تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 318 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 3177

نام تاپيک: بازی آنلاین اکشن و کم حجم TeeWorlds با سرور قدرتمند ایرانی !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به همه
    من نمیدونم واقعا به این ملت ایرانی که تی ورد بازی میکنن چی بگم
    من 2 سال هست که تی ورد بازی میکنم تو سرور های خارجی و تازه چند روزه به درخواست یکی از دوستام وارد سرور های ایرانی شدم
    از اون اولی که اومدم واقعا کاملا متوجه فرق های زیادی که بین ایرانیا و خارجیا وجود داره شدم
    1-اقای معین و سی وی ال که مثل این که سرور شخصی گیر اوردن با هم حرف میزنن و کسی هم اگه بیاد کیکش میکنن
    2-اقای ببری که فک کنم بد دهن ترین فرد توی تی باشه فحش هاییی رو که این جا نمیشه گفت به زبون میاره
    سوم این که شما هنوز مفهوم ddrace رو فک کنم بلد نیستید 90 % noob ها که بازی بلد نیستن فقط بلاک میکنن در حالی که یه سرور دیگه هم هست (بلاک) که اون جا میتونین خودتون رو تخلیه کنین اما متاسفانه......
    4-من نمیدونم همه ادمین هستن تو این سرور؟!!! یا همه رمز ادمین رو بلدن ؟؟!!! یا این که واقعا همه ادمین هستن من خودم چند بار توسط 5 نفر بن شدم بدونه call vote !!!!!!!!
    5-در اخر من چند تا نصیحت دارم برای اونایی که دارن این بازی رو میکنن بجز چند نفر که میشه گفت یه چیزی تا حدودی بارشون هست
    اول این که خیلی بهتر که این بازی رو کنار بزارین چون واقعا تقصیره خودتون نیست حالا شاید .......
    دوم این که اگه هم خواستین بازی کنین برید تو چند تا سرور خارجی کار گروهی رو یاد بگیرین بعد بیاین بازی کنین !

2. 5 کاربر از anahita.tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سرور مشکل داره؟ من هیچ مپی رو پیدا نمیکنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ★★★★★

پيش فرض

سلام narotu

بیا اینم یک ریستارتر برای سرور FNG اگر Crash کرد خودش Automatic بالا میاد دیگه نمیخواد بری Run کنی

لینوکس :
    به SSH وصل بشو
    تو خط فرمان پکیج screen رو نصب کن
    sudo apt-get install screen

خوب حالا یک فایل بدون پسوند بساز و برای مثال اسمش رو restarter بزار بعد کدهای زیر رو کپی کن توش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته آدرس هایی که توی کد هست درست کن

حالا برای اجرا بزن
    screen -AmdS tee_fng /home/restarter

همین
    اگر هم خواستی دسترسی SSH بده تا ok کنم
    Last edited by Black-Ninja; 12-09-2011 at 18:55.

5. 4 کاربر از Black-Ninja بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سرور مشکل داره؟ من هیچ مپی رو پیدا نمیکنم
    تو مپ رو پیدا نمیکنی
    ما خود سرور رو هم پیدا نمیکنیم

سرور اصلی خرابه
    (همه سرورها down میشن)

7. این کاربر از narotu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir.prs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    every where

3

سلام به همه
    من 2 سال هست که تی ورد بازی میکنم تو سرور های خارجی و تازه چند روزه به درخواست یکی از دوستام وارد سرور های ایرانی شدم
    از اون اولی که اومدم واقعا کاملا متوجه فرق های زیادی که بین ایرانیا و خارجیا وجود داره شدم
    1-اقای معین و سی وی ال که مثل این که سرور شخصی گیر اوردن با هم حرف میزنن و کسی هم اگه بیاد کیکش میکنن
    2-اقای ببری که فک کنم بد دهن ترین فرد توی تی باشه فحش هاییی رو که این جا نمیشه گفت به زبون میاره
    سوم این که شما هنوز مفهوم ddrace رو فک کنم بلد نیستید 90 % noob ها که بازی بلد نیستن فقط بلاک میکنن در حالی که یه سرور دیگه هم هست (بلاک) که اون جا میتونین خودتون رو تخلیه کنین اما متاسفانه......
    4-من نمیدونم همه ادمین هستن تو این سرور؟!!! یا همه رمز ادمین رو بلدن ؟؟!!! یا این که واقعا همه ادمین هستن من خودم چند بار توسط 5 نفر بن شدم بدونه call vote !!!!!!!!
    5-در اخر من چند تا نصیحت دارم برای اونایی که دارن این بازی رو میکنن بجز چند نفر که میشه گفت یه چیزی تا حدودی بارشون هست
    اول این که خیلی بهتر که این بازی رو کنار بزارین چون واقعا تقصیره خودتون نیست حالا شاید .......
    دوم این که اگه هم خواستین بازی کنین برید تو چند تا سرور خارجی کار گروهی رو یاد بگیرین بعد بیاین بازی کنین !
    اره متاسفانه منم دیگه بازی نمیکنم تو سرور های ایرانی اینا اگه ...... که وضعیت .......

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

سلام به همه
    یه تشکر گنده میخواد این پست
    متاسفانه این دعواهای تو سرور تموم نمیشه خارجی ها نه فحش میدن نه چیزی فوقش کیکت میکنن میری یه سرور دیگه
    تو سرور ایرانی اگه کیک بشی 100 تا پست پشبندش تو همین فروم میدی راجع به کیک شدنت اخرم دعوا میشه و بین بچه ها تفرقه میوفته
    جرات نداری تو سرور به یکی بگی بالا چشت ابرو

10. 3 کاربر از soha is the beSt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اینقدر خارجی خارجی نکنین:|
    اونجا هم فحش میدن , هم تو سرور های ddrace بلوک میکنن!
    بازی های دیگه هم من رفتم همین آشه و همین کاسه....فقط فحش هاشون یکم با ما فرق داره... .

12. 7 کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بازی های دیگه هم من رفتم همین آشه و همین کاسه....فقط فحش هاشون یکم با ما فرق داره... .
    واقعا!
    یه جوری میگن خارجی انگار اونا آدم نیستن انگار اونا از یه سیاره دیگه اومدن!
    اتفاقا اونا کوخشون از ما بیشتره!
    اون pro هاشون که به جایی که به نوب ها کمک کنن میگیرن بلوکشون میکنن! یا کیک میکنن!
    حداقل پرو های ایرانی خیلی مرامشون بیشتره! تا همه ی نوب هارو نجات ندن و به اخر مپ نرسونن بازی رو ول نمیکنن!

14. 5 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    every where

7

اولا که بازم شروع به اشتباه کردید اونجا 90% بازیکنان همدیگر رو میشناسن و فحش های هم که میدن اخرش داره
    دوم این که نهایت کاری که میکنن اینه که ادمین اونو کیل میکنه به عنوان جریمه البته بجز المانی ها که ادم های احمقو اشغالی هستن خودشون رو هم کیک میکنن
    و تازه اگه ادمین نباشه اگه به علت فحش باشه اونو mute میکنن و اگه بلاک (2%) 5 کیک دیگه نهایتش
    اینجا 1 با کیک بشه تا اخر عمر اگه طرف دوباره تو رو ببینه مثل اون عقده ای ها تو کیک میکنه اگه نشد بلاک

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    every where

پيش فرض

واقعا!
    یه جوری میگن خارجی انگار اونا آدم نیستن انگار اونا از یه سیاره دیگه اومدن!
    اتفاقا اونا کوخشون از ما بیشتره!
    اون pro هاشون که به جایی که به نوب ها کمک کنن میگیرن بلوکشون میکنن! یا کیک میکنن!
    حداقل پرو های ایرانی خیلی مرامشون بیشتره! تا همه ی نوب هارو نجات ندن و به اخر مپ نرسونن بازی رو ول نمیکنن!
    بله شما حتما راست میگی
    1-این که اونجا اصلا نوبی وجود نداره به علت داشتن ریست کردن /r یعنی اگه طرف فریز شد دوباره میتونه به کارش ادامه بده
    2- این که بله نمونه کاملا بارز و انسانی شما اقای goob این قدر بچست برای اینکه کار ها رو خودش انجام بده یا طرف رو بلاک میکنه که فریز شه یه این که کیکش میکنه خیلی راحت همه هم از روی خریت f3 میزنن من خودم یادمه که یکی رو از رویه شوخی کیک کردم بعد دلیل رو f4 زدم بعد همه f3 زدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    البته بی احترامی نشه به pro های عزیز (تعدادیشون هم با مرام هستن )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •