تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 339 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

با سلام
    اول بگم که من قصد طرفداری از کسی رو ندارم و زیاد هم از قلعه نوعی به خاطر باند بازیاش و کارای دیگش خوشم نمیاد ولی خدمت کسایی که دم از طرفداری مظلومی و نبودن بازیکن و مصدومیت میزنن بگم مگه مظلومی نمیتونه مثل قلعه نوعی از بازیکنای امید و جوان استفاده کنه ؟ اصلا مظلومی تو این چند سال چند تا بازیکن جوون رو کرده ؟
    مگه قلعه نوعی نبود که بازیکنایی مثل طالب زاده و صادقی و قربانی و... رو آورد؟
    مگه موقعی که بازیکنانامون بودن چطور بازی میکردیم ؟ همش به زور وبا خلاقیت بازیکنایی مثی مجیدی و جباری و .. میبردیم.
    اصلا ما چند تا برد با اختلاف تو این دو فصل داشتیم؟
    البته طالب لو و صادقی و قربانی و امثالهم برای زمانی بودند که جوانان استقلال تیم خوبی رو تشکیل داده بود و زمان منصور پورحیدری به تیم تزریق شدند ... شاید سالها طول بکشه که دوباره مثل اون تیم توی رده جوانان ساخته بشه .

در مورد به زور بردن و خلاقیت بازیکنان هم باید بگم شما خلاقیت بازیکنان رو چی می دونید و نقش مربی رو چی ؟
    از مربی توقع دارید که لخت بشه بره سانتر های خسرو رو گل کنه؟!

اصلا شکل دیگه ای نگاه می کنیم ... بایرن مونیخ می بره ...روی خلاقیت روبن و ریبری و گومز می بره یا هاینکس ... یا مثلا بارسا ؟ وقتی بارسلونا برنده می شه مسی و ژاوی و پویول بردند یا گواردیولا ؟
    شایدم هر دو یعنیتیم بارسا ،تیم بایرن ... اینجوری بهتر نیست ؟!

در هر صورت کارنامه مظلومی توی این دو سال مشخص هست .. نتایج لیگ .. قهرمانی حذفی و بردن های دربی و ...

نمی خوام از مظلومی یا کس خاصی حمایت کنم یا دیگری رو زیر سوال ببرم ... از استقلال حمایت می کنم .
    استقلالی که توی این دو فصل با پرویز مظلومی نتایج قابل قبولی گرفته .

این بحث خلاقیت و ... هم به نظرم بحثی بود که رسانه ها و مطبوعات بهش پرداختند و بعضی هم خواسته و بعضی هم ناخواسته درگیرش شدند !
    موفق باشید /

2. 6 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

سلام
    به نظر شما ما اصلا بازی کردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دو سه تا پاس درست رد و بدل نمیشد و هر کس توپ رو میگرفت رفع تکلیف میکرد ، هر توپی رو که جلو میبردند فوری سانتر میکردند روی دروازه برای شریفات فسقلی خونه خراب کن
    والا من استقلال رو اینقدر داغون ندیده بودم
    اخه سیستم علی اصغری هم اگر میبرد افتخار داره ؟؟ هر چی توپ بود سانتر رو دروازه !! والا زشته
    اونم چه سانتر هایی ، ا نمیرسید یا دروازه بان رو گرم میکرد (به قول گزارشگر )
    اخه مومن مسلمان مربی کاربلد !!!!
    90 دقیقه شریفات رو گذاشتی تو بازی که چی بشه ؟؟
    تا میومد گوشه با یک تنه از هوش میرفت ، دریغ از یک پاس یک شوت یک توپ سالم برسونه به محوطه ! چی داره که این بازیکن رو 90 دقیقه گذاشتی اون وقت برهانی رو که جزو دونده ترین هاست بیرون میذاری ؟
    میداودی روحیه گرفته بعد از گل ، داره میکشدش بیرون
    یوسفی چپ پا داره راست بازی میکنه ، گزارشگر هم همه رو گفت ، ما هم اینجا همه رو دیدیم و حرص خوردیم ، شما ندیدید ؟؟؟؟؟
    دیروز سر درد عجیبی گرفته بودم
    تا وقتی 2 صفر عقب بودیم ناراحت نبودم ولی وقتی بازی مساوی شد و از اون موقع به بعد تیم دوباره رفت رو اون موقع که فکر کردن پیروزی رو شکست دادند داشتم از ناراحتی میمردم
    اینقدر به هیچ بازیکنی بازی نرسیده انگار تیم استقلال 17 نفره
    ترکیب دیروز ، مجیدی جباری رحمتی تیموریان برهانی یرگوییچ

رحمتی هم که دستش درد نکنه ، رو هر 2 گل مقصر بود با کلی ادعا ، خواهشا نگید فلان بازی نجات دادو ...
    دروازه بان اگر 2 تا توپ رو هم نگیره دیگه به چه دردی میخوره
    کم کم داریم به رکورد بیشترین گل خورده لیگ میرسیم
    تشکر از ساموئل و حنیف ، گل اخر هم درست بود
    برهانی هم که دیگه عادت کردیم ، 2 متر مانده به دروازه ، میتونست به کمی دقت تیم رو احیا کنه
    انگار اصلا روحیه نداشتند ، به زور پاشون به توپ میخورد

4. 2 کاربر از peyman_nn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام ...

من نميدونم ! اينجا چرا هي از اين آقاي ا.ق صحبت ميشه؟! شايد من اشتباه مي كنم ! اما مگه سرمربي ما آقاي پرويز مظلومي نيستن؟!! اگه حرفي هم درباره ي اون آقا داريد توي تاپيك تيمش بزنيد بهتره !

اينايي هم كه سنگ اين آدم رو به سينه ميزنن بي تعارف ميگم كه استقلالي نيستن ! وقتي ناصر خان فوت كردش 3 روز بعدش اين آدم به حرف اومد كه ! سال 75 من ناصر خان حجازي رو آوردم استقلال !! آخه يكي نيست بگه تو كه ادعاي مسلموني و انسانيت ميكني ! اينا رو نميتونستي تا ناصر خان زنده بودن بگي؟!! بعدشم سال 75 كسي تو رو داخل نميدونست كه بخواد بگه كي رو به استقلال بياري و چه كسي رو نياري !!

همين آقا بارها تو برنامه ي 90 به آقاي فتح الله زاده تيكه انداخته ! كه فتح الله زاده توان مديريت رو نداره و چه و چه !! اونوقت آقاي فتح الله زاده نميدونم واقعا چرا چيزي نميگه !

تو همه كاري هم هي باندبازي و كثيف بازي درمياره !! اينكه ديگه بر همه مشخ هستش ! اين آدم بنده ي پول هست نه چيز ديگه ! كي گفته اين آدم استقلالي هستش؟!!! تا با استقلال بازي داره هي هرچي مياد تو دهنش ميگه به بزرگاي استقلال !! مگه اين تيم صاحاب نداره كه اين بچه مياد حرف ميزنه؟!! مگه استقلال ارث پدري اين آقاس كه هي 2 سال درميون بخواد بشه سرمربي استقلال؟!!! مگه جواد زرينچه ! مگه رضا حسن زاده ! مگه حسين فكري كم واسه استقلال زحمت كشيدن؟! مگه بقيه كم دويدن براي شرف استقلال؟! چرا فرصت به اونا ندن و هي اين آقا رو بيارن تو تيم؟!!

الان بريد پرسپوليس رو نگاه بندازيد ... هم به علي دايي بها داد ... هم به افشين پيرواني ! هم به حميد استيلي و هم به خيلي هاي ديگه كه واسش زحمت كشيده بودن.

بابا شماها انگار اصلا يادتون رفته ما چه بازيكن هايي داشتيم ! اينا مگه حق ندارن از استقلال؟! خب بيارن همين بازيكن ها رو توي تيم ! بهشون فرصت بدن ! مگه به اون آقا كم وقت دادن؟!! مگه چند فصل سرمربي نبود؟! فكر كنم 5-6 سالي بوده باشه ! خب به بقيه هم همين فرصت رو يدن !

علت آتيش گرفتن اين آدم و تماسش با سيد مهدي رحمتي هم اينه كه سيد پيراهن ناصر خان حجازي رو توي فينال پوشيد و روح ناصر خان رو شاد كرد. واقعا آدم با شرف و انسان همين سيد مهدي رحمتي هستش نه اين آقاي قدر نشناس ! نه كسي كه نه بزرگتري ميدونه نه كوچيكتري !

مگه منصور خان پورحيدري هنوز بالاي سر تيم نيستن؟! اين آدم چرا به خودش اجازه ميده پشت تيم حرف بزنه و حاشيه درست كنه ؟!!! اين كارا رو ميكنه كه اكثر استقلالي ها دل خوشي ندارن ازش .

من كسي هستم كه واسه ي گل خوردن استقلال گريه كردم !! اما اگه اين آدم بخواد بياد بالاي سر تيم ! درست يك سال بعد از فوت ناصر خان حجازي ! اميدوارم نتيجه نگيره و خار و ذليل شه ! ( مثل اخلاق و منشي كه داره و ذليل هست )

6. 8 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود

اوخ اوخ داداش شرمنده خوب شد گفتی
    آره بازیه 5 - 1 که باخت 2 سال پیش زمان قطبی بود توی آزادی نبود اما آتیش زدن پرچم ایرانو دیدم قشنگ یادمه . حالا اینیم که تو قطر بود منو به شک میندازه که ایرانیا این کارو کردن یا قطریا!چون تا جایی که من یادمه نمای بسته بود که حتی من متوجه نشدم آزادیه یا جای دیگهدر کل ببخشید اشتباه کردم
    البته فکر میکنم تیم رو اول فصلش قطبی بست ولی مربی اون موقع پرسپولیس هم نلو وینگادا بود

آقا حالا برای اینکه اسپم نشه، با اجازه ما پرسپولیسی یه نظری توی این بحثی که راه افتاده بدیم ؛

1- ولا فکر میکنم کمتر کسی باشه که ندونه حتی این آقای امیر خان قلعه نویی همیشه دستی توی اون دستای های پشت پرده ای که خودش میگه داشته! اونم تازه یه دست خفن بزرگ و تاثیر گذار و چیزی که منو آزار میده ؛ رفتارش با یه مردی همچئن ناصر حجازی بود و این خیلی از مواقع غیر قابل تحمل میشه.

2- توی همین سالهای نزدیک که یکی از افتخارات ایشون ضربه زدن به استقلال یا مشت گره کردن جلوی استقلال بوده ، همین پرویز مظلومی اونقدر دوست داشت سرمربی استقلال بشه و نیمکت رو به دست بگیره که کمتر کسی بود ندونه و شد سرمربی استقلال ، اونم استقلالی که به دلیل بلاتکلیفی (فکر کنم بعد از واعظ) توی شرایط بحرانی بدی بود ولی نترسید و اومد ؛ حرف از خیلی سال پیش نیست! همین اول فصل پیش هست ؛ یعنی همون موقعی که با برگشتن فتح الله زاده دیگه صغیر و کبیری چه از هوادار و فوتبالی گرفته و چه از سیاسیون نمونده بود که از قلعه نویی نخواد و حمایت نکنه که برگرده استقلال ولی این آقا خیلی ساده گفت نه ؛ چون سپاهان پارسال کجا و استقلال اون موقع کجا ؛ و تازه خیلی از بازیکنای استقلال رو بخاطر شرایط اون موقع برد به سپاهان؛ ولی پرویز مظلومی تیمو گرفت که خب بعدشم الحق فتح الله زاده تیم خوبی بست. امسال هم که قبلش خبر دار شده بود دیگه از اون بریز و بپاش های سپاهان خبری نیست، فلنگ رو بست توی تراکتور که همه میدونیم چون دست یه ارگان خاصی هست و حمایتش میکنه وضعش از چه قراره که خب به نفع سپاهان هم شد ؛ الان بدون بریز و بپاش های پارسال داره با کرانچار خیلی فوتبال بهتر و سرتری رو هم ارائه میده.

من بخاطر ذات عاشق پرسپولیس بودنم و ... کلا نه از مظلومی خوشم میاد و نه از قلعه نویی ( اگر بگم ازشون متنفرم هم دروغ نگفتم ) ولی این 2 تا موضوعی که گفتم رو نمیشه هیچ وقت انکار کرد ، سر نخ همه این مشکلات هم به نظرم از فتح الله زاده آب میخوره که بخاطر رفاقت و شرایطی که من میبینم ؛ میشه عین قضیه امسال ما پرسپولیسی ها و بلایی که سرمون اومد ؛ امیدوارم مدیریت توی این کشور یاد بگیره که از یک سوراخ 2 بار گزیده نشه چون همون شرایط امسال ما الان برای فصل بعد استقلال حاکمه و این وسط فقط هوادارا و عاشقان استقلال ضربه میخورند ولی باید متاسفانه گفت که خفن دارند به ترکستان میرند

شاد و پیروز و سربلند باشید

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

اگه فصل بعد قانون منع استفاده از دروازه بان خارجی برداشته بشه اگه این آقا تونست ناز بکنه و وسط فصل بامبول در بیاره.

من برای خودم که دروازه بانم دلم می سوزه که اگه دروازه بان های خارجی بیان دیگه کسی نمیاد از تیم های پایه دروازه بان برداره,من از این ناراحتم که به ضرر من می شه اما دلم می خواد برداشته بشه تا ببینید گلر تین ملی چی کار هاااااااااااااامی کنه....

9. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام به همه ابی ها... اسمونتون ابی ، دلتون ابی و خاکتون هم ابی باشه...

من تازه واردم...عاشق استقلال...دوستدار همه شما...
    من بازیکن استقلال نیستم...اما همه ی استقلالی ها را دوست دارم...دی

11. این کاربر از G...S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

سلام ...

من نميدونم ! اينجا چرا هي از اين آقاي ا.ق صحبت ميشه؟! شايد من اشتباه مي كنم ! اما مگه سرمربي ما آقاي پرويز مظلومي نيستن؟!! اگه حرفي هم درباره ي اون آقا داريد توي تاپيك تيمش بزنيد بهتره !

اينايي هم كه سنگ اين آدم رو به سينه ميزنن بي تعارف ميگم كه استقلالي نيستن ! وقتي ناصر خان فوت كردش 3 روز بعدش اين آدم به حرف اومد كه ! سال 75 من ناصر خان حجازي رو آوردم استقلال !! آخه يكي نيست بگه تو كه ادعاي مسلموني و انسانيت ميكني ! اينا رو نميتونستي تا ناصر خان زنده بودن بگي؟!! بعدشم سال 75 كسي تو رو داخل نميدونست كه بخواد بگه كي رو به استقلال بياري و چه كسي رو نياري !!

همين آقا بارها تو برنامه ي 90 به آقاي فتح الله زاده تيكه انداخته ! كه فتح الله زاده توان مديريت رو نداره و چه و چه !! اونوقت آقاي فتح الله زاده نميدونم واقعا چرا چيزي نميگه !

تو همه كاري هم هي باندبازي و كثيف بازي درمياره !! اينكه ديگه بر همه مشخ هستش ! اين آدم بنده ي پول هست نه چيز ديگه ! كي گفته اين آدم استقلالي هستش؟!!! تا با استقلال بازي داره هي هرچي مياد تو دهنش ميگه به بزرگاي استقلال !! مگه اين تيم صاحاب نداره كه اين بچه مياد حرف ميزنه؟!! مگه استقلال ارث پدري اين آقاس كه هي 2 سال درميون بخواد بشه سرمربي استقلال؟!!! مگه جواد زرينچه ! مگه رضا حسن زاده ! مگه حسين فكري كم واسه استقلال زحمت كشيدن؟! مگه بقيه كم دويدن براي شرف استقلال؟! چرا فرصت به اونا ندن و هي اين آقا رو بيارن تو تيم؟!!

الان بريد پرسپوليس رو نگاه بندازيد ... هم به علي دايي بها داد ... هم به افشين پيرواني ! هم به حميد استيلي و هم به خيلي هاي ديگه كه واسش زحمت كشيده بودن.

بابا شماها انگار اصلا يادتون رفته ما چه بازيكن هايي داشتيم ! اينا مگه حق ندارن از استقلال؟! خب بيارن همين بازيكن ها رو توي تيم ! بهشون فرصت بدن ! مگه به اون آقا كم وقت دادن؟!! مگه چند فصل سرمربي نبود؟! فكر كنم 5-6 سالي بوده باشه ! خب به بقيه هم همين فرصت رو يدن !

علت آتيش گرفتن اين آدم و تماسش با سيد مهدي رحمتي هم اينه كه سيد پيراهن ناصر خان حجازي رو توي فينال پوشيد و روح ناصر خان رو شاد كرد. واقعا آدم با شرف و انسان همين سيد مهدي رحمتي هستش نه اين آقاي قدر نشناس ! نه كسي كه نه بزرگتري ميدونه نه كوچيكتري !

مگه منصور خان پورحيدري هنوز بالاي سر تيم نيستن؟! اين آدم چرا به خودش اجازه ميده پشت تيم حرف بزنه و حاشيه درست كنه ؟!!! اين كارا رو ميكنه كه اكثر استقلالي ها دل خوشي ندارن ازش .

من كسي هستم كه واسه ي گل خوردن استقلال گريه كردم !! اما اگه اين آدم بخواد بياد بالاي سر تيم ! درست يك سال بعد از فوت ناصر خان حجازي ! اميدوارم نتيجه نگيره و خار و ذليل شه ! ( مثل اخلاق و منشي كه داره و ذليل هست )
    آقا من درباره یه قسمت حرفات نظر ندارم اینی که میگی فلعه نوعی فلان کرد و این صحبتا . گفتم که من اصلا مصاحبه ها رو دنبال نمیکنم نمیدونم چی شده باهاش بد شدید ازتونم خواستم توضیح بدید ما هم روشن شیم هیچکی توضیح نداد چی شده!

اما درباره ی این یه قسمت که میگی مگه زرینچه نبود مگه فکری نبود مگه منصوریان نبود مگه ... چرا اونا نباید سرمربی شن و این آقا فکر کرده تیم ارث پدریشه و اینا باهات مخالفم

مگه هر کی توی تیمی بازی کرده باشه خوبم بازی کرده باشه مهره ی اصلی هم باشه کاپیتان هم باشه 10 سال بعد حتما صلاحیت مربیگری توی تیم رو داره؟یا حتما باید یه جای تیم جاش بدن؟ربطی نداره که . تیم کادر فنی و سرمربی و مدیر عامل خوب میخواد حالا این عوامل حتما باید اصیلن استقلالی باشن؟اگه استقلالی باشن کمک میکنن؟
    همین منصوریان . بازیش خوب بود کاپیتان با غیرتی بود دمش گرم اما از سرمربیگری چیزی حالیش بود؟آقای زرینچه ای که عرض میکنی 20 بار تو عمرش مربیگری تیمی رو کرده بود؟آقای مرحوم حجازی که اسطوره بود در فوتبال ما واقعا هم برای استقلال هم برای تیم ملی از جون مایع گذاشت آیا در امر سرمربیگری موفق بود؟

به نظر من این دلیل نمیشه بگیم فلان کس حقشه یه جایی در استقلال داشته باشه چون در دوره ی بازیکنی برای استقلال زحمت کشیده! نه اصلا .

از پرسپولیس هم مثال زدید :

به حمید استیلی بها داد . خوب چی شد؟گند زد به تیم . به علی دایی بها داد . چی شد؟به حد استیلی گند نزد اما بازم خوب کار نکرد . بها داد به پیروانی . چی شد؟2 ماهه بیرونش کردن
    اما همه ی این مسخره بازیا رو گذاشت کنار بها داد به دنیزلی . چی شد؟خودتون دارید میبینید چه جوری از گل دارن خودشونو بالا میکشن

پس مهم عوامل خوبه نه بها دادن الکی به یه سری از افراد که شما میگی حق دارن . غیر از اینه مگه؟
    پس نگید تیم حق کسیه یا تیم برای کسیه نه حق شخص خاصیه نه برای کسیه . اگرم قلعه نوعی توی اظهاراتش این حرفو زده کامل اشتباه کرده

من که نمیدونم چی شده اما هر چییی هم شده باشه من از لحاظ فنی بحث میکنم . شماها گیر دادید به اینکه یارو چرا پیرهنش این رنگیه چرا صداش اینجوری فقط پول میخواد غیرت نداره فقط اگه به نفعش باشه میاد تو تیم و ... یعنی به جای نقد فنی دارید شخصیت طرفو نقد میکنید اما من مربیه کاربلد دوست دارم .

قلعه نوعی یکی از بهترین مربیای ایرانه . تیم هاش همیشه بهترین خط حمله ی لیگ رو دارن روون و خیلی تهاجمی بازی میکنن . اگرم بخواد بیاد استقلال این تیم ضرر نکرده ( بازم میگم من با مظلومی موافقم و به نظرم مربیه خیلی خوبیه )
    اما به جای اینکه بیاید هی شخصیت پردازی کنید از لحاظ فنی افراد رو مورد بحث قرار بدید اینجوری خیلی بهتره و به یه نتیجه ای هم میرسیم

و در جمله ی آخر هم اینو تکرار میکنم من ترجیح میدم یه سرمربیی تیم رو اداره کنه که هیچی از استقلال و ایران ندونه و تو عمرش یه بارم اسم استقلال رو نشنیده باشه اما از لحاظ فنی یکی از بهترین ها باشه و تیم رو با بهترین خط حمله و دفاع قهرمان هر 3 جام کنه تا یه سرمربیی که به قول اشما حقش استقلاله و غیرت استقلالی داره و خونش آبیه و اما هیچی از لحاظ فنی بارش نیست
    بازم میگم منظورم شخص خاصی نیست در کل مقایسه کردم

13. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پرسپولیس به دائی و استیلی و پیروانی بها داد ولی چه نتیجه ای گرفت ؟

به جز فرصت سوزی ؟

شاید قلعه نوئی خیلی محبوب نباشه و اخلاقش را همه نپسندن ولی از قابلیت هاش نباید گدشت ...

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

پرسپولیس به دائی و استیلی و پیروانی بها داد ولی چه نتیجه ای گرفت ؟

به جز فرصت سوزی ؟
    ببخشيد مگه علي دايي با همون تيم نصفه و نيمه جام حذفي رو پارسال نبرد براي پرسپوليس؟!!! توي فصل اول به همين هم ميگن نتيجه ! ديگه قرار نيست جام قهرمانان اروپا رو ببره كه !

حميد استيلي رو هم واسش حاشيه درست كردن ... بعدشم ... اون سالي كه افشين قطبي توي پرسپوليس بود حميد استيلي سهم زيادي توي قهرماني اين تيم داشت ... تيم رو استيلي بسته بودش و تمرين داد چون من يادمه پرسپوليس اون سال روزي كه بازي داشت افشين قطبي 3 روز قبلش اومد ايران ! اين پس تاثير استيلي رو ميرسونه. ( منم كه پرسپوليسي نيستم سنگ دايي و استيلي رو به سينه بزنم ... اينا حقايقي هست كه به ظنر ميرسه )

در مورد حرفايي هم كه در مورد ناموفق بودن آقاي حجازي زدن من تا حدي قبول دارم ! اما آخرين افتخار آسيايي ما رو همين آقاي حجازي رقم زدن ( نايب قهرماني آسيا ) بعدشم معلومه وقتي فرصت ندن به ايشون و ايشون مهره نداشته باشه نتيجه نميگيره مثل سال آخري كه تو استقلال بودن و اون " سان جان " فقط هافبك استقلال بودش !! بعدش سال بعد اون آقاي ا.ق اومد استقلال ! ديگه استقلال رو كردن بارسلونا ! خسرو حيدري / جان واريو / حسين كاظمي و ... و ... آهان جباري ! اينا يعني مهره ! تا وقتي هم كه مهره نداشته باشي نتيجه نميگيري.

من ميگم وقتي به اون آدم فرصت دادن به بقيه هم فرصت بدن ... پس اونا توي استقلال تجربه كسب نكنن برن پرسپوليس؟!!

مگه همين آقاي گوارديولا قهرمان جهان بودش كه اومد بارسلونا؟!! نه ! مگه همين فرانك رايكارد قهرمان جهان بود اومد بارسا؟!! نه ! توي هلند بودش كه اونم انقدر بد گار كرد بيرونش كردن ! به اين ميگن " بها " دادن و نتيجه گرفتن.

16. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مظلومي: مي‌توانيم در اين فصل دو جام بگيريم

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: مي توانيم رکوردشکني کرده و در اين فصل به دو جام برسيم.
    پرویز مظلومی پس از تمرین امروز استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متأسفانه فشار بازی‌ها باز هم زیاد شده است و این موضوع دردسر جدیدی برای ما به وجود آورده است، اما چاره‌ای نداریم و باید طبق برنامه ادامه دهیم.

وی در مورد دیدار با ملوان گفت: آنها تیم بسیار خوبی هستند، درست است که در دربی گیلان مقابل داماش مساوی کردند اما برای برد می‌آیند، قطعا ما هم سه امتیاز را می‌خواهیم تا از کورس قهرمانی عقب نمانیم. همه باید قبول کنیم که بازی در سه جام بسیار سخت است.

وی افزود: رقیبان ما در لیگ برتر در شرایط بسیار خوبی قرار دارند. فرصت کافی برای تمرین و ریکاوری داشته‌اند اما برعکس ما زمانی برای استراحت، تمرین و ریکاوری نداشته‌ایم. در بازی روز گذشته مقابل ذوب آهن با وجود اینکه خسته بودیم باز هم می‌توانستیم پیروز شویم اما بدشانسی آوردیم و فرصت‌های زیادی از دست رفت.

سرمربی استقلال در مورد وضعیت جباری عنوان کرد: جباری امروز در تمرینات حاضر شد اما فعلاً فقط آب‌درمانی انجام می‌دهد و امیدواریم به زودی در تمرینات گروهی حاضر شود. به او احتیاج داریم.

مظلومی تأکید کرد: استقلال توانایی‌اش بالا است و ما می‌توانیم در این فصل دو جام کسب کنیم و رکورد شکنی داشته باشیم.

وی در مورد تساوی برابر نماینده ازبکستان در لیگ قهرمانان آسیا گفت: نسف قارشی تیم خوبی بود. آنها مقابل ما کاملاً فضاها را بسته بودند و دفاعی بازی می‌کردند. در بازی برگشت ما هم برنامه‌های خودمان را داریم و می‌توانیم در خانه حریف امتیازات لازم را کسب کنیم.

منبع:ورزش 3

18. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •