سلام
ابتدا دیوار رو مستقیم برو بالا با هموت راست کلیک و فلش بالا بعد که بالارفت درحین اینکه می خواد دوباره به سمت پایین بیاد فلش چپ یا راست که احتیاج داری رو بگیر وپرش space رو بزن
سلام
ابتدا دیوار رو مستقیم برو بالا با هموت راست کلیک و فلش بالا بعد که بالارفت درحین اینکه می خواد دوباره به سمت پایین بیاد فلش چپ یا راست که احتیاج داری رو بگیر وپرش space رو بزن
سلام دوستان من بعد از چیدن codex page ها میرم اون پیر مردرو بکشم
اون سیب رو ازم گرفت و رفت حالا باید چیکار کنم
خب بازي رو ادامه بده...هنوز مونده...رو نقشه نگاه كن ببين كجا ماموريت هست...
انقدر حمله کن تا به هلاکت برسه
سلام من اونجا که از دوستش اون خنجرو می گیره یه مامور دولتی می آد در خونه دوستشو می زنه بعد می برش تو حیاط شروع به زدن دوستش می کنه می رم جلو بزنمش دوباره از اول می آره
Last edited by HASHEM289; 26-04-2010 at 16:00.
اون دوستش منظورت لئوناردو داوینچیه دیگه.
باید با استفاده از سلاح چاقوی مخفی اونو بکشی.
اول 2 رو بزن.بعد برو پشت یارو f رو بزن.کلیک راستو نگه داره و بو به طرفش و کلیک چپ رو بزن تا بکشش.
بعد جنازش رو با شیفت بزن بلند کن ببر بذار تو خونه ی دوستت.
آره - من هم با تو موافقم.
منم تو صفحات قبلی گفتم ممکنه پروژه ی بعدی ubi همون pop assassin باشه
به هر حال این دو تا شباهت های خیلی زیادی دارن
من بازی رو تموم کردم و بشقاب ها رو هم گرفتم اما هنوز زره الطایر رو پیدا نکردم....میشه راهنمایی کنید؟ در ضمن میخواستم بدونم تو حیاط ویلا چند تا میز جای بشقاب هست ... باید چیکارشون کنم؟
- از 6 مقبره متعلق به آدمکشها, 6 تا پلاک رو باید جمع کنین و تو زیر زمین محل سکونت عموتون (ویلا) رو پایه هر مجسمه بزارین تا به زره الطائر دست پیدا کنین.
- اون جای بشقاب نیست. بلکه جای مجسمه ست. می تونین 8 تا مجسمه رو از تو محوطه اون شهر جمع کنین و سر جاشون قرار بدین. نتیجش اینه که در کل 8000 فیورینی بدست میارین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)