تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 507 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

وقتی با یک دوست تازه آشنا میشید هرچقدر هم بنظرتون خوب و قابل اعتماد باشه اما سعی کنید همه چیز رو در مورد خودتون ،رو نکنید! باهاش خیلی هم روراست نباشید جانب احتیاط رو رعایت کنید دوستان! بد دیدم که اینارومیگم
    بدی بعضی از ماها اینه(ازجمله خودم) فکرمیکنیم که همه ظاهر و باطنشون یکیه که در خیلی موارد اصلا اینجوری نیست
    یاد امضای یکی از بچه های انجمن افتادم که مضمونش این بود بزرگترین حماقت ،صداقت با یک فرد با سیاست است!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

برای مصاحبه استخدامی که میرین همیشه دست بالا بگیرین.
    نباید کوچکترین نقطه ضعفی از شما ببینن.
    مثلا اگه فقط بلدین ویندوز نصب کنین بگین ( پشتیبانی سیستم و نصب و ارتقاء سیستم عامل )
    حقوق درخواستی تون رو همیشه سعی کنید دست بالا بگیرین چون معمولا 200تومنش رو میزنن. اینو از من داشته باشین...
    تمامی جوانب کار رو در نظر بگیرین و طوری نشه که قرارداد باهاتون ببندن و یه خسارت جبران ناپذیر دست و پاتون رو بگیره...

پ.ن هیچ وقت زمان دانشگاه دنبال کار تمام وقت نباشین، یا از این میزنین یا از اون

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

هیچ وقت در حال رانندگی با ماشین به اطراف نگاه نکنید

امروز تو یه جاده خاکی داشتم میرفتم که چندتا سگ یه گوشه نشسته بودن و منم چند لحظه بهشون نگاه کردم و دیدم یکی از پشت ماشین داده میزنه که مواظب باشه مواظب باش
    به خودم اومدم دیدم فقط چند سانت مونده که ماشین بیوفته پایین از جاده!!! اما شانس آوردم و سریع برگشتم تو جاده

واقعا عدم توجه به جلو خطرناک ترین کار تو رانندگیه
    فقط چند ثانیه کافیه که از شرایط کاملا عادی به گیر افتادن و له شدن بین آهن پاره های ماشین تبدیل بشه

یه چیز دیگه اینکه با ماشین های ایرانی مخصوصا 405 و پراید بیشتر از 110 تا نرید چون تا زمان ترمز نمی تونید درک کنید با چه سرعتی دارید میرید
    به خاطر عادت ممکنه 120 کیلومتر هم به نظرتون کم بیاد اما اگه از بیرون به ماشین خودتون نگاه کنید متوجه میشید با همین سرعت 110 کیلومتر هم اگه
    اتفاقی کلی جلوتر از ماشین هم رخ بده دیگه نمیشه ماشین رو نگه داشت

تصادف با ماشین هم جز بدترین مرگ هاست و بهتر خیلی مراقب بود
    واقعا ارزش نداره

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

برسیم به بحث شیرین خواب و چرت های بعد از ظهری
    حتما شما هم واستون پیش اومده که بعد از ظهر میخواید استراحت کنید، میرید یه گوشه ای یه متکا میندازید و 2 ساعت فیکس میخوابید، بعد که بلند میشید احساس نافرمی میکنید و با سردرد مواجه میشید، با خودتون میگید کاش نمیخوابیدم
    خب این سردرد و احساس نافرم بودن دوتا علت بیشتر نداره، علت اول و اصلی ترین علت بر میگرده به لایه های خواب، مطمئنن بیشترمون میدونیم که خواب چندین لایه داره، به 10 دقیقه ابتدایی خواب لایه اول گفته میشه، 10 تا 20 دقیقه میشه لایه دوم، و از 20 دقیقه که گذشت وارد لایه سوم شدیم که سنگین ترین لایه ست، انتهای این لایه 90 تا 120 دقیقه بعد از شروع خوابه، اگه به این لایه برسیم مطمئنن بیداریمون با سردرد همراه خواهد بود، حالا چه این لایه رو تا انتها بریم، چه کسی وسط این لایه ما رو از خواب بیدار کنه، در هر صورت رسیدن به این لایه مساویه با سردرد
    دلیل دومش هم بر میگرده به تغییر نور محیط، فرضن ساعت 3 4 بعد از ظهر شما میرید واسه استراحت، خب، اونموقع هوا کاملا روشن هست اما تو این فصل که روزها کوتاهه مطمئنن بعد از 2 ساعت استراحت هوا رو به تاریکی رفته و این تغییر وضعیت و تغییر نور باعث سردرگمی و ایجاد اون حس بد میشه
    حالا یه راهکار هست که بتونیم بدون سردرد گرفتن از چرت بعد از ظهری لذت ببریم، اونم اینه که: 1- نذاریم چرت تبدیل به خواب بشه و از 20 دقیقه بگذره و به لایه سوم برسه 2- یه همچین فصل هایی که روز کوتاست وآفتاب حدود ساعت 5 غروب میکنه بهتره زمانبندی کنیم که این 20 دقیقه چرتمون به تاریکی هوا برخورد نکنه تا باعث ایجاد سردر نشه
    مطمئنن بیشترمون این مطالب رو میدونستیم، ولی بهش توجه نداشتیم
    پ.ن
    مطمئن باشید میشه واسه چرت زدن هم تامینگ گذاشت، یاد دوران مدرستون بیوفتین که مجبور بودین هر روز ساعت هفت بیدارشید، اونوقت بیشتر مواقع ایام تعطیل هم ناخودآگاه حدود هفت از خواب میوفتادید
    این هم به همین صورته، اگه بخواید روی 20 دقیقه بیدارشید بیدار میشید، باور کنید همین 20 دقیقه هم اینقدر بهتون انرژی میده که تا شب سرپا باشید و بجنبید
    من خودم همیشه بین 15 تا 18 دقیقه بیدارم
    پیروز و پاینده باشید
    Last edited by jb.NY; 11-02-2013 at 18:25.

5. 13 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سعی کنین از کسی انتقاد نکنین مگه اینکه کاملا ضروری باشه. در جامعه ما کسی جنبه انتقاد نداره به جای اینکه به جنبه های مثبت انتقادتون فکر کنه؛ علیه شما واکنش نشون میده و سعی میکنه شخصیت شما رو زیر سوال ببره. کلا منتقد باشی همه ازت کینه به دل میگیرن. به قول پدرم؛ انتقاد کردن در جامعه ما یعنی دشمن درست کردن.

7. 10 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه نصیحت پدرونه بهتون میکنم
    خواهشا هم شما پشت کسی بدگویی نکنید هم با بدگویان همنشینی نکنید.
    بدگویی کردن تهمت،بغض،کینه و هر چی فکرش کنی میاره
    از اخلاق کسی بدتون میاد با جرئت باشین و رو در رو بهش بگین اگه میترسین طرف بلای خطرناکسی سرتون بیاره اون یه بحث دیگس...
    با نظر بالایی هم موافقم.

9. 6 کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

برای مصاحبه استخدامی که میرین همیشه دست بالا بگیرین.
    نباید کوچکترین نقطه ضعفی از شما ببینن.
    مثلا اگه فقط بلدین ویندوز نصب کنین بگین ( پشتیبانی سیستم و نصب و ارتقاء سیستم عامل )
    حقوق درخواستی تون رو همیشه سعی کنید دست بالا بگیرین چون معمولا 200تومنش رو میزنن. اینو از من داشته باشین...
    تمامی جوانب کار رو در نظر بگیرین و طوری نشه که قرارداد باهاتون ببندن و یه خسارت جبران ناپذیر دست و پاتون رو بگیره...

پ.ن هیچ وقت زمان دانشگاه دنبال کار تمام وقت نباشین، یا از این میزنین یا از اون
    ممنون می شم در مورد مصاحبه استخدامی ها بیشتر بگین.امی خوام بیشتر بدونم.مصاحبه دارم!!!

11. 2 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون می شم در مورد مصاحبه استخدامی ها بیشتر بگین.امی خوام بیشتر بدونم.مصاحبه دارم!!!
    بنده هم مصاحبه های کاری جالبی داشتم، بذارید آخریشو واستون بگم
    برای بار اول که درواقع ارزیابی کلی بود رفته بودم مصاحبه، بعد از تموم شدن یه گفتگوی کوچیک با مدیرعامل و دو سه تا از اعضا (که بجز وضع اطاقم و کمک کردن در شستن ظرف و اینجور حرفا در مورد چیز دیگه ای بحث نشد!) رفتم با اپراتور شبکه مصاحبه فنی داشته باشم، حقیقتش قرار بود تو واحد پشتیبانی اون شرکت استخدام بشم، رفتم پیشش و یه سری سوالات اعتقادی پرسید(مذهبی نه ها) که مثلا دلیلت برای دنبال کار گشتن چیه و اینجور حرفا، خندم گرفته بود واقعا، دلیلت برای دنبال کار گشتن چیه!
    بگذریم، بعد یه سری سوالات فنی هم کردن ایشون ازم، منم مردو مردونه اونایی که بلد نبودم رو گفتم بلد نیستم، اونایی هم که میدونستم یا حدودی بلد بودم رو بهش گفتم
    چند هفته بعد مصاحبه اصلیش بود، دوباره با همون جناب اپراتور شبکه وارد اطاق تست شدیم، اینبار هم مثل دفعه قبل خیلی خونسرد گزینه هایی رو که بلد نبودم رو گفتم بلد نیستم، و اونایی که میدونستم رو انجام دادم
    چندوقت بعدش که خبر نتیجه رو گرفتم خود اپراتور برگشت بهم گفت با خونسردیت نشون دادی که هیچ علاقه ای به کار نداری و از روی شکم سیری میخوای بیای سر کار!
    اینم نتیجه روراست بودن با ملت!
    لب مطلب اینکه منفی گرا نباشید موقع مصاحبه، چیزایی که بلد نیستید رو بگید بلد نیستم اما در ادامش با انرژی بگید که هنوز جوونم و آماده یادگیری، به سرعت یاد میگیرم
    درضمن انتظار هر نوع سوالی رو داشته باشید
    موفق باشید
    Last edited by jb.NY; 12-02-2013 at 13:27.

13. 10 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض درسهایِ زندگی تمومی نداره

سلام .
    سر سفره به کسی نگین : از این غذا هم بخور خیلی خوشمزه هست .
    دلیلی نداره غذائی که شما دوست دارین همه دوست داشته باشند .

بهش بگین :
    از این غذا هم بچشید , اگه خوشتون اومد میل کنین .

=============================
    اگر کسی گفت فلان غذا رو دوست نداره بهش نگین وای غذای به این خوشمزگی رو برای چی دوست نداری .
    انسانِ پخته و با تجربه هرگز چنین حرفی نمیزنه چون میدونه نتیجه ی دیدنها و شنیدنها و بوئیدنها و چشیدنها در مغز افراد یکسان نیست .
    این همان سلیقه هست .

15. 11 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

اگه صحبت کردن نقره باشه،سکوت کردن طلاست!
    Last edited by Beta; 13-02-2013 at 20:20.

17. 14 کاربر از Beta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •