تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 451 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

1.5 گیگ قابل شر هست داداش
    ببخشید من اینقدر راجب حافظه گرافیک سوال می کنم.چون آینده نگرم.دوتا سوال دیگه در این ارتباط دارم:
    1-اگر در آینده مثلا" رم 4 گیگ n61 را به 6 یا 8 گیگ ارتقا بدیم میشه انتظار داشت این شیر حافظه گرافیک بیشتر هم بشه؟

2-بازهم اگر در آینده لپ تاپ هایی بیاد که مثلا" حافظه گرافیکی که روشون نصب میشه 2 یا 3 گیگ یا ... باشه قابل رقابت با مثلا" گرافیک 1 گیگی هست که توسط رم تا 2 گیگ قابل شیر هست؟

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ببخشید من اینقدر راجب حافظه گرافیک سوال می کنم.چون آینده نگرم.دوتا سوال دیگه در این ارتباط دارم:
    1-اگر در آینده مثلا" رم 4 گیگ n61 را به 6 یا 8 گیگ ارتقا بدیم میشه انتظار داشت این شیر حافظه گرافیک بیشتر هم بشه؟

2-بازهم اگر در آینده لپ تاپ هایی بیاد که مثلا" حافظه گرافیکی که روشون نصب میشه 2 یا 3 گیگ یا ... باشه قابل رقابت با مثلا" گرافیک 1 گیگی هست که توسط رم تا 2 گیگ قابل شیر هست؟
    در مورد سوال اول من اطلاع دقیقی ندارم! اگرذ بطور پیش فرض درصدی از کل حافظه به اشتراک گذاشته بشه قاعدتا با افزایش حجم رم مقدار حافظه ی اشتراکی هم افزوده میشه!
    اما در مورد سوال دوم ، قاعدتا نباید اینطور باشه! چون اساسا حافظه ای که بر روی خود کارت گرافیک قرار داره ، کارایی و سرعتش بیشتر از حافظه ی رمی هست که برای گرافیک به اشتراک گذاشته شده ، چون اطلاعات باید بین رم و کارت گرافیک دائمت رد و بدل بشه و از گذرگاه مادربرد بگذره که این از کارایی اون قاعدتا کم میکنه!

3. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه داداش حافظه رنم سرعتش از حافظه گرافیک کمتره در نتیجه بعضی وقتا حتی اثری تو باز هم نداره ! اگرم داشته باشه خیلی نیست ! حدود 4 تا 5 درصد در بعضی مواقع . شما 100 درصد نمیتونی لپتاپی که 4 سال پیش میاد رو اصلا با این مدلها مقایسه کنی! همونطور که نمیتونی اون 4 سال پیشیارو با این مقایسه کنی! اما چیزی که معلومه این کارت گرافیک تا 1 سال دیگه شایدم بیشتر میتونه جواب بده از بعدش دیگه باید کم کم انتی الاسینگ رو ببندی ! یا کیفیت تکستور رو بیاری پایین ! این در مورد همه کارتهای گرافیک صدق میکنه. کلا فعلا جواب ادم رو بصورت قانع کننده میده . 1gb داریم تا 1gb یک 1gb مثل 5730 نمیتونه با 1gb 5850 مقایسه بشه چون سرعت هسته و حافظهه هم خیلی مهمه که خیلیا بهش اهمیتی نمیدن .

5. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

فکر میکنم نمیشه حافظه ی رم شیر شده رو دستی عوض کرد. به میزان رم سیستم شاید وابسته باشه و مثلا نصف رو رو بتونه بگیره برای خودش.

رم گرافیکی الان تو سری 5000 دستاپ از نوع GDDR5 هست که فکر کنم میشه 32 بیتی !!! در حالیه که رو لپ تاپ ما تازه ترکوندن و GDDR3 گذاشتن که 8 بیتیه همش. باس رمها هم که میبینین روز به روز بالاتر میره.
    رم خود سیستم تازه الان مدلای DDR4 اومده. فرکانس موثرشون نهایتش 2530 دیدم ولی همین سری 5000 بعضیهاش 4800 هم هست !!!! تفاوت زیاده به نظرم. شیر رم برای این بازیهای معمولی که ممکنه حتی سرعت رو هم بگیره. بازی های چند سال دیگه هم که بخوایم مقایسه کنیم نمشه چون اون موقع اصلا این گرافیک ها عددی نیستن بخوان عرض اندام کنن.

در مورد سوال اولتون من اطلاع کافی ندارم. الان که پرسیدین باید برم سرچ کنم چون کنجکاو شدم بفهمم دقیقا سیستم کار شیرینگ چیه؟

7. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نوشته شده توسط Vaioman
    دوست گلم قبلآ هم به شما در این باره متذکر شدم که از بحث و مناظره با دیگران بپرهیزید و مطالب رو هم به بیراهه نکشید.هدف از ایجاد این تاپیک کاملآ عمومی است.برای بار آخر تذکر میدم که از بحث های تشنج آمیز و پستهای بیهوده خودداری کنید، در غیر این صورت هم پست شما توسط مدیریت حذف خواهد شد و هم اخطار خواهید گرفت.من کاملآ از همکاری شما در این تاپیک به صورت دوستانه استقبال میکنم.

لطفا واضح و عمومی جواب پستم رو بدین.

همونطور که در بحث گذشته به شما متذکر شدم ، اینجا یک تاپیک عمومی برای استفاده همه است.بحث های تخصصی در حوصله همگان نیست و باعث بی محتوی شدن و دور شدن تاپیک از هدف اصلی میشه.شما اگر نمیتونید که با اهداف اصلی این تاپیک پیش برین تصمیم با خودتان است.اگر هم لازم بود که این بحث عمومی مطرح بشه، من به شما پست خصوصی نمیزدم و شما هم با مطرح کردن در تالار عمومی کار درستی نکردین.

آقای وایومن و دوستان!!! من چی کار کنم .... میشه هر کی نظری راجع به پستهای من داره بگه.
    اگه تو این جمع فکر کنم 20 نفری یا بیشتر ... آقا اصلا ده نفر ... بیشتر از سه نفر با پست های من مشکل دارن بگن پست تو این تاپیک نمیدم. اصلا اشکالی هم نداره. فکر کنم حق با آقای وایومن باشه تا حدی ...

حالا لطفا نظرتون رو بگین. ممتنع و این چیزا هم نباشه خواهشا ... رک و پوست کنده بگین ... اصلا از رودرواستی یا تیکه پرونی یا خنده و شوخی تو این مباحث خوشم نمیاد.

کافیه فقط بگین مشکل دارین یا خیر. دلیلش رو هم نمیخوام بپرسم به هیچ وجه.

متظکر از آقای وایومن و برو بچه های ان 61.

من به شخصه تا الان از پستهای عالیه اقا علیرضا استفاده کردم و از ایشون برای وقت و تایمی که در جهت رفع مشکل دوستان میذارن کمال تشکر دارم.....

9. 2 کاربر از black five بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    امروز صبح لپتاپ رو بردم همون جایی که ازشون خریدم.
    قضیه رو برای مهندسشون تعریف کردم و گفت که بایوسش پریده و باید بره گارانتی، هیچی دیگه، گفت تا یه ماه شاید طول بکشه که بره تهران و از گارانتی برگرده، حالا بازم باید با این سیستم قدیمی سر کنم.

ای بابا .... نکنه باز اینا بلد نیستن پروگرم کنن یا چیپش رو عوض کنن یا بلد هستن ولی قطعه رو ندارن .... گارانتی یعنیت گارانتی دیگه ... ندارن به من چه آخه ؟؟؟؟
    میخوان مثل مال من مادربورد شما رو هم کلا عوض کنن !!!؟؟؟

مال من رو که زنگ زدم دیروز ... میگن آفر دادیم بارمون برسه دبی بعد بیاد ایران زود تعمیر میشه میدیم بهتون !!!

چه با کلاس هم هستن آفرین. آفر میکنن ...Offer ....

میخواستم بگم خانوم اصلا :
    آی پریفر یو هونت آفر
    I prefer you haven't Offerd

زیر نویس نداره شرمنده. منتها خانوم بود گفتم لعنت بر شیطون. این بنده خدا که منشیه ... چیکاره هست که بخوام گیر بدم بهش.

11. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

اینا قراره فردا تازه بفرستن تهران گارانتی. بعدا خبر میدن که میخوان مادربورد رو عوض کنن یا هر چیز دیگه.

تو هنوز لپتاپت رو نگرفتی؟!!
    مشکلش چی بود؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

اینا قراره فردا تازه بفرستن تهران گارانتی. بعدا خبر میدن که میخوان مادربورد رو عوض کنن یا هر چیز دیگه.

تو هنوز لپتاپت رو نگرفتی؟!!
    مشکلش چی بود؟
    همون مشکل بایوس. کلا مادربورد باید عوض شه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اقا علیرضا بابا تحویل بگیر!!!نکنه سوالم بی ربط به موضوع فورومه یا چون لپتاپ من n82 هست جوابمو نمی دی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!رئیس شما جواب ندی که هیچکی جواب نمیده؟؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

همون مشکل بایوس. کلا مادربورد باید عوض شه.
    میشه بگی چطوری شد؟ چه اتفاقی افتاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •