تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 364 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

هیچ تی وی بدون عیب و ایراد نیست،

تو تاپیک اختصاصی دوستان از مشکلات و... گفتن ولی به تعدا محدود مشکلات ناجوری داشتن.. حالا معلوم نیست بین اون همه

که این مدل رو دارن، شبکه های داخلی نیگا میکنن یا اون ور آبی، که فقط چند نفر گفتن تو دو بعدی مشکل دارن..

و برخی از پست هایی که دوستان این مدل رو دارن و راضی هستند، میتونید بهشون پ.خ بدید..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

دوست عزیز شما چجوری همه این مدل هارو تست زدید بخصوص موقع پخش فوتبال..!!؟؟؟

خدائیش کمی پیاز داغ رو زیاد کردی دیگه نگو نه.. بیشتر منظورت این بود که سامسونگ خوب است!

فک کنم تو تاپیک LW57000 من خودم پرسیده بودم که آیا همه دوستان موقع فوتبال مشکل دارن، که خیلی ها گفتن ما که هیــــچ مشکلی نداریم!

من الان بیشتر از نظر هزینه با ال جی مشکل پیدا کردم و الا از نظر سه بعدی فقط ال جی و در دو بعدی هم تا این حد که شما میگی نیست..

والا من دیروز یه 65100 از نمایندگی گرفتم از نظر 2d و 3d واقعا عالیه هیچ عیبی نداره بعضی ها میگن پسیو خوب نیست
    نه اصلا اینطور نیست من خودم کلیپ های 3d رو امتحان کردم که واقعا عالی بودن سه بعدی بستگی به فیلمش داره
    مثلا یه قسمتی از فیلم یوگی خرسه بود که خیلی خفن بود از فاصله 3 متری تا 2 متر سه بعدیش بیرون میزد

فقط یه سوال مثلا یه فایل با حجم بالا که فرمت صداش dts هست رو چه جوری به فرمت صدای دیگه ای تبدیلش کنیم؟؟؟

3. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم در تابیک lw5700 d یک سوال کلی و کامل مطرح کردم اما کسی از دوستان زحمت جواب رو نکشیده تا بحال
    اگه کسی به سوال هام کامل جواب بده میشه تصمیم گرفت 5700 رو بخرم یا نه
    حقیقتاش من فقط یه 5700 فکر می کنم و اون هم 47 اینچش اگه نشه بخرمش ( یعنی زیاد ازش تعریف نشنوم) به احتمال زیاد از 2012 یک مدل انتخاب می کنم .
    برای من جالب هست که در این تاپیک آیا کسی واقعا این 2012 رو نخریده ؟؟ تست نکرده؟؟ با 2011 مقایسه نکرده؟؟

5. این کاربر از m2r164 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

والا من دیروز یه 65100 از نمایندگی گرفتم از نظر 2d و 3d واقعا عالیه هیچ عیبی نداره بعضی ها میگن پسیو خوب نیست
    نه اصلا اینطور نیست من خودم کلیپ های 3d رو امتحان کردم که واقعا عالی بودن سه بعدی بستگی به فیلمش داره
    مثلا یه قسمتی از فیلم یوگی خرسه بود که خیلی خفن بود از فاصله 3 متری تا 2 متر سه بعدیش بیرون میزد

فقط یه سوال مثلا یه فایل با حجم بالا که فرمت صداش dts هست رو چه جوری به فرمت صدای دیگه ای تبدیلش کنیم؟؟؟
    مبارک باشه دوست عزیز، احسنت بر تو که تونسنتی تصمیم نهایی رو بگیری و رفتی بخریش..

چند اینچ و به چه قیمتی و متعلقاتش! چی چی بود ؟؟
    حالا با نمایش شبکه های دیجیتال وطنی هـیــــــــــــــچ مشکلی نداره ؟؟ بخصوص موقع فـوتـبــــــــال...؟؟

ممنون |

7. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من خودم در تابیک lw5700 d یک سوال کلی و کامل مطرح کردم اما کسی از دوستان زحمت جواب رو نکشیده تا بحال
    اگه کسی به سوال هام کامل جواب بده میشه تصمیم گرفت 5700 رو بخرم یا نه
    حقیقتاش من فقط یه 5700 فکر می کنم و اون هم 47 اینچش اگه نشه بخرمش ( یعنی زیاد ازش تعریف نشنوم) به احتمال زیاد از 2012 یک مدل انتخاب می کنم .
    برای من جالب هست که در این تاپیک آیا کسی واقعا این 2012 رو نخریده ؟؟ تست نکرده؟؟ با 2011 مقایسه نکرده؟؟
    چی بگم والا شاید ماهم شترمون!! از پل گذشت دیگه به این تاپیک سر نزنیم!!

"47 57000 رو تو یه سایتی دیدم 2،300 که اگه همین حدود باشه ارزش خرید داره..

و همینطور "47 65100 اگه باشه یا بشه! 2،500 من میخرمش!

معادلشون که 66100 و 67100 باشن "47 خیلی قیمتشون بالاست، "42 هم که... چی بگم والا..!!

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

65100 قیمتش 2700 هست به همین خاطر آدم یک 2012 میخره سینمای خانوادگیش رو نمیخره 350 ازش کم می کنن میشه 2900 به خاطر 200 تومن ارزش داره آدم 2012 بگیره
    در ضمن من از یک نمایندگی پرسیدم 5700 در هنگام فوتبال مشکل داره یارو گفت آره و جدید ها ندارن ( من دروغگوی طرفم) نمی دونم راست گفت یا ما رو پیچوند

10. این کاربر از m2r164 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارک باشه به سلامتی
    2700 خریدی درسته؟؟؟( در 47 اینچ)
    ازت خواهشی که دارم اینه که در شرایط مختلف تستش کنی و به ما بگی
    برای فیلم های سریع یا گیم های سریع در حالت دو بعدی
    برای پخش فوتبال ( از کانال آنالوگ یا دیجیتال یا از ماه واره )
    حقیقتش smart بودن بنظر من بدرد نمی خوره
    فقط کیفیت تصویر و سه بعدی و جوابگوی سریع

در ضمن می خوام بدونم چطور به جمع بندی رسیدی که 6500 رو بخری؟؟؟
    آخه آگه 200 می ذاشتی روش 66100 از 2012 ها میخریدی ( در 47 اینچ)
    می خوام در صورت امکان کامل توضیح بدی

12. این کاربر از m2r164 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوست خوب..
    میگم که از نظر عملی این 65100 که گرفتی با 57000 چه تفاوتی داره؟ البته توی مشخصاتش که نوشته کنتراست و قابلیت انطباقش از 57000 بیشتره اما من میخوام بدونم ارزش داره که برای این دو ویژگی بخوام بجای 57000 ، یک 65100 بگیرم؟ممنون
    خواهشن سایر دوستان هم نظر بدن
    Last edited by betta007; 01-07-2012 at 17:51.

14. این کاربر از betta007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ای بابا کسی از دوستان نیست که واسه مشکل من راه حلی پیدا بکنه؟
    بنده LW9500 دارم و الان مشکلی برام پیش اومده که واضعا تو ذوقم زده خرید هچین تی وی
    مشکل اینکه تصاویر کشیده میشه و بالای تمام کانال ها میزنه 50 هرتز
    فوتبال که میخوام نیگا کنم توپ کلا محو میشه و بازیکنا کش میان
    هیچ جایی هم ندیدم واسه اینکه از 50 هرتز ببرمش به 400 که مخشصه تی وی هست
    ...............
    من به اخرین ورزن هم اپش کردم ولی هنوز همون مشکلات رو داره
    بایستی چیکار بکنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

تبلیغات واسه سامسونگ چیه؟؟!! من هرچی دیدم و تجربه دارمو گفتم از 57000 درمورد منبع تصویر هم من یه فیلم فوتبال 1080p رو ریختم توش نگاه کردم این مشکلو داشت با hdmi از روی لپ تاپ pes رو اجرا کردم بازم همون خطوط رو دیدم تو یه تاپیک نه من چند نفر که هر کدوم یه مدل الجی داشتن این مشکلو داشتن
    اما در مورد بقیه تصاویر دو بعدی یعنی توی فیلم ها یا کانال های داخلی خودمون کیفیت تصویر با تنظیم مناسب کیفیت قابل قبولی داره از نظر فرکانس تصویر که 100 هرتزه اینم بگم در واقع فرکانس تصویر 57000 50hz و فرکانس انطباقیش 100hz ولی تو استفاده های معمولی اصلا هیچ مشکلی تو تصویر وجود نداره و تصاویر وضوح خوبی داره در هر صورت هرچی پول بدی همون قدر باید انتظار داشته باشی از تلویزیونت تو این رنج قیمت یه انتخاب مناسب
    اینجا شاید جاش نباشه ولی وقتی 57000 رو گرفتن تو جشنواره یه سینما خانگی 860hts رو هم گرفتم که بنظرم واقعا مزخرفه شاید صداش بلند باشه ولی کیفیت نداره دو ستانی که دارن تلویزیون های داخل جشنواره رو میگیرن اگه سینمای خانگی رو میتونن پس بدن بجاش تخفیف بگیرن اصلا ارزش نداره

17. 4 کاربر از siavash444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •