تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 428 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان

خب بعد یه مدتی بالاخره وقت جور کردم که بیام سوالای بی جواب رو جواب بدم.

بعضیاش وال یه مدت قبله ولی خب در هرصورت این اولین فرصتم بود.

سلام
    ببخشید یه سوال داشتم.
    این UrealEd دقیقا چیه؟
    UnrealEd همون طور که دوستان گفتن اسم ادیتوری هست که باهاش کار می کنی و ادیتور های دیگه رو از داخلش باز می کنی.

در ضمن، ورژن UnrealEd که الان باهاش کار می کنی، برخلاف تصور عموم، UnrealEd 4 هست.

من حتی دات نت 4 رو هم از سایت مایکروسافت دانلود و نصب کردم روی ویستا 64 بیتی ولی بازم موقع نصب UDK میرفت تو نصب دات نت 3.5 و دوباره
    ولی یکی از راه حل ها خوب بود و برای من کار کرد و اون این بود که روی یه سیستم با ویندوز 7 تونستم نرم افزار رو نصب کنم.
    پس به همه کسایی که میخوان این نرم افزار و نصب کنن و به مشکل برخوردن توصیه میکنم که برن از سر کوچه یه ویندوز 7 بخرن و خیال خودشون رو راحت کنند.

فقط یه سوال پیش میاد اینجا و اون هم اینه که ما که ویندوز اورجینال ویستا مون رو ول کردیم و روتیم سراغ ویندوز 7 کرکی(منظورم معتاد به کرک نیست ها!) مقع پابلیش بازی های ساخته شده با UDK به مشکل برنمیخوریم؟(در سطح جهان منظورمه مگرنه ایران که خر تو خر تر از این حرفاست)
    ورژن های مختلف دات نت، هم دیگه رو پوشش نمی دن. یعنی مثلا وقتی شما یه برنامه داری که دات نت 2 می خواد یکی دیگه 3.5 یکی هم دات نت 4، باید هر سه رو رو سیستمت نصب کنی.

اگه برات مهمه که کرک شده نباشه، ویندوز لایسنس دارت رو نصب کن و دات نت 3.5 سرویس پک یک رو نصبب کن که تو همین تاپیک لینکشو پیدا می کنی. توی سی دی بعضی از برنامه ها هم هست، مثلا یکی از بیلد های 3Ds Max کنارش داشت.

من یه سوال داشتم.
    مثلا من از udk خروجی گرفتم و می خوام بازی رو که ساختم نصبش کنم. چجوری میتونم ظاهر مراحل نصبشو عوض کنم . یعنی از حالت پیش فرض درش بیارم.مثلا بتونم از installshield استفاده کنم.
    با تشکر
    این اینستالری که توی UDK هست، فقط برای سادگی کار اضافه شده. اگر نه شما از هر اینستالری که دوست داشتی می تونی استفاده کنی.

برو تو این شاخه:

C:\UDK\UDK-xxxx-xx\Binaries\InstallData

یه فایل به نام Manifest.xml پیدا می کنی که از محتویاتش متوجه می شی چه فایلایی رو باید کجا کپی کنی برای نصب. همونا رو توی اینستالرت ست کن. البته سری اول لازمه یکم تو فایله بگردی.

یه سوال به احتمال زیاد تکراری:
    امکان این هست که اکتورها و اجزای UT رو از udk بیرون کشید؟ و به جاش اکتور های خودمون رو بذاریم؟
    بله. ولی قبلش، شما دقیقا هدفت از این کار چی هست؟

من چندین صفحه ی قبلو خوندم اما چیزی نیافتم : (
    میشه یکی این آموزشو برام بزاره ؟

ممنونم :x
    سلام دوست عزیز

شما که به سلامتی خودت مدیر هستی. خب یه سرچ تو تاپیک بکن Scaleform GFx. لازم نیست همه صفحه ها رو دستی چک کنی که.

فعلا.

2. 8 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

خب دو تا مسئله. یکی این یه دونه جا موند:

سلام

من یه سوال دارم :

برای یه جسمیکه نیست میخوام سایه درست کنم ؟! مثلا کاراکتر من دوتا دسته ولی من نمیخوام سایه دوتا دست رو زمین بیوفته میخوام سایه کل بدنش رو زمین باشه ؟! برای این موضوع چیکار باید کرد ؟
    امکان نداره. به دلایلی که فرصتش نیست بگم.

کسی هم همچین چیزی لازمش نمیشه. برای مثالی که زدی هم شما اشتباهت اینجاس روی راه حل تمرکز کردی در صورتی که باید روی خود مشکل تمرکز کنی. همون قضیه مداد و خودکار فضایی.

بازی های اول شخصی که می خوان همچین نتیجه ای داشته باشن، خیلی ساده یه مدل برای کاراکتر میذارن. چون عدم وجود کاراکتر فقط مربوط به سایه نیست، 3 تا مشکل بزرگ پیش میاره:

• تصویر کاراکتر توی آب یا جلوی یه آینه نمی افته. برای همینه که می بینی اکثر بازی های این سبک آینه ی قدی ندارن.
    • کاراکتر سایه ی خودشو نمی بینه. (البته اکثر بازی های خیلی ساده تر میان اصلا صورت مسئله رو پاک می کنن. مثلا اینکه شما بیای دو تا دست و اسلحه رو تنظیم کنی سایه ازشون ایجاد نشه که کار 10 ثانیست. اتفاقا نتیجش هم معمولا از دید کاربر مشکلی نداره.)
    • یه مورد هم که خیلی توی چشم هست، وقتی پلیر به پایین نگاه می کنه، پای خودشو نمی بینه.

همون راهی که گفتم بازی ها استفاده می کنن، هر 3 مشکل رو برات حل می کنه. لازم هم نیس مثل سوم شخص روی کاراکتر خیلی فجیع کار بشه، چون جزئیات مشخص نیست. همون یه مدل نسبتا ساده کافیه.

------

مسئله بعدی هم اینکه، دوستان با توجه به کارام حداقل تا 3-2 هفته دیگه یعنی بعد از تعطیلات، اصلا نمی رسم بیام اینجا. دوستانی هم که پ.خ می دن در جریان باشن.

پس تا بعد که معلوم نیس کی بشه بای.

4. 7 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehrdad_mvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من وقتی که یه GFX رو میارم رو صفحه چجوری اونو میتونم محوش کنم؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم :
    اینه که چجوری با بالا اومدن یه gfx , بازی stop بشه؟
    با تشکر

7. این کاربر از mehrdad_mvb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان.

اولا لازم میدونم از تمامی دوستانی که تو این تاپیک بدون هیچ چشم داشتی زحمت میکشن تشکر کنم، مخصوصا :
    tovamohamad
    silsin
    ninja
    و سایر دوستان که لان اسمشون یادم نیست.

بالاخره بعد از چند روز اون هم با اینترنت دایال آپ و به روش "صفحه باز کن و dc شو" تونستم تمام مطالب تاپیک رو بخونم.

البته تمام مطالب مهم تاپیک رو با توجه به عنوانشون جداگانه توی فایل word ذخیره کردم و اکثر لینک هایی رو هم که باز میشدن و مشکل نداشتن ذخیره کردم و خوندم و الان حدود 100 مگا بایت اطلاعات فقط از همین فروم و فقط به صورت متن توی هارد کامپیوترم ذخیره کردم که شامل :

1.آموزش هایی که خود بچه ها به زبون فارسی گذاشتند
    2. سوال و جواب هایی که بچه های کار دست و مخصوصا محمد جان جوابشون رو دادن
    3.اکثر لینک هایی که فکر میکردم یه روزی به درد بخورن
    4.مطالب جالب و آموزنده ای که به صورت پست توی فروم ارسال شده بودند.
    5.tutorial هایی که به زبان انگلیسی هستند
    6.لیست ویدئو های لازم جهت آموزش UDK ،ترتیب یادگیریشون و فروشگاه های موجود ایرانی که اینا رو دارن

اینا رو گفتم که بگم بهتره که تمام افرادی که تازه میان به این تاپیک،مثل خودم، حتما با هر زحمت و صبری هست تمام تاپیک رو بخونن.این کار به نفع خودشونه.

چون من تمام تاپیک رو 3-4 روزه خوندم متوجه شدم که توی زمانی حدود 1 سال، 4-5 مورد سوال و ایراد بوده که بار ها تکرار شده و اوایل آقا محمد جسته گریخته پاسخ دادن و کمی بعد با بیشتر شدن تعداد بچه ها یه پست جامع زدن ولی باز هم بعضی ها سوال میپرسن.
    مثلا خودم همین طور که در حال خوندن تاپیک بودم به آقا محمد پیام دادم و یه چیزی پرسیدم و بعد از چند ساعت دیدم که ایشون از قبل جواب سوال من رو توی تاپیک دیده و کلی شرمنده شدم.(یعنی اگه تاپیک رو خونده بودم سوال نمیکردم)

یه تجربه شخصی :

پس به نفع خودمونه که اول تمام تاپیک رو کامل بخونیم
    درسته سخته ولی : هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد

داخل پرانتز :
    در ضمن از تمام دوستانی که ساکن تهران هستند و ویدئو های آموزشی رو دارن خواهش میکنم پ.خ بدن.
    من دنبال این ویدئو ها هستم و چون دم عیده ممکنه این فروشگاه ها بد قولی کنن و دیر بیارن(ویرایش : همین الان به یکی از این فروشگاه ها که کاملترین مجموعه رو داره زنگ زدم، گفت 10 فروردین به دستم میرسه!خیلی دیره) و تازه همه ویدئو ها رو هم که ندارن. هزینش رو هم با کمال میل تقرم میکنم.

الان که تاپیک رو کامل خوندم و ویدئویی ندارم که ببینم اینطوری شدم : یعنی بیکار!!

تو رو خدا کمک کنید
    Last edited by honestbud; 20-03-2011 at 17:29.

9. 3 کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

سلام
    من یه spot light رو انیمیت کردم ، حالا میخوام بدونم به راحتی میشه کاری کرد که اگر نور spot light به بازیکن برخورد کرد بازیکن شناسایی بشه و مثلا Game over بشه ؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    من یه spot light رو انیمیت کردم ، حالا میخوام بدونم به راحتی میشه کاری کرد که اگر نور spot light به بازیکن برخورد کرد بازیکن شناسایی بشه و مثلا Game over بشه ؟؟؟
    راه حل شما استفاده از Kismet رجوع شود به video های 3dbuzz قسمت topdown game
    ر ضمن راه ساده تر اینه که یه triger بزاری یا light رو به عنوان همین trigrt در نظز بگیری و بعد توی کیسمت بهش نگی که کارکتر بهش نزدیک شد با استفاده از consol command که مثلا توش بنویسی kill player البته خودت لیستش رو نگاه کن من همینجوری گفتم . این کار رو انجام بدی

سلام به همه دوستان.

اولا لازم میدونم از تمامی دوستانی که تو این تاپیک بدون هیچ چشم داشتی زحمت میکشن تشکر کنم، مخصوصا :
    tovamohamad
    silsin
    ninja
    و سایر دوستان که لان اسمشون یادم نیست.

داخل پرانتز :
    در ضمن از تمام دوستانی که ساکن تهران هستند و ویدئو های آموزشی رو دارن خواهش میکنم پ.خ بدن.
    من دنبال این ویدئو ها هستم و چون دم عیده ممکنه این فروشگاه ها بد قولی کنن و دیر بیارن(ویرایش : همین الان به یکی از این فروشگاه ها که کاملترین مجموعه رو داره زنگ زدم، گفت 10 فروردین به دستم میرسه!خیلی دیره) و تازه همه ویدئو ها رو هم که ندارن. هزینش رو هم با کمال میل تقرم میکنم.

الان که تاپیک رو کامل خوندم و ویدئویی ندارم که ببینم اینطوری شدم : یعنی بیکار!!

تو رو خدا کمک کنید
    اولا متشکر. دوما این همه سایت هست که ویدئو می فروشه . شما کافیه به یکیشون که تهرانه زنگ بزنی بگی بهت بده . دیگه لازم نیست که پست کنه

---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------

در ضمن :

سال نومبارک

12. 3 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan_nekooee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان

بله. ولی قبلش، شما دقیقا هدفت از این کار چی هست؟
    یککم بهتر منظورمو بگم. می خوام یه بازی کوچیک طراحی کنم که کارکترش یه قایق باشه نه اینکه کارکتر پیاده باشه و بره سوار قایق شه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

خب راجب شما که گفتی می خوای کارکتر عوض کنی .
    این در حقیقت ربطی به ساختار ut یا udk نداره .شما فقط قصدت اینه که کارکتر رو تعویض کنی . توی این حالت باید با انریل اسکریپت کار کرده باشی و حتما حتما کار با udk رو به طور کامل بلد باشی .
    نگاه کن یه قایق مصداق یه شیئه نه یه انسان . اگه ماشین مپ example map توی udk رو دیده باشی متوجه حرف من میشی . توی این حالت باید یه animtree کامل تجهیز شده بسازی که اولا مشخص کنه این یه شیئه . دوما حرکات رو توی اون شبیه سازی کنه . در ضمن دوباره می گم شما باید برنامه نویسی رو بلد باشی . البته اگه بخوای بسازی داکیومت و امثال فیلم و اینا زیاده توی نت ولی واقعا بدردت نمی خوره خود من یادمه اولین باری که تعویض کارکتر رو یاد گرفتم فکر می کردم اگه مثلا به جای کارکتر اصلی همین یه شیئ ماشین یا چیز دیگه بزارم خودش درست میشه ولی عامل مهمی به نام animtree جلو دار من بود. شما باید توی اون قسمتی که گفتم کاملا حرفه ای باشی. حالا بعد از همه اینا اگه تونستی بسازی باید اسکریپت رو خودت بنویسی که تا اونجایی که من می دونم باید تمامش رو از اول خودت بنویسی اینی که دیدی توی بعضی از ویدئو ها یه شیئ جدید مثل ماشین ساخته اون از اسکریپت های اماده خود ماشین udk استفاده کرده که شما باید توی اینجا خودت بنویسی .
    امیدوارم که پشیمونت نکرده باشم . گفتم که بدونی .

15. 4 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من وقتی که یه GFX رو میارم رو صفحه چجوری اونو میتونم محوش کنم؟
    با تشکر
    یه سوال دیگه هم داشتم :
    اینه که چجوری با بالا اومدن یه gfx , بازی stop بشه؟
    با تشکر
    دوستان اگه زحمتی نیست به سوال های من پاسخ بدید؟
    خیلی فوریه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •