تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 639 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

طراحی سایت بانک ملت قسمت اینترنتیش مزخرفه اگه کاربری باشید که باراولتون باشه کاملا گیج میشید سایت باید دسترسی به قسمتهای مختلفش اسون باشه نه اینکه برای هرکاری ازیه منوی کشویی فقط استفاده کنید
    شایدامکانات خیلی زیادی داشته باشه که بقیه سایتاهم دارن ولی طراحیش بنظرمن خوب نیس
    ولی امکانتاش خوبه اوایل که اینطوری نبود
    بانک سامان به نظرتون خوبه؟یا صادرات؟بانک اقتصاد نوین؟
    از نظر اس ام اس بانک و اینترنت بانک

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نگفتم ملت امکاناتش بدهست خیلیم خوبه فقط طراحیش افتضاح هست برای همین کلاحسابموبستم!!!!!
    بانک سامان خیلی خوبه مثل پاسارگاد هست البته ازش حتی بهترهم هست ازبانک سامان هم میتونید برای کارگزاری هم استفاده کنید سیستمشون خیلی روان هست.اس ام اس ورودوخروج هم خیلی میده طوریکه مزاحم میشه بعضی اوقات.پاسارگاد هم همینطور
    اینترنت بانک صادرات کاملا شبیه بانک ملی هست کپی همدیگه هستن یه دستگاه هم بهتون میدن که من چندسال پیش 16 تومن خریدم الان 50 تومن هست قیمتش!!!!!!ملی که وضعش خیلی خراب هست هیچی نداره سمت دولتی ها اصلانرید
    سایت اینترنتی اقتصادنوین کاملا جذاب طراحی شده امکاناتش خیلی خوبه درحد همون پاسارگاد وسامان هست
    اقتصادنوین-پااسرگاد-سامان اس ام اس ورود وخروج وکم وزیادشدن پول از حساب روهم میدن

3. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

نگفتم ملت امکاناتش بدهست خیلیم خوبه فقط طراحیش افتضاح هست برای همین کلاحسابموبستم!!!!!
    بانک سامان خیلی خوبه مثل پاسارگاد هست البته ازش حتی بهترهم هست ازبانک سامان هم میتونید برای کارگزاری هم استفاده کنید سیستمشون خیلی روان هست.اس ام اس ورودوخروج هم خیلی میده طوریکه مزاحم میشه بعضی اوقات.پاسارگاد هم همینطور
    اینترنت بانک صادرات کاملا شبیه بانک ملی هست کپی همدیگه هستن یه دستگاه هم بهتون میدن که من چندسال پیش 16 تومن خریدم الان 50 تومن هست قیمتش!!!!!!ملی که وضعش خیلی خراب هست هیچی نداره سمت دولتی ها اصلانرید
    سایت اینترنتی اقتصادنوین کاملا جذاب طراحی شده امکاناتش خیلی خوبه درحد همون پاسارگاد وسامان هست
    اقتصادنوین-پااسرگاد-سامان اس ام اس ورود وخروج وکم وزیادشدن پول از حساب روهم میدن
    بین سامان و اقتصاد نوین هم از ظر کارمندا و ایترنت بانک کدوم بهتره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    روز شمار یعنی میزان سود بر اساس میزان پولتون در روزهای هر ماه حساب میشه و آخر هر ماه پرداخت میشه و هر وقت هم که بخواهی میتونی از حسابت پولتو برداشت کنی. البته بعضی از بانکها حداقل موجودی دارن مثلا می گن تا 50 تومن پول شما نباید کمتر بشه.یامثلا می گه از 10 میلیون نباید کمتر بشه تا مثلا سود 23 درصد پرداخت کنه.
    بعضی از بانکها از روی سپرده بلند مدت 5 ساله مقداریشو بهتون وام میدن مثلا بانک سینا 10 میلیون میزاری 9 میلیون بهتون وام میدن روی همون 10 میلیون هم سود 20 درصد میده و روی وام 25درصد سود میگیره یا مهر اقتصاد هم روی 10 میلیون فکر کنم 9 میلیون میده ولی سود 22 درصد می گیره.
    درمورد وام هم از بانکای زیرپرسیدم اینجوری بهم ج دادن:
    پاسارگاد: 28 درصدکارمزد بازپرداختشون هست و70 درصد پول رو وام میدن.مدت زمان بازپرداختش حداکثر 3 ساله
    سامان:27 درصدکارمزد بازپرداختشون هست و80 درصد پول رو وام میدن.مدت زمان بازپرداختش حداکثر 5 ساله
    ملی:برای پولای زیر 5 میلیون 15 درصد کارمزد دارن و بالای 5 میلیون 24 درصد کارمزد میگیرن 3-5سال مدت بازپرداختش هست 60 درصد پول روهم وام میدن
    بااین شرایطی که شماگفتین تصمیم اولم بخاطر مبلغ بیشتری که سامان میده میخاستم اونو انتخاب بکنم الان مهراقتصاد بنظرم بهتر هست
    چندتاسوال دارم:
    کسی تونسته اینطوری وام بگیره یااینکه تبلیغ الکی هست وپاسکاری کردن داره باز؟؟؟؟؟؟ضامن نمیخاد درسته؟؟؟چندروز بعدافتتاح حساب میشه درخواست داد وچندروز طول میکشه که بدن؟؟؟
    مهر اقتصاد که گفتین سود 22 درصد میگیره اطمینانی هست؟بانک هست؟؟؟؟؟
    داداشای گلم تجربه ای چیزی دارین بدین خیلی گیرم همین روزا یخورده میخام وام اینطوری بگیرم حوصله و روی گردن کج کردن پیش مردم واسه ضامن روندارم
    Last edited by worldm; 06-11-2013 at 10:53.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کارمندای جفتشون کاملا توجیه شده هستن قبل استخدام چندماهی روتو شعبه مرکزی تهران اموزش میبینن درمورد بلوک کردن مانده حساب هم جفت سامان واقتصاد نوین چیزی از پولتون رو گرو نگه نمیدارن که خیلی خوبه.سود کوتاه مدت سامان بین خصوصی ها بیشتره والبته برای کارگزاری هم مناسب تر هست.اینترنت بانک هم سامان بنظرم بهترهست راحتتر میتونی باهاش ارتباط برقرار بکنی سامان بایدیخورده کارکنی ولی خوبه.
    نظر آخرم همه جوره الان بانک سامان هست خیلی خوب شده چندسال پیش خوب نبود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

من سه تا حساب دارم بانک ملت به خطر اینکه پشتیبانی از طریق ایمیل که اصلا جواب نمیدن.کوتاه مدتشم که پول رو تو حساب بلوکه میکنه قرض الحسنه هم همینطور میخوام هر سه تا رو ببندم برم سامان

8. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سامان کوتاه مدت ویژه اش رو بگیر البته قبلش ازکارمنده بپرس قشنگ امارهمشوبگیر.کارتم همون لحظه میدن
    یه نکنه جالبی که ممکنه برات پیش بیاد توی ملت شایدبهت اجازه ندن که حسابتوببندی معمولا اینا اینطوری هستن.ملت فقط موقع حج رفتن بکارادم میاد غیراین هیچ خاصیتی ندارن.برای من همینقدرکاربرد داره نه بیشتر.

10. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سامان کوتاه مدت ویژه اش رو بگیر البته قبلش ازکارمنده بپرس قشنگ امارهمشوبگیر.کارتم همون لحظه میدن
    یه نکنه جالبی که ممکنه برات پیش بیاد توی ملت شایدبهت اجازه ندن که حسابتوببندی معمولا اینا اینطوری هستن.ملت فقط موقع حج رفتن بکارادم میاد غیراین هیچ خاصیتی ندارن.برای من همینقدرکاربرد داره نه بیشتر.
    من قبلا میخواستم حسابمو ببندم هی یارو میگفت بزار 10 تومن باشه برای قرعه کشی منم زیر بار نرفتم و برای اینکه خلاص بشم گفتم که اصلا برای هم 10 تومن میخوام حسابمو ببندم بستم الانم اگه نزارن فوقش میرم ازشون شکایت میکنم مندست به شکایتم عالیه همون لحظه شکایت میکنم.اینترنتبانک سامان و دیدم خیلی جالبه از ملت .
    بانکی باشه آدماش آدم باشن نه مثل ملت که نزدیکه با مردم دعوا بیفتن اونم شعبه های مرکزی.
    ملت دولتیه مثل نت مخابارت بیکیفته ولی خصوصی ها مثل اینترنتهای خصوصی با کیفیت و عالی
    هر چیزی که میخوایم بگیریم به نظرم باید خصوصی باشه چون یه نفر هست کارمندا ازش حساب ببرن

12. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

درمورد وام هم از بانکای زیرپرسیدم اینجوری بهم ج دادن:
    پاسارگاد: 28 درصدکارمزد بازپرداختشون هست و70 درصد پول رو وام میدن.مدت زمان بازپرداختش حداکثر 3 ساله
    سامان:27 درصدکارمزد بازپرداختشون هست و80 درصد پول رو وام میدن.مدت زمان بازپرداختش حداکثر 5 ساله
    ملی:برای پولای زیر 5 میلیون 15 درصد کارمزد دارن و بالای 5 میلیون 24 درصد کارمزد میگیرن 3-5سال مدت بازپرداختش هست 60 درصد پول روهم وام میدن
    بااین شرایطی که شماگفتین تصمیم اولم بخاطر مبلغ بیشتری که سامان میده میخاستم اونو انتخاب بکنم الان مهراقتصاد بنظرم بهتر هست
    چندتاسوال دارم:
    کسی تونسته اینطوری وام بگیره یااینکه تبلیغ الکی هست وپاسکاری کردن داره باز؟؟؟؟؟؟ضامن نمیخاد درسته؟؟؟چندروز بعدافتتاح حساب میشه درخواست داد وچندروز طول میکشه که بدن؟؟؟
    مهر اقتصاد که گفتین سود 22 درصد میگیره اطمینانی هست؟بانک هست؟؟؟؟؟
    داداشای گلم تجربه ای چیزی دارین بدین خیلی گیرم همین روزا یخورده میخام وام اینطوری بگیرم حوصله و روی گردن کج کردن پیش مردم واسه ضامن روندارم
    بانک مهر اقتصادنوشته بالاش اما هنوز به شتاب وصل نیست.مطمئن هست مال بسیجیان هست.

از توی موسسات هم موسسه کوثر و موسسه ثامن هم همینطور وام میدن اما باز پرداختشون نمیدونم چند درصد هست.
    از توی موسسات یه خورده پیچیدگی داره چون چک میدن باید بری جای دیگه پولتو بگیری ولی بانکها احتمالا اینطوری نیستن.
    موسسه ثامن دو روز بعد از افتتاح حساب می تونید وامتون رو تحویل بگیرید. زمان تحویل در هر بانکی فرق داره.
    چرا ازخود بانکها مثلا سینا سوال نکنید و میزان اقساط ماهانه رو هم ازشون بپرسید ببینید می تونید هر ماه اونو بپردازید اگر از موسسه هم میخواهید بگیرید از مهر اقتصاد سوال کنید که باز پرداختش کمتر هست
    Last edited by azita57; 06-11-2013 at 16:14.

14. این کاربر از azita57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

حدود سه سال هست كه با بانك ملت كار ميكنم و ازش راضي هستم.طراحيش هم از نظر من مشكلي نداره.شايد كسي با يك بانك ديگه كار كرده باشه و توقع داشته باشه ملت هم شبيه همون باشه!
    تقريبا همه همكارها و هم صنف ها هم توي ملت حساب دارن و خيلي راحت ميشه پول جابجا كرد
    واسه حساب شخصي كه مبلغ زيادي هم توش نباشه شايد بانكهاي ديگه خوب باشن ولي واسه حسابهاي كاري كه نيازي به جابجايي زياد پول باشه ملت از بقيه يك سر و گردن بالاتره.الانم كه سقف حواله اينترنتيش رو تا 400ميليون افزايش داده

16. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •