بله همه ی این کارها رو میتونید با مک انجام بدید فقط اگر گیمیر هستید رو لپ تاپهای اپل زیاد حساب نکنید
با این بودجه مدلی که در امضای من هست عالیه![]()
بله همه ی این کارها رو میتونید با مک انجام بدید فقط اگر گیمیر هستید رو لپ تاپهای اپل زیاد حساب نکنید
با این بودجه مدلی که در امضای من هست عالیه![]()
یعنی قدرتش در حد بازی های قدرتمند نیست؟؟بله همه ی این کارها رو میتونید با مک انجام بدید فقط اگر گیمیر هستید رو لپ تاپهای اپل زیاد حساب نکنید
با این بودجه مدلی که در امضای من هست عالیه
مشخصاتش رو لطف میکنید
و یه سوال دارم اخه من زیاد با این برند اشنایی خاصی ندارم ندانستن هم که عیب نیست ندانستن و نپرسیدن عیبه
میتونید بی زحمت یه توضیح کوچولو درباره مک بوک ، مک بوک پرو ، مک بوک ایر ، آی مک ، مک پرو به من بدین و اینکه هر کدومشون در چه زمینه ای کارایی دارن
خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی و جوابتون
مک بوک: اون لب تاب سفیدای اپله
مک بوک پرو: لب تاپهایی که بدنشون آلومینیومیه و 13.15.17 اینچ هستند و کانفیگ بالاتری نسبت به مک بوک دارند و حرفه ای ترند..
مک بوک ایر:اینها هم لب تاپ هستند که سبک ترند و نازک تر.
آی مک: کامپیوتر های خونگی هستند که کل ماجرای کیس رو توی مانیتور قرار دادن!!
مک پرو: فقط کیس هستند که کانفیگ خیلی خیلی بالایی دارند .
کارایی هم همه کاری با همشون میشه کرد،معمولا آدم می بینه که نیازش چیه و بر اساس کانفیگ سخت افزاری و البته جیبش از بینشون انتخاب می کنه.
یعنی در واقع مک بوک پرو و مک پرو از بقیه کانفیگشون قوی تره ؟؟
مک پرو توی ایران گیر میاد؟؟
من اگه بخوام اطلاعاتی درباره مکینتاش و برنامه هاییی که در ویندوز و مک مشترک هستن و برنامه هاییی که مخصوص مک هستن رو بدونم اینجا باید بپرسم یا تایپیک دیگه ای هم هست برای اینکار؟
اگر همینجا میتونم بپرسم میتونید به من بگید برنامه های microsoft office رو مک اجرا میشن یا نه ؟ اخه چون من همیشه باهاش کار میکنم اگه نتونم توی مک باهاش کار بکنم دیگه چندان بدردم نمیخوره
یا حداقل یه جایگزینی هم باشه خوبه
خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی و جوابتون![]()
Last edited by Sorena_777; 13-12-2010 at 19:47.
درسته شما بهتره همون مکبوک پرو ۳۷۲ بخرید. مک پرو هم توی ایران هست، ایران به این پیشرفتگی، اما با قیمت بالای ۳۲۰۰ هزارتومن.
هر سوالی در مورد خرید دارین همینجا بپرسین، اما سوالتون، آفیس ۲۰۱۱ ورژن مکینتاش هم منتشر شده ولی با نوشتن به زبان فارسی مشکل داره، توجه کنید گفتم فقط نوشتن و در خواندن فایل ها عمدتا مشکلی نیست همچنین برنامه هایی مثل نئو آفیس برای جایگزین شدن وورد و ساپورت فارسی هستند.
ممنون از توضيحات شاهين جان
فقط قيمت رو اشتباه زدن كه باعث انحراف كاربران ميشه !قيمت 372 حدود 2250 هست![]()
چرا همه بازي ها رو روان اجرا ميكنه فقط دماش بالا ميرهیعنی قدرتش در حد بازی های قدرتمند نیست؟؟![]()
ایشون منظورشون قیمت Mac Pro بود. قیمتشون درسته محسن جان
واسه اینکار بهترین راه اینه که هر نرم افزاریو خواستی ببینی ورژن مک داره بری تو سایتش حتماً نوشته.اینجا چون بچه هر کدوم تو یه رشته تحصیل کردن ممکنه یکم جواب دادن طول بکشه،
البته اکثر نرم افزارها ورژن مک دارن،
تو این 7-8 ماهی که من با مک کار می کنم هم به این نتیجه رسیدم که اگه نرم افزاری ورژن مک داشته باشه تو اینترنت راحت تر گیر میاد نسبت به ورژن ویندوزش،علتشم اینه که کاربرهای مک اصولاً آدم های به روز تر و حرفه ای تری هستند.
ممنونم از توجه شما عزیزان
فقط من گیج شدم اخر 2250 یا 3200 ؟؟؟
و اینکه مشخصات این مدل رو بهم بگید و اگر از این بهتر هم بود که چه بهتر ؟؟
راستی توی اپل ها هیچ کدوم گرافیک 1 یا 2 و رم 8 و usb 3 از این جور چیزا نداره؟؟؟
خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی و پاسخ های شما عزیزان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)