تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 284 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

[QUOTE=nima4444;6589093]
    با سلام
    منظور دوستمون هم از تتر و آنتتر همین مطلبی هست که شما فرمودید.
    تتر یعنی اینکه باید زمانی که خاموش شد به کامپیوتر وصل کنید و آنتتر اینطوری نیست.

موفق باشید
    ممنونم از راهنماییتون. اونجوری به نظرم بدردنمیخوره آخه که. یه جایی ادم تو دردسر میفته. پس مجبورم یا بدم روش برنامه بریزن یا صبرکنم تا جیلبریک خودش بیاد
    با سلام
    درسته . دردسر این روش جیلبریک خیلی زیاده.
    واسه همین توصیه میشه که صبر کنید تا جیلبریک نهایی بیاد.

موفق باشید.

سلام دوستان

یه سوالی دارم
    من میخواستم بگم واسم یه گوشی از امریکا بیارند دقیقا باید بگم چه مدلش رو بگم اگه میشه مدلش و مشخصاتش منظورم مثل لاک و انلاک بودنه رو به انگلیسی بگید اخه طرف امریکاییه فارسی زیاد نمیدونه میخوام دقیقا همونو بیاره

ممنون
    با سلام
    مدل iPhone 4 Unlock Factory ، حافظه هم به میل خودتون میتونه 16 یا 32 گیگ باشه.

موفق باشید.

2. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_es66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    در قفس تن (مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک)

پيش فرض

[QUOTE=joe_satriani;6590148]

با سلام
    درسته . دردسر این روش جیلبریک خیلی زیاده.
    واسه همین توصیه میشه که صبر کنید تا جیلبریک نهایی بیاد.

موفق باشید.

با سلام
    مدل iPhone 4 Unlock Factory ، حافظه هم به میل خودتون میتونه 16 یا 32 گیگ باشه.

موفق باشید.

حدودا چقدر اختلاف قیمت داره؟
    ایفون 4s بگم بیاره ؟

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

احتمالش هست كه siri واسه بقيه دستگاههاي اپل هم بياد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان به نظر من سیری برای ایران زیاد فایده ای نداره و مطمئنم که حداقلش برای من حالش تا یک ماهه چون اول که اینترنت میخواد دوم که باید با لحجه انگلیسی باهاش صحبت کنی که فکر میکنم تو ایران عده قلیلی میتونند با لحجه صحبت کنند حالا بقیه دوستان هم میتونند فکر کنند که ایا اونها همین مشکل رو هم دارند که اگه داشته باشند به نظر من نمیصرفه به خاطر یه سیری بخای حدود یک میلیون زیادتر بدی البته دوربین 8 مگاپیکسل و سیپییوش هم که حساب کنی خداییش اینقدرها نمیصرفه که ما بخاییم براش یک میلیون زیادتر بدیم این در حالیه که قیمتش با 4 در امریکا تفاوت چندانی نداره

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

دوستان به نظر من سیری برای ایران زیاد فایده ای نداره و مطمئنم که حداقلش برای من حالش تا یک ماهه چون اول که اینترنت میخواد دوم که باید با لحجه انگلیسی باهاش صحبت کنی که فکر میکنم تو ایران عده قلیلی میتونند با لحجه صحبت کنند حالا بقیه دوستان هم میتونند فکر کنند که ایا اونها همین مشکل رو هم دارند که اگه داشته باشند به نظر من نمیصرفه به خاطر یه سیری بخای حدود یک میلیون زیادتر بدی البته دوربین 8 مگاپیکسل و سیپییوش هم که حساب کنی خداییش اینقدرها نمیصرفه که ما بخاییم براش یک میلیون زیادتر بدیم این در حالیه که قیمتش با 4 در امریکا تفاوت چندانی نداره
    سیری نیازی به اینترنت نداره ، فقط برای کارهایی که باید به اینترنت متصل بود نیاز به اینترنت داره ، مثلا شما وقتی می خواهید یک چیزی رو در اینترنت سرچ کنید یا آب و هوا رو بفهمید مثلما دستگاه هواشناسی که نیست ، باید دیتابیسش آپدیت بشه پس باید به اینترنت متصل بشه ولی برای کارهای معمول نیازی به اینترنت نداره

سیری نیازی به لهجه غلیظ نداره.به راحتی می شه ازش استفاده کرد

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سیری نیازی به اینترنت نداره ، فقط برای کارهایی که باید به اینترنت متصل بود نیاز به اینترنت داره ، مثلا شما وقتی می خواهید یک چیزی رو در اینترنت سرچ کنید یا آب و هوا رو بفهمید مثلما دستگاه هواشناسی که نیست ، باید دیتابیسش آپدیت بشه پس باید به اینترنت متصل بشه ولی برای کارهای معمول نیازی به اینترنت نداره

پس من هرجا خوندم نوشته بود لحجه میخواد

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

درسته Siri برای هر کاری نیاز به اینترنت داره. کل پروسه Speech Recognition و AI در سرورهای اپل انجام میشه.

پس من هرجا خوندم نوشته بود لحجه میخواد
    باید بتونید انگلیسی رو درست صحبت کنید، نیاز به لحجه خاصی نیست فقط لازمه خوب صحبت بشه.

9. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

درسته Siri برای هر کاری نیاز به اینترنت داره. کل پروسه Speech Recognition و AI در سرورهای اپل انجام میشه.
    پس بگو اونی که ما باهاش کار کردیم اج داشت.
    نمیشه یه دیتابیس درست کرد که آپدیت بشه ؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

پس بگو اونی که ما باهاش کار کردیم اج داشت.
    نمیشه یه دیتابیس درست کرد که آپدیت بشه ؟
    دیتابیس درست کرد که آپدیت بشه؟ کلا صدای شما به سرورهای اپل فرستاده میشه تا بفهمه شما چی می گید، حتی اگه بخواید آلارم هم ست کنید نیازه اول بفهمه شما چی می گید.

طبق تست هایی که کردن حدودا هر بار استفاده از Siri حدود 60 تا 80 کیلوبایت (فقط!) دیتا لازم داره.

12. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    من 20 روزی میشه که 4 گرفتم .ورژنش 4.3.5 هست.جیل بریک که نمیشه.من یه سری برنامه فری نصب کردم روش تا این ios5 جیل بریک بشه به اون آپدیت کنم
    حالا اگه من الان به ios 5 آپدیت کنم بازم میتونم روش برنامه فری کنم؟یعنی واسه ios 5 هم برنامه فری هست؟
    واسه آپدیت هم تو آیتونز یه گزینه هست آپدیت اونو میزینیم تموم؟؟؟
    Last edited by fmps; 03-11-2011 at 11:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •