سلام
کسی قیمت وسترن 1ترا پرتابل میدونه تو مالزی حدودا باید چند باشه؟
سلام
کسی قیمت وسترن 1ترا پرتابل میدونه تو مالزی حدودا باید چند باشه؟
آقا این هارد اکسترنالای توشیبا چطورن ؟؟؟؟؟
من یه هارد 500 گیگ با قیمت مناسب مبخوام . سرعت خوندن و نوشتنش برام خیلی مهمه که خوب باشه بقیه چیزها در اولویت دوم هستن .
سلام به همه
معرفی هارد جدید از گیگا بایت
کمپانی گیگابایت که به خاطر تولید مادربردهای حرفه ای و کارت گرافیک قدرتمند معروف هست مدتی هست که وارد بازار ابزارهای ذخیره سازی شده است . در حال حاضر تمامی هاردهای تولید شده این کمپانی از نوع 2.5 اینچی و پرتابل هستن و یه کیف هم همراهش فروخته میشه
مدل A2
لینک این مدل
مدل A2 tinyکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک این مدل
مدل Pure Classicکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک این مدل
مدل Pure Classic usb3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک این مدل
مدل Anvilکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک این مدل
مدل Pure Rockکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک این مدل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ata.royalfalcon; 15-08-2011 at 17:35.
دوستان کسی از این هارد های جدید transcend مدل StoreJet 25H3P که با حجم 1 ترابایت هم زده گرفته؟ من یه مدل 640 StoreJet 25M3 دارم که زاش راضی ام حالا پر شده به یه هارد دیگه نیاز دارم که عمر باشه (یه نوعی هیچ وقتی خراب نشه چون اطلاعات داخلش مهم برام) به احتمال زیاد باز هم 2.5 اینچی میگیرم چون دیگه نیاز به برق نداره فقط بدی این مدل اینه که بالای 1 ترابایت من ندیدم ....
---------
کسی اگه StoreJet 35T3 هم داره یه اماری ازاش بده چطوره ؟؟؟
========
من کلا برند transcend رو خیلی قبول دارم اینه که فقط از مدلی های این برند اطلاعات دارم
با تشکر
Last edited by starn; 15-08-2011 at 21:23.
برنامش زیاد مهم نیست توی wdدارم چیزه خاصی نیست جز پسئرد گذاشتنش
داداش دو دلم کردیامن خودم Expansion میپسدیدم اما شما میگی گلوفلکس
---------------------------------
اره منم همین فکرو کرده بودم دو پارتیشن کنم 1ترایی (حدودی) 1ترا به نظرت برای بازی زیاده؟
اونیکیم میخوام برای فیلمو این چیزا یا بازی های که فایل 4 گیگ نداشته باشن
راستی ps3 دو پارتیشنو همزمان برای بازی میشناسه؟
فرمت پارتیشنا باید چی باشه منظورم اون لاجیکالو .....
اين آداپتور فايرواير 1 ترا Seagate Goflex desk رو بايد جدا بخريم يا با خود هارد هست؟
سلام
اگر مدلهاي مخصوص مك رو بخري كه با خود هارد موجوده در غير اينصورت بايد جدا بخري .
ديگه حالا هرجور مدلي خوشت اومده بخر گوفلكس يا Expansion
نرم افزاري كه در سيگيت مدل گوفلكس هست براي پسورد گذاري نيست فقط باهاش ميشه بكآپ گرفت در نتيجه به درد نميخوره
به نظرم يه ترا به فرمت FAT32 براي بازي زياده ، 500 گيگ بگير . هاردم كه سيگيت مدل گوفلكس پرتابل هست 500 گيگه و 21 تا بازي داخلش هست و هنوز 140 گيگ جاخالي داره ، پس پارتيشن اول رو 500 گيگ بگير .
پارتيشن دوم رو NTFS فرمت كن . اگر هم جا كم آوردي بازيهايي كه ديگه نميخواي بازي كني رو از پارتيشن اول ميريزي داخل پارتيشن دوم .
يعني پارتيشن دوم مخزن بازي باشه و هركدوم رو كه خواستي بازي كني كپي ميكني تو پارتيشن اولي و وقتي بازي تموم شد حذفش ميكني .
به نظرم بهتره كه هردو پارتيشن از نوع primary باشه و لوجيكال نباشه اولي كه 500 گيگ به فرمت fat32 و دومي كه 1.5 تراست رو NTFS باشه .
اينو مطمئن نيستم كه ps3 ميتونه هردو پارتيشن رو ببينه يا خير ولي پيشنهادم اينه كه شما هر دو پارتيشن رو به صورت primary پارتيشن بندي كنين ولي باز مطمئن نيستم !!!راستی ps3 دو پارتیشنو همزمان برای بازی میشناسه؟
Last edited by ata.royalfalcon; 16-08-2011 at 07:51.
سوال منم جواب بدید . ممنون .
سلام
من هارد توشيبا كار نكردم پس نميتونم اظهار نظر كنم
والا طي تستي كه در لينك زير هست تا زماني كه usb2 باشه سرعت read و write انواع برندهاي هارد خيلي باهم فرق نميكنه .
نميدونم سيستم شما usb3 داره يا خير ، اگر usb3 نداره حتي خريد سريعترين هارد هم سرعت بالايي هم به شما نميده چون اين گونه هاردها به راحتي تمام پهناي باند usb2 رو پر ميكنن و نميتوانن از آن فراتر بروند .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما اگر usb3 باشه قطعا هاردهاي دسكتاپي آداپتوردار سرعت read و write بالاتري نسبت به پرتابلها دارن .
به تفاوت زياد نتيجه تست سرعت هارد وسترن خودم كه usb3 و دسكتاپي هست با سيليكون پاور پرتابل دقت كنين .
با توجه به اينكه شما 500 گيگ ميخواهيد حتما پرتابل ميخواهيد پيشنهاد من سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive با كارتريج usb3 هست كه از مهمترين خصوصت اين مدل 7200 rpm و 16 مگ كش هست كه ميتونه از سريعترين هارد پرتابل باشه البته اين سريعتر بودن گران تموم ميشه . به pro بودنش دقت كنين چون مدلهاي عادي 5400 هستن .
در لينك زير درباره مدلهاي سيگيت از جمله مدل پيشنهادي توضيحات كاملي دادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ata.royalfalcon; 16-08-2011 at 13:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)