تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 416 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

والدس: تا آخر عمرم متشکر رایکارد خواهم بود

دروازه بان شماره یک بارسلونا از مربی سابق تیمش تشکر کرده است

سایت گل- ویکتور والدس، دروازه بان شماره یک بارسلونا در صحبتهایی از فرانک ریکارد، به خاطر تاثیری که در کارنامه ورزشی او داشته، تشکر کرده است.

این دروازه بان 29 ساله در اولین سالهای حضورش در بارسا، تلاش زیادی را برای راهیابی به ترکیب اصلی تیمش انجام داد ولی رایکارد همیشه از او حمایت کرد و والدس اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که تا آخر عمر متشکر رایکارد خواهد بود.

والدس در صحبتهایی که در وب سایت رسمی بارسا منتشر شد، گفت: «هیچ کسی دوست ندارد تا برایش به نشانه انتقاد سوت بزنند، به ویژه در ورزشگاه خانگی. این سوتها چیزی بود که اصلا دوست نداشتم ولی با گذشت زمان فهمیدم که کاملا طبیعی است.»

والدس ادامه داد: «اگر بخواهم از هواداران برای همه چیز تشکر کنم، به این دلیل است که از هر لحاظ به من کمک کردند تا مبدل به بازیکن قدرتمندتری بشوم؛ آنها در طول سالها، به خاطر فشارهایی که برروی من گذاشتند، سبب شدند تا دروازه بان بهتری بشوم.»

دروازه بان بارسا از مربی هلندی اش نیز تمجید کرد: «ریکارد برای من مثل یک پدر بود. او در طول دوره های سخت، به من خیلی کمک کرد و یکی از معدود افرادی بود که به من اعتماد به نفس می داد. او همیشه از من می خواست که آرام باشم و می گفت: "آرامشت را حفظ کن. من درکنار تو هستم." من تا آخر عمرم قدردان زحمات او هستم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/3/4

Valdes receives medical clearance

کامل:

کد:
    March 4, 2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Montoya: Debuting for the best is a dream come true

It was very special. It was the best day of my life. Debuting in the Primera with the best team in the world is a dream come true for any canterano. Now I just have to keep on working to be able to repeat this experience again someday
    He said “Montoya, warm up for three minutes. You’re going out.” I was very nervous but at the same time felt a sense of great joy
    debuting for the first team is sure to give you that extra motivation. When you return to train with the reserves you know you’ve made it and that at any time you can get another chance
    کامل:

کد:
    March 4, 2011

UPDATE: Guardiola warded for another day

کد:
    March 4, 2011

Cartoon of the Day: El Mundo Deportivo

This is the only way to make Guardiola stay in the hospital during the whole night

کد:
    March 4, 2011

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دی‌استفانو: مورینیو از رئال مادرید دفاع می‌کند؛ کریس رونالدو خارق‌العاده است

سایت گل – آلفردو دی‌استفانو، اسطوره باشگاه رئال مادرید و رییس افتخاری این باشگاه گفته که ژوزه مورینیو حق دارد که از برنامه سخت بازی‌ها در لالیگا انتقاد کند.

مورینیو هفته گذشته به مقامات اسپانیایی تاخت، چرا که تیمش مقابل دپورتیوو به تساوی بدون گل رسیده بود و این تنها چند روز پس از تساوی یک بر یک مقابل لیون در لیگ قهرمانان بود.

این مربی گفته که بازی باید روز یکشنبه برگزار می‌شد تا آنها یک روز بیشتر برای استراحت داشته باشند.

دی‌استفانو با مربی موافق است و گفته او نهایت تلاش خود را انجام می‌دهد: «حرف‌های مورینیو همیشه باعث می‌شود او تیتر یک روزنامه‌ها شود. اما او از رئال مادرید دفاع می‌کند و ما باید از او حمایت کنیم.

درباره تقویم هم باید بگویم که بعضی دیدارها بسیار دیر برگزار می‌شوند و این برای طرفدارانی که می‌خواهند به سر کار بروند یا جوانانی که به دنبال مطالعه هستند خوب نیست.»

دی‌استفانو از عملکرد کریستیانو رونالدو هم ستایش کرده. او در جریان برد هفت بر صفر مقابل مالاگا هت‌تریک کرد و آسیب دید. دی‌استفانو گفت: «کریستیانو بازیکنی با کیفیت فوق‌العاده است. او انسانی بی‌نظیر است. او کارهایی انجام می‌دهد که هیچ فرد دیگری نمی‌تواند و این باعث می‌شود به او حسودی کنند.»

کد:
    سرخيو كانالس ستاره جديد رئال مادريد

سايت گل ـ‌ نمايش درخشان سرخيو كانالس در بازي مقابل مالاگا او را تبديل به چهره جذاب هواداران كرد. اين هافبك خوش‌چهره كه با وجود انتقال پرسروصدا با مادريد فرصت كمي براي بازي پيدا كرده است در بازي مقابل مالاگا درخشيد و هواداران رئال را به وجد آورد.

او خوش تكنيك و سريع است و هواداران نيز بسيار به وي علاقه دارند. جالب اينكه به نظر مي‌رسيد مورينيو در بازي مقابل تيم قبلي‌اش راسينگ سانتاندر او را به ميدان بفرستد. كانالس گفت:« خوشحالم كه فرصت بازي پيدا كردم و خوشحال‌تريم كه هواداران رئال از من حمايت كردند. امشب سعي كردم بهترين بازي خودم را انجام بدهم و وظايف خودم را با تمام وجود پياده كنم.»

او درباره احتمال حضورش مقابل راسينگ سانتاندر گفت:« من خاطرات خوبي از اين تيم دارم و مطمئنم كه بازي خوبي پيش روي ما قرار دارد.»

کد:
    ركود جالب بنزما: سه پنج تا پانزده‌ تا

سايت گل ـ دو گلي كه كريم بنزما در بازي مقابل مالاگا به ثمر رساند او را 15گله كرد. بنزما كه حالا بايد نقش مهمتري براي رئال مادريد بازي كند با اين گل‌ها اعتماد به نفس ويژه‌اي يافته است. او در جام حذفي و ليگ قهرمانان نيز هر كدام 5 گل به ثمر رسانده است.

در حالي كه با مصدوميت رونالدو او شرايط بهتري براي حضور ثابت پيدا خواهد كرد، كريم در مصاحبه‌اي درباره نمايش اخيرش گفت:« در بازي لاكرونيا فرصت خوبي را از دست دادم اما در اين بازي تمام تلاشم را كردم تا خاطره خوبي از خود به جاي بگذارم.»

اين بازيكن با تمجيد از كريس رونالدو ابراز اميدواري كرد كه ستاره پرتغالي رئال هر چه سريع‌تر به شرايط بازي بازگردد.

کد:
    مصدومیت سه هفته ای فرناندو گاگو

سایت گل- باشگاه رئال مادرید در گزارشی اعلام کرد که فرناندو گاگو، ستاره آرژانتینی این تیم به دلیل مصدومیت عضلانی برای سه هفته از میادین ورزشی به دور خواهد بود.

این ستاره 24 ساله مجبور شد تا صبح جمعه به دلیل مصدومیت ، جلسه تمرینی رئال را ترک کند و برای انجام تستهای بیشتر به بیمارستان لامورالخای مادرید برود.

پس از آن مشخص شد که گاگو در ناحیه عضله پای راست مصدوم شده است.

بیانیه منتشره در وب سایت رسمی رئال مادرید می گوید:« این بازیکن در عضله پای راستش دچار مصدومیت درجه دو شده و سه هفته مصدوم خواهد بود.روند بهبود او از سوی اعضای کادر پزشکی رئال زیر نظر گرفته می شود.»

گاگو در رقابتهای این فصل لالیگا تنها در 4 بازی زیر نظر مورینیو به میدان رفته و از این جمله می توان به حضور او در دیدار مقابل مالاگا که با برد 0-7 کهکشانی ها همراه بود اشاره کرد.

کد:

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رکورد بازی های پر گل رئال و بارسا در فصل جاری

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سعي ميكنم اين پست رو جوري بنويسم كه به سرنوشت پست قبلي دچار نشه
    هر چند در پست قبلي هم هيچ گونه توهيني به هيچ كس نشده بود

استراحتي براي رئال مادريد وجود ندارد
    حرف اينه كه چرا اينقدر رئاليها و مورينيو فضاي لاليگا رو سياه ميبينن؟
    آيا واقعا همه بر عليه رئال و مورينيو هستن؟
    آيا واقعا در لاليگا به همه فرصت استراحت داده ميشه به جز رئال؟

اين هفته بارسا چهارشنبه بازي كرد و رئال پنج شنبه
    هفته بعد كه امشب باشه بارسا شنبه بازي ميكنه و فردا يكشنبه رئال
    من سوالم اينه دوستان رئالي با چه فرمولي حساب كردن كه اين تيتر رو ميزنن
    و از كم بودن فرصت استراحت براي رئال گله ميكنن
    حداقلش اينه كه اين هفته فاصله بين دو بازي براي بارسا و رئال به يك اندازه است
    من نگران فراگير شدن فرهنگ بهانه گيري هستم كه حتي ميتونه قهرماني يه تيم رو هم تحت شعاع خودش قرار بده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه موردش کمه...
    Barca 5-0 Real.M

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سعي ميكنم اين پست رو جوري بنويسم كه به سرنوشت پست قبلي دچار نشه
    هر چند در پست قبلي هم هيچ گونه توهيني به هيچ كس نشده بود

حرف اينه كه چرا اينقدر رئاليها و مورينيو فضاي لاليگا رو سياه ميبينن؟
    آيا واقعا همه بر عليه رئال و مورينيو هستن؟
    آيا واقعا در لاليگا به همه فرصت استراحت داده ميشه به جز رئال؟

اين هفته بارسا چهارشنبه بازي كرد و رئال پنج شنبه
    هفته بعد كه امشب باشه بارسا شنبه بازي ميكنه و فردا يكشنبه رئال
    من سوالم اينه دوستان رئالي با چه فرمولي حساب كردن كه اين تيتر رو ميزنن
    و از كم بودن فرصت استراحت براي رئال گله ميكنن
    حداقلش اينه كه اين هفته فاصله بين دو بازي براي بارسا و رئال به يك اندازه است
    من نگران فراگير شدن فرهنگ بهانه گيري هستم كه حتي ميتونه قهرماني يه تيم رو هم تحت شعاع خودش قرار بده
    اگه لطف کنین و همون پست هارو بخونین، دیگه نیازی نیست حرف های تکراری بزنید.

مارکا و آس کاملا با دلیل و مدرک این امر رو ثابت کردن که چندین و چند بار ( منجمله همون بازی جلوی دپور ) رئال کمتر از بارسا استراحت کرد. خوندین اون تیتر رو یا نه؟! اگه خونده باشین، دیگه نمیاین اینجا با مغلطه بازی جو بدین.

دیدین که کرایوف کبیر خودتون هم، بجای اینکه بیاد حرف مورینیو رو رد کنه و اونو غلط بدونه، گیر داد به نحوه ی بازی رئال! پس غیر مستقیم خودش میدونه تو جدول بازی ها مشکلی هست!

خدا رو شکر، مورینیو این گله رو قبل از شروع بازی جلوی دپور کرد! اگه بعدش میگفت باز میشد گفت بهونه تراشی برای مساوی، اما وقتی...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

رائول: رویایم بازنشستگی در رئال مادرید بود

ستاره اسپانیایی در گفت و گو با شبکه های تلویزیونی اسپانیا گفت:« همچنان یک مادریدی هستم و به شدت آنچه در رئال رخ می دهد را زیر نظر دارم.امیدوارم که این تیم تمام جامهای قهرمانی را مال خود کند.»

سایت گل- رائول گونسالس، مهاجم اسپانیایی شالکه در گفت و گو با گل تی وی و شبکه تلویزیونی اسپانیای به این نکته اشاره کرد که همیشه رویایش این بوده تا کارنامه ورزشی اش را در رئال مادرید ببندد:« رویایم این بود که فوتبالم را با پیراهن مادرید به اتمام برسانم ولی زمانی از راه رسید که شرایط تغییر کرد و مجبور به ترک تیم شدم.»

رائول ادامه داد: « جدایی از رئال و ترک دوستان و خیلی از مسائل دیگر برایم خیلی سخت بود. من همچنان رئال هستم و بازیهای تیم را از آلمان دنبال می کنم.»

اسطوره سابق باشگاه مادریدی در موردرقابتهای لیگ قهرمانان اروپا هم صحبت کرد:« امیدوارم که حریف آتی مااسپانیایی نباشد.هرچند که تصمیم با ما نیست و قرعه حریف را مشخص می کند ولی اگر زمان رویارویی با رئال برسد، بازگشت مجدد به اسپانیا خیلی جالب و ویژه خواهد بود ولی هر اتفاقی ممکن است بیفتد.الان زمانی است که دوست ندارم به دیداری ، بعد از دیدار با والنسیا در لیگ قهرمانان اروپا بپردازم. دیدار برگشت مقابل والنسیا ممکن است آخرین بازی من در لیگ قهرمانان اروپا باشد.امیدوارم که بتوانم گلهای بیشتری را به ثمر برسانم و در پایان بتوانیم در جایگاه واقعی مان قرار بگیریم.»

کد:
    حال گواردیولا بهتر است/غیبت پپ در جلسه تمرینی روز جمعه

سایت گل – به گفته مسئولان پزشکی بارسلونا، اوضاع پپ گواردیولا در حال بهبود است ، اما معلوم نیست او مقابل ساراگوسا بتواند روی نیمکت بنشیند.

البته گواردیولا جلسه تمرینی دیشب تیمش را از دست داد. او تمرین عصر را هم از دست داده بود.

گواردیولا به دلیل مشکل دیسک کمر به بیمارستان رفت. او در جریان دیدار مقابل والنسیا به وضوح درد داشت و پیش از آن که تحت درمان با دارو قرار گرفته بود.

بارسلونا امیدوار است او روی نیمکت بنشیند، چرا که آنها می‌خواهند فاصله را در صدر جدول بیشتر کنند. رئال مادرید به دنبال آن است که این فرصت را از آنها بگیرد. آنها یکشنبه به مصاف راسینگ سانتاندر در ال‌ساردینرو می‌روند.

کادر پزشکی بارسا امروز درباره این که پپ روی نیمکت بنشیند یا نه تصمیم می‌گیرد. اگر او غایب باشد، تیتو ویلانووا، کمکش هدایت تیم را به عهده خواهد داشت. او در این هفته چند بار هم به جای گواردیولا مصاحبه کرد.

کد:

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پس بازي بارسا رئال كجاست؟
    به اين ميگن تحريف تاريخ

اگه لطف کنین و همون پست هارو بخونین، دیگه نیازی نیست حرف های تکراری بزنید.

مارکا و آس کاملا با دلیل و مدرک این امر رو ثابت کردن که چندین و چند بار ( منجمله همون بازی جلوی دپور ) رئال کمتر از بارسا استراحت کرد. خوندین اون تیتر رو یا نه؟! اگه خونده باشین، دیگه نمیاین اینجا با مغلطه بازی جو بدین.

دیدین که کرایوف کبیر خودتون هم، بجای اینکه بیاد حرف مورینیو رو رد کنه و اونو غلط بدونه، گیر داد به نحوه ی بازی رئال! پس غیر مستقیم خودش میدونه تو جدول بازی ها مشکلی هست!

خدا رو شکر، مورینیو این گله رو قبل از شروع بازی جلوی دپور کرد! اگه بعدش میگفت باز میشد گفت بهونه تراشی برای مساوی، اما وقتی...
    دوست من توي پست قبلي هم گفتم كه
    كلا ابر و باد و مه و خورشيد و فلك بر عليه رئال هستن مگر اينكه خلافش ثابت بشه
    گفتم كه حداقلش اينه كه اين هفته فاصله بين بازيها برابره
    اگه برابر نيست به ما هم بگيد بدونيم
    يه سوال دارم
    ميتونيد مغلطه رو تعريف كنيد و انواعش رو بگيد؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پس بازي بارسا رئال كجاست؟
    به اين ميگن تحريف تاريخ

دوست من توي پست قبلي هم گفتم كه
    كلا ابر و باد و مه و خورشيد و فلك بر عليه رئال هستن مگر اينكه خلافش ثابت بشه
    گفتم كه حداقلش اينه كه اين هفته فاصله بين بازيها برابره
    اگه برابر نيست به ما هم بگيد بدونيم
    يه سوال دارم
    ميتونيد مغلطه رو تعريف كنيد و انواعش رو بگيد؟
    در مورد تحریف تاریخ و این حرفا، بنده که دست کاری نکردم، خود سایت گل بود. مقالش هم هست. متاسفانه اشتباه کردم لینک منبع رو نذاشتم.

شما هم، بهتره صحبتی بکنید که فردا پاش بمونید نه اینکه در جوابش به طنز و تعنه زدن متوصل بشین. مغلطه کردن هم در تعریف ساده میشه به غلط و اشتباه انداختن افراد با استفاده از دغا ، فریب، لفظ زدن و ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •