اپرا ورژن ده و نیم اندروید دانلود کردم اما وقتی می خوام فایل از روی مموری کارت باهاش باز کنم وقتی مثلا می نویسم d:/ نمیره تو رم و وقتی هم سعی می کنم با فایل منیجر فایلمو که میزنم توسط اپن وید با اپرا باز کنم اونجا هم اپرا نیست!
اپرا ورژن ده و نیم اندروید دانلود کردم اما وقتی می خوام فایل از روی مموری کارت باهاش باز کنم وقتی مثلا می نویسم d:/ نمیره تو رم و وقتی هم سعی می کنم با فایل منیجر فایلمو که میزنم توسط اپن وید با اپرا باز کنم اونجا هم اپرا نیست!
دوستان تو رام رسمی وقتی تو قسمت mobile network تیک گزینه Data enabled رو برمیداری هم میشه ام ام اس ارسال و دریافت کرد ولی تو رام GingerDX حتما باید Data enabled فعال باشه که در این صورت هم سایر برنامه ها با سند و ریسیوی که انجام میدن باعث کم شدن اعتبار سیمکارت میشن.. کسی میدونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟!
سلام اساتید محترم من امروز بالاخره تونستم گوشیمو روت کنم ایکس کاوری هم نصب کردم حالا دنبال یه رام میگردم که با gprsایرانسل مشکلی نداشته باشه .فارسی رو هم ساپورت کنه باگ ه نداشته باشه خواهش میکنم یه رام خوب بهم معرفی کنین نصب کنم ممنونم.
من یه بار تو منوی ریکاوری رفتم ولی حالا هرچی دکمه بک رو میزنم نمیره مشکل از کجاست دقیقا چه وقت باید دکمه بک رو بزنم و چقد بزنم لطفا راهنماییم کنین.
این برنامه هیچ نیازی به اینترنت نداره , من حتی gprs روی گوشیم نصب هم نیست.
سلام کلید بک رو وقتی کلمه sony ericson توی زمینه سیاه ظاهر شد باید بزنید
1 بار هم کافیه
راجبه رام می تونید رو این ها جساب کنید
2.2:froyobread v23b ,floyo1
2.3.4:gingerdx ,hackdroid cm7
در ضمن لینک دانلود رام ها رو از این انجمن میتونید برداریداما شخصا الان gingerdx رو توصیه میکنم چونکه کم کم دیگه بعضی برنامه ها فقط رو 2.3 جوای میدن و ضمنا دوربین توی این رام به خوبی کار میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک آخرین ورژنش هم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اپراتور ها 2 تا اکسس پوینت به ما میدن یکی gprs و اون یکی mms
گمون کنم اگه اکسس پوینت gprs رو پاک کنید مشکل حل میشه
راه دیگه هم تغییر تنظیمات برنامه هایی مثل ویجت آب و هوا و.. هست
سلام
چند روز پیش این بازی رو دانلود کردم خیلی جالبه!
شما یه نینجا هستید که با یه تاچ باید بپرید رو سقف یا رو زمین و موانع رو رد کنید و نیفتید همین!!
اولش بازی آرومه ولی یه ذره جلوتر که میرید و به سرعت میرسید حتی نمیتونید سرتون رو بخارونید اونقدر تند میره!!!
بعضی مواقع هم 2 تا تیغ دنبالتون میکنه!
عکس های بازی:
لینک دانلود بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by prince_fable; 08-09-2011 at 21:46.
سلام به همیگی من میخواستم بدونم کسی کد رجستری (Launcherpro-0.8.5) که رو رمهای کاستوم نصب دار ممنون میشم![]()
ميشه رام xPWEIA MINI رومثل W8 روي X8 كوك كرد؟اگه بشه چي ميشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)