خودتون میتونید نصب کنید.در انجمن مربوطه پیدا کنید.
راه حلی بنظرم نمیرسه.نسخه های بتا رو نباید رو سیستم عامل های اصلی نصب کرد.
نسخه حال حاضر نسخه رسمی هست:
توظیحات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :The beta testing has started on 12 March 2013. This version has a Windows 8 like GUI design. The Final version was released on 3 August 2013 build 14.0.0.4651 in India & Russia, then on 13 August in the USA & 27 August in the UK.همونطور که میبینید و لینکهای دانلود هم در همین انجمن گذاشته شده بود،نسخه نهایی ابتدا در هند و روسیه و سپس در آمریکا و بریتانیا ارائه شده است.(این هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اول از همه اومده بود)
اما چرا هنوز در تمام کشورها ور در سایت جهانی قرار داده نشده؟
جواب:
It hasn't been pulled due to a problem, version 2014 is released in Russia and India, other regions are soon to follow.کاملا توضیح داده شده که محصول هر منطقه باید یک مرجع کامل باشد تا درخواستهای پشتیبانی، کدهای فعال سازی، خریدهای اینترنتی محلی و...........با اون کاملا هماهنگ باشند.
there are regional language variations (english is similar but not completely the same everywhere plus all other languages to deal with), activation code differences and regional restrictions to implement, making sure support staff have the right resources to deal with support requests, regional marketing, digital downloads stores to update and retail physical products to manufacture to complete. so if you want everyone globally to wait until the same date you could be in for a long wait.
not to mention websites and online support articles to update in each locality.
بنابراین هنوز نسخه های مربوط به سایر کشورها کامل نشده تا در سایت جهانی یک نسخه واحد قرار بگیره.با توجه به توضیح خط اول،نسخه 2014 هیچ مشکلی نداره و فقط بصورت منطقه ای در حال ارائه شدن هست.اینجا هم که ایران،تو همه چیز غایب.نمایندگی رسمی و پشتیبانی فنی محلی هم نداریم تا منتظر نسخه Persian باشیم!!!.پس بدون هیچ ترسی از همون نسخه آمریکایی یا انگلیسی استفاده و آپدیت کنید.این محصول نهایی هست.
Last edited by mohammad_87; 26-08-2013 at 19:30.
سلام من یک مدت کاسپر 2013 نصب کرده بودم لپتاپم خفه شد
اینقدر سرعتش اومد پایین که دیگه بزور ویندوز لود میشد ولی با تعجب توی نتایج تست ها ی کارایی دیدم اول شده !
خودتون ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی از نود هم سبک تر !!!!
یعنی چی ! چرا نتیجه اینطوری شده ؟؟؟
مشخصات لپ تاپ شما چیه؟آیا تنظیمات رو دستکاری کردید؟
برای ویندوز 7 و 8 حداقل این سیستم پیشنهاد شده:
- Processor: 1 GHz or higher
- 1 GB available RAM (32 Bit) or 2 GB available RAM (64 Bit)
من روی ویندوز 7 کسپر و روی 8 بیت دیفندر دارم.در استارت آپ کسپر کمی دیر بالا میاد ولی در دانلود و کارکردن با برنامه ها تفاوتی ندیدم.
مشخصات لپتاپم توی امضای من هست .
مشکل من هم توی استارت آپ بود و کمی هم توی کار کردن با برنامه ها .
نتیجه ی تست ها خیلی من را متعجب کرد یعنی کاسپر از نود سریع تره ؟ روی چه حسابی نتیجه ی تست ها اینطور اعلام شده ؟
فایل pdf برای آخرین تست رو نگاه کنید جزییات کامل تستها رو نوشته.
آغا من بدبختم بیچارم یکی به من بدبخت کمک کنه توروخدا
چن وختیه هیچ کدوم از عکسام باز نمیشه فایلهای وینرار و صوتی که از نت گرفتم و برنامه هایی که ذخیره کرده بودم هم همینطور سایز همشونم یکی شده ویندوز رو دوباره زدم بازم درست نشد ریکاوری کردم بازم نشد
حالا یکی به من بدبخت کمک کنه جون مادرتون
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)