سلام به همه
من نمیدونم واقعا به این ملت ایرانی که تی ورد بازی میکنن چی بگم
من 2 سال هست که تی ورد بازی میکنم تو سرور های خارجی و تازه چند روزه به درخواست یکی از دوستام وارد سرور های ایرانی شدم
از اون اولی که اومدم واقعا کاملا متوجه فرق های زیادی که بین ایرانیا و خارجیا وجود داره شدم
1-اقای معین و سی وی ال که مثل این که سرور شخصی گیر اوردن با هم حرف میزنن و کسی هم اگه بیاد کیکش میکنن
2-اقای ببری که فک کنم بد دهن ترین فرد توی تی باشه فحش هاییی رو که این جا نمیشه گفت به زبون میاره
سوم این که شما هنوز مفهوم ddrace رو فک کنم بلد نیستید 90 % noob ها که بازی بلد نیستن فقط بلاک میکنن در حالی که یه سرور دیگه هم هست (بلاک) که اون جا میتونین خودتون رو تخلیه کنین اما متاسفانه......
4-من نمیدونم همه ادمین هستن تو این سرور؟!!! یا همه رمز ادمین رو بلدن ؟؟!!! یا این که واقعا همه ادمین هستن من خودم چند بار توسط 5 نفر بن شدم بدونه call vote !!!!!!!!
5-در اخر من چند تا نصیحت دارم برای اونایی که دارن این بازی رو میکنن بجز چند نفر که میشه گفت یه چیزی تا حدودی بارشون هست
اول این که خیلی بهتر که این بازی رو کنار بزارین چون واقعا تقصیره خودتون نیست حالا شاید .......
دوم این که اگه هم خواستین بازی کنین برید تو چند تا سرور خارجی کار گروهی رو یاد بگیرین بعد بیاین بازی کنین !