تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 555 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه raminmousavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برادر شما از كاستو رام استفاده كن بعد ببين انتظاراتت رو برآورده ميكنه يانه
    وقتي كسي اندرويد ميخره بخاطر همينه كه هر جوري دوست داره گوشيش رو تنظيم بكنه اينايي كه شما گفتين ايراد نيست سليقه شخصي شماست
    از كاستو رامهايي كه درست كردن استفاده كنيد سيستم گوشي كاملا تغير ميكنه و تنظيمات كل گوشي رو ميتونين به دلخواه تنظيم كنين
    واقعااااااااااااااااااااا اااااااااااا؟
    مرسی امشب قصدش رو داشتم. منتها انگار چندتا هست. نمیدونم کدومو و چطوری انجام بدم. میشه کمکم کنی؟

---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------

اینهمه لانچر داره اندروید ! واقعاً کسی که بخاد گوشیشو بخاطر لانچر مسخره سامسونگ بفروشه موجودیست عجیب
    همینووووو بگووووو. خودمم هم موندم چرااا ( اما بکسی نگو، خداییش لاچر سامسونگ خیلی زشته. اصلا انگار تغییری تو اندروید خام نداده)

2. این کاربر از raminmousavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان من یه سوالی داشتم

چطور میتونم گوشی رو از طریق usb به کامپیوتر وصل کنم نرم افزار kies رو هم گرفتم اما باهاش اشنایی ندارم

از notification هم که فعال میکنم بعد چند ثانیه در حین کپی فایل غیر فعال میشه دوباره

ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

4. این کاربر از Noel G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کسی نیست جواب پست قبلی ما را بده

---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------

یک سوال دیگر داشتم بین گوشی گالکسی 2 و تبلت اچ تی سی flyer کدام بهتر است ؟ برای من وب گردی و کیفیت صفحه نمایش و سرعت خیلی برام مهمه

6. 2 کاربر از vahid_crab708 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه soheiloooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

برادر شما از كاستو رام استفاده كن بعد ببين انتظاراتت رو برآورده ميكنه يانه
    وقتي كسي اندرويد ميخره بخاطر همينه كه هر جوري دوست داره گوشيش رو تنظيم بكنه اينايي كه شما گفتين ايراد نيست سليقه شخصي شماست
    از كاستو رامهايي كه درست كردن استفاده كنيد سيستم گوشي كاملا تغير ميكنه و تنظيمات كل گوشي رو ميتونين به دلخواه تنظيم كنين
    این دوستمون به قوله خودش 4روز گرفته900 نومن حتما هم زیر850نمیخواد بده.بعد تو بازار نو گذاشته در گرونترین حالت780.ما هم این وسط ... هستیم داداش

8. 2 کاربر از soheiloooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه soheiloooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام یک سوال داشتم که تا آخر سال صبر کنم قیمتش به500 هزار تومان با گارانتی ماکروتل می رسد یا نه ؟
    باز هم ممنون از شما
    آخه نمیدونم چرا این سوالو بارها پرسیده شده و بعضا بازهم پرسیده میشه؟مگه مدیرعامل شرکت سامسونگ یا سونی یا مدیر فروش این شرکتا هم اینجا عضویت دارن.قیمت اجناس به 1001 عامل بستگی داره.که نه دست بچه های اینجاس و نه کسی از آیندش خبر داره حالا هی باز بپرسید

10. 3 کاربر از soheiloooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه raminmousavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این دوستمون به قوله خودش 4روز گرفته900 نومن حتما هم زیر850نمیخواد بده.بعد تو بازار نو گذاشته در گرونترین حالت780.ما هم این وسط ... هستیم داداش
    اگه غیر این باشه که ضرر میکنم. راستی من میخام بدم که htc Sensation بخرم چون اصلا از touchwize خوشم نیومد و htc sense میخام. نظرتون چیه؟

12. این کاربر از raminmousavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohmous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    سینه قبرستون

پيش فرض

اقا ما اومدم این تاپیک یکم کار خیر کنیم و یکم مطالب مفید بزاریم برای گوشی,ولی اونقدر اومدن و گفتن که گوشی فلان و فلانه که حالمون رو کلا گرفتن...

دوستان هر چیزی که تو این دنیا وجود داره و ساخت دست بشره مطمین باشید که توش یه ایرادی هست و گالاکسی اس 2 هم خارج ازین محدوده نیست...هر کسی یه سلیقه ای داره برای خودش . کارخونه سازنده هم نمیتونه یه چیزی بسازه که کله افراد دنیا رو راضی کننه(هر کسی بلاخره میاد و یه ایرادی میگیره به محصول)
    ایفون و هر گوشی دیگه هم اول کارشون خیلی مشکلات داشتن و بعدا رفع شده ایراداتشون پس مطمین باشید که اینم مشکلاتش حل میشه...

کسی هم مجبور نیست که گوشی شو نگه داره وقتی که ازش خوشش نمیاد و راضی نیست ...
    پس خواهش میکنم که نیاین اینجا و ایرادات کوچیک و قابل حل گوشی رو اینقدر بزرگ کنن که وقتی یه نفر که اشنایی نداره و میاد اینجا رو میبینه بزاره در بره از این گوشی...

پس خواهشن ازین به بعد بیاین به حاشیه نپردازیم و 4تا چیز درست و حسابی بهم یاد بدیم...

ببخشید که خیلی چرت و پرت گفتم

اینم از رام 2.3.4 که فارسی شده ( عربا درستش کردن)

منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1 - ابتدا فايل
    CF-Root-SGS2_XX_OXA_KG1-v4.1-CWM4.zip رو از لینک زیر دانلود و اكستركت كنين .

کد:
    2 - بعد از اكستركت كردن با برنامه odin و انتخاب فايل از PDA اين فايل رو روي گوشي نصب ميكنين(گوشی رو به حالت دانلودینگ ببرید)

3 - رام مورد نظر رو از اين لينك دانلود كرده

کد:

4 - بعد از دانلود فايل مورد نظر رو داخل
    SD گوشي كپي كنين و بعد گوشي رو به حالت ريكاوري مود ببرين و Install zip from Sdcard
    را انتخاب كرده .

5 - فايل زيپ مورد نظر
    DR.AKRIM_I9100XXKG1_Full Arabic_Signed.zip رو از روي گوشي انتخاب كرده .

6 - در مرحله بعد
    yes - install DR.AKRIM_I9100XXKG1_Full Arabic_Signed.zip را تاييد كرده و تا پايان نصب صبر كنين

7 - در انتها
    Go Back رو انتخاب كرده و سپس Reboot System Now رو انتخاب كنيد .

با تشکر از جناب
    ebliss در انجمن موبایلستان

موفق باشید

14. 11 کاربر از mohmous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

یک سوال دیگر داشتم بین گوشی گالکسی 2 و تبلت اچ تی سی flyer کدام بهتر است ؟ برای من وب گردی و کیفیت صفحه نمایش و سرعت خیلی برام مهمه
    هیچ کدوم
    چون فلایر یه تبلت هست و این یه گوشی اصلا مقایسه شون درست نیست

16. 2 کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

نه من منظورم این است که کدام از این ها از همه بهتر است از همه لحاظ
    لطفا بیاید توی اینجا و نظر بدهید

کد:
    Last edited by vahid_crab708; 21-07-2011 at 15:25.

18. 2 کاربر از vahid_crab708 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohmous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    سینه قبرستون

پيش فرض

برای دوستانی که با وی پی **ان مشکل دارن برای وصل شدن به مارکت یه راه دیگه پیدا کردم که باید با وایرلس به کامپیوترتون وصل شید : ( یعنی باید گوشی با وایرلس کامپیوتر به اینترنت وصل باشه.من با GPRS تست نکردم,شاید اونم بشه)

اول با کامپیوتر تون به وی پی **ان وصل بشید
    بعد به سایت زیر برید تا ادرس ip تون رو پیدا کنید(همون بالا صفحه بزرگ زده)

کد:
    حالا تو گوشیتون به قسمت تنضیمات وی پی **ان برید (مسیر settings/wirelees and network /v*p*n seettings)
    روی add v*p*n بزنید و نوعش رو انتخاب کنید و اسمشم هرچی دوست دارید بزارید
    حالا تو قسمت set v*p*n server ادرس ip که قبلا ازون سایت پیدا کردید رو وارد کنید و تیک encryption رو هم اگه سرویس دهندتون میخواد رو بزنید و در اخر سیو کنید .
    حالا برید تو لیست وی پی *ان هاتون و رو این جدید که ساختید بزنید و وصل شید و لذت ببرید
    موفق باشید

20. 4 کاربر از mohmous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •