تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 262 از 287 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

فعلاً به استراحت خواهد پرداخت تا آمادگی لازم برای حضور مجدد در مسابقات را کسب نماید زیرا در طول این مدت تیکر خیلی زیر فشار بوده و مسابقات سختی را گذرانده است
    این الان متلک بود؟ کی این بنده خدا مسابقه سختی داشته.... عید مسابقه داده و رفته پی خوش گذرونی و اینا.... بعد میگن مسابقات سختی داشته : دی

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

این الان متلک بود؟ کی این بنده خدا مسابقه سختی داشته.... عید مسابقه داده و رفته پی خوش گذرونی و اینا.... بعد میگن مسابقات سختی داشته : دی
    مسابقه ی سخت که داشته اونم روبروی تریپل اچ.اما اونقدرم سخت نبوده که حالا بره 2 ماه استراحت.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

مسابقه ی سخت که داشته اونم روبروی تریپل اچ.اما اونقدرم سخت نبوده که حالا بره 2 ماه استراحت.
    دوماه استراحت؟!! الان پنج ماهه داره استراحت میکنه به این زودی هام بر نمیگرده.... بیچاره wwe تو یک سال آینده آندرتیکر هر سازی که بزنه اینا باید باهاش برقصن چون کارشون بهش گیره میخوان استریکش 20 ساله بشه.
    محمد تو هنوز میتونی از ipn ببینی؟ من نمیتونم چون الان چند وقته قطعه.... راستی شبکه ifm از دیشب شروع کرد مسابقات TNA رو هم بذاره.... فکر کنم جف هاردی و باتیستا تو اونجا فعالیت میکنن. مسابقات قدیمی رو هم چند شب یکبار میذاره کلا خیلی خوب شده برنامه ش. الان چند ماهه که هیچ برنامه ای دیگه کمتر از 40 دقیقه نیست با آگهی هاش میشه 50 دقیقه توی هر شبکه! مسابقات UFC رو هم میذاره البته شبکه ی PS TV . فاصله ش هم کم شده الان داره دو هفته بعد از سامراسلم رو پخش میکنه ، خیلی عقب نیست.

4. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

دوماه استراحت؟!! الان پنج ماهه داره استراحت میکنه به این زودی هام بر نمیگرده.... بیچاره wwe تو یک سال آینده آندرتیکر هر سازی که بزنه اینا باید باهاش برقصن چون کارشون بهش گیره میخوان استریکش 20 ساله بشه.
    محمد تو هنوز میتونی از ipn ببینی؟ من نمیتونم چون الان چند وقته قطعه.... راستی شبکه ifm از دیشب شروع کرد مسابقات TNA رو هم بذاره.... فکر کنم جف هاردی و باتیستا تو اونجا فعالیت میکنن. مسابقات قدیمی رو هم چند شب یکبار میذاره کلا خیلی خوب شده برنامه ش. الان چند ماهه که هیچ برنامه ای دیگه کمتر از 40 دقیقه نیست با آگهی هاش میشه 50 دقیقه توی هر شبکه! مسابقات UFC رو هم میذاره البته شبکه ی PS TV . فاصله ش هم کم شده الان داره دو هفته بعد از سامراسلم رو پخش میکنه ، خیلی عقب نیست.
    به نظر من دیگه پیر شده و اصلا باید خداحافظی کنه.
    من دیگه نمیتونم از ipnببینم از منم قطعه.
    راست میگی ifm میذاره ساعت چند وچه روزهایی؟
    نه فقط جف اونجا فعالیت میکنه و باتیستا هم بیکاره.
    بله خیلی خوب شده اما هنوز یکم عقبه کاش که میشد فاصلش یک هفته ایی بود.
    راستی درباره ی شبکه ی ipn فکر کنم در همین سایت تاپیکی وجود داره درباره شبکه های ماهواره ای یکم بگرد ببین میتونی پیداش کنی این تاپیکا.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

• تگ تیم های جدید کمپانی
    دابلیو دابلیو ای در راء هفته گذشته کوفی کینگستون و ایوان بورن را به عنوان قهرمان جدید کمربند تگ تیم معرفی کرد و آنها موفق شدند اوتانگا و مک گیلیکاری را شکست دهند تا عملا یک مسابقه بین آنها در نایت آف چمپیونز تشکیل دهد. در راء این هفته اعلام شد که نام تیم قهرمانان جدبد تگ تیم، Air Boom است! همچنین به تازگی نام تگ تیم د میز و آرتروث نیز لو رفته است که نام تگ تیم آنها نیز Awesome Truth میباشد! گفتنی است سایت WWE روز گذشته لیستی از تگ تیم های خسته کننده را در قالب یک ویدئو قرار داد که در بین آنها نام مک گیلیکاری و اوتانگا نیز به چشم میخورد!

• عدم حضور دلریو در شوء ها
    همان طوری که اطلاع دارید آلبرتو دلریو، قهرمان کنونی کمربند WWE که وارد استوری جدیدی با جان سینا شده است، در شوء های این هفته کمپانی حضور نداشته است. دلریو پس از حمله در راء هفته گذشته به سینا، عازم مکزیک شد تا ویزای خود را تمدید نماید. ظاهرا این کار به طول انجامیده و دلریو به شوء های لایو این هفته نرسیده است. گفتنی است که احتمال میرود دابلیو دابلیو ای او را تا نایت آف چمپیونز جلوی دوربین نیاورد!

• دلیل منتفی شدن بازی پانک و نش
    مسابقه کوین نش با سی ام پانک برای نایت آف چمپیونز ثبت شد اما به طرز عجیبی تریپل اچ جایگزین نش در این بازی شد. گفته شده است که مسائل درمانی به نش اجازه نداده است که او کشتی بگیرد و او تا حداکثر 1 ماه دیگر مشکلش حل خواهد شد و احتمالا در پی پی وی هل این ا سل کشتی خواهد گرفت. با توجه به این موضوع، استوری تریپل اچ با پانک خیلی زودتر از شنیده ها شروع شد و قرار بود که پانک ابتدا با نش و سپس با تریپل اچ درگیر شود که ظاهرا به دلیل مشکلات نش، این استوری تغییر کرده است. گفتنی است که کوین نش از لایو اونت های لیگ UCW در کانادا کنار گذاشته شده تا او رسما در دابلیو دابلیو ای فعالیت نماید.

• آپدیت بر وضعیت آندرتیکر
    آندرتیکر، استار مصدوم کنونی دابلیو دابلیو ای همچنان دور از میادین است و طبق آخرین خبری که اعلام شد و مورد تایید WWE هم درآمد، او در پی پی وی ونجنس به میادین بازخواهد گشت. طی این هفته عکسی که از وی منتشر شد که او در قایق حضور دارد و موهای کمی دارد که اعلام شده است این عکس برای بیش از یک سال قبل از بازگشت آندرتیکر در سامراسلم 2010 است و چیز جدیدی نیست! پیش از این نیز عکسی از آندرتیکر منتشر شده بود که با موهایی تراشیده حضور داشت که البته آن عکس توسط مسئولان نزدیک به کمپانی تایید شده بود!

• کین در هل این ا سل
    به تازگی پوستری از پی پی وی هل این ا سل 2011 بیرون آمده است که تصویر کین روی آن است! این استار که هم اکنون دور از میادین است به احتمال زیاد با توجه به این عکس، در این پی پی وی بازخواهد گشت! گفتنی است این پوستر در اکثر سایت های رسمی به عنوان پوستر رسمی هل این ا سل معرفی شده است اما WWE هنوز آنرا تایید نکرده است ولی به احتمال بسیار زیاد همین پوستر خواهد بود. قابل ذکر است که هل این ا سل، 2 اکتبر برگزار خواهد شد و شما می توانید این پوستر را از عکس این پست سایت مشاهده نمائید!

• آپدیت وبلاگ جیم راس
    جیم راس، گزارشگر قدیمی و کنونی دابلیو دابلیو ای به تازگی وبلاگ خود را آپدیت کرده و در مورد مسائلی صحبت کرده است. از مهم ترین آنها می توان به بازنشستگی آندرتیکر اشاره کرد که او در این باره گفته است: تیکر هنوز بازنشسته نشده، او هنوز یک دد من است و بازگشتی رویایی خواهد داشت!! همچنین راس در مورد حضور کورت انگل در المپیک گفته است: من شک دارم که انگل بتواند در المپیک حاضر شود، البته امیدوارم که اشتباه کرده باشم! نکته جالب این است که روز گذشته انگل در توئیترش در پاسخ به این اظهارنظر راس گفته است: فقط نگاه کن، همین الان در حال تمرین کردن هستم!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

به نظر من دیگه پیر شده و اصلا باید خداحافظی کنه.
    من دیگه نمیتونم از ipnببینم از منم قطعه.
    راست میگی ifm میذاره ساعت چند وچه روزهایی؟
    نه فقط جف اونجا فعالیت میکنه و باتیستا هم بیکاره.
    بله خیلی خوب شده اما هنوز یکم عقبه کاش که میشد فاصلش یک هفته ایی بود.
    راستی درباره ی شبکه ی ipn فکر کنم در همین سایت تاپیکی وجود داره درباره شبکه های ماهواره ای یکم بگرد ببین میتونی پیداش کنی این تاپیکا.
    ساعت نه و بیست دقیقه + شبکه imn ساعت 22:55

فاصله ش هم همون یک هفته س.

نه بابا کلا این انجمن بحث درباره ماهــواره ممنوعه ماهم زیر آبی داریم میریم : دی

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

ساعت نه و بیست دقیقه + شبکه imn ساعت 22:55

فاصله ش هم همون یک هفته س.

نه بابا کلا این انجمن بحث درباره ماهــواره ممنوعه ماهم زیر آبی داریم میریم : دی
    آواتار نو مبارک باشه.
    نه یک هفته نیست 2 هفته س.
    داره من تا حالا خودم هم وارد تاپیکش شدم اما یادم نیست کجاس ببیین میتونی پیداش کنی.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آواتار نو مبارک باشه.
    نه یک هفته نیست 2 هفته س.
    داره من تا حالا خودم هم وارد تاپیکش شدم اما یادم نیست کجاس ببیین میتونی پیداش کنی.
    ممنون. آواتار بعدی تو هم مبارک البته پیشاپیش...

نه یه هفته فاصله داره ، یعنی دوتا شو قبل رو نشون میده ولی مثلا دو روز پیش اون قسمت قبل از شو آنلاین را نشون داد.

نه بابا تاپیک نداره.... اگه هم داشته مال خیلی وقت پیشه.... خلاصه اینکه من ندیدمش

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiredge's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

کشتی کچ کاملا الکیه.پس از من میشنوید بیخیالش شید.

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کشتی کچ کاملا الکیه.پس از من میشنوید بیخیالش شید.
    مگه فیلم سینمایی الکی نیست ! چرا همه نگاه میکنن ! تازه اگه حرف شما درست باشه

12. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •