میتونم بپرسم تا قبل از این دوره ، مقدار مطالعه تون چه قدر بوده؟..یعنی از صفر شروع کردین یا اینکه در حد عادی و معمولی بودید و بعد از این زمان به بعد بسیار جدی شدید؟..ممنون از توضیحت..
میتونم بپرسم تا قبل از این دوره ، مقدار مطالعه تون چه قدر بوده؟..یعنی از صفر شروع کردین یا اینکه در حد عادی و معمولی بودید و بعد از این زمان به بعد بسیار جدی شدید؟..ممنون از توضیحت..
فکر کنم خیلی وضعیتمون مشابه باشه،
منم رشته ریاضی بودم،عربی و فیزیک رو هم همیشه تو آزمونا میذارم واسه اخر و اصولا وقت کم میارم.
ضمنا وقت زدن تستهای این 2 درس اینجوری میشم =====>
ولی با آزمون آخری که دادم فهمیدم که خیلی اشتباه میکنم که واسه این 2 درس توی برنامه هام وقت خیلی کمی میذارم.و اگه این 2 درس رو بهتر میزدم رتبه ام خیلی بهتر میشد.
واسه همین حتما سعی میکنم تو آزمون بعدی این کم کاری رو تا حدی که بتونم جبران کنم.![]()
ترتیب دفترچه سوالات کاملا با اصول روانشناسیه،
اینکه وقتی سوالای فیزیک رو میذاری آخر نمی تونی خوب بزنی تنها دلیلش وقت نیس، اون آخر ذهن برای فیزیک زدن خیلی خستس ولی اگه شیمی آخر باشه میشه جمعش کرد.
من این آزمون آخر فیزیکو آخر گذاشتم ولی با وجود اینکه بلد بودم فکر کردن خیلی واسم سخت بود.
البته از طرفی شیمی ضریبش واسه تجربی بیشتره.
یا اینکه در حد عادی و معمولی بودم و از اون زمان به بعد بسیار بسیار جدی شدم
قبل از عید میانگین هفته ای 20 ساعت می خوندم ( مدارکش هم موجوده: دفتر برنامه ریزی کانون) اما از 20 اسفند به بعد یهو بهم برخورد که این چه وضعیه؟! ساعت مطالعم رو به 50-60 ساعت رسوندم و توی در بازه های زمانی بین 20اسفند تا 10 فروردین و همچنین خرداد ماه ( بعد از امتحان نهایی ) حداقل پیش خودم میتونم بگم فوق العاده بودم یعنی از حداکثر توانم استفاده کردم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستانی که از عربی یا درس دیگه ای بدتون میاد این یکسال را تحمل کنید لطفا(!) به غیر از بچه های انسانی برای بقیه شما از لحظه ای که سر جلسۀ کنکور دفترچه عمومی رو ازتون بگیرند دیگه کار شما با عربی تموم شدست
ضمنا به نظر من هم رعایت کردن ترتیب دفترچه خیلی بهتر از جابجا زدن دروس هست مگه اینکه واقعا عادت کرده باشین و به نفعتون باشه
Last edited by Reza31001; 26-01-2011 at 07:49.
خب شما درصدات کمی نسبت به سطح نمره هات پایین تره که البته یه مقداریش همون طور که خودت گفتی به آزمونی که می دی مربوط می شه (مثلا سال سوم که بودیم دبیر فیزیک ما می گفت تو گزینه2 درصدای فیزیک تونو با 50 مقایسه کنین نه 100 -یحداکثرشو همون 50 درنظر بگیرین!!!نوشته شده توسط spider_man5225
) ولی خب از درسایی که درصدتون پایین تره توش (تحلیلی و سایر دروس تخصصی هم تا یه حدی) مشخصه که بیشتر رو نکته های تستی و راه حل های میانبر تسلط ندارین...مثلا سال گذشته دبیر ما مثالا رو حل کردنی می گفت معمولا به ندرت تسط تحلیلی پیدا می شه که بیشتر از نیم یا حداکثر 1 دقیقه وقت بگیره اگه دیدین طولانی شد مطمئن باشین راه حلی که انتخاب کردین طولانیه و راه کوتاه تری هم هست.
حالا برای اینکه بتونی بیشتر رو این نکته ها تسلط پیدا کنی می تونی از تست آموزشی کمک بگیری!
- تست آموزشی تست به خصوصی نیست همون گاج (ترجیحا گاج چون ترتیب سوالاش معمولا از آسون به سخته ولی اگه کتاب دیگه ای هم داری زیاد مهم نیست مهمتر خود روشه که درست اجراش کنی) رو که می ذاری جلوت تو هر مبحث یه مقداری از سوالا (مثلا 20 تا 30 درصد از سوالای هر مبحث رو) رو انتخاب می کنی و هر کدوم از سوالا رو دونه به دونه حل می کنی، بعد که به جواب رسیدی (یا تلاشتو کردی-حداقل 5 دقیقه برای هر سوال- و نرسیدی به جواب!) پاسخنامه ی تشریحی رو باز می کنی و جوابو نگاه می کنی ، من خودم همیشه وقتی این کارو می کردم می دیدم راه حل کتاب خیلی کوتاه تر از راه حله منه...حالا تو یه راه حل طولانی رو برای حل اون سوال امتحان کردی و بعد دیدی کوتاه تر از اونم هست مطمئن باش اگه حواستو جمع کنی سری بعدی اگه خواستی اون راه حل طولانیو برای حل یه سوال انتخاب کنی یادت می افته که راه حل کوتاه تری هم هست! همین کارو به ترتیب با همه ی سوالایی که انتخاب کردی انجام می دی و تو هر سوال با توجه به تجربه ای که از سوال قبل به دست آوردی سعی می کنی راه حلاتو کوتاه و کوتاه تر کنی...
- بعد از تموم شدن این سری از سوالا می تونی یه مقدار فاصله بدی (یکی دو روز)و سری بعدی (نصف سوالای باقی مونده) از هر مبحثو انتخاب می کنی و همه رو یکجا حل می کنی اما بدون وقت گرفتن ، بعدش بازم پاسخنامه ی تشریحی رو نگاه می کنی و بررسی می کنی ببینی بازم راه حلای کوتاه تری هست یا نه! اگه بود اونا رم یاد می گیری و کل اشکالاتو تو اون سوالایی که تا حالا حل کردی رفع می کنی (می تونی سوالا و جوابای سری قبلم یه مرور سریع بکنی که یه وقت چیزی یادت نرفته باشه!
)
- سری آخر سوالا رو بهتره یکی دو هفته بعد حل کنی این دفعه وقت می گیری برای سوالا و سعی می کنی هر سوالو با کوتاه ترین راه حل ممکن (که یاد گرفتی از سوالای قبل) حل کنی اینجا دیگه معمولا اگه دو مرحله ی قبلو اگه خوب یاد گرفته باشی بالای 70-80 درصد تستا رو می تونی با راه حلای کوتاه حل کنی و باقی رو هم باز از پاسخنامه چک می کنی و راه حل کوتاه ترشو یاد می گیری (این راه حلا مخصوصا تو تحلیلی اون قدر کلیشه ای می شن که معمولا دست کم در مورد نصف سوالای آزمونا و کنکور جواب می دن و نصف باقیشو دیگه خودت با تمرین و خلاقیت به خرج دادن می تونی به دست بیاری!)
اصطلاح تست سرعتم من تا حالا نشنیدم جایی (به جز یکی از بچه ها تو همین تاپیک) ولی فک کنم همون تستای مرحله ی آخر باشه که تو زمان استاندارد جواب می دیم
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
یعنی علاقه ی شما به تستای ریاضی باعث می شه که نتونی راحت از رو تستاش رد شی!همین مشکل اساسی رو من با تستای هندسه سال دوم و سوم داشتم (مخصوصا اون سالا چون زیاد جدیم نبود آزمونا برام می دیدی سر یه سوال هندسه یه ربع تموم وقت گذاشتم!
) ولی خب سال آخر یه کم باید احساسات رو سرکوب کرد!
هم در مورد درسایی که علاقه دارین و هم در مورد درسایی که متنفرین! موفق ترین ها توی کنکور کسایین که هیچ کدوم از درسا به عنوان نقطه ی ضعف براشون مطرح نیست طبیعیه که مثل هر کس دیگه ای رو یه درسی بیشتر از اون یکی تسلط داشته باشن ولی خب تو هیچ درسی پایین تر از حد نصابش نیستن!
حالا برای اینکه بتونی راحت تر خودتو قانع کنی برای عبور (یا دل کندن!) از تستای وقتگیر ریاضی ، یه راه حل هست که تکنیک زمان های نقصانیه و فک کنم خودتونم شنیده باشین: تو این تکنیک ما چند دقیقه از وقت استاندارد هر درس کم می کنیم تا آخر سر وقت اضافی برای بررسی سوالایی که به عنوان وقتگیر کنار گذاشتیم داشته باشیم ، کانون خودش یه سری زمان نقصانی واسه ی هر درس معرفی می کنه ولی چون وضعیت هر شخص متفاوته معمولا همه خودشون این زمانا رو تغییر می دن ، مثلا شما که عربی رو در حدود 50 توقع داری بزنی می تونی زمان نقصانی شو کمی بیشتر از نصف زمان استانداردش در نظر بگیری و وقت اضافه ای رو که به دست میاری بذاری برای مثلا ادبیات که مسلط تری ولی تستاش وقتگیرتره...این طوری هم تستای عربی رو از دست نمی دی و هم وقت کافی برای تستای ادبیات داری که کامل جوابش بدی در واقع با این تکنیک همون کاری رو که همیشه می کردی می کنی (وقت بیشتر برای ادبیات و کمتر برای عربی) ولی به صورت کنترل شده و منظم که باعث می شه یه درس کلا نمونه واسه آخر بلکه وقتی همه ی درسا رو به حد نصابش رسوندی با خیال راحت می ری سراغ سوالای باقی مانده از درس یا درسایی که بیشتر روشون تاکید داری...همین کارو تو دفترچه ی اختصاصی هم می تونی با فیزیک و ریاضی انجام بدی به این صورت که زیست و شیمی و ریاضی رو زمان نقصانی شونو فقط یه کم کمتر از زمان استاندارد در نظر بگیری ولی فیزیکو که توقع زیادی نداری زمان کمتری براش در نظر بگیری (در حدی که برای حل سوالایی که بلدی کافی باشه) اون وقت آخر سر وقت اضافه ای رو که میاری خودت می تونی تصمیم بگیری که رو کدوم درس بذاری اگه تاکیدت روی زیست و ریاضیه بذار رو همونا...این ها رو من به عنوان مثال گفتم بقیه شو خودت باید در طول ازمونایی که می دی تمرین کنی تا دستت بیاد که معمولا از هر درس چقدر کم کنی و به کدوم درس چقدر وقت اضافه بدی (بعد از اتمام کل درسا!) بهترین نتیجه رو می گیری...ترتیب سوالای دفترچه رو هم این طوری دیگه لازم نیست عوض کنی و همیشه یادت باشه آخرین کاری که تو هر دفترچه باید انجام بدی حل سوالای وقتگیر یک یا چند درسه نه شروع حل سوالای یه درس
![]()
Last edited by farzaneh*f; 02-02-2011 at 18:57.
دو تا سوال داشتم...
شما رتبت در کنکور در منطقه و کشور چند شد؟؟
و اینکه رشته ی شما چی بود؟(ریاضی یا تجربی یا ...)
(ببخشید که پریدم وسط بحث و فضولی کردم!!... آخه وضعیتم تقرباً مثل شماست... ترازام در کانون از مهر که رفتم کانون تا حالا میانگینش 6000 بوده ولی ساعات مطالعم افتضاحه و بین 15 ساعت تا 27 یا 28 ساعت در هفته در نوسانه!!! فارغ التحصیل هم هستم و رتبم در منطقه 2، 11000 رشته ریاضی شد، خواستم ببینم اگه این چند ماه آخر تلاشمو بیشتر کنم امیدی هست زیر 700 یا 800 منطقه 2 بشم؟! )
یه سوال دیگه هم الان برام ایجاد شد...
شما در نهایت در چه دانشگاه و چه رشته ای قبول شدین؟؟(بازم معذرت میخوام که این قدر فضولی کردم... البته اگه هم دوست نداشتی سوالامو جواب نده...)
تکینک زمانهای نقصانی که در پست قبل بهش اشاره شد فوق العاده مهم و مفیده و به نظر من همه باید ازش استفاده کنن منتهای مراتب در حال حاضر در شرایطی که داره آزمونای مبحثی برگذار میشه اجرای این تکنیک یکم سخته
من در مورد آزمونای گزینه 2 و شباهت اونا به همدیگه ( از لحاظ زمان و تعداد سوال) اطلاع چندانی ندارم ولی حداقل میدونم آزمونای کانون یکنواخت نیست مثلا توی یک آزمون برای 10 تا سوال دینی 7دقیقه وقت میدن! خب 7دقیقه چیه که زمان نقصانی داشته باشه!! یا ممکنه برای 20سوال فیزیک 30دقیقه وقت بدن حالا ما باید سر جلسه ببینیم چند دقیقه از این وقت رو کنار بذاریم ... برای همین میگم اجرای تکنیک زمانهای نقصانی بهتره برای آزمونهای جامع باشه
اما اینکه الان چکار باید کرد تا وقت کم نیاریم مهمترین عامل اینه که بدونین درصد بالا در یک درس و درصد پایین در درس دیگه خیلی بدتر ا درصد متعادل در هر دو درسه چون درصدها تراز میشه و ترازگیری هم به میانگین درصدها و انحراف معیار مربوط میشه اگه توی یک درس از میانگین درصدهای جامعه آماری خیلی فاصله بگیرین خیلی به ضررتونه
به نظر من شما یه مقدار خاصی رو برای درسهای قویه خودت در نظر بگیر که زیاد هم بالا نباشه مثلا برای ریاضی با این وضعیتی که هستی در نظر بگیر 55% یا نهایت 60% سر جلسه هر وقت احساس کردی به همچین درصدی رسیدی ( حالا نمیخواد دونه دونه سوالات رو بشمری!) بقیه سوالات رو رها کن و برو سراغ درس بعدی
در واقع تاکید من هم بیشتر بر اجرا کردن تکنیک ضربدر دایره هست تا زمانهای نقصانی
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
منطقه1: 1300 کشور: 2200 ریاضی مکانیک فردوسی
البته من میانگین ترازم 6400-6500 بود ( از اول تابستون) اما خوب دچار افت شدم و در بهمن دو بار 5900 شدم
ضمنا کار نشد نداره با برنامه ریزی صحیح و پشتکار میشه به موفقیت رسید
سلام داداش من یه سوالتو میتونم جواب بدم فکر کنم رشتشون ریاضی هست و مکانیک میخونن
راستی منم مثل شما هستم ولی ضیف تر تا الان میانگین ترازم 5800 هستش![]()
سلام دوستان امیدوارم همینجوری با انرژی تا آخر مسیر پیش برید
میخواستم بدونم کسی از آزمونای سنجش واسه بعد عید خبر داره میخوام حتما سه تا آزمون جامعش شرکت کنم میترسم وقتش تموم شه
راستی تا روز کنکور سعی کنید اصلا سراغ حواشی نرید مثل تاثیر معدل و بدتر از همه حساسیت روی کتاب من پارسال بخاطر تعویض کتاب خیلی از درسام عقب افتادم بخدا اگه یه کتاب درجه 3 خوب بخونید خیلی بهتر از اینه که یه کتاب درجه 1 بگیرید بذارید تو اتاقتون
راستی خودم به یه نتیجه ای از کنکور پارسال رسیدم تو عمومیا به نظرم حرف اول تکرار میزنه هرچقدر بیشتر تکرار کنید نتیجه بهتری میگیرید
موفق باشید دوستان عزیز![]()
چه خبری؟ اگه منظورتون مهلت ثبت نام هست برای ثبت نام حدودا تا دو هفته قبل از برگزاری آزمون وقت دارید( یادمه یکی از دوستام تو عید برای آزمونای جامع ثبت نام کرد)
اینو دیدم یاد حرف یکی از مشاورای مدرسه افتادم که میگفت:
عمومی تکرار اختصاصی تعمیق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)