سلام ...
من نميدونم ! اينجا چرا هي از اين آقاي ا.ق صحبت ميشه؟! شايد من اشتباه مي كنم ! اما مگه سرمربي ما آقاي پرويز مظلومي نيستن؟!! اگه حرفي هم درباره ي اون آقا داريد توي تاپيك تيمش بزنيد بهتره !
اينايي هم كه سنگ اين آدم رو به سينه ميزنن بي تعارف ميگم كه استقلالي نيستن ! وقتي ناصر خان فوت كردش 3 روز بعدش اين آدم به حرف اومد كه ! سال 75 من ناصر خان حجازي رو آوردم استقلال !! آخه يكي نيست بگه تو كه ادعاي مسلموني و انسانيت ميكني ! اينا رو نميتونستي تا ناصر خان زنده بودن بگي؟!! بعدشم سال 75 كسي تو رو داخل نميدونست كه بخواد بگه كي رو به استقلال بياري و چه كسي رو نياري !!
همين آقا بارها تو برنامه ي 90 به آقاي فتح الله زاده تيكه انداخته ! كه فتح الله زاده توان مديريت رو نداره و چه و چه !! اونوقت آقاي فتح الله زاده نميدونم واقعا چرا چيزي نميگه !
تو همه كاري هم هي باندبازي و كثيف بازي درمياره !! اينكه ديگه بر همه مشخ هستش ! اين آدم بنده ي پول هست نه چيز ديگه ! كي گفته اين آدم استقلالي هستش؟!!! تا با استقلال بازي داره هي هرچي مياد تو دهنش ميگه به بزرگاي استقلال !! مگه اين تيم صاحاب نداره كه اين بچه مياد حرف ميزنه؟!! مگه استقلال ارث پدري اين آقاس كه هي 2 سال درميون بخواد بشه سرمربي استقلال؟!!! مگه جواد زرينچه ! مگه رضا حسن زاده ! مگه حسين فكري كم واسه استقلال زحمت كشيدن؟! مگه بقيه كم دويدن براي شرف استقلال؟! چرا فرصت به اونا ندن و هي اين آقا رو بيارن تو تيم؟!!
الان بريد پرسپوليس رو نگاه بندازيد ... هم به علي دايي بها داد ... هم به افشين پيرواني ! هم به حميد استيلي و هم به خيلي هاي ديگه كه واسش زحمت كشيده بودن.
بابا شماها انگار اصلا يادتون رفته ما چه بازيكن هايي داشتيم ! اينا مگه حق ندارن از استقلال؟! خب بيارن همين بازيكن ها رو توي تيم ! بهشون فرصت بدن ! مگه به اون آقا كم وقت دادن؟!! مگه چند فصل سرمربي نبود؟! فكر كنم 5-6 سالي بوده باشه ! خب به بقيه هم همين فرصت رو يدن !
علت آتيش گرفتن اين آدم و تماسش با سيد مهدي رحمتي
.gif)
هم اينه كه سيد پيراهن ناصر خان حجازي رو توي فينال پوشيد و روح ناصر خان رو شاد كرد. واقعا آدم با شرف و انسان همين سيد مهدي رحمتي هستش نه اين آقاي قدر نشناس ! نه كسي كه نه بزرگتري ميدونه نه كوچيكتري !
مگه منصور خان پورحيدري هنوز بالاي سر تيم نيستن؟! اين آدم چرا به خودش اجازه ميده پشت تيم حرف بزنه و حاشيه درست كنه ؟!!! اين كارا رو ميكنه كه اكثر استقلالي ها دل خوشي ندارن ازش .
من كسي هستم كه واسه ي گل خوردن استقلال گريه كردم !! اما اگه اين آدم بخواد بياد بالاي سر تيم ! درست يك سال بعد از فوت ناصر خان حجازي ! اميدوارم نتيجه نگيره و خار و ذليل شه ! ( مثل اخلاق و منشي كه داره و ذليل هست )