تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 449 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان سلام من کمودو اینترنت سکیوریتی رو سیستمم نصبه حالا می خوام چند تا از پورتهای سیستمم رو ببندم چجوری باید اینکارو بکنم در ضمن تنضیمات اقا مهران در پست دوم را انجام دادم ممنون میشم کمک کنید

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام مجدد

خب شما مگه نپرسیده بودید که :

منم دیدم کسی چیزی نگفته، گفتم نظرم را بنویسم ؛ توی پستم هم میبینید که شکل فکر کردن گذاشتم که ببینم چیزی یادم میاد، شاید بشه درستش کرد. . . هرچند مهم هم نیست، حالا چرا ناراحت شدید نمیدونم.....

سوال: کجای پستم مشکل داشت، طعنه ای حرف بدی چیزی توش بود. میخوام بدونم؟؟
    سلام.من ناراحت نشدم.فقط خواستم یکم شوخی کنم(در قسمت حالا خودتو درگیر نکن)شکلک خنده هم برای همین گذاشتم.یه تیکه از سریال قهوه تلخ بود که البته اینجا جای صحبت دربارش نیست.
    به هر حال عذر می خوام.

3. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام.
    اطلاعاتی در مورد عملکرد Sandbox کومودو در سطوح مختلفِ ایجاد محدودیت برای فرایند ایزوله شده میخواستم. همچنین وضعیتش در ویندوزهای 64 بیتی.
    با تشکر.

5. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام.
    اطلاعاتی در مورد عملکرد Sandbox کومودو در سطوح مختلفِ ایجاد محدودیت برای فرایند ایزوله شده میخواستم. همچنین وضعیتش در ویندوزهای 64 بیتی.
    با تشکر.
    سلام

Untrusted - The application is not allowed to access any of the Operating system resources. The application is not allowed to execute more than 10 processes at a time and is run with very limited access rights.

Note: Some of the applications that require user interaction may not work properly under this setting.

Restricted - The application is allowed to access very few operating system resources. The application is not allowed to execute more than 10 processes at a time and is run with very limited access rights.

Note: Some of the applications like computer games may not work properly under this setting.

Limited - Only selected operating system resources can be accessed by the application. The application is not allowed to execute more than 10 processes at a time and is run with out Administrator account privileges.

Partially Limited - The application is allowed to access all the Operating system files and resources like clipboard. Modification of protected files/registry keys is not allowed. Privileged operations like loading drivers or debugging other applications are also not allowed.

=

توجه: البته توضیحات داده شده بیشتر بر مبنای سطح محدودیت فایل اجرا شده در سندباکس با سطح محدودیت های مختلف است در> دسترسی و استفاده از منابع و فایلهای سیستمی و تعداد پروسه ها و فایلهای که میتونه فایل همراه خودش اجرا کنه.

.... ضمناً موردی که بین سطوح مختلف یکسان است و مهم هم هست اینه> در هر کدام از سطوح مختلف فایلهای سندباکس شده اجازه هیچگونه تغییر و دستکاری در فایلها و کلید رجیستریهایی که توسط کمودو محافظت میشه را ندارند. مثل دستکاری در پوشه ای که کمودو نصبه یا ویندوز و سیستم 32 یا استارت آپ ویندوز و ...

* با وضعیت و عملکرد یکسان در ویندوزهای 64 بیتی و 32 بیتی.(من چیزی در مورد اختلاف عملکرد ندیدم)

7. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام.من ناراحت نشدم. . . ..
    سلام عزیز

فقط همین برام مهمه..... نمیخوام باعث ناراحتی کسی بشم

9. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    چند تا سئوال
    یکی اینکه با این همه مزیتی که در در پستهای اول تایپیک کومودو بیان شده چرا این انتی ویروسش رتبه ای در میان انتی ویروسهای دیگه نداره و در رتبه بندی های اعلام شده من اصلا اسمش رو نمی بینم

در مورد حذف ویروسها ببینید برای من ویروس اتوران رو دو بار زده ناموفق . یعنی الان توی سیستم این ویروس رو دارم ؟

در مورد ابدیت افلاین . برای من سیستم بدون اینترنت ابدیت میشه اما هنوز پیام ابدیت نبودن رو دارم این که مشکلی نداره

با تشکر

11. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    من میخواستم نسخه 64 بیتی رو واسه سون 64 بیتی دانلود کنم ولی پیدا نکردم
    همش نسخه های 32 بیتی بود دوستان میشه راهنمایی کنند.
    دوستان کسی از نسخه64 بیتی استفاده نمیکنه ما رو هم راهنمایی
    کنه چطور دانلود کنیم.

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    چند تا سئوال
    یکی اینکه با این همه مزیتی که در در پستهای اول تایپیک کومودو بیان شده چرا این انتی ویروسش رتبه ای در میان انتی ویروسهای دیگه نداره و در رتبه بندی های اعلام شده من اصلا اسمش رو نمی بینم

در مورد حذف ویروسها ببینید برای من ویروس اتوران رو دو بار زده ناموفق . یعنی الان توی سیستم این ویروس رو دارم ؟

در مورد ابدیت افلاین . برای من سیستم بدون اینترنت ابدیت میشه اما هنوز پیام ابدیت نبودن رو دارم این که مشکلی نداره

با تشکر
    دوست عزیز سلام ،
    در مورد سوال اولتون باید بگم که من مدت 1.5 سال از این انتی ویروس عالی استفاده کردم و متوسط روزانه
    10-15 فلش آلوده به سیستم زده ام ولی حتی یک مورد آلودگی از طریق اتوران هم نداشتم و حتی اتوران خیلی از cd ها رو هم جلوشو میگرفت و اجازه اجرا نمیداد .
    البته اگر شنیدید که comodo با دیتا بیس بعضی از ویروسها رو نمیشناسه نباید متعجب بشید چون این مطلب درباره
    اکثر انتی ویروسها صادق است پس حتی اگر ویروسی رو نشناسه جلوی اجرای اتوماتیک اون همراه اتو ران رو میگیره و سیستم آلوده نمیشه حتی در حالت بدون سند بوکس ،مگر اینکه خودتون ویروس رو اجرا کنید که اون هم باز با لایههای دفاعی متعدد جلوش رو میگیره ، اما در مورد اون عکسی که شما گذاشتید باید بررسی بشه
    که مشکل از کجاست احتمالا تغییراتی در تنظیمات دادید یا چند گارد فعال دارید یا حتی گارد ویندوز رو خاموش نکردید
    همه اینها میتونند تاثیرات منفی روی comodo بذارند.

اما در مورد سوال دوم ، این جابه جای فایل اپدیت برای جلوگیری از حجم بالای آپدیت دیتا بیس میباشد
    ولی برای نصب fix ها و سایر اپدیتهای خود نرمافزار باید حتما به اینترنت وصل باشید ولی در کل حجم بالای
    رو طلب نمیکنه و میتونید یا دایل اپ هم ظرف مدت کوتاهی اپدیتش کنید

14. 5 کاربر از ALI16437 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام و تشکر
    جلوش رو میگیره ، اما در مورد اون عکسی که شما گذاشتید باید بررسی بشه
    که مشکل از کجاست احتمالا تغییراتی در تنظیمات دادید یا چند گارد فعال دارید یا حتی گارد ویندوز رو خاموش نکردید
    راستش فایروال ویندوز که خاموش هست
    در مورد سایر تنظیمات . من تنظیمات رو از روی این پست که در تایپیک کمودو هست انجام دادم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منظور از چند گارد فعال ؟ یعنی تداخلی با انتی ویروس دیگه ای . مثلا
    راستش من panda cloud antivirus free رو هم روی سیتم دارم که اون هم اتوران رو در همون زمان شناخته ولی پاک نکرده انگار

و اما در مورد
    در مورد سوال اولتون باید بگم که من مدت 1.5 سال از این انتی ویروس عالی استفاده کردم و متوسط روزانه
    10-15 فلش آلوده به سیستم زده ام ولی حتی یک مورد آلودگی از طریق اتوران هم نداشتم و حتی اتوران خیلی از cd ها رو هم جلوشو میگرفت و اجازه اجرا نمیداد .
    با خوندن قسمتهای زیادی از این تایپیک به این نتیجه رسیدم که باید محصول امنیتی خوبی باشد اما برای من جای سئوال هست که چرا اصلا توی این رتبه بندی های نیست الان سایت
    کد:
    رو چک می کنم اصلا اسم کومودو توی این سایت نیست انگار نه انگار که یک محصول امنیتی است .
    حالا چرا به این صورت است نمی دونم و برام جای سئوال است

با تشکر
    Last edited by K1lou; 20-07-2011 at 10:52.

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوستان کسی از نسخه64 بیتی استفاده نمیکنه ما رو هم راهنمایی
    کنه چطور دانلود کنیم.
    سلام

لینک دانلود:

کد:

17. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •