دیاستفانو: مورینیو از رئال مادرید دفاع میکند؛ کریس رونالدو خارقالعاده است
سایت گل – آلفردو دیاستفانو، اسطوره باشگاه رئال مادرید و رییس افتخاری این باشگاه گفته که ژوزه مورینیو حق دارد که از برنامه سخت بازیها در لالیگا انتقاد کند.
مورینیو هفته گذشته به مقامات اسپانیایی تاخت، چرا که تیمش مقابل دپورتیوو به تساوی بدون گل رسیده بود و این تنها چند روز پس از تساوی یک بر یک مقابل لیون در لیگ قهرمانان بود.
این مربی گفته که بازی باید روز یکشنبه برگزار میشد تا آنها یک روز بیشتر برای استراحت داشته باشند.
دیاستفانو با مربی موافق است و گفته او نهایت تلاش خود را انجام میدهد: «حرفهای مورینیو همیشه باعث میشود او تیتر یک روزنامهها شود. اما او از رئال مادرید دفاع میکند و ما باید از او حمایت کنیم.
درباره تقویم هم باید بگویم که بعضی دیدارها بسیار دیر برگزار میشوند و این برای طرفدارانی که میخواهند به سر کار بروند یا جوانانی که به دنبال مطالعه هستند خوب نیست.»
دیاستفانو از عملکرد کریستیانو رونالدو هم ستایش کرده. او در جریان برد هفت بر صفر مقابل مالاگا هتتریک کرد و آسیب دید. دیاستفانو گفت: «کریستیانو بازیکنی با کیفیت فوقالعاده است. او انسانی بینظیر است. او کارهایی انجام میدهد که هیچ فرد دیگری نمیتواند و این باعث میشود به او حسودی کنند.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرخيو كانالس ستاره جديد رئال مادريد
سايت گل ـ نمايش درخشان سرخيو كانالس در بازي مقابل مالاگا او را تبديل به چهره جذاب هواداران كرد. اين هافبك خوشچهره كه با وجود انتقال پرسروصدا با مادريد فرصت كمي براي بازي پيدا كرده است در بازي مقابل مالاگا درخشيد و هواداران رئال را به وجد آورد.
او خوش تكنيك و سريع است و هواداران نيز بسيار به وي علاقه دارند. جالب اينكه به نظر ميرسيد مورينيو در بازي مقابل تيم قبلياش راسينگ سانتاندر او را به ميدان بفرستد. كانالس گفت:« خوشحالم كه فرصت بازي پيدا كردم و خوشحالتريم كه هواداران رئال از من حمايت كردند. امشب سعي كردم بهترين بازي خودم را انجام بدهم و وظايف خودم را با تمام وجود پياده كنم.»
او درباره احتمال حضورش مقابل راسينگ سانتاندر گفت:« من خاطرات خوبي از اين تيم دارم و مطمئنم كه بازي خوبي پيش روي ما قرار دارد.»
کد:
ركود جالب بنزما: سه پنج تا پانزده تا
سايت گل ـ دو گلي كه كريم بنزما در بازي مقابل مالاگا به ثمر رساند او را 15گله كرد. بنزما كه حالا بايد نقش مهمتري براي رئال مادريد بازي كند با اين گلها اعتماد به نفس ويژهاي يافته است. او در جام حذفي و ليگ قهرمانان نيز هر كدام 5 گل به ثمر رسانده است.
در حالي كه با مصدوميت رونالدو او شرايط بهتري براي حضور ثابت پيدا خواهد كرد، كريم در مصاحبهاي درباره نمايش اخيرش گفت:« در بازي لاكرونيا فرصت خوبي را از دست دادم اما در اين بازي تمام تلاشم را كردم تا خاطره خوبي از خود به جاي بگذارم.»
اين بازيكن با تمجيد از كريس رونالدو ابراز اميدواري كرد كه ستاره پرتغالي رئال هر چه سريعتر به شرايط بازي بازگردد.
کد:
مصدومیت سه هفته ای فرناندو گاگو
سایت گل- باشگاه رئال مادرید در گزارشی اعلام کرد که فرناندو گاگو، ستاره آرژانتینی این تیم به دلیل مصدومیت عضلانی برای سه هفته از میادین ورزشی به دور خواهد بود.
این ستاره 24 ساله مجبور شد تا صبح جمعه به دلیل مصدومیت ، جلسه تمرینی رئال را ترک کند و برای انجام تستهای بیشتر به بیمارستان لامورالخای مادرید برود.
پس از آن مشخص شد که گاگو در ناحیه عضله پای راست مصدوم شده است.
بیانیه منتشره در وب سایت رسمی رئال مادرید می گوید:« این بازیکن در عضله پای راستش دچار مصدومیت درجه دو شده و سه هفته مصدوم خواهد بود.روند بهبود او از سوی اعضای کادر پزشکی رئال زیر نظر گرفته می شود.»
گاگو در رقابتهای این فصل لالیگا تنها در 4 بازی زیر نظر مورینیو به میدان رفته و از این جمله می توان به حضور او در دیدار مقابل مالاگا که با برد 0-7 کهکشانی ها همراه بود اشاره کرد.
کد: