چند روز پیش هم به من گفتن هفته دیگه.ولی احتمالا تو بار جدیدشون باشه چون خواهان زیاد داره و بهشون زیاد مراجعه میشه.البته ارزش چند روز بیشتر صبر کردن رو داره چون با این قیمت هدفون مناسب دیگه ای تو این ارزش و کیفیت صدا نمیشه پیدا کرد.
چند روز پیش هم به من گفتن هفته دیگه.ولی احتمالا تو بار جدیدشون باشه چون خواهان زیاد داره و بهشون زیاد مراجعه میشه.البته ارزش چند روز بیشتر صبر کردن رو داره چون با این قیمت هدفون مناسب دیگه ای تو این ارزش و کیفیت صدا نمیشه پیدا کرد.
مثل اینکه جز صبر کار دیگه ای نمیشه کرد.
دقیقا این همون نکته ای هست که من دارم بدلیلش این هدفون رو می خرم. چون می دونم اگه بخوام هدفون مناسب خودم رو بگیرم باید حدود 2 تومنی هزینه کنم.
ولی یه جای کار میلنگه ها اولا اینکه ایران رهجو اونقد ساده نیست که وقتی میتونه این هدفونو راحت بالای 1 تومان به فروشنده ها بفروشه بیاد به یوزر بده اونم یا این قیمت بعدش هم اینکه چطور شده xb1000 رو با دلار 4 هزار تومان میدن اونوقت Ex1000 رو با دلار دولتی !!!
والا با عقل جور در نمیاد
Last edited by CYRUS-72; 23-05-2013 at 13:31.
دوستان Klipsch X10i قیمت دارید چنده؟
600تومن
تو مجتمع پایتخت
سلام
با این مشخصات دنبال 1 ایرفون برای موزیک میگردم:
تا 80 هزار تومنمیدونم کمه چه کنیم : دی
از ورود صداهای مزاحم تا حد ممکن جلوگیری کنه
شکیل باشه
ترجیحا بشه ترک رو عوض کرد و تماس تلفنی برقرار کرد
دسترسی بهش برای خرید راحت باشه (رشت هستم)
و از همه مهمتر مارک باشه یعنی 1 چیزی باشه که فیکش تو بازار نباشه
ممنون
یک عدد Sony XBA-1 از پاساژ پایتخت خریداری شد به قیمت 161،600 تومان .
در مورد صداش تا اینجا که حدودا باهاش 10 ساعت موزیک پخش شده باید بگم واقعا مید خوبی داره و بیسش با وجود اینکه از حد عادی بیشتره اما زیاد به محدوده فرکانسی بالاتر نفوذ نمیکنه و روشون تاثیر منفی نمیذاره و من خودم بیسش رو میپسندم.
اما از تریبل بگم واستون، به معنای واقعی افتضاح واسه گوشای من ، وقتی ادل اوج میگیره یا یه فلوت زیر ترین نوتش رو مینوازه واقعا گوش هام رو به درد میارن، امیدوارم با گذشت زمان تریبل متعادل تر بشه، واقعا نا امیدم کردن، البته 1-2 ساعت اول واقعا نمیشد بهشون گوش کرد اگه همینطوری صداشون بهتر بشه به احتمال زیاد به حد مطلوبی برسن.
فعلا باید آب بندیشون کنم و اینقدر بهشون نتوپم تا صداشون پایدار نشده ....
سلام به عزیزان
یه سوال بدجور منو گیج کرده
من آخر سر نفهمیدم بیس خروجی به پلیر ربط داره اگه داره چند درصد؟
یا نه فقط هدفون دخیله؟ اگه دخیله چند درصد؟
چون من ep 630 رو با دوتا پلیر ( energy sistem و آیپاد تاچ ) تست کردم بیس تو پلیر energy sistem بیشتر بود و الان اونو دارم
حالا میخوام هم دو تا هدفون بخرم ( In Ear و full size ) و پلیر ام رو هم عوض کنم
یعنی انقلاب کنم
حالا موندم چی بخرم
تو رو خدا کمک کنید
بودجه ام خیلی زیاده
و سبکی که گوش میدم ترنس هستش
میخوام یه صدای بیسی بشنوم که در طولانی مدت اذیت نکنه ( 2 الی 3 ساعت )
و بیس عمیق باشه ( Deep ) شبیه سیستم باکس خودرو
حالا نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه
بازم مرسی
دوستان میشه یه مقایسه ای بین این 2 تا هدفون برا من انجام بدید ممنونتون میشم : Klipsch S4 ---- SENNHEISER CX300-II
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)