آره فعاله... مطمئن باشه
آره فعاله... مطمئن باشه
به نظر اینطور میاد چون ساعت 7.23 دقیقه دیدم که 6:45 که دیس شده دیگه کانکت نشده!!
فردا صبح معلوم میشه دقیقا.
اگه میشه یک نفر منو راهنمایی کنه. من از حدودا 6 ماه پیش از سرویس 128 صبا استفاده میکنم. دوتا سه ماه. دوره سه ماه دوم که الان توشم 19 اردیبهشت تمام میشه ولی ترافیکم 6 اردیبهشت تمام شد. خوب سری قبل هم همینطور شد ولی تا روز 19 میتونستم از سرویس شبانه استفاده کنم تا این که بازم تمدیدش کردم. اما این سری به یک چیز عجیبی برخوردم و اونم اینه که از دیروز به طور اتوماتیک بدون این که من اکانتم را تمدید کنم 9 گیگ اکانتم شارژ شده و حالا هم دارم ازش استفاده میکنم. میخوام بببینم چطور اینطور شده ؟ آیا شانسیه ما چیزی برنده شدیم یا نه به صورت اعتباری ندا اکانت منو شارژ کرده پولشو بعدا میگیره. حالا اگه این طوری باشه چطور تا 19 اردیبهشت که اکانت من تموم میشده این کار را نکرده .
احتمالا کسی اشتباهی بجای اکانت خودش برای شما را شارژ کرده !
اگه اینطوریه که شما میگید ممکنه بفهمند و قطع کنند؟
سلام دوستان
من همین الآن به قسمت تنظیمات مودم رفتم و متوجه شدم که Down link speed من رو کم کردن و روی448 بستن
تا امروز صبح روی 1530 بود !!
سرویس من 128 هستش .
لطفآ دوستان چک کنن ببینن تغییری کرده یا نه ؟
متشکرم
عجب شانسی داری ای کاش ما از این شانسا داشتیم .... حالا صداشو در نیار استفاده کن حالشو ببر... سه نقطه پدر صبانت .
![]()
بعضی مواقع این مشکل برای بعضی ها به وجود میاد ولی خودش درست میشه
نه مال من درسته مثل همیشه است
128 صبا
![]()
Last edited by fanoostalaei; 29-04-2011 at 01:09.
!! برای من هم یک بار این مسئله پیش اومده بود. با اینکه شارژ و زمانم تموم شده بود، ولی دوباره اکانت شارژ شده بود ..
من هم بی خبر از همه جا(!)، همین طوری داشتم استفاده می کردم که دیدم یک بار قطع شد. زنگ زدم گفتن اعتبار شما تموم شده .. وقتی خواستم تمدید کنم، فهمیدم که اون شارژ شدن اتوماتیک، اشتباه اپراتور بوده.. همون جا هم پول همون چند گیگ اضافه که مصرف کردم رو نقدی گرفتن!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)