تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 1291 اولاول ... 1622122522582592602612622632642652662723123627621262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه HAM5311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

البته من يك نرم افزار دارم كه Opera mini رو تو ويندوز اجرا مي كنه .

تست هم كردم خوب كار مي كنه
    اگه خواستيد بگيد بزارم.
    آره داداش بزار

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

از T O R استفاده كنيد.خوب جواب ميده

داره خودمونی میشه petr-cech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب اين هم از opera mini تحت ويندوز

ابتدا
    Java Runtime رو بايد رو سيستم نصب كنيد.

براي تغيير سايز صفحه
    view>option>custom>custom properties بريد و در اون فيلدها سايز مورد نظرتون رو وارد كنيد.

+ نرم افزار
    Opera mini در همين لينك هست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سوالي بود در خدمتم

4. 6 کاربر از petr-cech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ابتدا من هم شك كردم و گفتم چرا بعد از يك دقيقه كه كانكت ميشم سرعت مي خوابه ،‌الان كه تاپيك رو ديدم فهميدم مشكل از چي چي ان است و وقتي باهاش كانكت بشيم سرعت شديدا مي خوابه ،‌جاي تعجبه !‌‌

چند تا سوال از آقاي farzin 1986 گل و كلا حرفه اي هاي وايمكس داشتم :

1-اين مودم واي فاي قديمي من مشكل ريست شدن داره ؟‌ چون شما تو صحفه قبلي گفتيد كه اينا ريست مي شوند و اينا ... من شنيده بودن اين مودم هاي كله قندي قديمي زياد ريست مي شوند ، واي فاي ها هم ريست مي شوند ؟
    2-من چطوري تعويضش كنم ؟‌ زنگ بزنم بگم از اين جديدا مي خوام ؟ ميدند؟
    3-مادربرد من به تازگي عوض شد و كلا پارتيشن بندي جديد كردم و ... ،‌ ترسيدم دوباره بايد كانفيگ مودم رو انجام بدم و با خودم گفتم حتما دوباره بايد تنظيمات رو انجام بدم و ... و گفتم از بچه هاي اينجا كمك مي گيرم ولي وقتي ويندوز بالا اومد و مودم رو روشن كردم و كابل شبكه رو زدم در كمال تعجب هيچ چيزي لازم نبود و مودم در حالت Route داشت كار مي كرد و به اينترنت دسترسي داشتم ، مثل اينكه تنظيمات در مودم ذخيره شده بود و من فكر كردم در ويندوز ذخيره ميشه ، الان هيچ كاري لازم نيست بكنم ؟ تنظيم خاصي ؟
    4-اون شب نصاب اومد نصب كرد يك رمز براي جلوگيري از سو استفاده واي فاي داد و من دقيقا يادم نيست ،‌ اون رمز رو از كجا ميتونم تغيير بدم ؟ اين رمز هم در خود مودم ذخيره شده يا بايد دوباره ست كنم؟
    5-از كجا مي تونم مك رو پيلتر كنم ؟‌ فقط مك خودم قابل استفاده باشه ،‌چون الان لپ تاپ ندارم فقط مي خوام از سيستم خودم قابل استفاده باشه و همسايه ها هم ماشالله لپ تاپ دارند ،‌همين روزها مي افتند به جان اينترنت ما !

خيلي خيلي ممنونم.
    Last edited by web4web; 15-02-2011 at 21:52.

6. این کاربر از web4web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ابتدا من هم شك كردم و گفتم چرا بعد از يك دقيقه كه كانكت ميشم سرعت مي خوابه ،‌الان كه تاپيك رو ديدم فهميدم مشكل از چي چي ان است و وقتي باهاش كانكت بشيم سرعت شديدا مي خوابه ،‌جاي تعجبه !‌‌

چند تا سوال از آقاي farzin 1986 گل و كلا حرفه اي هاي وايمكس داشتم :

1-اين مودم واي فاي قديمي من مشكل ريست شدن داره ؟‌ چون شما تو صحفه قبلي گفتيد كه اينا ريست مي شوند و اينا ... من شنيده بودن اين مودم هاي كله قندي قديمي زياد ريست مي شوند ، واي فاي ها هم ريست مي شوند ؟
    2-من چطوري تعويضش كنم ؟‌ زنگ بزنم بگم از اين جديدا مي خوام ؟ ميدند؟
    3-مادربرد بود من به تازگي عوض شد و كلا پارتيشن بندي جديد كردم و ... ،‌ ترسيدم دوباره بايد كانفيگ مودم رو انجام بدم و با خودم گفتم حتما دوباره بايد تنظيمات رو انجام بدم و ... و گفتم از بچه هاي اينجا كمك مي گيرم ولي وقتي ويندوز بالا اومد و مودم رو روشن كردم و كابل شبكه رو زدم در كمال تعجب هيچ چيزي لازم نبود و مودم در حالت Route داشت كار مي كرد و به اينترنت دسترسي داشتم ، مثل اينكه تنظيمات در مودم ذخيره شده بود و من فكر كردم در ويندوز ذخيره ميشه ، الان هيچ كاري لازم نيست بكنم ؟ تنظيم خاصي ؟
    4-اون شب نصاب اومد نصب كرد يك رمز براي جلوگيري از سو استفاده واي فاي داد و من دقيقا يادم نيست ،‌ اون رمز رو از كجا ميتونم تغيير بدم ؟ اين رمز هم در خود مودم ذخيره شده يا بايد دوباره ست كنم؟
    5-از كجا مي تونم مك رو ----- كنم ؟‌ فقط مك خودم قابل استفاده باشه ،‌چون الان لپ تاپ ندارم فقط مي خوام از سيستم خودم قابل استفاده باشه و همسايه ها هم ماشالله لپ تاپ دارند ،‌همين روزها مي افتند به جان اينترنت ما !

خيلي خيلي ممنونم.
    1-آره مشکل ریست شدن دارن همشون
    2-اگر ریست نمیشه نیازی به تعویض نیست ولی به هر حال خود دانی
    3-هیچ تنظیماتی لازم نیست تمام تنظیمات تو مودم سیو میشه
    4-تو قسمت Basic-WLAN جا نوشته wpa preshared key یا نوشته wep preshared key اون جا رمز هست و میتونی عوض کنی
    5-از همون قسمت Basic---WLAN----WLAN Filter

8. 4 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خيلي ممنونم از پاسختون.
    ريست كه نميشه يعني فعلا كه چنين مشكلي نداره تا بعد ببينم چي ميشه ، آخه مبين نت هنوز داره از اين مودم ها ميده و اگر مشكل داشته باشه كه نصف مشتركين مبين نت و ايرانسل ها و ... بايد مودم رو تعويض كنند ،‌ با زنگ ميزنم ببينم چي ميگند!

داره خودمونی میشه amir_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    world

پيش فرض

خوب اين هم از opera mini تحت ويندوز

ابتدا
    Java Runtime رو بايد رو سيستم نصب كنيد.

براي تغيير سايز صفحه
    view>option>custom>custom properties بريد و در اون فيلدها سايز مورد نظرتون رو وارد كنيد.
    سوالي بود در خدمتم
    مرسی.........فقط این اپرا مینی با فونت فارسی مشکل داره؟چون اصلا نمیشه خوند......

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خيلي ممنونم از پاسختون.
    ريست كه نميشه يعني فعلا كه چنين مشكلي نداره تا بعد ببينم چي ميشه ، آخه مبين نت هنوز داره از اين مودم ها ميده و اگر مشكل داشته باشه كه نصف مشتركين مبين نت و ايرانسل ها و ... بايد مودم رو تعويض كنند ،‌ با زنگ ميزنم ببينم چي ميگند!
    ظاهرا مودم های جدید bm635 مشکل ریست شدن داره و مودم های قدیمی مشکل نداره چون تو تاپیک مبین نت هم دو سه نفر بودن که مشکل داشتن
    Last edited by Electronic-Arts; 16-02-2011 at 18:51.

12. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

11 مشکل ReSet شدن ِ مودم های WiMAX

سلام
    مودم کله قندی زرد رنگ (BM632) اصلا مشکل ReSet شدن نداره. من از خرداد ماه دارم استفاده می کنم.
    مودم WiFi ای که 2 آنتن داره (BM635)، مشکل ReSet شدن داره. من از آذر ماه دارم استفاده می کنم.
    مودم WiFi ای که جدیده! و آنتن نداره (BM632W)، به گفته ی دوستان مشکل ReSet شدن نداره.

خوش باشین،
    ©م.م.©

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بچه ها یک مودم bm338 هست که بعد از وارد کردن یوزر پس در حالت ip-cs در حالت connecting و scaning می مونه و وصل نمیشه.
    البته در حالت eth-cs سایت irancell.ir رو میاره ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •