آقا خیلی لطف داری کمک میکنی
فقط اگه میشه یخورده میشه توضیح بدید آخه برای من قابل درک نیست یعنی چجوری میشه که 1روزه وصل میشه یا مثلاً 3 روزه ؟؟؟
با من تماس میگیرن میگن وصل شده ؟؟؟ اونوقت تنظیمات مودم که الان روی پارس آنلاین هست چجوری میشه؟؟؟
با تشکر
آقا خیلی لطف داری کمک میکنی
فقط اگه میشه یخورده میشه توضیح بدید آخه برای من قابل درک نیست یعنی چجوری میشه که 1روزه وصل میشه یا مثلاً 3 روزه ؟؟؟
با من تماس میگیرن میگن وصل شده ؟؟؟ اونوقت تنظیمات مودم که الان روی پارس آنلاین هست چجوری میشه؟؟؟
با تشکر
سلام
ازت یه شماره موبایل میگیرن و بهت خودشون مسیج میزنن و میگن اینترنت شما وصل شده
البته زنگ هم بهتون میزنن
آقا کسی نیست سوال مارو جواب بده ؟ چرا پینگ مخابرات موقع دانلود میره بالا ؟ حتی سایت هم باز میکنی میره بالا![]()
به خاطر اپلود خیلی پایینش هست
خواهش
چجوریش رو که منمم نمیدونم ولی به حس و حال طرف هم بستگی داره!کار زیاد عجیبی هم نمیکنند فقط توی دیتاسنترشون خط شما رو روش یه چیزی وصل میکنند شاید هم خود خط رو به یه جا وصل میکنند!
به من که گفتن sms میدن که ندادن! زنگ هم نزدن!
تنظیمات مودم رو هم تغییر میدی به این تنظیمات و user/pass رو که بهت میدن وارد میکنی:
vpi=0
vci=35
encapsulation=LLC
سلام
دوستان شما با سرویس مثلا 512 اینترنت نامحدود مخابرات که به صورت 1 به 10 تقسیم می شود حداقل و حداکثر سرعتی که می توانید دانلود کنید چند هست؟
در کل از این سرویس راضی هستید؟
با تشکر
دوستان هيچكدوم از شما اين مشكل رو با گوگل ندارن؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
یکی از آشناهامون اینترنت پرسرعت مخابرات رو گرفته.چند روز پیش زنگ زدن خونشون رو گفتن که پسورد و یوزر نیم اینترنتتون عوض شده.
الان اینترنتشون قطعه.میخواستم بدونم کجا باید یوزر و پسورد جدید رو وارد کنند
من با 512 ثابت 56 کیلوبایت دان میکنم
بله. نامحدوده پینگش هم نسبت به بعضی از isp ها به خصوص مبین نت بهتره! نسبت به قیمتش خیلی مناسبه.
خیر . من این مشکل رو ندارم.
اگر مودم رو روی بریج گذاشته که باید توی اون کانکشنی که در ویندوز ساخته باید یوزر/پس رو عوض کنه.
اگر هم مودم رو روی حالت ppoe گذاشته که باید بره توی کنترل پنل مودم و اونجا عوض کنه.
باید بری مرکز مخابراتی تون از اونجا سوال کنی. مرکز با مرکز فرق میکنه.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)