تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 4105 اولاول ... 1622122522582592602612622632642652662723123627621262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

داداش البته باید بگم تو همین تهران من دیدم که سرباز استواریکم هم سر چهاراه وایسه
    راست میگه تو نیرو انتظامی از یه سرباز جای دو تا کادر کار میکشند تنها چیز خوبی که نیرو انتظامی داره اینه که داخل شهر هست
    اگه دقت کرده باشی یه تیکه ازمتن را کاملا بزرگ کردو گفتم که اگر استوار بشی احتمال اینکه تو چهارراه بیوفتی کمتره!! (نگفتم که اصلا نخواهی افتاد)

مهدي اونجا بارسا بودم يوزرم. ولي خوب ديگه نميرم.

والله اينجايي كه من هستم سرباز ليسانسه رو همين طوري كه گفتم ازشون استفاده ميكنند.
    تهران پره از سرباز سر چهار راه كه ليسانس باشه. اينو خودمم گفتم ولي اين كه ليسانسه بره كلانتري و متهم ببره واقعاً ظلمه و نميدونستم. البته احتمالاً به خاطر بزرگي تهران و كمبود نيرو اينجوري ميشه. ولي خوب شهرستانها فرق ميكنه شرايطشون.

من رفيقم تو راهور بود و گفت اگه وظيفه قبض تو دستش ببينن حفاظت براش اضاف ميزنن و بدبختش ميكنن.
    من قم هم که بودم(کوچکترین استان کشور) اونجا هم فرقی وجود نداشت تازه حتی از من ستوان وظیفه به عنوان خدمات هم استفاده میکردن...
    کلانتریهاشون هم سربازان افسر حتی برای پاس پیاده و متهم بردن استفاده میشد
    سر چهارراه هم ازش استفاده میکردن و قبض هم میگرفتن!!

کلا خدمت دیگه نباید انتظار داشته باشیم که رفتیم خونه خاله که مثلا من لیسانس دارم نباید فلان کار رو بکنم و.....
    سلام بچه ها من نمیدونم چرا اینقدر بدبختم . . . . . با قد 165 افتادم نیروی انتظامی اونم پادگان بیگلری مشکین شهر اردبیل . .رفیقام همه تهرانن ولی من . . . . . . لیسانسم و در تاریخ 1 /4/90 اعزامم . . . . کسی اونورا نیست؟؟ الانم نمیدونم گریه کنم یا به بختم بخندم . . . . راستی شما ها هم مارو کمتر بترسونید. . . . . راستی یه چیزی کسی مثل من که افتاده نیروی انتظامی (اموزشی) توی تقسیم (برای یگان) احتمال داره سر از ارتش یا اسپاه در بیاره ؟؟
    دوست من اگه بخوای از الان آیه یاس بخونی و بگی من بدبختم و ... 17 ماه خدمتت به زهر میشه ونمیتونی خدمت کنی
    کلا بیخیال باش شما هنوز وارد پادگان نشدی که داری گریه میکنی.....فکر کن بعد 14-15 ماه خدمت بخوای اینطوری بگذرونی که دیگه هیچی ......

کلا سعی کن بیخیال باشو توکلت به خدا باشه
    ضمن اینکه شما هنوز تقسیم اصلیت باقی مونده بعد دو ماه هرجایی میکنه بیوفتی
    اینم از من داشته باش اگه شهرستان بیوفتی خیلی بهتره اینطوری خدمتت سریعتر میگزره اما اگه تهران بیوفتی که هر روز آماده باشه و اینهمه شلوغی بیشتر حتی اذیت میشی

جواب سوال اخرت اینکه شما هرجایی آموزش ببینی بعد آموزشی هم همونجا میوفتی
    یعنی امکان نداره کسی تو نیروی انتظامی اموزش ببینه بعد بیوفته سپاه!!!!!

موفق باشی

---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------

تنها در یک صورته که به افسر وظیفه راهور کد اخطاریه تعلق نمیگیره، و اون هم وقتیه که طرف گواهینامه نداشته باشه
    این قسمت رو مطمئنی؟ آیا؟

آقا پس ما اگه رفتیم اونجا بگیم گواهینامه نداریم بهتره دیگه؟
    نگران نباش عزیزم استعلام میکنن....اونا زرنگتر از این حرفان!! تو راهنمایی رانندگی افتادی اونوقت میخوای فرار کنی از گواهینامت؟

2. 3 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbas_apolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست من اگه بخوای از الان آیه یاس بخونی و بگی من بدبختم و ... 17 ماه خدمتت به زهر میشه ونمیتونی خدمت کنی
    کلا بیخیال باش شما هنوز وارد پادگان نشدی که داری گریه میکنی.....فکر کن بعد 14-15 ماه خدمت بخوای اینطوری بگذرونی که دیگه هیچی ......

کلا سعی کن بیخیال باشو توکلت به خدا باشه
    ضمن اینکه شما هنوز تقسیم اصلیت باقی مونده بعد دو ماه هرجایی میکنه بیوفتی
    اینم از من داشته باش اگه شهرستان بیوفتی خیلی بهتره اینطوری خدمتت سریعتر میگزره اما اگه تهران بیوفتی که هر روز آماده باشه و اینهمه شلوغی بیشتر حتی اذیت میشی

جواب سوال اخرت اینکه شما هرجایی آموزش ببینی بعد آموزشی هم همونجا میوفتی
    یعنی امکان نداره کسی تو نیروی انتظامی اموزش ببینه بعد بیوفته سپاه!!!!!

موفق باشی

مرسی ازت . . . . . . راستش نمیدونم من 23 سالمه ولی سربازی سربازیه . . . یکم واسم غریبه. . . به قول شما باید بی خیال باشم . . . . . . . . میدونید ادم تا دانشگاهه اصلا توی این وادیا نیس . . . . وقتی بهت میگن باید بری سربازی تازه میفهمی چی شده . . . . . خوب دیگه منم توکلم به خداس اخه هر چیزی یه حکمتی داره . . . .راستش میدونم اخر سربازی گریه میکنم که چرا تموم شد اخه تازه بعد از سربازی زندگی شروع میشه. . . . .موفق باشید

4. این کاربر از abbas_apolo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام به همگی
    آموزشی من تموم شد و الان تو مرخصی پایان دوره هستم...من نیروی دریایی ارتش در سیرجان بودم و باید تا چند روز دیگه خودمو به پایگاه نیرو دریایی در نوشهر معرفی کنم...دوستانی که اونجا بودن یا کلا اطلاعاتی درباره اون پایگاه یا اصلا خود نوشهر دارن لطف کنن مارو بی نصیب نزارن.
    دوستانی هم که هنوز اعزام نشدن هر سوالی درباره دوره آموزشی به خصوص در نیروی دریایی ارتش دارن من در خدمتشون هستم.
    با تشکر

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

مرسی ازت . . . . . . راستش نمیدونم من 23 سالمه ولی سربازی سربازیه . . . یکم واسم غریبه. . . به قول شما باید بی خیال باشم . . . . . . . . میدونید ادم تا دانشگاهه اصلا توی این وادیا نیس . . . . وقتی بهت میگن باید بری سربازی تازه میفهمی چی شده . . . . . خوب دیگه منم توکلم به خداس اخه هر چیزی یه حکمتی داره . . . .راستش میدونم اخر سربازی گریه میکنم که چرا تموم شد اخه تازه بعد از سربازی زندگی شروع میشه. . . . .موفق باشید
    البته مشکین شهر هم اونقدرها بد نیست فقط یه کم سخت میگیرن(مثلا نسبت به پادگان مالک اشتر اراک) ...... همین!!!

داره خودمونی میشه hitec's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان این دفترچه جدید که توی سایت نظام وظیفه گذاشته (چاپ اردیبهشت 90) اجرایی شده ؟چون توی دفاتر پلیس +10 همون قبلی (خرداد 88)موجوده!!چون دفترچه جدید قسمت تاریخ اعزام پیشنهادی یا سازمان پیشنهادی رو اضافه کردن با این حساب کدوم رو باید پر کرد؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام به همگی
    آموزشی من تموم شد و الان تو مرخصی پایان دوره هستم...من نیروی دریایی ارتش در سیرجان بودم و باید تا چند روز دیگه خودمو به پایگاه نیرو دریایی در نوشهر معرفی کنم...دوستانی که اونجا بودن یا کلا اطلاعاتی درباره اون پایگاه یا اصلا خود نوشهر دارن لطف کنن مارو بی نصیب نزارن.
    دوستانی هم که هنوز اعزام نشدن هر سوالی درباره دوره آموزشی به خصوص در نیروی دریایی ارتش دارن من در خدمتشون هستم.
    با تشکر
    به به به . به سلامتی . سیرجان چطور بود؟؟؟ راستشو بگو. چقدر تو صف تلفن و بوفه زیر پات علف سبز شد؟
    اگر بچه تهرانی تا قبل از اینکه مرخصیت تموم بشه واسه انتقالی به تهران اقدام کن.
    الان تهران نیرو کم داره. با یه برگه مثلا مریضی پدر یا هر چیز دیگه ای میتونی انتقالی بگیری!
    الان 2 دوره هست که بالای 90 تا داره تهران نیرو میگیره.
    تهران راحت میگذره و اصلا پادگان نیست!

در مورد نوشهر هم جای خوبیه. دوست خودم الان اونجا داره خدمت میکنه. نوشهر و انزلی جزو پادگانهای خوبن. اونجا اگه مشکل دوری نداشته باشی خیلی راحت و سریع میگذره.

9. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت sepehrteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام دوستان یه سوالی داشتم من 1سال و نیم پیش دفترچه فرستادم همون موقع هم واکسن زدم اعزامم 1 تیر 90 هست (البته بیمار بودم برای همین عقب انداختن) از اداره اعزام نظام وظیفه سوال کردم گفت دوباره باید واکسن بزنی من رفتم دوباره واکسن زدم پشت همون برگه واکسن قبلیم مهر کرد که دوباره واکسیناسیون شدم به نظر شما مشکلی نداره؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان یه سوالی داشتم من 1سال و نیم پیش دفترچه فرستادم همون موقع هم واکسن زدم اعزامم 1 تیر 90 هست (البته بیمار بودم برای همین عقب انداختن) از اداره اعزام نظام وظیفه سوال کردم گفت دوباره باید واکسن بزنی من رفتم دوباره واکسن زدم پشت همون برگه واکسن قبلیم مهر کرد که دوباره واکسیناسیون شدم به نظر شما مشکلی نداره؟
    تاریخ بخوره روش با مهر مشکلی نداره.ولی خوب کاشکی یه برگه جدید میبردی. یه کپی ازاون صفحه میگرفتی که مشکلی پیش نیاد.

12. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت sepehrteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

تاریخ بخوره روش با مهر مشکلی نداره.ولی خوب کاشکی یه برگه جدید میبردی. یه کپی ازاون صفحه میگرفتی که مشکلی پیش نیاد.
    والا میخواستم دفترچه جدید بگیرم اون صفحه رو بدم مهر کنه اما رفتم اداره اعزام سوال کردم که دفترچه جدید بگیرم یا بدم همین رو مهر کنه گفت بده پشتش مهر بزنه امضا کنه مشکلی نداره بعد که رفتم پیش دکتره گفت اونا (اداره اعزام) سرشون نمیشه مشکل میخوره اما مهر کرد تاریخ زد امضا هم کرد. حالا الان دو دل شدم

پروفشنال reza_3722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا پس ما اگه رفتیم اونجا بگیم گواهینامه نداریم بهتره دیگه؟
    خب بالاخره یه راه در رو ه ولی برای کسایی خوبه که گواهینامشون قدیمیه، چون استعلام از اونها سخته! اما اگه شماره گواهینامه شما 10 رقمیه و از سال 85 به بعد صادر شده، داخل شبکه ناجا با مشخصات کاملتون ثبته
    این قسمت رو مطمئنی؟ آیا؟
    100%

15. 2 کاربر از reza_3722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •