تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 320 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مورینیو: کار صعود را تمام کردیم

سایت گل- ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال مادرید بعد از برد 0-3 تیمش در دیدار رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آپوئل نیکوزیا به شدت خوشحال بود و اکنون تیمش را در مرحله نیمه نهایی این رقابتها می بیند

درپایان این مسابقه مورینیو به خبرنگاران گفت:« ما باید برای پیروزی بازی خوبی را ارائه می دادیم. ما برای آنکه جلوی ضدحملات بازیکنان حریف را بگیریم در خط دفاع منسجم بودیم و استفاده خوبی از توپ بردیم و با گلزنی دراین دیدار، صعودمان به دور بعد را مسجل کردیم.»

مربی پرتغالی رئال درادامه درمورد تیم حریف هم صحبت کرد و گفت:« آپوئل با قدرت و توان خودش خیلی خوب بازی کرد. آنها از قدرت اقتصادی و فوتبالی مشابهی با تیمهای دیگر لیگ قهرمانان اروپا بهره نمی برند ولی سازماندهی خیلی خوبی داشتند.»

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا،مورینیو درادامه درمورد نوری شاهین گفت:« ما از او راضی هستیم. شاهین پسر فوق العاده ای است که برای پشت سرگذاشتن روزهای سختی که ناشی از فشار حضور در رئال مادرید است، به شدت تلاش و مبارزه می کند. او همیشه می خواهد ثابت کند که برای بازی کردن به اینجا آمده .ما می دانستیم که برای مدت زیادی توپ را در اختیار خواهیم داشت و از همین رو فکر کردم که الان روز مناسبی برای اوست که برای تیم به میدان برود.»

آقای خاص ترجیح داد تا درمورد اتفاقاتی که در بازی با ویارئال رخ داد صحبتی نکند و ترجیح داد تا ورق را برگرداند:« ما به بهترین نحو ممکن کارمان را انجام دادیم. در طول مسیر اتفاقات عجیب و غریبی برای ما می افتد و ما نمی خواهیم درمورد مسائل گذشته صحبت کنیم.»

مورینیو در بخش دیگری از صحبتهایش با ابراز رضایت از بازی کاکا و مارسلو گفت:« می دانستیم که بازی سختی را داریم و لی با به میدان فرستادن کاکا و مارسلو، تیم ما به بازی تاثیرگذارش ادامه داد. ما جدی و خوب بازی کردیم و این نشان دهنده احترامی بود که برای آپوئل نیکوزیا قائل هستیم.»

مورینیو ادامه داد:« دوست دارم در بازی برگشت برنابئو هم با همین احترام مقابل حریف قرار بگیریم.آنها مهمترین تیم این دوره از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا هستند.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پرس به رختکن رفت و از مورینیو وبازیکنان تشکر کرد

سایت گل- رئال مادرید دیشب توانست تا در دور رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا ، در قبرس ، آپوئل نیکوزیا را از پیش رو بردارد. این برد شادی و خوشحالی فراوانی را در رختکن تیم به همراه داشت.

حتی فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه مادریدی هم از این برد بسیار خوشحال بود و بعد از اتمام مسابقه ، به رختکن رئال رفت و برای ده دقیقه ای در رختکن بود از بازیکنان و مورینیو به خاطر این بازی خوب و مسجل کردن صعود تیمشان به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا تشکر کرد

طبق گزارش منتشره در مارکا،فلورنتینو به خوبی می داند که تیمش برای کسب دو جام قهرمانی مهم مبارزه می کند و از همین رو می خواهد در این روزهای سخت در کنار مورینیو و شاگردانش باشد و به آنها انرژی و روحیه داده تا بتواند قوای آنها را منسجم کند.

کد:

2. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

تبریک بابت برد خوب به همه رئالی ها

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عکس روز: کاسیاس و دوستان در قبرس

سایت گل- ایکر کاسیاس دروازه بان باتجربه رئال مادرید به دنبال آن بود تا پیغام اتحادی که در رختکن رئال وجود دارد را به گوش دیگران هم برساند و نشان دهد که چه جو دوستانه و خوبی در اردوی مادریدی ها حکمفرماست.

از همین رو او این عکس را در صفحه فیس بوکش قرار داده و زیرش این پیغام را نوشته:« اندکی قبل از بازگشت به مادرید. ما در بازی رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل آپوئل قبرس به پیروزی رسیدیم. عکس خوبی برای آنکه در برنامه ها و یا روزنامه ها به چاپ برسد. تشکر از تمام مادریدی ها.»

کد:

5. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به گزارش نشریه بیلد، مورینیو ابتدا در سال 2009 تلاش کرد این بازیکن را برای اینتر بخرد اما این انتقال هرگز رخ نداد.

سایت گل- مسوت اوزیل، هافبک رئال مادرید، اعلام کرد بعد از جام جهانی 2010 می توانست به اینتر بپیوندد اما ترجیح داد به پیشنهاد رئال پاسخ مثبت بدهد.

به گزارش نشریه بیلد، مورینیو ابتدا در سال 2009 تلاش کرد این بازیکن را برای اینتر بخرد اما این انتقال هرگز رخ نداد. مدیران اینتری ها یک سال بعد برای خرید این ملی پوش آلمانی پیشنهادی 25 میلیون یورویی به وردربرمن ارائه داد اما اوزیل به دنبال رفتن به سانتیاگو برنابئو بود و با انتقالی 15 میلیون یورویی به مورینیو ملحق شد.

او در گفتگو با نشریه اشپورت بیلد گفت:" اینکه در سال 2010 از چند باشگاه اروپایی پیشنها داشتم، حقیقت دارد. از جمله از اینتر. اما تصمیم من برای رفتن به رئال کاملا درست بود. رئال بهترین باشگاه دنیاست و دوست دارم دوران بازی ام را در این باشگاه به پایان برسانم.

من تنها 23 سال دارم و هنوز به دوران اوج بازی ام نرسیده ام. می توانم حتی بهتر از این شوم. من تنها روی بازی در رئال و تیم ملی تمرکز کرده ام زیرا می توانیم امسال تاریخ ساز شویم.

رئال می تواند قهرمان لا لیگا و چمپیونزلیگ شود و در تابستان هم با آلمان در یورو حضور خواهم داشت."

ستاره ترک تبار رئال سپس در مورد لیونل مسی صحبت کرد و این ستاره آرژانتینی را مورد ستایش قرار داد.

" دیدن بازی مسی مقابل لورکوزن واقع فوق العاده بود. او مانند بسیاری از بازیکنان بارسا در سطح بالایی است.

اما ما (بازیکنان رئال) با هم به عنوان یک تیم پیشرفت کرده ایم و این را می توانید در لالیگا ببینید. ما در صدر قرار داریم."

رئال در حال حاضر با 6 امتیاز اختلاف نسبت به بارسا در صدر جدول لا لیگا قرار دارد.

P.S:
    همه میدونیم که رسانه ها درباره اعتراض مربی ما به داوری چه واکنشی نشون میدن. اما حالا جالبه که مثلا همون آرسن وینگر هم نزدیکه به دلیل اعتراض به داوری محروم بشه. یا بارسلونا که پارو از داوری هم فراتر گذاشته و میخواد به دلیل زمین چمن سن سیرو، ازشون شکایت کنه.

7. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

منزس: مي‌خواهم کاکا در پيش فصل با رئال باشد

مربي 49 ساله تيم ملي برزيل در صحبتهايي گفته که بازي ساز رئال بايد در تابستان آينده با هم تيمي هايش به تمرين بپردازد.

مانو منزس سرمربی تیم ملی برزیل در صحبتهایی از دلایلش برای کنار گذاشتن نام ریکاردو کاکا در لیست جدید اعلام شده برای بازیهای المپیک گفته است.

این درحالی است که کاکای 29 ساله یکی از ستاره هایی است که نامش را درلیست 52 نفره و ابتدایی منزس برای بازیهای المپیک نمی بیند و همین موضوع انتقادات زیادی را به همراه داشته است.

کاکا در هفته های اخیر در اوج روزهای فوتبالی اش در رئال بوده و منزس در صحبتهایی اعلام کرده که دلیل عدم دعوت از کاکا این بوده تا این ستاره برزیلی به صورت تمام و کمال در اردوی پیش فصل تیم رئال حاضر باشد تا بدین ترتیب از مصدومیتهای جدید دوری کرده و بتواند در جام جهانی در خدمت برزیل باشد.

منزس در صحبتهایی به آرنا سپورتی وی گفت:« فکر می کنم که کاکا می تواند نقش بزرگی را در جام جهانی 2014 به دوش بکشد. به نظر من برای آنکه این اتفاق بیفتد، رقابتهای فصل بعد خیلی مهم خواهد بود.در فصل 3-2012 ما می توانیم بگوئیم که آیا کاکا می تواند در یک جام جهانی دیگر بازی کند یا نه و اگر این طور باشد، اردوی پیش فصل قطعا برای او مهم خواهد بود. اردوی پیش فصل تیمها در اروپا هم دقیقا همزمان با برگزاری بازیهای المپیک است.»

سرمربی تیم ملی برزیل ادامه داد:« برای همین کاکا را به رادوی تیمم برای بازیهای المپیک دعوت نکردم. من باور دارم که او می تواند در جام جهانی حضور داشته باشد و از همین رو فصل بعد رقابتها برای او خیلی حساس و سرنوشت ساز خواهد بود. پس من باید به او اجازه دهم که او کارهایی که باید را انجام دهد.»

مربی 49 ساله تیم ملی برزیل درادامه به این نکته اشاره کرد که روبینیو به خاطر نمایش ناامید کننده ای که در کوپا آمه ریکا2011 داشت به ترکیب تیم ملی برزیل برای بازیهای المپیک دعوت نشد:« روبینیو در تیم دونگا و همچنین تیم من بازیکن ثابت بود و زمانی که در تورنمنتی مثل کوپاآمه ریکا موفق نمی شوی، بازیکنان مسئولیت این ناکامی را بردوش می گیرند. من فکر کردم که بهترین راه این است که در تیم ملی مدتی به روبینیو استراحت بدهیم، چون او به عنوان یکی از بزرگترین بازیکنان تیم، مسئولیت بیشتری را بردوش دارد.»

البته منزس درادامه یادآوری کرد که روبینیو هنوز در برنامه های او جا دارد و گفت:« من معتقدم که ما هنوز می توانیم روی روبینیو حساب باز کنیم؛چون او بازیکن باتجربه ای در تیم ماست که اکثر بازیکنانمان بازیکنان جوانی هستند.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

گزارش روز: مورینیو،مربی فصل بعد منچسترسیتی

سایت گل- روزنامه اسپورت کاتالونیا، گزارشی جنجالی را منتشر کرده و طبق گفته های خوسه آنتونیو آبه یان در برنامه پونتو رادیو، این مربی پرتغالی درنظر دارد تا با پایان یافتن رقابتهای این فصل لالیگا، نیمکت مربیگری رئال را ترک کند

این روزها شایعات متعددی درمورد جدایی آقای خاص از رئال به گوش می رسد و دراین گزارش به این نکته اشاره شده که مورینیو را در فصل آینده برروی نیمکت مربیگری سیتی خواهیم دید

طبق صحبتهای آبه یان، مورینیو از هم اکنون تصمیمش برای جدایی از رئال را به فلورنتینو پرس ، رئیس باشگاه مادریدی هم اعلام کرده. فشارها برروی این مربی پرتغالی، انتشار اخباری مبنی بردرگیری و اختلاف او با کاسیاس، در رسانه های مختلف مادریدی، باعث شده تا مورینیو تصمیم به جدایی از رئال بگیرد

روزنامه دیلی میرر انگلیس هم در گزارشی به این نکته اشاره کرده که سران سیتی آماده اند تا مبالغ هنگفتی را برای جدایی مانچو و روی کار آمدن مربی پرتغالی در تیمشان بپردازند.

طبق گزارش پونتو رادیو، بعد از جدی تر شدن خبر جدایی مورینیو از رئال، اکنون نام گزینه های متعددی برای هدایت کهکشانی ها مطرح شده که یواخیم لو و رافا بنیتس در اولویت اصلی هستند.

باز هم روزنامه معروفی که همه رئالیها میشناسنش خبر تازه ای رو از خودش در آورده.همونطور که همه خبر داریم این روزنامه تا حالا کل تیم رئال رو برای فصل بعدی به چند تیم مختلف ترانسفر کرده که مورینیو بیشتر از همه ترانسفر شده

11. 4 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سایت گل- روزنامه اسپورت کاتالونیا، گزارشی جنجالی را منتشر کرده و
    تو خود حدیث مفصل بخوان از این " مهمل " !

13. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مورينيو مانع فروش کاسياس

مورينيو، سرمربي رئال، علي رغم اختلافاتي که با ايکر کاسياس، دروازه بان تيمش داشت، در تابستان گذشته مانع فروش او شد.

این در حالی است که در چند روز اخیر شایعاتی در مورد فروش کاسیاس توسط مورینیو با بالا گرفتن اختلافات آنها منتشر شد.

با این وجود منابع نزدیک به باشگاه رئال و مورینیو در گفتگویی اعلام کردند که مورینیو هیچ علاقه ای به از دست دادن کاسیاس که برای یک دهه شماره یک رئال است، ندارد.

در واقع مدیران رئال ترجیح می دهند به قیمت از دست دادن مورینیو، ترجیح می دهند کاسیاس را حفظ کنند.

اختلاف مورینیو و کاسیاس از زمان تماس گرفتن این بازیکن با بازیکنان بارسا بعد از ال کلاسیکو آغاز شد و باعث شد تا آقای خاص از او در دیدار مقابل گالاتاسرای در جام سانتیاگو برنابئو استفاده نکند.

ضمن اینکه سرمربی پرتغالی بارها در صحبت هایش از شماره یک تیمش تنها با عنوان "دروازه بان" یاد کرده است.

او حتی در دیدارهایی که کاسیاس با درخشش اش نقش مهمی در پیروزی رئال ایفا می کند، چندان علاقه ای به صحبت کردن در مورد او نشان نمی دهد. برای مثال او بعد از دیدار مقابل لیون در چمپیونزلیگ گفت:" او مانند هر دروازه بانی که برای یک تیم مهم بازی می کند، چند واکنش خوب داشت. این کاری است که او باید انجام دهد."

بنا بر منابع نزدیک به کاسیاس، او چندان قوانین و متدهای مورینیو موافق نیست و با او ارتباط صمیمانه ای ندارد.

حتی بعد از ماجرای درز کردن درگیری لفظی مورینیو و راموس به رسانه ها که مشخص شد توسط کاسیاس اتفاق افتاده، مورینیو تصمیم گرفت بازوبند کایپتانی را کاسیاس بگیرد اما در نهایت این تصمیم را هم اجرایی نکرد.

شایعاتی در مورد خرید یک دروازه بان جدید نیز منتشر شده و نام هایی مانند مانوئل نویر و تیبوت کورتویس منتشر شده اما حتی اگر این اتفاق هم رخ دهد، در صورت حضور کاسیاس در سانتیاگو برنابئو، مطمئنا آنها فرصت چندانی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی نخواهند داشت.

تاسيس آکادمي فوتبال توسط رئال مادريد در چين

باشگاه رئال مادريد سال آينده در گوانگجو آکادمي فوتبال خود را افتتاح خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، مالک باشگاه چینی گوانگجو اعلام کرد، این باشگاه بزرگ اسپانیایی سال آینده براساس قراردادی با باشگاه گوانگجو اورگراند صدرنشین لیگ برتر چین، در جنوب این کشور این آکادمی را تاسیس خواهد کرد.

رئال مادرید که رکورد 9 بار قهرمانی اروپا را در اختیار دارد، همانند شماری از تیم های رده بالای اروپایی برای ترویج نام تجاری خود در چین که رشد که سریعی دارد تلاش می کند.

این آکادمی فوتبال در شهر گوانگجو در اولین سال فعالیت خود 3 هزار بازیکن را جذب می کند و از همان تکنیک های آموزشی مورد استفاده در رئال مادرید اسپانیا بهره خواهد گرفت.

فرناندو سانچز مربی تیم جوانان باشگاه رئال مادرید به عنوان مدیر فنی این آکادمی منصوب شده است.

روزنامه چاینا دیلی به نقل از سانچز نوشت: ما یک تیم مربیگری بلندپایه را به چین اعزام می کنیم و سیستم های گزینش، آموزش و ارزیابی و یک سازوکار رقابتی با همان استانداردهای مورد استفاده در اسپانیا ایجاد خواهیم کرد.

وی افزود ما به مربیان چینی در مدارس آموزش می دهیم و بازیکنان و مربیان برجسته را برای گذراندن آموزش های جامع تر در رئال مادرید انتخاب خواهیم کرد.

15. 5 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مورينيو:بهترين کيفيت اوساسونا اين است که آنها سبک خود را دارند

مورينيو در کنفرانس مطبوعاتي قبل از بازي درباره ي شرايط بازي و بازيکنان صحبت کرد.

مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی و قبل از سفر با پامپلونا برای دیدار با اوساسونا درباره ی این تیم گفت:" من مطمئنم اوساسونا در مقابل ما مثل همیشه بازی میکند. آنها تهاجمی بازی میکنند و به حمایت هواداران خود در پامپلونا رقیب سر سختی برای ما هستند. اما ما میخواهیم در آن بازی پیروز شویم زیرا ما برای اهدافمان به آن نیاز داریم. ما 9 بازی دیگر پیش رو داریم و این اولین آن است و ما باید پیروز شویم. ما فقط باید خوب باشیم."

"فصل پیش ما شایسته ی باخت در آنجا بودیم . من به یاد دارم که گفتم آنها از ما بهتر بودند و توپ را سریع بع جریان میانداختند اما نمیخواهم بگویم آنها انگیزه ی بیشتری دارند.آنها بازی را به شدت بیشتری نسبت به ما شروع کردند. ما داوری شبیه به فصل قبل داریم و امیدوارم او قضاوت خوبی داشته باشد. من میدانم که باید مقابل آنها با تمام قوا بازی کنم زیرا آنها سبک خود را دارند. این بهترین کیفیت آنهاست . آنها میدانند چه کنند برای همین انتظار میرود که بازی سختی پیش روی آنها داشته باشیم."

"لیگ در معرض خطر و یک تیم به طور متوسط در بازی های خانگی بهتر عمل میکند. در حالت معمولی بازی های خانگی راحت تر هستند اما برای ما همه ی بازی در لیگ شرایط یکسان دارد و مهم هستند. 9 بازی دیگر مانده اما باید به این بازی تمرکز کنیم تا امتیازات لازم برای قهرمانی را کسب کینم. ما بعد از بازی سه شنبه استراحت کرده ایم و دوست داشتیم بیشتر استراحت کنیم و مثلا یک شنبه بازی کنیم اما به ما گفته اند این غیر ممکن است."

"خدیرا مریض است و نمی تواند فردا ما را همراهی کند. ما این را صبح فهمیدیم و حالا باید فکر کنم چه کار کنم. دی ماریا هم در لیست هست حالا باید ببینیم که فیکس میشود یا نا."

"من اعتقاد دارم واران از لوران بلان بهتر خواهد شد زیرا او سریع تر است .او با هوش و آرام است. واران تمام مشخصه های او دارد و سریع تر هم هست. با تمام احترامی برای بلان قائلم اما به نظرم او همچنان یک بچه است ، این باور من است . من انتظار دارم زمانی که او به سن 27 یا 28 سالگی میرسد او بهتر از لوران خواهد شد."

"من هیچ همراهی ندارم و آنهایی که میگویید جزو همراهان من هستند وجود ندارند. آیتور کرانکا و روی فارو بعد از من هستند. در فوتبال اطرافیان یا همراهانی وجود ندارند. افرادی که درباره ی رابطه ی من و کاسیاس میگویند درست نیست. من هیچ مشکلی با او یا دیگر بازیکنان تیم ندارم."

"فصل قبل ، بعد از مرحله ی نیمه نهایی لیگ قهرمانان ما گفتیم که ما فکر میکنیم با قلب باز و شما تعداد زیادی از ما را کشتید. شما ما را دوباره مورد انتقاد قرار دادید وقتی که امسال ما از داور انتقاد کردیم و از جام حذفی حذف شدیم. ما میخواستیم بعد از بازی با ویارئال از اختلاف دوری کنیم و همین تنها دلیل سکوت ما بعد از آن بازی بود و ما فکر میکردیم بهترین کار را انجام میدهیم اما دوباره مورد انتقاد قرار گرفتیم. ما مشکلی نداریم و شما مشکلات را ایجاد میکنید. شما نمی توانید ما را متهم به بحث و جدال در این زمان کنید چون ما باز هم سکوت میکنیم. من نمیدانم شما بر روی من یا رئال زوم کردین اما دائما از ما انتقاد میکنید. اما ما همچنان معتقدیم ما در مسیر درست گام بر میدایم و نه من و نه بازیکنان من چیزی به داور نگفته ایم."

17. 4 کاربر از dogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

پیش بازی: اوساسونا - رئال مادرید؛ کهکشانی ها به دنبال پایان دادن رکورد6 بازی شکست ناپذیری میزبان

ژوزه مورینیو و شاگردانش به دنبال آن هستند تا با کسب سه امتیاز بازی شنبه شبشان، صدرنشینی مقتدرانه شان را ادامه دهند.

ترکیب احتمالی

Fernandez
    Raitala, Roversio, Flano, Damia
    Punal, Nekounam
    Cejudo, Garcia, Lamah
    Nino

Casillas
    Arbeloa, Varane, Ramos, Marcelo
    Khedira, Alonso
    Ozil, Kaka, Ronaldo
    Benzema

سایت گل- مارک برترا درجریان این بازی روی نیمکت ذخیره ها خواهد نشست. کیکه سولا و مسعود شجاعی همچنان مصدومند ولی جواد نکونام بعد از پشت سرگذاشتن یک جلسه محرومیت از حضور در ترکیب اوساسونا، آماده بازگشت به ترکیب تیمش است.

رئال دراین بازی خوسه کایخون (مصدومیت از ناحیه قوزک پا)، ریکاردو کاروالیو و لاسانا دیارارا به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت ولی آنخل دی ماریا که از ماه فوریه تاکنون از میادین ورزشی به دور بود، دراین بازی قادر به همراهی رئال خواهد بود.

مسعوت اوزیل و ژوزه مورینیو هم دوران محرومیتشان را سپری کرده اند. آنها بعد از اخراج در دیدار با ویارئال، در بازی با رئال سوسیداد غایب بودند و دراین بازی مورینیو روی نیمکت قرار خواهد گرفت و اوزیل هم آماده حضور در ترکیب رئال است.

رافائل واران هم در غیاب په په که دومین جلسه محرومیتش را پشت سر می گذارد، در قلب خط دفاع رئال به میدان خواهد رفت.

خطرات کارت زرد در پامپلونا مشهود است . مورینیو محرومیتش را پشت سر گذاشته اما در مرحله سخت لیگ ، راموس ، ژابی و کریستیانو را در خطر می بیند چرا که فقط یک مرحله تا پنج کارته شدن فاصله دارند و اگر شنبه برابر اوساسونا کارت بگیرند ، بازی در برنابئو با والنسیا را از دست می دهند . پس از آن نیز رئال باید به زمین های اتلتیکو ، اسپورتینگ و بارسلونا برود .

کریستیانو فقط چهار کارت زرد در لالیگا گرفته است . آخرین کارت زرد او در روز 28 ژانویه توسط ایتورالده برابر ساراگوسا بود و از همین رو رونالدو سعی می کند تا جایی که می تواند خطا نکند . از آن زمان به بعد فقط 8 خطا انجام داده است .

راموس دور دومش است که در آستانه پنج کارته شدن است. دفعه قبل بازی با ساراگوسا در برنابئو در هفته 21 را از دست داد . سپس سه هفته پیاپی برابر لوانته ، راسینگ و رایو کارت گرفت و در ال مادریگال نیز دو کارت زرد گرفت که کمیته یکی را بخشید .

ژابی نیز برای دومین بار در آستانه 5 کارته شدن است. دفعه قبل در هفته پانزدهم در ال مولینون بود که این اتفاق برای او رخ داد . از آن زمان برابر بارسا ، رایو ، ویارئال و سوسیه داد کارت گرفت .

این سه باید خیلی مواظب باشند . این سه در کنار کاسیاس ، بیشترین دقایق بازی را در تیم داشته اند . کوئنترائو هم چهار کارته است اما در رینو فیکس نخواهد بود . ایگواین و کاکا نیز دو کارت زرد تا محرومیت فاصله دارند.

آیا می دانستید؟

- اوساسونا که در رده ششم جدول قرار دارد، در شش بازی اخیرش شکست نخورده و به سه تساوی و سه شکست دست یافته.

- اوساسونادر رقابتهای این فصل تنها در دو دیدارخانگی شکست خورده که این شکستها مقابل اتلتیکومادرید و راسینگ سانتاندر بوده.

- اوساسونا و راسینگ بیشترین تساوی ها را در رقابتهای این فصل به دست آورده اند .این دو تیم در طول فصل به 13 تساوی دست یافته اند.

- رئال مادرید در سه سفر اخیرش به زمین اوساسونا، دو بار شکست خورده و آخرین برد آنها در رینو د ناواررا، در ماه می سال 2008 به دست آمد.

- میانگین گل رئال در هر بازی 3.3 گل است که این بهترین آمار گلزنی در لالیگاست.

- کریس رونالدو در جریان دیدار تیمش مقابل رئال سوسیداد که بابرد 1-5 رئال به پایان رسید دو گل به ثمر رساند و بازیکنی است که در سریع ترین زمان ممکن توانست به رکورد 100 گل برای رئال دست یابد و در 92 گلی که برای رئال برگزار کرده، 101 گل به ثمر رسانده.

رقابت شانه به شانه

اسپانیا - لالیگا ‎(LIGA)‎ 2011/11/6 رئال مادرید 7 - اوساسونا 1

اسپانیا - لالیگا ‎(LIGA)‎ 2011/1/30 اوساسونا 1 - رئال مادرید 0

اسپانیا - لالیگا ‎(LIGA)‎ 2010/9/11 رئال مادرید 1 - اوساسونا 0

اسپانیا - لالیگا ‎(LIGA)‎ 2010/5/2 رئال مادرید 3 - اوساسونا 2

اسپانیا - لالیگا ‎(LIGA)‎ 2010/1/4 اوساسونا 0 - رئال مادرید 0

کد:

19. 5 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •