تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 309 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    از دوستانی که گوشی رو دارن ممکنه براشون یه آهنگ زنگ که توی گوشی هست و
    اسم کاملش رو نمیدونم ولی end و guitar توی اسم ملودی هست رو آپلود کنن
    هادی خان فکر کنم کار خودت باشه ، هر کدوم از دوستان اینکارو کنن بسیار ممنونم ازش
    ممنون دوستانم اگر این فایل رو آپلود کنن

2. این کاربر از shahrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

ممنون دوستانم اگر این فایل رو آپلود کنن
    زنگهای پیش فرض گوشی رو میخوای !! نمیدونم میشه یا نه !
    کسی میتونه این دوستمون رو کمک کنه ؟

4. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آموزش آپدیت رام 2.2 رو می خواستم؟
    من الان سیانوژن مد رو گوشیم نصبه ! امکان نصب آپدیت 2.2 هست برام؟

من از این رام سیانوژن راضیم تنها بدی داره اینه که بعضی اوقا ت به خطای همراه اول که اس ام اس می دم nsuccesfull میشه و علامت خطر میده و نمیرسه به دست مخاطبم
    اگه راه حلی داره بگید که وارد دردسرای نصب نشم

فوری
    ممنون
    Last edited by ba maram; 25-09-2011 at 19:02.

6. این کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_w810_es's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    این تاپیک 260 صفحه شده و برای من که تازه گوشیو خریدم خیلی سخته که این همه صفحه رو بگردم تا یه رام یا آموزشو پیدا کنم
    میشه لینک رام ها و آموزش های اصلی رو تو یکی از پست های صفحه اول بذارید که همه راحت استفاده کنن ؟

8. 2 کاربر از ali_w810_es بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام
    آموزش آپدیت رام 2.2 رو می خواستم؟
    من الان سیانوژن مد رو گوشیم نصبه ! امکان نصب آپدیت 2.2 هست برام؟

من از این رام سیانوژن راضیم تنها بدی داره اینه که بعضی اوقا ت به خطای همراه اول که اس ام اس می دم nsuccesfull میشه و علامت خطر میده و نمیرسه به دست مخاطبم
    اگه راه حلی داره بگید که وارد دردسرای نصب نشم

فوری
    ممنون
    آموزش نصب رام 2.2 با rsd lite توسط هادی خان
    نقل قول: +برنامهrds lite رو روی کامپیوتر نصب کنید.

برنامه rsd lite رو اجرا كنيد.
    .گوشی رو به حالت بوت لودر ببرید.(گوشی رو خاموش کنید.پاور+دکمه جهتی بالا روی کیبرد)
    گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید

1.تو منویrsd lite گوشی نشون داه میشه و conected هست.
    2-توسط اين قسمت ميتونيد رام مورد نظرتون انتخاب كنيد.
    3-اين قسمت مشخصات رامي كه انتخاب كرديد رو نشون ميده.
    4-با زدن كليد استارت برنامه شروع به ريختن رام بر روي گوشي شما ميكنه.
    5-در اينجا شما ميتونيد مراحل و كارهايي كه برنامه انجام ميده رو ببينيد.
    6-در پايان توي اين كادر كلمه pass نوشته ميشه كه اونوقت شما ميتونيد گوشيتون رو از كابل جدا كنيد.

10. 2 کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض راهنمای موتورولا دیفای: نصب رام و ...

نقل قول از crixxalis
    منبع: موبايلستان

با سلام و کسب اجازه از استادان عزیز، در این بخش توضیحاتی در رابطه با نحوه ی کار گوشی Motorola DEFY، نحوه Root کردن، نصب فایل های SBF، و مهمتر از همه روال کلی کار وجود دارد که با آگاهی از آنها آسیبهای وارده احتمالی به گوشی به حداقل خواهد رسید.
    موضوعات اساسی که در این بخش به آنها خواهیم پرداخت شامل تکنولوژی eFuse و نیز نحوه ورژن بندی رامها و این اصل که نمی توانید به ورژن پایینتر برگردید است.

*****توجه کنید که اینجانب هیچ گونه مسئولیتی در قبال آسیبهای وارد شده به گوشی شما ندارم********
    __________________________________________________ _______________
    فهرست

* معرفی گوشی
    * تکنولوژی eFuse
    * فایلهای SBF
    * فایلهای fixed SBF
    * ورژن بندی CG
    * فایلهای SBF رسمی
    * نرم افزار RSD Lite
    * روت کردن
    * نحوه فلش کردن
    * رامهای غیر رسمی و بازگشت به وضعیت اولیه کارخانه ای
    * مشکلات معمول
    معرفی گوشی

توانایی های این گوشی:
    در ابتدای تولید و عرضه به بازار Motorola DEFY، این گوشی در حد متوسط به پایین قرار داشت. زیرا پردازنده روی آن 800MHz بود و حتی پردازنده گرافیکی روی آن نصب نبود. سیسم تاچ این گوشی نیز تا حد اکثر دو انگشت قابل استفاده بود. اما امروزه همه می دانیم که این گوشی، شامل پردازنده قوی 1GHz TI OMAP 3630، پردازنده گرافیکی PowerVR 530 و صفحه لمسی با قابلیت پشتیبانی 10 انگشت می باشد.

منظور از Locked Bootloader چیست؟
    Locked bootloader برای کاربران عادی خبری خوب و برای کاربران حرفه ای که به دنبال تغییرات زیاد در گوشی هستند خبر بدی است. معنی این اصطلاح این است که تا به حال روشی پیدا نشده است که بتوان با آن حافظه اصلی گوشی که اطلاعات پایه ای سیستم روی آن است را دوباره نویسی کرد. به عبارتی هر بلایی که سر گوشیتان بیاید، باز هم میتوانید به تنظیمات اصلی کارخانه برگردید.
    با روشن شدن bootloader، گوشی تمام سخت افزار خود را به کار می اندازد.
    شما همچنین نمی توانید برنامه ریکاوری که روی گوشی است را تغییر دهید یا پاک کنید.
    در ابتدا این مشکل بزرگی برای نصب رامهای غیر رسمی به نظر می آمد، ولی با پیدا شدن برنامه 2ndInit همه چیز حل شد. این نرم افزار کوچک باعث می شود که گوشی بلافاصله بعد از فعال شدن bootloader، مجبور به لود کردن فایلهایی غیر از رام اصلی خود شود و این یعنی رامی که کاربر روی گوشی نصب کرده است(کاستوم رام).
    همچنین به غیر از رام، میتوان ریکاوری مخصوص کاربر را نیز لود کرد. این ریکاوری در حافظه داخلی گوشی و نه در ریکاوری پارتیشن (که قفل و غیر قابل دسترسی است) قرار دارد.
    ((پس هر کاری که با گوشیتون انجام بدین، باز هم میتونین به روز اولش برگردونین))
    تکنولوژی eFuse

در این قسمت به امری بسیار مهم می پردازیم که بیشتر کاربران از آن بی اطلاعند:
    تکنولوژی eFuse، متعلق به شرکت IBM، به بعضی چیپست ها این توانایی را می دهند که بتوانند اتصالات درون خود را تغییر دهند و خود را دوباره برنامه ریزی کنند. (جالبه،نه؟)
    خب، این تکنولوژی به فلش زدن چه ربطی دارد؟ این سیستم مانند یک پل عمل می کند: هربار که شما با این پل اطلاعات رام جدیدی را روی گوشی ریختید، پل از بین می رود (چیپست برنامه ریزی خود را تغییر می دهد) و شما دیگر نمی توانید آن اطلاعات را از گوشی پس بگیرید!
    پس مشکلی که کاربران دارند از اینجا سرچشمه می گیرد که وقتی رامی با ورژن بالاتر نصب کنید، دیگر راه برگشتی به ورژن پایینتر وجود ندارد. (هرچند یه سری کلک ها هست که در آخر توضیح میدم)
    پس به قسمت بعد می رویم تا علت را بررسی کنیم...
    فایلهای SBF

SBF فرمت فایلهایی است که شرکت موتورولا برای بسته بندی اطلاعات سیستمی و انتقال آنها به گوشی استفاده می کند. پس هربار که شما یک فایل کامل SBF ارائه شده توسط شرکت موتورولا را به گوشی انتقال می دهید، این فایل تمام پارتیشن های گوشی را پاک و اطلاعات جدید خود را روی آنها کپی می کند. هر پارتیشن اطلاعات خود را از فایل مخصوص خود دریافت می کند. این فایلها فرمتی به صورت CGXX دارند که XX شماره پارتیشن مربوطه است.
    اینجاست که تکنولوژی eFuse وارد عمل می شود:
    دو فایل با نامهای CG39 و CG31 شامل ورژن سیستم عاملی است که در حال کپی می باشد.
    هر سیستم عامل یک شماره به عنوان شناسه دارد ( ورژن بندی CG) پس وقتی سیستم عاملی با شناسه مربوطه بالاتر روی گوشی شماست، نمی توانید سیستم عاملی با ورژن پایینتر نصب کنید.
    فایلهای fixed SBF

این فایلها غیر رسمی هستند و دو فایل CG39 و CG31 را در خود ندارند. پس وقتی شما یک فایل fixed SBF را فلش می زنید(روی گوشی انتقال می دهید) ورژن CG تغییر نمی کند.
    مثلا فرض کنیم سیستم عامل کارخانه روی گوشی شما Froyo 2.2 است. ورژن CG را برای این سیستم عامل 1 در نظر میگیریم.
    دو تا فایل داریم:
    Full SBF Gingerbread 2.3 و Fixed SBF Cyanogenmod 2.3
    همانطور که میبینید، ورژن اندروید هردوی آنها 2.3 است. ولی یک فرق عمده دارند و آن هم این است که ورژن CG فایل Full SBF که از شرکت ارائه شده، 2 است(بالاتر از ورژن CG گوشی) ولی فایل Fixed SBF که توسط برنامه نویسان غیر رسمی ساخته شده، کلا ورژن CG ندارد( دو فایل مذکور در آن نیست). پس اگر این فایل را فلش بزنید، ورژن CG گوشی 1 میماند ولی شما به آندروید 2.3 دست یافته اید.

ولی فایل CG39 در حافظه داخلی گوشی مربوط به پوشه system و فایل CG31 مربوط به پوشه CDT است. از آنجایی که با فلش زدن یک فایل fixed SBF این دو قسمت تغییری نمی کنند، باید آنهارا در ریکاوری و به کمک آپدیتی به نام Nandroid تغییر داد. این آپدیت یک فایل زیپ (یا یک پوشه در Clockworkmod Recovery) است که پوشه system و CDT را تغییر میدهد بدون این که ساختار سیستم را بهم بزند.
    ورژن بندی CG

این ورژن ها بر اسا نام سیستم عامل به صورت زیر میباشند:
    كد:
    CG Version 2: SBF 2.21 / 2.34 / Chinese (Éclair)
    CG Version 3: SBF 2.51 (Éclair)
    CG Version 4: SBF 3.4.2 (Froyo)
    CG Version 5: SBF 4.5.0 / 4.5.1 (Gingerbread)
    پس اگر میخواهید مثلا از Eclair به Froyo بروید با این فرض که قابلیت downgrade را حفظ کنید، فقط باید فایل fixed SBF فلش بزنید و اگر فایلی full SBF فلش بزنید دیگر نمی توانید به Eclair برگردید.
    فایلهای SBF رسمی

همانطور که در بالا گفته شد، این فایلها کامل هستند و توسط شرکت موتورولا ارائه می شوند.
    اینجا لیست کاملی از این رامهاست.

بازهم تاکید می کنم که با نصب این فایلها امکان بازگشت به ورژن پایینتر وجود ندارد.
    نرم افزار RSD Lite

این نرم افزار توسط شرکت موتورولا ارائه شده و برای فلش زدن فایلهای SBF روی گوشی از آن استفاده می شود. سعی کنید از یک لپ تاپ با باتری برای فلش زدن استفاده کنید. زیرا اگر در مواقع خاصی از فلش زدن برق قطع شود، ممکن است گوشی دیگر قابل استفاده نباشد.
    همینطور از سلامت فایل های SBF که میخواهید فلش بزنید مطمئن شوید.
    نکته دیگر در رابطه با این نرم افزار این است که هر فایلی را که می خواهید فلش بزنید، با اسمی کوتاه در درایو C قرار دهید. مثلا مسیر زیر:
    C:/defy.sbf

روت کردن

روت کردن (rooting) یعنی گوشی به کاربر اجازه دهد که فایلهای سیستمی را کپی،جابجا و پاک کند. از آنجایی که گوشی قفل شده به بازار عرضه میشود، کابر فقط میتواند فایل های شخصی مثل عکس و .... را تغییر دهد. پس برای نصب نرم افزاری مثل 2ndInit باید گوشی روت شود.

نحوه روت کردن گوشی موتورولا دیفای و بسیاری دیگر از گوشی ها بسیار ساده است:
    با نرم افزاری به نام SuperOneClickRoot
    روش کار:
    1. ابتدا نرم افزار را با کمک لینک بالا روی کامپیوتر نصب کنید.
    2. درایور usb موتورولا را روی کامپیوتر نصب کنید.
    برای ویندوز 64 بیتی و 32 بیتی
    3. از مسیر Settings -> Applications -> Development در گوشی، گزینه USB Debugging را فعال کنید.
    4. نرم افزار SuperOneClickRoot را اجرا کرده و روی دکمه Root کلیک کنید.
    5. وقتی در کادر پیام ها، پیغام Waiting for device.... را مشاهده کردید، گوشی را در حالت فقط شارژ به کامپیوتر وصل کنید.
    6. نرم افزار می پرسد که آیا مایلید BusyBox نصب شود؟ جواب مثبت است.
    وقتی گوشی روت شد، نرم افزار آنرا ریست می کند. (اگر نکرد و پیغام DEvice is rooted را مشاهدا کردید، خودتان دستی ریست کنید)
    7. گوشی شما روت شده است.
    با اجرای بعضی نرم افزارها مثل Root Explorer یا 2ndInit، پیغامی از BusyBox روی گوشی ظاهر می شود که باید گزینه Allow را انتخاب کنید.
    نحوه فلش کردن

بعد از این توضیحات تقریبا میدانیم روال کار برای نصب رام جدید چیست.
    برای رامهای رسمی، یک روش کلی وجود دارد. فقط ورژن بندی CG را فراموش نکنید...
    مواد مورد نیاز(!):
    1. فایل SBF (fixed or full) فقط اگر fixed sbf هست، باید آپدیت Nandroid مورد نیاز هم داشته باشید.
    2. نرم افزار RSD Lite
    3. درایور موتورولا

Full SBF (رامهای رسمی):

1. RSD Lite را اجرا کنید و دکمه ... را فشار دهید و فایل SBF را که با نامی کوتاه و در C کپی کرده اید انتخاب کنید.
    2. در حالیکه گوشی خاموش است، دکمه بالای تنظیم صدا را نگه داشته و آنرا روشن کنید تا وارد Bootloader شوید. در گوشی باید پبغام "connect USB data cable" را مشاهده کنید.
    3. گوشی را با کابل USB به کامپیوتر متصل کنید و وقتی پیغام Connected را در لیست دیدید، دکمه Start را فشار دهید.
    4. صبر کنید تا در لیست پیغام PASS مشاهدا شود.

نکته: توصیه می شود قبل از فلش زدن، data wipe/ factory reset و wipe dalvki cache کنید.
    رامهای غیر رسمی و بازگشت به وضعیت اولیه کارخانه ای

در سراسر اینترنت و همین سایت، انواع رامها و نحوه نصب آنها مجود دارد. اگر قدم به قدم از راهنمایی آنها استفاده کنید بعید است دچار مشکل شوید.
    بعضی رامها مثل Cyanogenmod7 نیاز به فایل fixed sbf ندارند و شما فقط اطلاعات را از طریق backup & restore به گوشی منتقل می کنید. و بعضی رامها مثل MotoGinger هم فایل fixed sbf دارند و هم آپدیت nandroid.

برای دانگرید کردن از یک رام غیر رسمی 2.3 به رسمی 2.2 فقط کافیست بعد از full wipe فایل full SBF را فلش بزنید.
    مشکلات معمول

صفحه سیاه بعد از بوت شدن گوشی: این کشکل وقتی پیش می آید که آندرویدی با ورژن CG پایینتر نصب کنید.

درست عمل نکردن گوشی یا ماندن در لوگوی موتورولا: فلش زدن fixed sbf بدون نصب آپدیت nandroid

Gingerbread رسمی نصب کرده اید و حالا نمی توانید به ورژن پایینتر برگردید: این همان مشکل ورژن بندی CG است.
    برای اینکه دانگرید کنید روش زیر را به کار بگیرید (من هیچ گونه مسئولیتی در مقابل مشکلات احتمالی ندارم)

1. این فایل را فلش بزنید.
    2. گوشی را روت کنید.
    3. 2ndinit را نصب کنید.
    4. این آپدیت را نصب کند.
    5. در ریکاوری، full wipe کنید و گوشی را خاموش کنید.
    6. گوشی را روشن و بلافاصله به bootloader بروید.
    7. این فایل را فلش بزنید.
    8.دوباره full wipe کنید و گوشی راریست کنید.
    (از فلاش دوربین استفاده نکنید. چون میسوزد.)

منبع

چگونه وارد ریکاوری شویم؟
    1. ریکاوری اصلی گوشی: در حالیکه دکمه پایین صدا را نگه داشته اید، گوشی را روشن کنید. وقتی لوگوی آندروید در کنار یک علامت خطر را مشاهده کردید، دکمه های بالا و پایین صدا را با هم فشار دهید. در اینجا گزینه های Full wipe/factory reset و wipe cache را در دسترس دارید.

2.کاستوم ریکاوری (Clockworkmod Recovery):
    با نصب نرم افزار 2ndInit یا SndInit، وقتی گوشی را روشن می کنید، چراغ آبی در بالای گوشی روشن می شود. اگر در این لحظه دکمه پایین صدا را فشار دهید، وارد 2ndInit می شوید. در اینجا می توانید:
    1. پیشفرض بوت شدن را تعیین کنید ( حافظه اصلی (Normal) یا پارتیشن ساخته شده توسط این برنامه برای لود کاستوم رام (2ndInit Boot)
    2. به کاستوم ریکاوری یا ریکاوری اصلی وارد شوید
    3. تنظیمات اوورکلاک را انجام دهید. و .....

**بعد از نصب رامی مثل Cyanogenmod7 پیشفرض روی 2ndInit boot قرار میگیرد.

چگونه وارد Bootloader شویم؟ در حالی که گوشی خاموش است، دکمه بالای صدا را نگه داشته و گوشی را روشن کنید.

منبع

تشکر فراموش نشود

12. 8 کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان دیفای باز من گوشیم بعضی وقتا یه دفه تاچش گیر میکنه از اولم وقتی 2.2 فلش زدم همینطوری میشد..الانم سیانوژن دارم بازم میشه کسی میدونه چرا.؟؟

14. این کاربر از hamed_zoho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

12

دوستان دیفای باز من گوشیم بعضی وقتا یه دفه تاچش گیر میکنه از اولم وقتی 2.2 فلش زدم همینطوری میشد..الانم سیانوژن دارم بازم میشه کسی میدونه چرا.؟؟
    کلنه این مشکل رو داره
    واسه من هم بعضی مواقع اینطور میشه مخصوصا وقتایی که می خوام جواب زنگ کسی رو بدم گیر می کنه

vafa جان مرسی

16. 2 کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

یعنی اول که 2.1 بود اینطوری نمیشد ؟

کلنه این مشکل رو داره
    واسه من هم بعضی مواقع اینطور میشه مخصوصا وقتایی که می خوام جواب زنگ کسی رو بدم گیر می کنه

vafa جان مرسی
    یکم محکم بکشی عمل میکنه . من خودم اینطوری شده بود موقع زنگ خوردن .

---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------

سلام
    این تاپیک 260 صفحه شده و برای من که تازه گوشیو خریدم خیلی سخته که این همه صفحه رو بگردم تا یه رام یا آموزشو پیدا کنم
    میشه لینک رام ها و آموزش های اصلی رو تو یکی از پست های صفحه اول بذارید که همه راحت استفاده کنن ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mahdione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان گوشی من در هنگام استفاده از wifi پس چند دقیقه وصل بودن و استفاده در حالیکه سیگنال وجود داره هیچ سایتی رو باز نمی کنه!!
    آیا کسی این مشکل رو داشته ؟
    راه حلی برای این مشکل می دونید ؟
    (ورژن 2.2.2 امارات)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •