سلام به همه دوستان.
اولا لازم میدونم از تمامی دوستانی که تو این تاپیک بدون هیچ چشم داشتی زحمت میکشن تشکر کنم، مخصوصا :
tovamohamad
silsin
ninja
و سایر دوستان که لان اسمشون یادم نیست.
.gif)
بالاخره بعد از چند روز اون هم با اینترنت دایال آپ و به روش "صفحه باز کن و dc شو"
تونستم تمام مطالب تاپیک رو بخونم.
البته تمام مطالب مهم تاپیک رو با توجه به عنوانشون جداگانه توی فایل word ذخیره کردم و اکثر لینک هایی رو هم که باز میشدن و مشکل نداشتن ذخیره کردم و خوندم و الان حدود 100 مگا بایت اطلاعات فقط از همین فروم و فقط به صورت متن توی هارد کامپیوترم ذخیره کردم که شامل :
1.آموزش هایی که خود بچه ها به زبون فارسی گذاشتند
2. سوال و جواب هایی که بچه های کار دست و مخصوصا محمد جان جوابشون رو دادن
3.اکثر لینک هایی که فکر میکردم یه روزی به درد بخورن
4.مطالب جالب و آموزنده ای که به صورت پست توی فروم ارسال شده بودند.
5.tutorial هایی که به زبان انگلیسی هستند
6.لیست ویدئو های لازم جهت آموزش UDK ،ترتیب یادگیریشون و فروشگاه های موجود ایرانی که اینا رو دارن
اینا رو گفتم که بگم بهتره که تمام افرادی که تازه میان به این تاپیک،مثل خودم، حتما با هر زحمت و صبری هست تمام تاپیک رو بخونن.این کار به نفع خودشونه.
چون من تمام تاپیک رو 3-4 روزه خوندم متوجه شدم که توی زمانی حدود 1 سال، 4-5 مورد سوال و ایراد بوده که بار ها تکرار شده و اوایل آقا محمد جسته گریخته پاسخ دادن و کمی بعد با بیشتر شدن تعداد بچه ها یه پست جامع زدن ولی باز هم بعضی ها سوال میپرسن.
مثلا خودم همین طور که در حال خوندن تاپیک بودم به آقا محمد پیام دادم و یه چیزی پرسیدم و بعد از چند ساعت دیدم که ایشون از قبل جواب سوال من رو توی تاپیک دیده و کلی شرمنده شدم.(یعنی اگه تاپیک رو خونده بودم سوال نمیکردم)
یه تجربه شخصی :
پس به نفع خودمونه که اول تمام تاپیک رو کامل بخونیم
درسته سخته ولی : هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد
داخل پرانتز :
در ضمن از تمام دوستانی که ساکن تهران هستند و ویدئو های آموزشی رو دارن خواهش میکنم پ.خ بدن.
من دنبال این ویدئو ها هستم و چون دم عیده ممکنه این فروشگاه ها بد قولی کنن و دیر بیارن(ویرایش : همین الان به یکی از این فروشگاه ها که کاملترین مجموعه رو داره زنگ زدم، گفت 10 فروردین به دستم میرسه!خیلی دیره) و تازه همه ویدئو ها رو هم که ندارن. هزینش رو هم با کمال میل تقرم میکنم.
الان که تاپیک رو کامل خوندم و ویدئویی ندارم که ببینم اینطوری شدم :
یعنی بیکار!!
تو رو خدا کمک کنید