تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 481 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سرعت این گوشی که اصلا جای بحث نداره... مگر اینکه یوزر از کار با سیستم عامل سیمبیان اطلاعی نداشته باشه و بدرفتاری کنه با گوشی و بهم بریزدش و سرعتش پایین بیاد... وگرنه سرعت در این حد واقعا معرکست...

تاچش هم در مقایسه با گوشی های مقاومتی خیلی خوبه...
    من که روزی حدود 40-50 تا sms میفرستم و مطالب دو تا سایت رو با همین کیبورد آپ میکنم، خیلی از صفحش راضیم...

راستی من مموری 4 گیگابایتی 5800 ام رو انداختم روی این گوشی. فعلا ارور مموری فول ندیدم. نصب SPB پونزده مگابایتی هم روی مموری کلا 50 ثانیه کشید. حالا باید بیشتر تست کرد تا نتیجه گیری کرد...
    مموری 5800 که 8 گیگ هست ؟
    چطور مال شما 4 گیگ بود ؟
    وقتی google maps رو بازش میکنم شروع میکنه به loading نقشه و اتصال به ماهواره...اما اصلا موقعیت منو نشون نمیده!!!
    یه سوال دیگه ... آیا سرعت و مسافت رو هم نشون میده؟
    گوگل مپس کلا نمیصرفه
    چون اینترنت میخواد سرعتش هم خوب باشه
    گوگل مپس agps موقعیت را پیدا میکنه
    امکانات خاص زیادی نداره

خیلی ببخشید که عضر میخام اگه میشه منو راهنمایی کنین در این مورد . چون خیلی اهنگ گوش دادنو دوست دارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی بچه ها
    کیفیت خروجی ویواز را با ان95 و x6 مقایسه کردم
    تقریبا با اونا مساوی بود

2. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مموری 5800 که 8 گیگ هست ؟
    چطور مال شما 4 گیگ بود ؟
    این نویگیشن ادیشن هست که توش یه چندتا وسایل اضافی مثل پایه داشبورد و ... گذاشته بودن و به جاش مموری رو 4 کرده بودن. زهش نقره ای هست به جای آبی یا قرمز....

4. 2 کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال !
    چرا با مرورگر گوشی نمیشه سایتهایی با پسوند https رو باز کرد؟؟ مثلا جی میل یا گوگل ریدر ! شما مرورگر خاصی استفاده میکنید که بتونه اینا رو باز کنه؟ یا اینکه ف / ی / ل / ط/ ر رو دور بزنه؟

6. این کاربر از ali7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

دوستان یه سوال !
    چرا با مرورگر گوشی نمیشه سایتهایی با پسوند https رو باز کرد؟؟ مثلا جی میل یا گوگل ریدر ! شما مرورگر خاصی استفاده میکنید که بتونه اینا رو باز کنه؟ یا اینکه ف / ی / ل / ط/ ر رو دور بزنه؟
    اپرا مینی جاوا فونت فارسی رو نشون نمیده ولی قیلتر رو دور میزنه .
    کلی هم اپرا سیمبین خوبه

8. 2 کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

سلام بچه ها كسي برنامه ي مطمئن و تست شده اي نداره كه بشه باهاش شماره ي تماس گرفته شده يا پاسخ داده شده و حتي برگردوندن اس ام اس هاي پاك شده نداره كه حتما تست شده باشه و كار كنه لطفا كمك كنيد

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راستی بچه ها
    کیفیت خروجی ویواز را با ان95 و x6 مقایسه کردم
    تقریبا با اونا مساوی بود
    خروجی tv منظورتونه ؟ از چه کابلی استفاده کردید ؟
    با تشکر .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

خب بچه ها میتونند با مموری دیگه تست کنند
    اما یه چیز برام جالبه
    اگه سرعت مموری ویواز پائین هست چطور وقتی من وایرد مدیا سنتر که میشم چندین گیگ ویدئو را فوری باز میکنه ؟

الان میشه بگی افت سرعت گوشی شما کجاهاست ؟
    شاید گوشی شما ایراد داره ؟
    شاید هم گوشیهای سری اول بهتر بودند ؟
    من چند برابر شما اهنگ و ویدئو و ... دارم
    حدود 330 قطعه فقط کلیپ دارم و نزدیک 500 ترک آهنگ

در مورد سی پی یو
    این حرفای بی منطق را از هر کسی شنیدید باور نکنید
    این گوشی جت هست که اسمش جت هست با سی پی یو 800 که سرعتش در حد سی پی یو 400 مگاهرتزی نیست
    نه ویواز
    بعدشم شما که میگین سی پی یو ویواز مثلا در حد 600 مگاهرتز هست مطمئنا سی پی یو مثلا امنیا اچ دی هم میشه 400
    بعدشم اگه این سی پی یو الکیه چرا بازی نید فور اسپید شیفت را ویواز خوب باز میکنه ولی امنیا اچ دی خوب باز نمیکنه ؟
    حدود 1200 تا پیامک فرستاده شده و دریافتی(مجموع) داشتم چطور وقتی داخل اینباکس میشم درنیم ثانیه همشون میاره ؟
    و و و ...
    دلایلی هست که ثابت میکنه این سی پی یو همون 720 واقعی هست
    و سرعت گوشی عالیه

من نگفتم سرعت مموری ویواز پایینه حتی من مموری رو هم با مارک های دیگه نظیر HC Silicon SanDisk و ... حتی از سایز 1 گیگ تا 4 هم تست کردم نتیجه همه مموری ها سرعت پایین در ابتدای مرحله نصبه

سرعت پایین این درگاه جهت ارتباط با سیستم عامل گوشی همونطور که گفتم بیشتر میتونه نرم افزاری باشه تا سخت افزاری یعنی فریمورهای ارائه شده توسط این شرکت جهت نصب برنامه از روی مموری ایراد داره چون خود سیمبیان این ایراد رو نداره اگه اینجوری بود میبایست توی گوشی های نوکیا نیز سرعت پایین میبود

خیلی جالبه سرعت نصب توی گوشیهای نوکیا با ااینکه دارای پردازنده هایی با نهایت سرعت 434 مگاهرتز هستند یعنی یکم بیشتر از نصف سرعت ویواز اما آنچنان سریع نصب میکنند که آدم از این سرعت مسخره ویواز توی نصب میمونه
    اما اینم بگم سرعت گوشی توی تعامل با بقیه قسمت ها اصلا پایین نیست اما من چون زیاد برنامه نصب میکنم این شده برام یه معضل .

دوستان اگه کسی نظری داره ممنون میشم بگـــــــــه .

12. 2 کاربر از Masoud.ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من نگفتم سرعت مموری ویواز پایینه حتی من مموری رو هم با مارک های دیگه نظیر HC Silicon SanDisk و ... حتی از سایز 1 گیگ تا 4 هم تست کردم نتیجه همه مموری ها سرعت پایین در ابتدای مرحله نصبه

سرعت پایین این درگاه جهت ارتباط با سیستم عامل گوشی همونطور که گفتم بیشتر میتونه نرم افزاری باشه تا سخت افزاری یعنی فریمورهای ارائه شده توسط این شرکت جهت نصب برنامه از روی مموری ایراد داره چون خود سیمبیان این ایراد رو نداره اگه اینجوری بود میبایست توی گوشی های نوکیا نیز سرعت پایین میبود

خیلی جالبه سرعت نصب توی گوشیهای نوکیا با ااینکه دارای پردازنده هایی با نهایت سرعت 434 مگاهرتز هستند یعنی یکم بیشتر از نصف سرعت ویواز اما آنچنان سریع نصب میکنند که آدم از این سرعت مسخره ویواز توی نصب میمونه
    اما اینم بگم سرعت گوشی توی تعامل با بقیه قسمت ها اصلا پایین نیست اما من چون زیاد برنامه نصب میکنم این شده برام یه معضل .

دوستان اگه کسی نظری داره ممنون میشم بگـــــــــه .
    من این مطالب را برا کسانی گفتم که از سرعت کلی گوشی ناراضی بودند
    و نه فقط سرعت نصب شدن برنامه ها
    البته برنامه های سنگین هم زیاد نیستند که ادمو اذیت کنند
    یه بار برنامه نصب میکنی دیگه تموم شد هر روز که عوضش نمیکنی
    دوستان یک برنامه استاندارد بگین ما هم نصب کنیم
    همگی نصب کنند از ابتدای نصب تا اتمام و تامششو بذاریم اینجا

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

اسی جون اگه باور نداری میتونی یه سری به کلوپ ویواز پرو هم بزنی : ( جوابی رو که هم دادم بخون )

گوشیم همش هنگ میکنه و وارد منو نمیشه و تنها راه درست شدنش خاموش شدنشه.....
    باطری رو هم 1 روزه میخوره...
    کسی نمیدونه چشه نکنه ویروس گرفته/ریستش کنم درست میشه....؟؟؟
    سلام رفقا. کسی میدونه نسخه 64 بیتیه PC Companion ویواز پرو رو از کجا میتونم گیر بیارم؟! خیلی واجبه

---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------

گوشیه منم خیلی سرعتش اومده پایین شیفت رو هم نصب کردم ولی خیلی کند اجرا میشد. چیکارش کنم؟
    سرعت کلی پایینه عزیز من ، من برای نصب شیفت بیش از نیم ساعت وقت عزیزمو حروم کردم !
    Last edited by Vallio; 23-10-2010 at 12:46.

15. این کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من نمیدونم دوستان گوشی رو گرفتن برای کار کردن یا برنامه نصب کردن روزانه؟!
    من یه بار برنامه ها رو نصب میکنم و تا چند ماه و فرمت بعدی گوشی ازشون استفاده می کنم. حالا این چندماه بیشتره یا اون مدت نصب؟
    نمی دونم این مساله چرا اینقدر مهم شده واسه دوستان؟ مگر اینکه هر روز فرمت کنین و هی هر روز هم برنامه نصب کنین...
    یه بار وقتو میگیره و دیگه تموم میشه میره دیگه...!
    یه برنامه حجیم پیدا کنین که روی 5800 یا N97 هم نصب بشه و مقایسشو تو نصب روی اونها و ویواز یا ساتیو با فیلم تو اینجا بزارم ببینیم این بحث سره چند ثانیه هستش...
    البته برنامه مربوط به OVI نباشه...

17. این کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •