Last edited by Alinho; 19-06-2012 at 00:34.
خوب سهمیه لیگ برتری به پایان رسید با 6 خرید خوب و یک خرید ...
اما یکسری مشکل هست:
4 دفاع راست داریم!(علی عسگر_مهدوی کیا_ماهینی_خانزاده) ترافیک به شدت زیاده
1 دفاع چپ (پولادی) که واقعا کمه
بدون هافبک دفاعی(مگه اینکه اقا زمانی به حساب بیاد)
1 هافبک بازی ساز (محمد نوری) که کمه واقعا
3 مهاجم نوک شبیه هم!
خدا را شکر همه چی داره درست میشه
با این بازیکنایی که سردار گرفته ی فصل رویایی در پیش داریم
انشااله
مرجع خبری پرسپولیس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: علی کریمی هدیهای در روز عید مبعث به هواداران پرسپولیس بود. محمد رویانیان در خصوص پیوستن علی کریمی به پرسپولیس اظهار داشت: همانطور که پس از حرف و حدیثهای فراوان بارها اعلام کردیم کریمی جزئی از باشگاه پرسپولیس است و پس از اینکه این بازیکن استراحت خود را انجام داد امروز با او وارد مذاکره شدیم. وی افزود: کریمی در روز عید مبعث قراردادش را با پرسپولیس تمدید کرد و این هدیه کوچکی بود در کنار بازیکنان خوب دیگر به تک تک هوادارن پرسپولیس که من امیدوارم این بازیکنان را در طول سال جاری مورد حمایت قرار دهند. رویاینان خاطرنشان کرد: خوشبختانه انگیزه کریمی برای خدمت به پرسپولیس و تیم ملی فوتبال کشورمان 10 برابر گذشته است و این برای من جای خوشحالی دارد. امیدوار هستم همه بازیکنان پرسپولیس در فصل جاری انشاءالله با بازیهای خوب و هوادارپسند دل مردم را شاد کنند. همچنین از علی کریمی هم انتظار داریم که مثل همیشه با قدرت و با تکنیک در کنار تیم باشد و از تعصب و غیرت خود مثل همیشه برای موفقیت پرسپولیس استفاده کند. کریمی یک پرسپولیسی تمام عیار است.
حضور کريمي را به پرسپوليسيها تبريک ميگويم
محمد رويانيان در گفتوگو با خبرگزاري فارس در خصوص پيوستن علي کريمي به پرسپوليس اظهار داشت: همانطور که پس از حرف و حديثهاي فراوان بارها اعلام کرديم کريمي جزئي از باشگاه پرسپوليس است و پس از اينکه اين بازيکن استراحت خود را انجام داد امروز با او وارد مذاکره شديم.
وي افزود: کريمي در روز عيد مبعث قراردادش را با پرسپوليس تمديد کرد و اين هديه کوچکي بود در کنار بازيکنان خوب ديگر به تک تک هوادارن پرسپوليس که من اميدوارم اين بازيکنان را در طول سال جاري مورد حمايت قرار دهند.
روياينان خاطرنشان کرد: خوشبختانه انگيزه کريمي براي خدمت به پرسپوليس و تيم ملي فوتبال کشورمان 10 برابر گذشته است و اين براي من جاي خوشحالي دارد. اميدوار هستم همه بازيکنان پرسپوليس در فصل جاري انشاءالله با بازيهاي خوب و هوادارپسند دل مردم را شاد کنند.
همچنين از علي کريمي هم انتظار داريم که مثل هميشه با قدرت و با تکنيک در کنار تيم باشد و از تعصب و غيرت خود مثل هميشه براي موفقيت پرسپوليس استفاده کند. کريمي يک پرسپوليسي تمام عيار است.
ورزش3
مرجع خبری پرسپولیس: بدنساز جدید پرسپولیس گفت با توجه به فعالیتم در امور بدنسازی تقریباً با خیلی از بازیکنان پرسپولیس رفیق و آشنا هستم.فرهاد چیذری درباره حضورش به عنوان مربی بدنساز پرسپولیس اظهار داشت: بسیار خوشحال هستم که مورد اعتماد باشگاه پرسپولیس قرار گرفتهام، من 41سال سن دارم و ورزش را در عرصههای مختلف و گذراندن دورههای بدنسازی آغاز کردهام. وی افزود: شروع ورزش من با احمدرضا عابدزاده بود، البته خودم در رشتههای رزمی فعالیت داشتهام. پس از گذشت چند مدت در سال 1380 به رشته بسکتبال و بدنسازی رو آوردم. من در تیمهای مهرام، پتروشیمی بندر امام، صنام و چند تیم دیگر فعالیت کردهام . چیذری عنوان کرد: من از قدیم با قرمزپوشان دوست و آشنا هستم و میتوانید از آنها بپرسید که مرا میشناسند یا خیر، سابقه من در عرصه بدنسازی پاسخگوی سؤالات شما است. البته باز هم میگویم همه بازیکنان نسل جدید و حتی نسل قدیم مانند اسطورهای به نام عابدزاده من را میشناسند. وی در پایان خاطرنشان کرد: به مدت یک سال با پرسپولیس به توافق رسیدهام و امیدوار هستم زیر نظر کادر فنی بتوانم کار خودم را به بهترین شکل در این تیم بزرگ به نمایش بگذارم. من این را میدانم که دوران بدنسازی یکی از سختترین و حساسترین دورهها پس از بازیها مخصوصاً در تیم بزرگ پرسپولیس که هواداران بسیاری دارد.
توافق اوليه رويانيان با متسو انجام شد
محمد رويانيان امشب با برنو متسو در جلسهاي شرکت کرد و به توافق اوليه رسيد. منبع خبر:
مسئولان باشگاه پرسپوليس پس از اينکه با مصطفي دنيزلي به بنبست خوردند با سه گزينه خارجي وارد مذاکره شدند.
از همينرو محمد رويانيان پس از اين که سفري به خارج از کشور داشت با متسو به توافقهايي رسيده بود، تا اينکه اين مربي فرانسوي بامداد امروز وارد تهران شد و امشب در دفتر مديرعامل باشگاه پرسپوليس با محمد رويانيان به گفتوگوي مستقيم پرداخت.
گفته ميشود توافقات اوليه مابين طرفين شده است اما بايد تکليف دنيزلي مشخص شود و طرفين خواستههاي يکديگر را بررسي کنند.
متسو ابراز علاقه کرده که دوست دارد در پرسپوليس مربيگري کند. براي انجام اين مذاکره با برخي از بازيکنان با تجربه پرسپوليس نيز مشورت گرفته شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------
خیلی خوشبین نیستم به حضور متسو یعنی اصلاً ناراحت هم شدم اگه دایی میومد بهتر بود یکی باید به رویانیان بگه الآن وقت آوردن مربی خارجی نیست تو این زمان کم الآن می تونستن از گزینه داخلی استفاده کنن حتی پیوس!!!خیلی نگرانم برای فصل آنیده
فکر نمی کنم از نظر فنی خیلی قوی باشه
کلی زمان می بره تا با شرایط مچ بشه
فکر نمی کنم بتونه از عهده مدیریت این همه ستاره بر بیاد
Last edited by وین رونی; 19-06-2012 at 12:03. دليل: خبر حذف شده = عدم ذکر منبع خبر
بالاخره دلالها کار خودشونو کردن و متسو را به فوتبال ایران قالب کردن.امیدوارم این مربی بتونه تلاش های سردار رو به نتیجه برسونه.هر چند اصلا احساس خوبی با اومدنش ندارم.
مرجع خبری پرسپولیس: ناصر صادقي با بيان اين كه احتمال بازگشت دنيزلي به پرسپوليس 10 درصد است، گفت: نتيجه نگرفتن پرسپوليس در فصل گذشته به حضور يك جوان 25 ساله باز ميگشت. مشاور مصطفي دنيزلي در پرسپوليس با بيان اين كه احتمال نيامدن دنيزلي به ايران 90 درصد است، گفت: رويانيان خيلي تلاش كرد كه دنيزلي را به پرسپوليس باز گرداند، اما در تماسي كه اين مربي با مدير عامل پرسپوليس داشت، به او گفت كه به دليل برخي از مشكلات كه احتمال دارد حل نشوند، نميتواند به ايران بازگردد و در واقع احتمال حضور دوباره اش در پرسپوليس 10 درصد است. وي ادامه داد: دنيزلي با گفتن اين مطلب در واقع دست رويانيان را براي مذاكره با ساير مربيان باز گذاشت و مديرعامل پرسپوليس هم حق دارد كه اين كار را انجام دهد. رويانيان ميخواهد كه دنيزلي برگردد، اما به نظر ميرسد كه مشكلات دنيزلي حل نشدني است. صادقي در ادامه با بيان اين كه احتمالا دنيزلي تا پايان هفته به ايران خواهد آمد، گفت: دنيزلي براي روشن شدن تكليفش و احتمالا جمعآوري اسباب و اثاثيه به ايران بر ميگردد، ولي همان طور كه گفتم احتمال حضورش در پرسپوليس خيلي كم است. مشاور دنيزلي در پرسپوليس در فصل گذشته در ادامه گفت: وقتي دنيزلي به پرسپوليس آمد رويانيان امكانات زيادي در اختيارات او قرار داد، اما دليل اصلي نتيجه نگرفتن پرسپوليس و دنيزلي حضور يك جوان 25 ساله در تيم بود كه البته شايد در اين ميان شخص دنيزلي هم تقصير داشت. وي از معرفي اين جوان خودداري كرد. صادقي با رد خبر سفر دنيزلي به امريكا گفت: برخي رسانهها اعلام كردهاند دنيزلي به امريكا رفته كه اين خبر صحت ندارد. بايد بگويم او پدر همسرش را براي ادامه مداوا به امريكا فرستاده است ولي خودش در تركيه است.
این تیم حیفه خیلیم حیفه
بعد از مدتها یه دلیل واسه خوشحالی پیدا کرده بودم...
دنیزلی که گفته نمیتونه بیاد
دایی هم اگه بیاد بهخاطر اختلاف با کریمی حاشیه است
متسو هم که دفاعی بازی میکنه
به نظرتون بهترین مربی واسه این تیم کی میتونه باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)