بهترين راه شناخت خدا عشق ورزيدن به چيزهاي بسيار است
ونگوگ
بهترين راه شناخت خدا عشق ورزيدن به چيزهاي بسيار است
ونگوگ
طلا را به وسیله آتش......زن را به وسیله طلا ........و مرد را به وسیله زن امتحان کنید. (فیثاغورث )
برای كشف اقیانوس های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید. این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر.
(تولستوی)
مردم اشتباهات زندگی خود راروی هم می ریزند و از آن غولی می سازند که نامش تقدیر است."جان ال یو یر"
روزی از روزها و شبی از شبها، خواهم افتاد و خواهم مُرد. اما می خواهم هر چه بیشتر بروم، تا هر چه دورتر بیفتم، تا هر چه دیرتر بیفتم . هر چه دیرتر و دورتر بمیرم. نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه، پیش از آنکه می توانستم بروم و بمانم، افتاده باشم و جان داده باشم ، همین.
(دکتر علی شریعتی)
پيشرفت و ترقي، ثمره نظم و ترتيب است
آگوست كنت
“ هوس اسیر دام من است و بر آن سخت حکومت می کنم، آن را که نیکی کند مطابق نیکی اش پاداش می دهم، آنکه بد کند به کیفرش می رسانم، به هیچ روی مایل نیستم که زیان و بد کرده شود و چون کسی مرتکب بدی شد به هیچ روی مایل نیستم که بی کیفر بماند، هرگاه مردی بر علیه کسی ادعا کند تا مورد دادرسی واقع نشود بر او حکمی روا نمی کنم ”
- داریوش بزرگ
“ پس بیاییم از کسانی شویم که این زندگانی را تازه می کنند و جهان را نو می سازند ”
- اشو زرتشت
“ من اینگونه می پندارم به خواست اورمزد بزرگ آمده ام. برای برانداختن زشتی و دروغ و گسترش مهر و داد آمده ام. دوستدار مردم هستم و باز به نزد هرمزد برخواهم گشت. او از من داد نیک اندیشی، بهترین راستی و درستی، شهریاری مینوی، رادمردی و فروتنی و رسایی می خواهد ”
- انوشیروان دادگر
دیوانه از نظر من کسی است که یه کاری را از یه راه دوباره و دوباره انجام می دهد
" انیشتین "
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)