تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 472 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نور بهتره
    توي سايت آپكو هم يه مدل سوزني هست ،اونم كسي استفاده كرده بود،و راضي بود

شمع اصلي اين موتور طبق چيزي كه توي موتورهاي اولي سري ٨٨ و ٨٧ ميدادند
    كه خودتون بهتر ميدونيد قطعات الماني و طبق طراحيش بود
    Fr7de بود
    البته من أز ٩٠ به بعد همرو fr8de ديدم
    با این اوصاف شما کدومو توصیه میکنین؟ FR7DE یا همین FR8DE
    هرچند من هرچی توی نت دیدم که دوستان راضی بودن FR8DE بود
    در مورد آلمانی بودن هم تا جاییکه من یادمه این موتور توسط آلمانیها فقط بعنوان گازسوز طراحی شده بود و بعدا تغییرش دادن
    البته اصلا مدارک و منابعی برای اثبات حرفم ندارم چون خیلی وقت گذشته از اون زمان و من هم یادم نیست اون مطالب رو کجا خونده بودم
    و صدالبته مطالبی که میگم خیلی قبل از ورود این موتور به بازار بود و مال زمانی بود که بحث خودرو با موتور ملی داغ بود و اولین نمونه رونمایی شد
    گپ هم بنظر شما روی همون ۰.۷۵ بذارم بمونه؟ چون توی نت زیاد دیدم که گپهای متفاوتی رو دوستان امتحان کرده بودن و برای هرکی سایز متفاوتی نتیجه مطلوب داده بود
    حتی مواردی دیدم که روی موتور بنزینی گپ ۰.۹ براشون خوب جواب داده بود (هرچند بیشتر کسایی که با گپ ۰.۹ جواب گرفته بودن ماشینشون گازسوز بود) ولی غالبا با همون گپ ۰.۷۵ بهتر از بقیه روی موتور بنزینی جواب گرفته بودند و بعضی جاها هم گپ ۰.۸ و ۰.۸۵ رو بهترین حالت برای موتور بنزینی اعلام میکردن
    از مکانیک هم در مورد تعویض گیربکس با اون گیربکس باصطلاح زانتیایی پرسیدم و گفت در صورتی میشه عوض کرد که پوسته جلویی رو هم عوض کنی چون اون گیربکس توی فضای موجود نصب نمیشه

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

با این اوصاف شما کدومو توصیه میکنین؟ FR7DE یا همین FR8DE
    هرچند من هرچی توی نت دیدم که دوستان راضی بودن FR8DE بود
    در مورد آلمانی بودن هم تا جاییکه من یادمه این موتور توسط آلمانیها فقط بعنوان گازسوز طراحی شده بود و بعدا تغییرش دادن
    البته اصلا مدارک و منابعی برای اثبات حرفم ندارم چون خیلی وقت گذشته از اون زمان و من هم یادم نیست اون مطالب رو کجا خونده بودم
    و صدالبته مطالبی که میگم خیلی قبل از ورود این موتور به بازار بود و مال زمانی بود که بحث خودرو با موتور ملی داغ بود و اولین نمونه رونمایی شد
    گپ هم بنظر شما روی همون ۰.۷۵ بذارم بمونه؟ چون توی نت زیاد دیدم که گپهای متفاوتی رو دوستان امتحان کرده بودن و برای هرکی سایز متفاوتی نتیجه مطلوب داده بود
    حتی مواردی دیدم که روی موتور بنزینی گپ ۰.۹ براشون خوب جواب داده بود (هرچند بیشتر کسایی که با گپ ۰.۹ جواب گرفته بودن ماشینشون گازسوز بود) ولی غالبا با همون گپ ۰.۷۵ بهتر از بقیه روی موتور بنزینی جواب گرفته بودند و بعضی جاها هم گپ ۰.۸ و ۰.۸۵ رو بهترین حالت برای موتور بنزینی اعلام میکردن
    از مکانیک هم در مورد تعویض گیربکس با اون گیربکس باصطلاح زانتیایی پرسیدم و گفت در صورتی میشه عوض کرد که پوسته جلویی رو هم عوض کنی چون اون گیربکس توی فضای موجود نصب نمیشه
    انتخاب بين fr7وfr8 بستگي به خودتون داره
    االبته 7توي بازار خيلي كمه و تو اون دوران ميگفتن به خاطر كمبودش fr8 ميندازند

گپ روي ٧٥ مناسبه
    حق با مكانيكتونه ،بايد كل گيربكس عوض بشه
    اگه جزئ إفرادي هستيد كه چند سال ماشين نگه ميداريد پيشنهادم اينه فعلا باهاش سر كنيد تا اگه به زوزه افتاد يكي أز دنده ها (يه چيز طبيعي با اين آشغالايي كه توليد ميكنند) يا كلافتون كرد عوضش كنيد
    اما اگه يكي دو سال نگه ميداريد خرج اضافه نكنيد كه از جيبتون رفته و كسي بابت زحمتات پول نميده

3. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام،من سمند پایه گاز سوز مولتی گرفتم امپر ابش تو بیشتر مواقع وسط وامیسته به نظر شما عادیه،فن دور کند وتند هم عادی کار میکنند.با تشکر

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام،من سمند پایه گاز سوز مولتی گرفتم امپر ابش تو بیشتر مواقع وسط وامیسته به نظر شما عادیه،فن دور کند وتند هم عادی کار میکنند.با تشکر
    طبیعی است
    عموما روی وسط کمی پایین تر درجه قرار داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام.من یه سمند EF7 دوگانه دارم.400 کیلومتر کارکرده.وقتی توی ترافیک با دنده 1 راه میوفتم ماشین کپ میکنه و اصلا حرکت نمیکنه یا هرچی گاز میدم خیلی آروم حرکت میکنه .توی سربالایی خیلی بدتر میشه.با گاز و بنزین هم فرقی نمیکنه.به نظر شما ایرادش چیه؟
    یه مورد دیگه اینکه وقتی روغنو چک میکنم مقدار روغن از ماکزیمم بالاتره و حتی تا تا قسمت میله ای سیخ هم میرسه باید روغنو کم کنم یا ایرادی نداره(همون روغنی که کارخونه ریخته)؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام.من یه سمند EF7 دوگانه دارم.400 کیلومتر کارکرده.وقتی توی ترافیک با دنده 1 راه میوفتم ماشین کپ میکنه و اصلا حرکت نمیکنه یا هرچی گاز میدم خیلی آروم حرکت میکنه .توی سربالایی خیلی بدتر میشه.با گاز و بنزین هم فرقی نمیکنه.به نظر شما ایرادش چیه؟
    یه مورد دیگه اینکه وقتی روغنو چک میکنم مقدار روغن از ماکزیمم بالاتره و حتی تا تا قسمت میله ای سیخ هم میرسه باید روغنو کم کنم یا ایرادی نداره(همون روغنی که کارخونه ریخته)؟
    اشکال از سیستم سوخت رسانی است و دریچه گاز

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من هم مشکل شمارو داشتم (خیلی حاد) که به کمک دوستمون hossein.az گپ شمع‌هارو تغییر دادم و الآن بصورت محسوسی بهتر شده و توی اولین فرصت میخوام شمع‌هارو عوض کنم که امیدوارم بکلی مشکل رفع بشه.

9. 2 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سمند من 10 هزار تا بیشتر کار نکرده. جدیدا مشکلی که پیدا کرده اینه که بعضی مواقع وقتی کلاچ می گیرم موقعی که می خواد کلاچ برگرده بالا انگار به چیزی چسبیده!! سفت بالا میاد و پارو یه دفه میندازه عقب و باعث میشه یهو ماشین خاموش شه. نرم نیست.
    البته مشکل با جا رفتن دنده ها ندارم.
    این مشکل از چی میتونه باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سیم کلاج یا بلبرینگ کلاج یا دیسک و صفحه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ضمن عرض ادب و تشکر از تمامی دوستانی که در خرید خودروی سمند ای اف هفت مالتی پلکس بنده رو راهنمایی فرمودند...
    بعد از حدود یک ماه از استفاده ی خودرو یک سری مشکلات جزیی به وجود اومد که بیشترشون از طریق نمایندگی حل شد به جز این چراغ چک لعنتی...
    تا به حال جمعا 3 بار سوختگیری کردم(گاز) که بار اول بلافاصله بعد از پرشدن گاز و روشن شدن خودرو چراغ چک فعال شد که بردم نمایندگی وصل کردن به کامپیوتر و گفتن مشکل حل شد(هیچ قطعه ای رو تعویض نکردن و یا اینکه تعمیر خاصی انجام ندادند و فقط با کامپیوتر ماشین رو بررسی کردن) و چراغ چک خاموش شد...تا اینکه بار دوم هم سوختگیری کردم و این بار بعد از یک روز چراغ چک روشن شد و چند ساعت بعد خود به خود خاموش شد...بعد از سوختگیری سوم (که یک مقدار کمتر از طرفیت گاز زدم) چراغ چک در ابتدا روشن نشد اما متاسفانه امروز که ماشینو روشن کردم و در حالت باتری گذاشتم تا استارت بزنم همه ی چراغ ها خاموش شدند به جز چراغ چک و وقتی استارت زدم بعد از 2 ثانیه چک خاموش شد و وقتی راه افتادم بعد از حدود 2-3 دیقه مجددا روشن شد و درهمین حالت باقی موند...خلاصه که من آخرش نفهمیدم جریان چیه؟
    سوال دوم هم مربوط میشه به دکمه ی تغییر سوخت گاز به بنزین...میخواستم بپرسم وقتی که ماشین روشن میشه خب اتوماتیک رو حالت گاز قرار گرفته...حالا اگه با فشار دادن اون کلید روی داشبرد به حالت بنزین تغییر وضعیت بدیم آیا این امکان وجود نداره که دوباره با فشار دادن همون کلید به حالت گاز برگرده؟
    بسیار بسیار ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •