تایید میشه
بعلاوه من کلا رو شبکه mci هستم چون رایتل حتی در فضای باز بردش کمه و صدا قطع و وصل میشه!
اینقدر سنگ رایتلو به سینه نزنین
اقا رایتل نخرید مفتش گرونه
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
تایید میشه
بعلاوه من کلا رو شبکه mci هستم چون رایتل حتی در فضای باز بردش کمه و صدا قطع و وصل میشه!
اینقدر سنگ رایتلو به سینه نزنین
اقا رایتل نخرید مفتش گرونه
سلام
بخاطر نیاز به اینترنت پرسرعت و عدم دسترسی به adsl قصد داشتم رایتل بگیرم. (الان که از EDGE ایرانسل استفاده میکنم سرعت وحشتناکه دیشب 10 دقیقه طول کشید تا همین تالار رو باز کنه)
رفتم سایتش چون جدید اومده و منطقه ما هم حاشیه شهره شک داشتم اینجا پوشش بده. نقشه پوشش رایتل مثل نقشه مبین نت و ایرانسل واسه وایمکسشون بود یعنی مناطق رو با دورنگ مشخص کرده بودند یکی برای پوشش داخلی و اون یکی برای پوشش خارجی!! این یعنی چی الان؟ جدا از اینترنت 3G اگه بخوام فقط با سیمکارت رایتل تماس بگیرم باید از اتاق خارج بشم و برم تو حیاط وایستماگه اینجوری باشه که حتی واسه مکالمه واراسال sms هم بدردم نمیخوره.
نه دوست عزیز، این رایتل خودشم قدرت نفوذ امواج شبکشو نمی دونه، من هم سبزوار و هم نیشابور از رایتل استفاده کردم، با این که تو نقشه پوشش حتی خود شهر پوشش کامل نیست، ولی به طور عملی تا فاصله ی ۲۵ کیلومتری خارج شهر آنتن میده، پس نگران پوشش نباشید، میتونید با گوشیتون شبکه ها رو جستجو کنید، اگه رایتل توشون بود، پوشش داره
و یه نکته ی دیگه، اگه تو شهری هستین که ممکنه ایرانسل یا همراه اول تو دو سه ماه دیگه نسل سومشون رو راه بندازن دست نگه دارین بهتره، ولی بازم خودتون می دونید
Sent from my PAP5500DUO
تایید میشه
ممکنه بعضی از نقاط در نقشه نباشه ولی آنتن بده
ولی این به این معنی نیست که شما مثلا جایی بری که در فاصه چند صد کیلومتریش رایتل پوشش نداشته باشه و انتظار پوشش داشته باشی
امیدوار بودم رایتل بجای تبلیغ تو لالیگا! یه فکری بحال شبکه بکنه بجای اینکه رومینگ رو تبلیغ کنه.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
تایید میشه
خبر خاصی از سمتش منتشر نمیشه
و ایرانسل و همراه اول هم روز به روز دارن بیشتر پوشش میدن
و سرعتاشونم بالاست
رایتل یه اپراتور ورشکسته هست
من فکر نکنم تو دفترچه تلفنم به جز خودم کسی رایتل داشته باشه
تشکر من مشهدم(تقريبا حاشيه) چند هفته پيش يه sms تبريک از ايرانسل رسيد که شما ميتونيد از 3g استفاده کنيد. من هم براي اولين بار يه بسته خريدم رفتم نت. افتضاح بود سرعتش،دقت کردم اتصالم از نوع EDGE بود يعني حتي GPRS هم نبود از يکي از دوستان که تو ايرانسل کار ميکنه پرسيدم بايد سيمکارتم رو عوض کنم گفتش نه همه چيز مربوط به آنتن منطقه هست اگه قابليت 3g داشت ميتونستي استفاده کني بنابر اين حالا حالا ها خبري از نت پرسرعت نيست واسه منطقه ما ضمنا این چند تا پست آخری رو که خوندم کلا پشیمون شدم انگار اکثرا از رایتل شاکی هستند.
پیغام های ایرانسل بصورت گروهی و برای همه فرستاده مشن ولی متاسفانه بعضی ها فکر میکنن که مخاطب این پیامها شخص و منطقه خودشون هست
درضمن تکنولوژی ایج از gprs بهتر هست
Sent from my iPad using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)