ممكنه از تو بايوس Disable شده باشه ، حتما چك كنيد (چون LED مربوط به وايرلس روشن نميشه )
يا ممكنه كارت وايرلس مشكل داشته باشه وگرنه درايور هم نصب نباشه چراغش روشن ميشه
ممكنه از تو بايوس Disable شده باشه ، حتما چك كنيد (چون LED مربوط به وايرلس روشن نميشه )
يا ممكنه كارت وايرلس مشكل داشته باشه وگرنه درايور هم نصب نباشه چراغش روشن ميشه
دوست عزيز مشکل حل شد.. انقدر درايور دانلود کردم يکيش کار داد..
چراغشم وقتي نصب شد روشن شد...
ممنون
سلام دوستان
دوستان میخواستم راهنمایی کنند که آیا به راحتی میشه مدل HP-Compaq Pavilion DV5-1299را به وینوز7 آپگرید کرد؟
و لطفا اگر میشه نحوه آپگرید به این ویندوز را توضیح بدین.
راستش این مشکل برای یکی از دوستان عزیزم پیش اومده و سوال از طرف ایشان بود.
از زحمتی که میکشید ممنونم
نقل قول از اون دوست عزیز :
بعد اگه بخوام به ویندوز 7 آپگرید کنم باید هزینه ای بپردازم یا مجانی هست چون توی سایت اچ پی نوشته بود Free Upgrade to windows seven ولی واردش که شدم نوشته بود purchase upgrade ?
Last edited by momfilm; 03-09-2009 at 19:30.
سلام دوستان
با عرض معذرت از اینکه مزاحم دوستان میشم.
یکی از دوستان یک لب تاب مدل HP-Compaq Pavilion DV5-1299 خریده و یک سوال داشت خواستم از دوستان خواهش کنم اگر میتوانند به این دوستمان کمک کنند.
ممنونم
اگه بخوام به ویندوز 7 آپگرید کنم باید هزینه ای بپردازم یا مجانی هست چون توی سایت اچ پی نوشته بود Free Upgrade to windows seven ولی واردش که شدم نوشته بود purchase upgrade ?
دوستان این فرق سیستم عامل داس و مثلا Vista چیه؟یعنی لپ تابی که سیستم عاملش داسه نمیشه روش ویندوز نصب کرد؟
نه دوست من لپ تاپ های N SERIES یا DOS تنها تفاوتی که دارن اینکه سیستم عامل اوریجنال ندارن و شما قادر خواهید بود هر سیستم عاملی روش نصب کنید
و لپ تاپهایی که سیستم عامل دارن علاوه بر قابلیتی که مثل سری DOS دارن یه سیستم عامل اوریجنال مختص خودشون دارن مثلا VISTA HOME BASIC
شما رو لپ تاپ های DOS هرسیستم عاملی که دوست دارید می تونید نصب کنید و هیچ محدودیتی نداره
Last edited by saman3230; 04-09-2009 at 14:38.
\
رجیستر جان لطفا منو راهنمایی کن که مشکل از کجا میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز برای upgrade ویستا به 7 ( بسته به نوع ویستا) پول میخواد. اون free هم منظورشون چیز دیگست. (اگه خواستی بهت میگم).
من به چی شما کمک کنم ؟ خوب پستت نه سر داره و نه ته ! آدرس هاشو بده بیاد دوست من
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)