[QUOTE=nima4444;6589093]با سلام
درسته . دردسر این روش جیلبریک خیلی زیاده.
واسه همین توصیه میشه که صبر کنید تا جیلبریک نهایی بیاد.
موفق باشید.
با سلام
مدل iPhone 4 Unlock Factory ، حافظه هم به میل خودتون میتونه 16 یا 32 گیگ باشه.
موفق باشید.
[QUOTE=nima4444;6589093]با سلام
درسته . دردسر این روش جیلبریک خیلی زیاده.
واسه همین توصیه میشه که صبر کنید تا جیلبریک نهایی بیاد.
موفق باشید.
با سلام
مدل iPhone 4 Unlock Factory ، حافظه هم به میل خودتون میتونه 16 یا 32 گیگ باشه.
موفق باشید.
[QUOTE=joe_satriani;6590148]
حدودا چقدر اختلاف قیمت داره؟
ایفون 4s بگم بیاره ؟
احتمالش هست كه siri واسه بقيه دستگاههاي اپل هم بياد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان به نظر من سیری برای ایران زیاد فایده ای نداره و مطمئنم که حداقلش برای من حالش تا یک ماهه چون اول که اینترنت میخواد دوم که باید با لحجه انگلیسی باهاش صحبت کنی که فکر میکنم تو ایران عده قلیلی میتونند با لحجه صحبت کنند حالا بقیه دوستان هم میتونند فکر کنند که ایا اونها همین مشکل رو هم دارند که اگه داشته باشند به نظر من نمیصرفه به خاطر یه سیری بخای حدود یک میلیون زیادتر بدی البته دوربین 8 مگاپیکسل و سیپییوش هم که حساب کنی خداییش اینقدرها نمیصرفه که ما بخاییم براش یک میلیون زیادتر بدیم این در حالیه که قیمتش با 4 در امریکا تفاوت چندانی نداره
سیری نیازی به اینترنت نداره ، فقط برای کارهایی که باید به اینترنت متصل بود نیاز به اینترنت داره ، مثلا شما وقتی می خواهید یک چیزی رو در اینترنت سرچ کنید یا آب و هوا رو بفهمید مثلما دستگاه هواشناسی که نیست ، باید دیتابیسش آپدیت بشه پس باید به اینترنت متصل بشه ولی برای کارهای معمول نیازی به اینترنت نداره
سیری نیازی به لهجه غلیظ نداره.به راحتی می شه ازش استفاده کرد
پس من هرجا خوندم نوشته بود لحجه میخواد
درسته Siri برای هر کاری نیاز به اینترنت داره. کل پروسه Speech Recognition و AI در سرورهای اپل انجام میشه.
باید بتونید انگلیسی رو درست صحبت کنید، نیاز به لحجه خاصی نیست فقط لازمه خوب صحبت بشه.
پس بگو اونی که ما باهاش کار کردیم اج داشت.درسته Siri برای هر کاری نیاز به اینترنت داره. کل پروسه Speech Recognition و AI در سرورهای اپل انجام میشه.
نمیشه یه دیتابیس درست کرد که آپدیت بشه ؟
دیتابیس درست کرد که آپدیت بشه؟ کلا صدای شما به سرورهای اپل فرستاده میشه تا بفهمه شما چی می گید، حتی اگه بخواید آلارم هم ست کنید نیازه اول بفهمه شما چی می گید.
طبق تست هایی که کردن حدودا هر بار استفاده از Siri حدود 60 تا 80 کیلوبایت (فقط!) دیتا لازم داره.
سلام دوستان
من 20 روزی میشه که 4 گرفتم .ورژنش 4.3.5 هست.جیل بریک که نمیشه.من یه سری برنامه فری نصب کردم روش تا این ios5 جیل بریک بشه به اون آپدیت کنم
حالا اگه من الان به ios 5 آپدیت کنم بازم میتونم روش برنامه فری کنم؟یعنی واسه ios 5 هم برنامه فری هست؟
واسه آپدیت هم تو آیتونز یه گزینه هست آپدیت اونو میزینیم تموم؟؟؟
Last edited by fmps; 03-11-2011 at 11:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)