کسی میدونه این Soul Gem Fragment ها به چه دردی میخورن
کسی میدونه این Soul Gem Fragment ها به چه دردی میخورن
واسه گزاشتن جادو ( آتش ، سرما...) روی شمشیر و وسایلت یا روی لباسات و هم برای شارژ کردن همینا
کمی در مورد لول آپ توضیح بدید یا اگر توضیحش هست بگردم تو انجمن(توضیح کامل)
یا اینکه در مورد اصطلاحات تخصصی این بازی توضیح بدید
من پر هستم از سوال!!کلی سوال دارم
مثلاً اینکه Nord هستم اما الآن یه کوچولو دارم رو جادو کار می کنم.ادامه ندم؟به دردم نمی خوره؟
حالا که Nord هستم موقع لول آپ باید کدوم یک از اون صور نجومی!!!(اسمشون پرک هست؟)رو انتخاب کنم
ممنون
Last edited by وین رونی; 23-01-2012 at 11:05.
سلام به هیچ دردی نمی خورن . با Soul Gem ها میشه وسایل رو شارژ کرد و جادو کرد ولی با Soul Gem Fragment ها هیچ کاری نمیشه کرد.
سلام زیاد به خودتون می نازید که بازی بخورید جواب سوال مار رو بدید زیاد سخت نیست
منظورتون اونجاییه که می خوان گردنتو بزنن؟؟ توی نقشه بالای صفحه یه علامت هست که باید اونجا برین
اره بعد از حمله اون اژدها باید چکار کنم نمیدونم هرچی اینور انور می رم هیچی نمیشه
بالای صفحه جایی که باید برین رو نشون میده :
زیاد مهم نیست که نژادتون چی هست ، نباید شاخه شاخه بپری ، یعنی اگه می خوای مبارز باشی دیگه مجیک و اسنیک و باید بی خیال شی ، یا اگه می خوای مجیک شی باید دور پرک های مبارزه رو خط بکشی ، معمولا برای ساخت زره و اسلحه های قدرتمند باید اینچانتو و اسمیتینگو و آلچمی تو نو بالا ببرید ، توی زمینه ی تخصصی هم که باید پرک خرج کنید پس اگه بخوای شاخه شاخه بپری به مشکل برمی خوری
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
یه سوال دوستان ، این ماسک چوبی که می زنی میری تو یه اتاق با یه تخت پادشاهی ، " Volsung 's bust" چطوری باید اکتیوش کرد ، باید همه ی ماسک ها رو داشت ؟
سلام دوستان من الان یه چیز خیلی جالب پیدا کردم که واسه اونایی که هنوز اینو ندیدن فکر کنم جالب باشه این :
محتوای مخفی: Spoiler
محتوای مخفی: بدست آوردن ماسک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)