اگه دقت کرده باشی یه تیکه ازمتن را کاملا بزرگ کردو گفتم که اگر استوار بشی احتمال اینکه تو چهارراه بیوفتی کمتره!! (نگفتم که اصلا نخواهی افتاد)داداش البته باید بگم تو همین تهران من دیدم که سرباز استواریکم هم سر چهاراه وایسه
راست میگه تو نیرو انتظامی از یه سرباز جای دو تا کادر کار میکشند تنها چیز خوبی که نیرو انتظامی داره اینه که داخل شهر هست
من قم هم که بودم(کوچکترین استان کشور) اونجا هم فرقی وجود نداشت تازه حتی از من ستوان وظیفه به عنوان خدمات هم استفاده میکردن...
مهدي اونجا بارسا بودم يوزرم. ولي خوب ديگه نميرم.
والله اينجايي كه من هستم سرباز ليسانسه رو همين طوري كه گفتم ازشون استفاده ميكنند.
تهران پره از سرباز سر چهار راه كه ليسانس باشه. اينو خودمم گفتم ولي اين كه ليسانسه بره كلانتري و متهم ببره واقعاً ظلمه و نميدونستم. البته احتمالاً به خاطر بزرگي تهران و كمبود نيرو اينجوري ميشه. ولي خوب شهرستانها فرق ميكنه شرايطشون.
من رفيقم تو راهور بود و گفت اگه وظيفه قبض تو دستش ببينن حفاظت براش اضاف ميزنن و بدبختش ميكنن.
کلانتریهاشون هم سربازان افسر حتی برای پاس پیاده و متهم بردن استفاده میشد
سر چهارراه هم ازش استفاده میکردن و قبض هم میگرفتن!!
کلا خدمت دیگه نباید انتظار داشته باشیم که رفتیم خونه خاله که مثلا من لیسانس دارم نباید فلان کار رو بکنم و.....
دوست من اگه بخوای از الان آیه یاس بخونی و بگی من بدبختم و ... 17 ماه خدمتت به زهر میشه ونمیتونی خدمت کنیسلام بچه ها من نمیدونم چرا اینقدر بدبختم . . . . . با قد 165 افتادم نیروی انتظامی اونم پادگان بیگلری مشکین شهر اردبیل . .رفیقام همه تهرانن ولی من . . . . . . لیسانسم و در تاریخ 1 /4/90 اعزامم . . . . کسی اونورا نیست؟؟ الانم نمیدونم گریه کنم یا به بختم بخندم . . . . راستی شما ها هم مارو کمتر بترسونید. . . . . راستی یه چیزی کسی مثل من که افتاده نیروی انتظامی (اموزشی) توی تقسیم (برای یگان) احتمال داره سر از ارتش یا اسپاه در بیاره ؟؟
کلا بیخیال باش شما هنوز وارد پادگان نشدی که داری گریه میکنی.....فکر کن بعد 14-15 ماه خدمت بخوای اینطوری بگذرونی که دیگه هیچی ......
کلا سعی کن بیخیال باشو توکلت به خدا باشه
ضمن اینکه شما هنوز تقسیم اصلیت باقی مونده بعد دو ماه هرجایی میکنه بیوفتی
اینم از من داشته باش اگه شهرستان بیوفتی خیلی بهتره اینطوری خدمتت سریعتر میگزره اما اگه تهران بیوفتی که هر روز آماده باشه و اینهمه شلوغی بیشتر حتی اذیت میشی
جواب سوال اخرت اینکه شما هرجایی آموزش ببینی بعد آموزشی هم همونجا میوفتی
یعنی امکان نداره کسی تو نیروی انتظامی اموزش ببینه بعد بیوفته سپاه!!!!!
موفق باشی
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
این قسمت رو مطمئنی؟ آیا؟تنها در یک صورته که به افسر وظیفه راهور کد اخطاریه تعلق نمیگیره، و اون هم وقتیه که طرف گواهینامه نداشته باشه![]()
نگران نباش عزیزم استعلام میکنن....اونا زرنگتر از این حرفان!! تو راهنمایی رانندگی افتادی اونوقت میخوای فرار کنی از گواهینامت؟آقا پس ما اگه رفتیم اونجا بگیم گواهینامه نداریم بهتره دیگه؟![]()