آلبته لازم به ذكره كه مموري كارت پلي استيشن يك هم به پلي استيشن دو مي خوره ...
آلبته لازم به ذكره كه مموري كارت پلي استيشن يك هم به پلي استيشن دو مي خوره ...
لطف می کنید این کار را انجام دهید . من با کامپیوتر بازی می کنم بدردم می خوره
كسي از دوستان سيو نسخه ي نينتندو 64 رو واسه كامپيوتر نداره ؟
سلام رفتن به این اطاق کاری نداره باید با دکتر دوست بشی بعد می تونی بری طبقه بالا
دوست عزیز این خونه ی دکتر که نیست.خونه ی anna زن basil هستش مادر mary
آقای sanka من چند صفحه پیش خوندم که شما نوشته بودین تمام کاغذ های پرینت شده رو بدست آوردین.
میشه بگین کجا و چطوری بدستشون آوردین؟
سیو بازی رو می شه برای من بزارید !
برای pc !
مرسی !
سلام . من به خاطر این تاپیک عضو انجمن شدم ، سالها پیش که این بازی رو انجام می دادم با کد گیم شارک تونستم وسایلی مثل پاکت استیشن ، فلوت ، قیچی باغبانی رو بدست بیارم ولی چون با گیم شارک بودن کار نمیکردن ، نشون به این نشون که پاکت استیشن یه شکل مثلثی داره با دکمه های سبز (اون پاکت استیشن که می گن سخت افزاره یه چیز دیگس و یه کنسول بازیه!) من مطمئنم که اینا وجود دارن و فکر میکنم شهر هم وجود داره .
کاغذ اول رو در معدن زمستانی با fishing pole میتونی بدست بیاری.کاغذ دوم هم باید با همین قلاب و در اسکله بعد از گرفتن کاغذ اول بدست بیاری.همه کاغذها رو باید با همین قلاب بدست بیاری.کاغذ سوم رو باید 3 نوع غذا رو که sashimi و grilled fish و sushi هستند رو درست کنی و در کوله پشتی همراه داشته باشی و با این غذاها در ابشار ماهیگیری کنی.کاغذ چهارم هم باید بیش از 200 تا ماهی بفروشی و بعد از اسکله ماهیگیری کنی.کاغذ پنجم رو باید فقط در فصل تابستان و در اسکله بعد از اینکه چند تا ماهی به عنوان طعمه در دریا انداختی میتونی بدست بیاری.کاغذ ششم که اخرین کاغذ هست هم باید در رودخانه همان جایی که خیارها را پرت میکردید ماهیگیری کنید. بعد از این کار ماهیگیر به مزرعه شما میاد و به شما لقب پادشاه ماهیگیری میده.در مورد اون اتاق هم باید بگم منظورم همون anna بود.
رفیق باز هم ادامه بده عکسهات عالیند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)