آره داداش بزار
آره داداش بزار
از T O R استفاده كنيد.خوب جواب ميده
خوب اين هم از opera mini تحت ويندوز
ابتدا Java Runtime رو بايد رو سيستم نصب كنيد.
براي تغيير سايز صفحه view>option>custom>custom properties بريد و در اون فيلدها سايز مورد نظرتون رو وارد كنيد.
+ نرم افزار Opera mini در همين لينك هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالي بود در خدمتم
ابتدا من هم شك كردم و گفتم چرا بعد از يك دقيقه كه كانكت ميشم سرعت مي خوابه ،الان كه تاپيك رو ديدم فهميدم مشكل از چي چي ان است و وقتي باهاش كانكت بشيم سرعت شديدا مي خوابه ،جاي تعجبه !
چند تا سوال از آقاي farzin 1986 گل و كلا حرفه اي هاي وايمكس داشتم :
1-اين مودم واي فاي قديمي من مشكل ريست شدن داره ؟ چون شما تو صحفه قبلي گفتيد كه اينا ريست مي شوند و اينا ... من شنيده بودن اين مودم هاي كله قندي قديمي زياد ريست مي شوند ، واي فاي ها هم ريست مي شوند ؟
2-من چطوري تعويضش كنم ؟ زنگ بزنم بگم از اين جديدا مي خوام ؟ ميدند؟
3-مادربرد من به تازگي عوض شد و كلا پارتيشن بندي جديد كردم و ... ، ترسيدم دوباره بايد كانفيگ مودم رو انجام بدم و با خودم گفتم حتما دوباره بايد تنظيمات رو انجام بدم و ... و گفتم از بچه هاي اينجا كمك مي گيرم ولي وقتي ويندوز بالا اومد و مودم رو روشن كردم و كابل شبكه رو زدم در كمال تعجب هيچ چيزي لازم نبود و مودم در حالت Route داشت كار مي كرد و به اينترنت دسترسي داشتم ، مثل اينكه تنظيمات در مودم ذخيره شده بود و من فكر كردم در ويندوز ذخيره ميشه ، الان هيچ كاري لازم نيست بكنم ؟ تنظيم خاصي ؟
4-اون شب نصاب اومد نصب كرد يك رمز براي جلوگيري از سو استفاده واي فاي داد و من دقيقا يادم نيست ، اون رمز رو از كجا ميتونم تغيير بدم ؟ اين رمز هم در خود مودم ذخيره شده يا بايد دوباره ست كنم؟
5-از كجا مي تونم مك رو پيلتر كنم ؟ فقط مك خودم قابل استفاده باشه ،چون الان لپ تاپ ندارم فقط مي خوام از سيستم خودم قابل استفاده باشه و همسايه ها هم ماشالله لپ تاپ دارند ،همين روزها مي افتند به جان اينترنت ما !
خيلي خيلي ممنونم.
Last edited by web4web; 15-02-2011 at 21:52.
1-آره مشکل ریست شدن دارن همشون
2-اگر ریست نمیشه نیازی به تعویض نیست ولی به هر حال خود دانی
3-هیچ تنظیماتی لازم نیست تمام تنظیمات تو مودم سیو میشه
4-تو قسمت Basic-WLAN جا نوشته wpa preshared key یا نوشته wep preshared key اون جا رمز هست و میتونی عوض کنی
5-از همون قسمت Basic---WLAN----WLAN Filter
خيلي ممنونم از پاسختون.
ريست كه نميشه يعني فعلا كه چنين مشكلي نداره تا بعد ببينم چي ميشه ، آخه مبين نت هنوز داره از اين مودم ها ميده و اگر مشكل داشته باشه كه نصف مشتركين مبين نت و ايرانسل ها و ... بايد مودم رو تعويض كنند ، با زنگ ميزنم ببينم چي ميگند!
مرسی.........فقط این اپرا مینی با فونت فارسی مشکل داره؟چون اصلا نمیشه خوند......
ظاهرا مودم های جدید bm635 مشکل ریست شدن داره و مودم های قدیمی مشکل نداره چون تو تاپیک مبین نت هم دو سه نفر بودن که مشکل داشتن
Last edited by Electronic-Arts; 16-02-2011 at 18:51.
سلام
مودم کله قندی زرد رنگ (BM632) اصلا مشکل ReSet شدن نداره. من از خرداد ماه دارم استفاده می کنم.
مودم WiFi ای که 2 آنتن داره (BM635)، مشکل ReSet شدن داره. من از آذر ماه دارم استفاده می کنم.
مودم WiFi ای که جدیده! و آنتن نداره (BM632W)، به گفته ی دوستان مشکل ReSet شدن نداره.
خوش باشین،
©م.م.©
بچه ها یک مودم bm338 هست که بعد از وارد کردن یوزر پس در حالت ip-cs در حالت connecting و scaning می مونه و وصل نمیشه.
البته در حالت eth-cs سایت irancell.ir رو میاره ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)