نه من فول دارم دانلود میکنم.امروز صبح دختر سحابی کشته شده شاید بخاطر اون باشه
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
نه من فول دارم دانلود میکنم.امروز صبح دختر سحابی کشته شده شاید بخاطر اون باشه
بچه من سرویس ای دی اس ال از مخابرات دارم و دانشجو هستم
قرار داد خونه ام داره تموم میشه و چون به امتحانات داریم نزدیک میشیم و این اینترنت نمذاره به درسا برسم
میخوام درخواست جمع اوری بدم
می خواستم ببینم باید چیکار کنم ؟
چجوری باید درخواست جمع اوری بدم ؟
از همون لحظه دادن درخواست دیگه اون هزینه ای دی اس ال هم نمیاد رو قبض دیگه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما کدوم منطقه هستین؟!
من تازه با پارتی بازی و اشنا داشتن تونستم 256 بگیرم !!
شما چجوری 512 گرفتین؟!
من تا حالا فکر می کردم که اون نصابی که اومد مودم رو تنظیم و نصب کرد روی وایرلس پسورد گذاشته...یعنی از من خواست چه پسوردی بهش بده و گفت دیگه الان پسورد داره ! منم خیالم راحت ...نگو نذاشته (15 هزار تومن بهش پول دادم که چی،نمی دونم !)
حالا خواستم بپرسم چطوری باید روی وایرلس پسورد گذاشت؟؟
وارد یه قسمت شدم چندجا به نظر میاد که میشه پسورد داد...کدومشه؟؟
اینم عکس:
![]()
من فکر کنم با همون مدارکی که ثبت نام کردی (کارت ملی و قبض تلفن) برو به مرکز مخابراتی محل سکونتت و درخواست جمع اوری بده.
در مورد نحوه محاسبه هم فکر کنم هزینه تا اخر ماه و کامل روی قبض میاد.
برید تایپیک مخابرات خراسان رو ببینید چقدر تنوع سرویس داره.از مخابرات تهران هم سر تره.کابر خونگی و غیر خونگی هم نداره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکم گیچ شدم!! شما یه WEP داری یه WPA!!
اگه اشتباه نکنم:
توی select security option، احتمالا گزینه ای مثل "open - encryptred" یا همچین چیزی داره، اونو انتخاب کن؛
بخش select key format رو روی آخرین گزینه بزارین که احتمالا "WPA2/WPA...." خواهد بود؛ بعدش توی WEP KEY، رمزتون رو که وارد کنید که مجاز به استفاده از حروف و اعداد هستید. در انتها confirm کنید.
دوستان این مرکز مخابراتی ما داره اذیت میکنه
چه جوری میتونم به مراکز بالاتر دسترسی داشته باشم و بببینم آیا واقعاً پورت خالی تو مرکز ما وجود نداره یا اینکه دارن منو سر کار میزارن
داستانی شده این گرفتن اینترنت از مخابرات واسه من
مخابرات که خودش میخواد اینترنت بده و همه چی دست خودشه این بازی در آواردناشون چیه من نمیدونم
جداً مملکت گل و بلبی داریم
این درسته ؟
الان من همینجوری پاشم برم مخابرات میتونم 512 بگیرم ؟
512 مخابرات حدودا سرعت دانلود و پینگش چطوره ؟!
من بعید میدونم پورت خالی باشه و ندهند.مساله اینه که چون مخابرات ارزانتر از جاهای دیگه میده کسایی که میگیرن خیلی سخت منصرف میشن.دولت هم که پورت اضافه نمیکنه برای همین سرویسهای مخابرات شده تخم طلا.
سمت ما (مرکز صالح طبری) از روز درخواست 2 روزه وصل شد.توی برنامه ریزیهاشون واسه اختصاص پورت به مراکز یه خورده بی تدبیری کردن
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
نه بابا.اینی که دوستمون میگه ماله تهران و شهرهای بزرگ نیست.من الان 256 نامحدود از مخابرات دارم خودم رو بکشم توی یکساعت 87 مگابایت میتونم دانلود کنم که میشه 24 کیلوبایت در ثانیه.تازه ام واسه 256 باید کارت فوق لیسانس داشته باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)